• 26 May 2023

  Vinsmagning i Porto: 3 dage på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 2.291 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

  Hvis du vil beskrive dig selv som lidt af en livsnyder, er jeg sikker på, at dette tilbud vil falde i din smag. Jeg har nemlig spottet et godt tilbud til Portugal, hvor du kan tilbringe 3 skønne dage i den charmerende by Porto. Hertil har jeg også fundet en lækker vinsmagningstur! Ved den majestætiske Douro-dal venter der dig vinsmagning på to forskellige vingårde. Her kan du blandt andet smage på Portugals fine portvine, som landet er verdenskendt for. Efter smagningen venter en traditionel frokost og et afslappende bådcruise sidst på dagen. Er du klar på vinsmagning i Porto? Så kan du godt pakke kufferten! 🍷🇵🇹

  3 dage i Porto med vinsmagning
  Hele året
  fra2.291 kr.
  Billund og København
  Porto
  Fly til Porto
  fra791 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Porto
  f.eks. det 4* Hotel Porto Trindade
  fra762 kr.
  Prisen pr. nat
  Totalprisen for to personer (2 nætter)
  Vinsmagning i Porto
  inkl. bådtur og frokost
  738 kr.
  Hotel
  762 kr.
  Fly
  791 kr.
  Vinsmagning
  738 kr.
  Total (pr.person)
  2.291 kr.

  Vinsmagning i Porto – fly

  Hvis du gerne vil flyve til Porto, kan du finde direkte afgange fra både Billund og København.

   

  Fra Billund kan du finde direkte afgange alle tirsdage og lørdage. Priserne for returbilletter ligger ofte mellem ca. 600 og 1.200 kr.

   

  Fra København  er der direkte afgange på onsdage og lørdage i juni. Fra juli er det på onsdage, torsdage, lørdage og søndage, der går direkte afgange til Porto.  Prisniveauet er generelt højere fra København, og du får svært ved at finde afgange til under 1.000 kr. tur/retur.

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra Billund fra torsdag den 29. juni til lørdag den 1. juli. På disse datoer koster flybilletter kun 791 kr.

   

  Fordi du flyver med Ryanair, må du gratis medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Billund

  • 03.06. – 06.06.
  • 10.06. – 13.06.
  • 15.06. – 17.06.
  • 17.06. – 20.06.
  • 22.06. – 24.06.
  • 24.06. – 27.06.
  • 29.06. – 01.07.
  • 19.08. – 22.08.
  • 26.08. – 29.08.
  • Og flere

   

   

  København

  • 03.06. – 07.06.
  • 10.06. – 14.06.
  • 14.06. – 17.06.
  • 24.08. – 26.08.

   

   

  Vinsmagning i Porto – hotel

  Du skal selvfølgelig også bruge et hotel. Og denne gang tænkte jeg, at jeg ville se, om jeg kunne finde et godt tilbud på et godt hotel midt i Porto. 

   

  Og det har jeg fundet (vil du hellere spare lidt penge, kan du også sagtens gå efter et lavprishotel). Helt præcist drejer det sig om Hotel Porto Trindade (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette firstjernede hotel tjekker alle de rigtige bokse til en 3-dages tur i Porto. Central beliggenhed, tjek. Flot indretning, tjek. Gode anmeldelser, tjek.

   

  Hvad angår beliggenheden, finder du Hotel Porto Trindade direkte i hjertet af byen og i gåafstand til det meste. Bedre beliggenhed skal du altså lede længe efter!

   

  Værelserne er indrettet i moderne stil og udstyret med aircondition, fladskærms-tv, wi-fi og eget badeværelse.

   

  På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold på Hotel Porto Trindade 1.523 kr. Det svarer til kun 762 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Vinsmagning i Porto

  Vinsmagning i Porto

   

  Vinsmagning i Porto

  Porto er uden tvivl en af de mest fantastiske destinationer til en omgang vinsmagning. Så det synes jeg helt klart, du skal gøre, hvis du besøger byen. Især for at smage de fine portvine, som området er verdenskendt for.

   

  Vinsmagning i Porto

   

  På getyourguide.dk har jeg fundet en dagsudflugt, hvor den står på vinsmagning på to forskellige vingårde i Douro-dalen. Udover selve vinsmagningen inkluderer tilbuddet også transport frem og tilbage i minibus fra Porto plus et river cruise. Ret dejligt, når nu man skal ud for at smage på vin 😁

   

  Vinsmagning i Porto

   

  Douro-egnen er kendt for at have nogle af Portugals ældste og mest respekterede portvins-vingårde. Naturen og udsigten fra mange af vingårdene er fuldstændig unik, da man kan skue udover vinmarkerne og se floden, der snor gig gennem landskabet. Og hele denne oplevelse bliver ikke mindre dårlig med et glas lokalproduceret vin i hånden 😉

   

  Vinsmagning i Porto

   

  Udover vinsmagning byder turen også på en frokost på en lokal restaurant, hvor der venter en traditionel, portugisisk frokost. Her er både fisk, kød og vegetarisk en mulighed.

   

  Som prikken over i’et afsluttes turen med et fredfyldt og skønt bådcruise langs Douro-floden. Her kan du læne dig tilbage og nyde den fantastiske udsigt!

   

  Vinsmagning i Porto

   

  På vejen tilbage til Porto er der mulighed for at tage billeder af vinområdet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

   

   

  Transport

  Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Vinsmagning i Porto: 3 dage på et lækkert 4* hotel i Porto fra kun 2.291 kr. p.p. inkl. vinsmagning, bådcruise og fly

  1. Rikke says:

   Hej
   Det kunne vi godt være interesseret i d. 25/3 til 2 Pers. – kan man købe hele pakken samlet og hvordan gør man det
   Bh. Rikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Tak for din besked 😉

    Dette er ikke en pakkerejse. Det er derimod et eksempel på en rejse, jeg selv har sammensat ved at finde følgende:

    1) Flybilletter til Porto

    2) Hotel i Porto

    3) En vinsmagning

    I artiklen har jeg taget udgangspunkt i et helt konkret eksempel for at vise, hvordan sådan en rejse kunne se ud. Idéen er så, at folk selv kan booke rejsen, hvis de synes om den. Og man skal også altid være velkommen til at tilpasse rejsen til ens egne ønsker (hvis f.eks. man ønsker et længere ophold eller et andet hotel osv.).

    Men hvis I gerne vil afsted på denne rejse, vil det som sagt kræve tre separate bookinger: fly, hotel og vinsmagning 🙂

    Håber det gav mening – ellers må du endelig sige til 🙂

  2. Thorkil says:

   Kan man ikke selv tage en bådtur til Régua Douro dalen, eller skal man benytte de udbydere der er for dagsture. I givet fald, hvor finder man 8nformation herom??

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Thorkil 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg tænker, at der godt kan være mulighed for at finde en bådtur 🙂 Jeg har bare valgt denne guidede tur hos GetYourGuide, fordi de er nogle af de største på markedet. Det bedste, du kan gøre, er næsten at undersøge dine muligheder på Google, så du kan finde noget, der passer til dine behov.

  3. Mie says:

   Tak jeg prøver

  4. Mie says:

   Hej jeg kunne godt være interesseret i sådan en tur , vi er 4 pers. Og tænker at d.21-1 vil passe er der flere ture tilbage

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Så vidt jeg kan se, kan man sagtens booke rejsen til fire personer fra 21.01. – 24.01.

    Det kræver blot, at I klikker jer ind på linkene og bestiller 4 flybilletter, 2 dobbeltværelser og vinsmagningstur for 4 personer på de pågældende datoer 😉

  5. Hanne says:

   Prisen for vinsmagning du har med regnet er uden afhentning i minibus

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Hanne 🙂

    Tak for din kommentar.

    Den minibus, jeg omtaler i artiklen, er det køretøj, der samler jer op i Porto og transporterer jer til Peso da Régua. Jeg har i mit eksempel med vilje taget udgangspunkt i en rejse med hotel beliggende centralt i Porto, så man slipper for at skulle betale for transport hen til opsamlingsstedet ved McDonald’s. Afhentningsstedet ligger kun ca. 200 meter fra det hotel, jeg har brugt i eksemplet 🙂

  se fly se hotel
  Webview: false