Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.209 kr.
Portugal-Porto-banner-1080x1080
Andet

Vinsmagning i Porto

3 nætter på centralt 3* hotel i Porto inkl. vinsmagning, bådcruise, frokost og fly

Hvis du vil beskrive dig selv som lidt af en livsnyder, er jeg sikker på, at dette tilbud vil falde i din smag. Jeg har nemlig kigget nærmere på en rejse til Porto med vinsmagning! Ved den majestætiske Douro-dal venter der dig vinsmagning på to forskellige vingårde. Her kan du blandt andet smage på Portugals fine portvine, som landet er verdenskendt for. Udover vinsmagningen kan du også glæde dig til en traditionel frokost og et afslappende bådcruise. Og så er Porto jo bare en smadderhyggelig by. Så hvis du er klar på vinsmagning i Porto, kan du godt pakke kufferten! 🍷☀️

Vinsmagning i Porto

august, september og oktober

fra

2.209 kr.

✈️ Fra Billund og København

Centralt trestjernet hotel i Porto

🍷🚢 Inklusive vinsmagning med frokost og river cruise

Fly til Porto

500 kr.

Vinsmagning i Porto

746 kr.

Hotel

963 kr.

Fly

500 kr.

Andet

746 kr.

Total (pr. person):

2.209 kr.

Vinsmagning i Porto – hotel

Lad os starte med noget af det vigtigste ved denne rejse. Hvor du skal bo.

🏨 I Porto har jeg fundet et moderne og centralt beliggende hotel i form af det trestjernede Zero Box Lodge Porto (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ganske centralt i Porto. Faktisk har du kun 500 meter ned til metrostationen São Bento og 700 meter til metrostationen Trindade.

Trindade er direkte forbundet til lufthavnen via linje E (lilla). Ja, faktisk er Trindade forbundet til samtlige metrolinjer i Porto. Så beliggenheden er altså decideret fremragende, hvis jeg selv skal sige det 😉

Udover en central beliggenhed tilbyder Zero Box Lodge en helt nytænkt måde at bo på hotel. Hotelstilen er inspireret af de japanske kapsel-hoteller, som leverer en minimalistisk stil uden at gå på kompromis med komforten.

Værelserne indeholder en behagelig seng, et badeværelse, aircondition og gratis wi-fi. Alt dette leveret i et kunstnerisk udtryk i de ultrasimple rammer. Ret tjekket!

Beliggenheden er god. Værelserne er gode. Så mangler vi bare en god pris. Det får du heldigvis også.

Fra mandag den 16. september til torsdag den 19. september koster et topersoners værelse i alt 1.926 kr. Dvs. kun 963 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto

Vinsmagning i Porto – fly

Hvis du gerne vil flyve til Porto, kan du p.t. finde direkte afgange fra Billund og København.

✈️ Fra Billund er der til og med oktober direkte afgange mandage, torsdage og lørdage. Prisniveauet ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. for de billigste afgange.

✈️ Fra København er der direkte afgange på mandage og fredage. Prisniveauet ligger mellem ca. 700 kr. og 1.400 tur/retur.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra Billund fra mandag den 16. september til torsdag den 19. september. På disse datoer koster flybilletter kun 500 kr.

Fordi du flyver med Ryanair, må du gratis medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

 • 08.08. – 12.08.
 • 22.08. – 26.08.
 • 26.08. – 29.08.
 • 16.09. – 19.09.
 • 23.09. – 26.09.
 • 21.10. – 24.10.
 • Og flere

København

 • 26.08. – 30.08.
 • 13.09. – 16.09.
 • 23.09. – 27.09.
 • 30.09. – 04.10.
 • Og flere

Vinsmagning i Porto

Porto er uden tvivl en af de mest fantastiske destinationer til en omgang vinsmagning. Så det synes jeg helt klart, du skal gøre, hvis du besøger byen. Især for at smage de fine portvine, som området er verdenskendt for 😍

Vinsmagning i Porto

På getyourguide.dk har jeg fundet en dagsudflugt, hvor den står på vinsmagning på to forskellige vingårde i Douro-dalen. Udover selve vinsmagningen inkluderer tilbuddet også transport frem og tilbage i minibus fra Porto plus et river cruise. Ret dejligt, når nu man skal ud for at smage på vin.

Vinsmagning i Porto

Douro-egnen er kendt for at have nogle af Portugals ældste og mest respekterede portvins-vingårde. Naturen og udsigten fra mange af vingårdene er fuldstændig unik, da man kan skue udover vinmarkerne og se floden, der snor gig gennem landskabet. Og hele denne oplevelse bliver ikke mindre dårlig med et glas lokalproduceret vin i hånden 😉🍷

Vinsmagning i Porto

Udover vinsmagning byder turen også på en frokost på en lokal restaurant, hvor der venter en traditionel, portugisisk frokost. Her er både fisk, kød og vegetarisk en mulighed.

Som prikken over i’et afsluttes turen med et fredfyldt og skønt river cruise langs Douro-floden. Her kan du læne dig tilbage og nyde den fantastiske udsigt!

Vinsmagning i Porto

På vejen tilbage til Porto er der mulighed for at tage billeder af vinområdet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Transport

🚇 Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

🚘 Det er selvfølgelig også muligt at booke lufthavnstransport til og fra Porto centrum til ca. 67 kr. p.p. hver vej.


Powered by GetYourGuide

Rejseinspiration
Hvis du gerne vil læse lidt mere om diverse attraktioner m.m., kan du kigge forbi GetYourGuide, der tilbyder et fint udvalg af forskellige oplevelser og ture, som du kan booke til din rejse til Porto.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vinsmagning i PortoVinsmagning i Porto

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud