• 12 maj 2022

  Vinsmagning i Porto: Forlænget weekend på et 4* hotel i Porto fra kun 2.112 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

  Hvis du vil beskrive dig selv som lidt af en livsnyder, er jeg sikker på, at dette tilbud vil falde i din smag. Jeg har nemlig spottet et godt tilbud til Portugal, hvor du kan tilbringe en skøn forlænget weekend i den charmerende by Porto. Hertil har jeg også fundet en lækker vinsmagningstur! Ved den majestætiske Douro-dal venter der dig vinsmagning på to forskellige vingårde. Her kan du blandt andet smage på Portugals fine portvine, som landet er verdenskendt for. Efter smagningen venter en traditionel frokost og et afslappende bådcruise sidst på dagen. Er du klar på vinsmagning i Porto? Så kan du godt pakke kufferten! 🍷🇵🇹

  Forlænget weekend i Porto med vinsmagning
  maj - oktober
  fra2.112 kr.
  Billund og København
  Porto
  Fly til Porto
  379 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Porto
  f.eks. det 4* Portus Cale Hotel
  fra1.026 kr.
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Vinsmagning i Porto
  inkl. bådtur og frokost
  707 kr.
  Hotel
  1.026 kr.
  Fly
  379 kr.
  Vinsmagning
  707 kr.
  Total (pr.person)
  2.112 kr.

  Vinsmagning i Porto – FLY

  Hvis du gerne vil flyve til Porto, kan du finde direkte afgange fra både Billund og København hos Ryanair.

   

  Fra Billund kan du i sommersæsonen (april – oktober) finde direkte afgange alle torsdage og søndage.

   

  Juni er p.t. den klart billigste måned at rejse i. Priserne for en forlænget weekend (torsdag til søndag) ligger som regel mellem ca. 800-1.200 kr. tur/retur, men du kan faktisk finde afgange helt ned til 400-500 kr.

   

  Juli og august er markant dyrere (1.500+ kr.). Hvis du vil afsted i efteråret, vil jeg nok anbefale at vente lidt med at bestille fly, da prisniveauet forhåbentligt vil falde.

   

  Du kan naturligvis også finde billige flybilletter til længere rejser.

   

  Fra København er der fra april til oktober direkte afgange på alle mandage og fredage. Der er ikke helt lige så mange billige weekendafgange som fra Billund.

   

  Alternativt kan du også flyve direkte til Porto fra Hamborg (også med Ryanair).

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra Billund fra torsdag den 2. juni til søndag den 5. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 379 kr.

   

  Fordi du flyver med Ryanair, må du gratis medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Billund

  Direkte afgange torsdage og søndage

  • 22.05. – 26.05.
  • 29.05. – 02.06.
  • 02.06. – 05.06. – weekend
  • 09.06. – 12.06. – weekend
  • 09.06. – 12.06.
  • 09.06. – 16.06.
  • 16.06. – 19.06. – weekend
  • 23.06. – 26.06. – weekend
  • 30.06. – 03.07. – weekend
  • Og flere

   

   

  København

  Direkte afgange fredage og mandage

  • 23.05. – 30.05.
  • 27.05. – 30.05. – weekend
  • 30.05. – 03.06.
  • 06.06. – 10.06.
  • 10.06. – 13.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • Og flere

   

   

  Vinsmagning i Porto – HOTEL

  I Porto har jeg fundet det firstjernede Portus Cale Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Portus Cale Hotel ligger centralt i Porto på Avenida da Boavista – ganske tæt på byens berømte koncerthal Casa de Musica.

   

  Med dette hotel får du et rigtig fint hotel af en god standard til en skarp pris. Værelserne er lydisolerede og møbleret med flotte træmøbler og har både wi-fi og aircondition.

   

  Jeg har som sagt taget udgangspunkt i et 3-nætters weekendophold fra torsdag den 2. juni til søndag den 5. juni. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.051 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 1.026 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Vinsmagning i Porto

  Vinsmagning i Porto

   

  Vinsmagning i Porto

  Porto er uden tvivl en af de mest fantastiske destinationer til en omgang vinsmagning. Så det synes jeg helt klart, du skal gøre, hvis du besøger byen. Især for at smage de fine portvine, som området er verdenskendt for.

   

  Vinsmagning i Porto

   

  På getyourguide.dk har jeg fundet en dagsudflugt, hvor den står på vinsmagning på to forskellige vingårde i Douro-dalen. Udover selve vinsmagningen inkluderer tilbuddet også transport frem og tilbage i minibus fra Porto plus et river cruise. Ret dejligt, når nu man skal ud for at smage på vin 😀

   

  Vinsmagning i Porto

   

  Douro-egnen er kendt for at have nogle af Portugals ældste og mest respekterede portvins-vingårde. Naturen og udsigten fra mange af vingårdene er fuldstændig unik, da man kan skue udover vinmarkerne og se floden, der snor gig gennem landskabet. Og hele denne oplevelse bliver ikke mindre dårlig med et glas lokalproduceret vin i hånden 😉

   

  Vinsmagning i Porto

   

  Udover vinsmagning byder turen også på en frokost på en lokal restaurant, hvor der venter en traditionel, portugisisk frokost. Her er både fisk, kød og vegetarisk en mulighed.

   

  Som prikken over i’et afsluttes turen med et fredfyldt og skønt bådcruise langs Douro-floden. Her kan du læne dig tilbage ud nyde den fantastiske udsigt!

   

  Vinsmagning i Porto

   

  På vejen tilbage til Porto er der mulighed for at tage billeder af vinområdet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

   

   

  Transport

  Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

   

   

  Corona

  Indrejse i Portugal kræver blot et gyldigt coronapas.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Vinsmagning i Porto: Forlænget weekend på et 4* hotel i Porto fra kun 2.112 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

  1. Julie says:

   Julie, denne rejse i marts/april med 3 overnatninger i Porto og floddtur med portvinssmagning er det interessant?
   Mor

  2. Signe-marie says:

   Hvad tænker du om det her? (Julegaver)
   -brormand

  se fly se hotel