• 19 apr 2017

  Oplev smukke Azorerne: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.498 kr. inkl. fly og bagage

  Vil du opleve en anderledes og billedskøn feriedestination? Så går turen til Azorerne! Azorerne er en ø-gruppe midt i Atlanterhavet, og her bliver du mødt af den smukkeste natur, der både byder op til en aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og der er også rig mulighed for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere – men ferien er også for dig, der trænger til et pusterum og total afslapning. Øen er flere gange blevet kåret af National Geographic til at være et af de mest besøgsværdige steder – så jeg er sikker på, at du ikke bliver skuffet over et besøg på Azorerne.

  bravotours.dk har jeg fundet et meget godt tilbud på en rejse til denne smukke øgruppe. Du bor på det 4*  Hotel Azoris Royal Garden (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger tæt på stranden i Ponta Delgada og byder på udendørs swimmingpool samt hotelværelser med aircondition og balkon. Lige nu kan du få en uge på dette hotel inkl. fly til kun 2.498 kr. pr. person ved en rejse for 2 og du kan rejse til samme pris fra Billund og København.

  SE REJSETILBUD HER

  OBS. For at finde rejsetilbuddet skal du scrolle et stykke ned på bookingsiden.

  Jeg har fundet denne rejse med afgang fra enten Billund eller København d. 01.05. – 08.05. til 2.498 kr. pr. person. Men du kan finde lignende priser i maj og juni. Fra d. 26.06. (skolernes sommerferie) stiger prisen dog til omkring 6.000 kr. og opefter. I prisen er der inkluderet 23 kg. bagage og 10 kg. håndbagage. Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 130 kr. pr. person t/r. Du kan også vælge enten at tage en taxa til omkring 70-90 kr. pr. vej eller en bus (UTC Azores Tours) til mellem 30-45 kr. pr. person pr. vej.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Oplev smukke Azorerne: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.498 kr. inkl. fly og bagage

  1. Mariane says:

   Det bliver så lige 3825 i stedet for!! Mad skal man have og transport tilmed, og der er STOR risiko for regnvejr. Azorene er et MEGET dyrt i forhold til Portugal! Men bestemt et fotostop værd!

   • Rejsespejder says:

    Hej Mariane,

    Tak for din kommentar! Artiklen er fra d. 19. april og det kan sagtens være at priserne har ændret sig. Ift. vejr så kan man sige, at der altid er risiko for regn på Azorerne – men jeg tror heller ikke at folk tager på Azorerne for at solbade 🙂

  2. jakob says:

   Kan man betale i afdrag? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jakob,

    Det ved jeg desværre ikke noget om – det er nok bedst, at du kontakter Bravotours og spørger 🙂

  3. Kenneth says:

   Ved mig er alle rejser i maj til samme billige pris, og så lidt dyrere i Juni. 

  4. Jeanette says:

   Hej.

   Jeg kan desværre ikke se de lignende billige priser i maj og juni fra Billund. Kun afrejse den 1. maj er så billig.

   ??

   Mvh. Jeanette 

   • Rejsespejder says:

    Hej Jeanette,

    du kan f.eks. komme afsted fra d. 22. maj til 2.898 kr. eller d. 12. juni til 2.498 kr. (dog er det et 3* hotel der – men også meget godt)