Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.774 kr.
Vinsmagning i Porto: 2 nætter på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 1.774 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly
Korte rejser

Vinsmagning i Porto: 2 nætter på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 1.774 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

Korte rejser |

Vinsmagning i Porto: 2 nætter på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 1.774 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

Hvis du vil beskrive dig selv som lidt af en livsnyder, er jeg sikker på, at dette tilbud vil falde i din smag. Jeg har nemlig spottet et godt tilbud til Portugal, hvor du kan tilbringe en skøn weekend i den charmerende by Porto. Hertil har jeg også fundet en lækker vinsmagningstur! Ved den majestætiske Douro-dal venter der dig vinsmagning på to forskellige vingårde. Her kan du blandt andet smage på Portugals fine portvine, som landet er verdenskendt for. Efter smagningen venter en traditionel frokost og et afslappende bådcruise sidst på dagen. Er du klar på vinsmagning i Porto? Så kan du godt pakke kufferten! 

Weekendrejse til Porto med vinsmagning

Hele året

fra

1.774 kr.

København ✈ Porto

Hotel i Porto

fra

629 kr.

Fly til Porto

584 kr.

Vinsmagning i Porto

561 kr.

Hotel

629 kr.

Fly

584 kr.

Andet

561 kr.

Total (pr. person):

1.774 kr.

Vinsmagning i Porto – hotel

Lad os starte med det måske vigtigste ved denne rejse. Hvor du skal bo.

Og denne gang tænkte jeg, at jeg ville se, om jeg kunne finde et godt tilbud på et lækkert hotel i luksuskategorien. Du ved jo, at jeg kun vil dig det bedste 😉 

Jeg synes faktisk også, at jeg er lykkedes med at finde et lækkert hotel (vil du hellere spare lidt penge, kan du også sagtens gå efter et lavprishotel).

Helt præcist drejer det sig om det superlækre boutique-hotel Porto Royal Bridges (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette elegante, firstjernede hotel tjekker alle de rigtige bokse til en weekendrejse for livsnydere. Central beliggenhed, tjek. Formidabel indretning, tjek. Fremragende anmeldelser, tjek.

Hvad angår beliggenheden, finder du Porto Royal Bridges på Rua de Sá da Bandeira – direkte i hjertet af byen og i gåafstand til det meste. Bedre beliggenhed skal du altså lede længe efter!

Så er der indretningen. Den er noget af det flotteste, jeg længe har set. Og det er der faktisk en grund til. Hotellets interiør er nemlig indrettet af den berømte designer Nini Andrade Silva, der er i høj kurs i designverden. Og hun har i hvert fald gjort et godt stykke arbejde på Porto Royal Bridges.

Designerhoteller i den luksuriøse afdeling er ikke helt billige. Men en gang imellem skal man jo forkæle sig selv. Og du kan faktisk booke Porto Royal Bridges til rigtig fine priser.

Fra lørdag den 24. februar til mandag den 26. februar koster et topersoners ophold på Porto Royal Bridges i alt 1.258 kr. Det svarer til kun 629 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto – fly

Hvis du gerne vil flyve til Porto, kan du p.t. kun finde direkte afgange fra København – forhåbentligt også fra Billund til foråret.

Fra København er der direkte afgange på lørdage og mandage frem til marts. Prisniveauet ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. tur/retur.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra København fra lørdag den 24. februar til mandag den 26. februar. På disse datoer koster flybilletter kun 584 kr.

Fordi du flyver med Ryanair, må du gratis medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Lørdage og mandage frem til marts

Vinsmagning i Porto

Porto er uden tvivl en af de mest fantastiske destinationer til en omgang vinsmagning. Så det synes jeg helt klart, du skal gøre, hvis du besøger byen. Især for at smage de fine portvine, som området er verdenskendt for.

Vinsmagning i Porto

På getyourguide.dk har jeg fundet en dagsudflugt, hvor den står på vinsmagning på to forskellige vingårde i Douro-dalen. Udover selve vinsmagningen inkluderer tilbuddet også transport frem og tilbage i minibus fra Porto plus et river cruise. Ret dejligt, når nu man skal ud for at smage på vin

Vinsmagning i Porto

Douro-egnen er kendt for at have nogle af Portugals ældste og mest respekterede portvins-vingårde. Naturen og udsigten fra mange af vingårdene er fuldstændig unik, da man kan skue udover vinmarkerne og se floden, der snor gig gennem landskabet. Og hele denne oplevelse bliver ikke mindre dårlig med et glas lokalproduceret vin i hånden 😉

Vinsmagning i Porto

Udover vinsmagning byder turen også på en frokost på en lokal restaurant, hvor der venter en traditionel, portugisisk frokost. Her er både fisk, kød og vegetarisk en mulighed.

Som prikken over i’et afsluttes turen med et fredfyldt og skønt bådcruise langs Douro-floden. Her kan du læne dig tilbage og nyde den fantastiske udsigt!

Vinsmagning i Porto

På vejen tilbage til Porto er der mulighed for at tage billeder af vinområdet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Transport

Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vinsmagning i Porto: 2 nætter på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 1.774 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og flyVinsmagning i Porto: 2 nætter på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 1.774 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar