Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 3.666 kr.
Roadtrip i smukke Portugal: 7 dage fra kun 3.666 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller
Andet

Roadtrip i smukke Portugal: 7 dage fra kun 3.666 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Andet |

Roadtrip i smukke Portugal: 7 dage fra kun 3.666 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Roadtrip i Portugal! Lyder det som noget, man kan sige nej til? Nej, det tænkte jeg nok. Portugal byder på et spændende og varierende landskab med både dale, bjerge, kyster, frodige skove og skønne strande. Du kan både besøge små lokale landsbyer og nyde storbylivet i nogle af landets større byer.

Med den rundrejse, jeg har sammensat nedenfor, kommer du til at opleve vild natur, Europas bedste surfer-by, verdens højeste bølger og Portugals farverige storbyer, Lissabon og Porto! Om du er til surfing, er tosset med natur eller bare mest er til storby og shopping, så er jeg sikker på, at du vil elske dette roadtrip i Portugal. Og så er vejret i Portugal jo også ret skønt i efteråret ☀

Oplev smukke Portugal

august – oktober

fra

3.666 kr.

Billund og København ✈ Porto

Billige fly til Porto

190 kr.

Fra København

Fly til Portugal

Første punkt på dagsordenen er at finde billige flybilletter til Portugal.

Og til denne rundrejse har jeg valgt at flyve derned til Porto og så flyve hjem fra Faro. På den måde starter du i det nordlige Portugal og slutter i det sydlige Portugal.

Du kan flyve direkte til Porto fra både Billund og København.

Fra Billund kan du flyve direkte på tirsdage, torsdage og lørdage i august. Derefter er der direkte afgange tirsdage og lørdage. Uden for højsæsonperioderne ligger prisniveauet typisk mellem ca. 200 og 1.000 kr. for enkeltbilletter.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en enkeltbillet tirsdag den 12. september til kun 190 kr.

Fra København kan du flyve direkte på onsdage, torsdage, lørdage og søndage i august. I september og oktober er der afgange alle ugens dage undtagen tirsdage. Uden for højsæsonperioderne kan du ofte finde enkeltbilletter til mellem ca. 500 og 1.000 kr.

Hjemrejsebilletterne fra Faro kommer jeg nærmere ind på senere i artiklen. Her flyver du hjem til enten Aarhus eller København.

Når du flyver med Ryanair, må du altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Priserne ligger generelt ret stabilt uden for højsæsonperioderne. Så længe du holder dig til dagene herunder, burde du de fleste gange kunne finde billetter til fine priser.

Fra Billund

 • august: tirsdage, torsdage og lørdage
 • september og oktober: tirsdage og lørdage

Fra København

 • august: onsdage, torsdage, lørdage og søndage
 • september og oktober: alle dage undtagen tirsdage

Lejebil i Portugal

Lejebil i 1 uge

882 kr.

Næste punkt på dagsordenen er selvfølgelig en lejebil – intet roadtrip uden et køretøj!

Jeg har ovenfor fundet en lejebil på de samme datoer som flybilletterne (dvs. fra tirsdag den 12. september til mandag den 18. september). På disse datoer kan du leje en bil fra i alt 1.763 kr. Det svarer altså til kun 882 kr. pr. person ved en rejse for to.

OBS: Du henter bilen i Porto og afleverer den i Faro.

Lejebilen kommer med fri kilometer og fair brændstofpolitik.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rundrejseinspiration til dit roadtrip i Portugal

Herunder kommer jeg med et eksempel på, hvad du kan opleve på din rejse til Portugal – husk at dette kun er et eksempel. I sidste ende er det helt op til dig, hvordan du sammensætter turen. Til denne tur har jeg også fundet bud på hoteller, men du skal selvfølgelig være velkommen til at finde de hoteller/hostels, du bedst selv kan lide.

Roadtrip i Portugal – Porto

Roadtrip i Portugal

Turen begynder i Porto! Særligt byens gamle bykerne er fantastisk smuk. Porto er bl.a. berømt for floden Douro, der deler byen i to. Jeg vil klart anbefale, at du tager en sejltur langs floden – fra båden får du en helt anden udsigt over Portos farverige huse!

Portvinen kommer selvfølgelig fra Porto, så en vinsmagning er næsten et must. I den anledning har jeg i øvrigt et lille rejsetip: lad være med at købe pakketilbud fra de forskellige cruise-udbydere – det er meget mere autentisk med en tur til en af de mange små, private vingårde. Jeg kan virkelig anbefale vingården Porto Augusto, som tilbyder byens bedste vinsmagning (og det er der nok mange, der er enige med mig i – de får 5 ud af 5 på TripAdvisor fra mere end 1.000 anmeldelser).

I Porto har jeg fundet det firstjernede Porto Trindade Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her skal du bo fra tirsdag den 12. september til onsdag den 13. september. På dette hotel får du en ideel beliggenhed lige midt i Porto.

Et dobbeltværelse koster i alt 787 kr. inkl. morgenmad – dvs. 394 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Porto

394 kr.

Roadtrip i Portugal – Peniche

Roadtrip i Portugal

På vej til Peniche vil jeg anbefale dig både at gøre et stop i Nazaré og Aveiro. I Nazaré kan du være heldig at se nogle af verdens højeste bølger (over 30 meter!) – du kan se en video om det på youtube.

Aveiro er en supersmuk by ved kysten, der kunne minde en smule om Venedig med sine kanaler og gondoler. Og så skal du næsten smage på deres specialitet – Ovos Moles de Aveiro. I bund og grund er det bare æggeblomme med sukker, men det smager meget bedre, end det måske lyder 

Peniche er et af Europas bedste surfer-steder. Men udover at være det bedste spot for surfere, så er der også noget for naturelskere. Her kan du virkelig få taget nogle flotte billeder af smukke strande og vild natur – besøg f.eks. Berlenga Grande Island. Og hvis du elsker fisk, så er du kommet til det helt rigtige område!

I Peniche har jeg fundet det trestjernede Hotel Pinhalmar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Der er tale om et middelklassehotel, så du skal ikke forvente den store luksus, men der er, hvad man behøver, og så er der udendørs pool. Der er også gratis parkering.

Et 2-personers værelse fra onsdag den 13. september til torsdag den 14. september koster i alt 584 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling, hvilket svarer til 292 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Peniche

292 kr.

Roadtrip i Portugal – Sintra

Roadtrip i Portugal

Sintra er et område lidt vest for Lissabon. Det er en gammel kongeby med smukke omgivelser og slotte. Byen er bl.a. på UNESCO’s verdensarvsliste, og det forstår man virkelig godt – historien og arkitekturen i byen tager virkelig pusten fra én. For at opleve byen på en lidt anderledes måde kan du overveje at tage på hestevognstur. Og hvis du er ude efter at skyde nogle gode billeder, så tag til byens botaniske have – her er der virkelig en fantastisk udsigt. Det kan også varmt anbefales med et besøg til den lille fiskerby Azenhas do Mar.

Roadtrip i Portugal

I Sintra har jeg fundet det budgetvenlige ibis Lisboa Sintra (4 ud af 5 på Tripadvisor). ibis-hotellet ligger små 10 minutters kørsel fra Sintra og tilbyder fine, praktiske værelser med gratis wi-fi til billige penge.

Et dobbeltværelse fra torsdag den 14. september til fredag den 15. september koster i alt 781 kr., hvilket svarer til kun 391 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Sintra

391 kr.

Roadtrip i Portugal – Lissabon

Roadtrip i Portugal

Så er turen kommet til Portugals berømte hovedstad! Lissabon er Europas svar på San Francisco – byens mange stejle gader, den snoede gamle bydel, de store broer, mange hyggelige barer og caféer og en meget afslappet stemning kendetegner denne storby ved Atlanten.

Lissabons smukke gamle bydel Alfama er helt klart et must-see. Her finder du mange små barer og restauranter. Det er også her, du får den smukkeste udsigt over hele byen. Igennem de mange farverige huse kører den legendariske sporvognslinje 28, som du kan tage til nogle af byens største seværdigheder. En billet koster kun 2 euro, og turen er en oplevelse i sig selv. Hvis du trænger til at opleve flere strande, så kan du tage til Cascais, Estoril og Paco de Arcos – de tre mest kendte strande i området.

I Lissabon har jeg fundet et firstjernet hotel i form af Turim Alameda Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger lidt udenfor centrum, men du har ikke mere end 5 minutters gang til den nærmeste metrostation. Der er i øvrigt parkering tilgængelig på hotellet (mod gebyr).

Prisen for 2 nætter fra fredag den 15. september til søndag den 17. september koster i alt 1.740 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 870 kr. pr. person.

Hotel i Lissabon

870 kr.

Roadtrip i Portugal – Faro

Efter to nætter i Lissabon retter vi bilen mod Faro, hvorfra du flyver hjem til Danmark igen dagen efter. Du tilbringer i dette eksempel din sidste nat på Stay Hotel Faro Centro (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her har du rig mulighed for at udforske Faro by, da hotellet er beliggende lige midt i centrum.

Én nat på Stay Hotel Faro Centro fra søndag den 17. september til mandag den 18. september koster i alt 695 kr. inkl. gratis afbestilling – dvs. 348 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Faro

348 kr.

Fly hjem til Danmark 

Fra Faro går der fly til Aarhus og København.

Fra Aarhus kan du finde flybilletter hos Ryanair, der har direkte afgange alle mandage og fredage frem til oktober.

Fra København kan du flyve med både Ryanair, Norwegian og SAS. Derfor har du flere ugentlige afgange at vælge mellem (alle mandage, onsdage, torsdage og lørdage t.o.m. oktober).

I dette eksempel har du hjemrejse til Aarhus den 18. september, hvor flybilletterne koster 299 kr.

Billige fly hjem til Danmark

299 kr.

Til København

Hermed er din Portugal-rundrejse ved vejs ende. Og som sagt skal du være mere end velkommen til at skræddersy den efter dine egne ønsker!

Roadtrip i Portugal – prisudregning (pr. person)

 • Fly til Porto: 190 kr.
 • Lejebil: 882 kr.
 • Hotel i Porto: 394 kr.
 • Hotel i Peniche: 292 kr.
 • Hotel i Sintra: 391 kr.
 • Hotel i Lissabon: 870 kr.
 • Hotel i Faro: 348 kr.
 • Fly til Danmark: 299 kr.
 • Pris i alt (pr. person): 3.666 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i smukke Portugal: 7 dage fra kun 3.666 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hotellerRoadtrip i smukke Portugal: 7 dage fra kun 3.666 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar