Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.631 kr.
Faro-bannerbillede-1080x1080
Weekendophold

Forlænget weekend i Algarve

3 nætter på centralt og moderne hotel i Faro inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekend i Algarve

Du trænger til lidt solbadning på gyldne sandstrande, gør du ikke? Sol og sommer er lige om hjørnet, men hvis du er utålmodighed, vil jeg i dag give dig muligheden for at besøge fantastiske Portugal på en forlænget weekend til Algarvekysten. Portugals sydligste region vil nemlig være klar til at forkæle dig med dejligt varme temperaturer allerede nu. Samtidig er Algarve et ægte strandparadis med fantastiske naturseværdigheder og spændende byer, der venter på at blive udforsket. Og i dag har jeg sammensat en lækker forlænget weekend i Algarve til regionens hovedstad, Faro! 🏖️☀️

Forlænget weekend i Algarve

april – oktober

fra

1.631 kr.

✈️ Fra Aarhus og København

☀️ 20+ grader allerede fra april

By, strand, natur

Hoteller i Algarve

1.151 kr.

Fly til Algarve

480 kr.

Fra København

Hotel

1.151 kr.

Fly

480 kr.

Total (pr. person):

1.631 kr.

Forlænget weekend i Algarve – hotel

Lad os starte med det mest spændende – hvor du skal bo.

I dag har jeg nemlig fundet det budgetvenlige Stay Hotel Faro Centro (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). 

Stay Hotel Faro Centro ligger, som navnet antyder, ganske centralt i Faro. Fra hotellet har du blot en kort gåtur til Faros hyggelige marina og byens største shoppingområde.

Foruden en god beliggenhed får du også et dejligt byhotel med gode faciliteter. På Stay Hotel Faro Centro kan du nemlig snuppe en velsmagende drink i hotellets bar eller tilkøbe en skøn omgang morgenmad, så du kan starte dagen med en fyldt mave.

Derudover er værelserne på Stay Hotel Faro Centro også rigtig fornuftige. Værelserne er nemlig indrettet med lyse og moderne materialer, og du kan nyde godt af aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Desuden er værelserne lydisolerede, så du er garanteret en rolig skønhedssøvn.

Som du nok kan fornemme, er der her tale om et ganske fornuftigt budgethotel. Men hvad der faktisk er mest fornuftigt, er prisen. Et topersoners værelse fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni koster i alt 2.302 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 1.151 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Algarve, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i Algarve

Forlænget weekend i Algarve – fly

Er du hooked på en forlænget weekend i Algarve, kræver det naturligvis også et par flybilletter.

Og fra Danmark kan du flyve direkte til Faro fra både Aarhus og København.

Fra Aarhus kan du fra april til oktober flyve på mandage og fredage.

Priserne svinger lidt, men de billigste returbilletter til en forlænget weekend ligger p.t. typisk mellem ca. 500 og 1.100 kr. uden for skolernes sommerferie.

Fra København kan du flyve med både Ryanair, Norwegian og SAS. Derfor har du flere ugentlige afgange at vælge mellem.

Fra april til oktober vil være direkte afgange alle mandage, onsdage, lørdage og søndage. Priserne ligner nogenlunde dem fra Aarhus.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til billetter fra Aarhus fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster billetterne kun 480 kr.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige flydatoer

Fra Aarhus

  • April – oktober: Mandage og fredage

Fra København 

  • April – oktober: Mandage, onsdage, lørdage og søndage

Forlænget weekend i Algarve – inspiration

Hvad kan man så se og opleve på en forlænget weekend i Algarve? Ikke så lidt!

Som den største by i Algarve (med over 50.000 indbyggere) finder du alt lige fra moderne industri til store handelsgader i Faro. Det mest spændende ved Faro er dog byens gamle bykerne med masser af historie og flot arkitektur. Er du til historie, vil Loule – ca. 10 km fra Faro (mellem Albufeira og Faro) – også være et besøg værd.

Forlænget weekend i Algarve - Faro

Forlænget weekend i Algarve - Faro centrum

Kan du klare en lidt spooky oplevelse? Så bør du besøge kirken Igreja do Carmo (som faktisk ligger tæt ved hotellet). Denne gamle kirke er blevet berømt for sit kapel, der er bygget af menneskeknogler!

Forlænget weekend i Algarve - Igreja do Carmo

Forlænget weekend i Algarve - Igreja do Carmo

Ingen forlænget weekend i Algarve uden strand! Og foretrækker du at have stranden for dig selv, finder du lige syd for Faro en række øer, der tilbyder eminente strande – f.eks. Ilha Deserta. Navnet Ilha Deserta betyder faktisk “øde ø” – og det passer ganske godt. Der lever nemlig ingen mennesker på øen, og netop derfor er strandene på øen blevet småkendte for deres smukke, uspolerede natur. Øerne kan nås med en bådtur fra Faro.

Forlænget weekend i Algarve - Ilha Deserta

Går du efter Algarves allerflotteste strande, bør du dog arrangere en tur til Lagos-området mod vest. Denne del af kyststrækningen gemmer nemlig på en håndfuld spektakulære strande med høje, dramatiske klipper!

Forlænget weekend i Algarve - strandene ved Lagos

Forlænget weekend i Algarve - strandene ved Lagos

Hvis du er til en skøn vandretur langs kysten, kan Seven Hanging Valleys Trail anbefales. Denne ca. seks kilometer lange vandrerute fører dig forbi nogle af Algarvekystens flotteste udsigter, og undervejs kan du holde pitstop ved Benagil Beach og tage en kajaktur ud til de berømte Benagil-grotter. Her kan du sejle ind i selve grotterne, som er helt mørke. Jeg vil nok anbefale at hyre en guide, hvis du vil helt ind i grotterne. Vandreturen starter ved Marinha Beach og slutter i Praia do Vale de Centianes. Du kan vælge at tage taxi tilbage til startstedet, hvis din bil er parkeret i den anden ende.

Forlænget weekend i Algarve - kystlandskab

Forlænget weekend i Algarve - Benagilgrotterne

Nu har du i hvert fald fået en lille smule inspiration til en forlænget weekend i Algarve. Men du kan også smutte forbi getyourguide, der har et stort udvalg af spændende udflugter og aktiviteter.

Forlænget weekend i Algarve – transport

Ift. transport vil det være en rigtig god idé vil være at leje bil, da taxi og Uber hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis du vil rundt omkring hele kysten. Og det er ofte megabilligt at leje en bil til en forlænget weekend i Algarve 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i AlgarveForlænget weekend i Algarve

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud