Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.799 kr.
Lagoa-das-Sete-Cidades-Sao-Miguel-Azorerne-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Rejse til Azorerne – et naturparadis i Atlanterhavet

1 uge på 4* hotel i Ponta Delgada inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Rejse til Azorerne – et naturparadis i Atlanterhavet

Vil du opleve en anderledes og billedskøn feriedestination? Så skal du sætte kursen mod Azorerne! Azorerne er en øgruppe midt i Atlanterhavet. Her bliver du mødt af den smukkeste natur, der både lægger op til aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og mulighed for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere – men også total afslapning. Øen er flere gange blevet kåret af National Geographic til at være et af de mest besøgsværdige steder i verden – så jeg er sikker på, at du ikke bliver skuffet over en Atlanterhavsferie i Azorerne. Azorerne fungerer i øvrigt perfekt som helårsdestination med et lunt klima året rundt. I dag har jeg fundet en herlig pakkerejse til dig til netop Azorerne! 🤩🏝️

Rejse til Azorerne

juni – oktober

fra

3.799 kr.

✈️ Fra København og Billund

🌟 Centralt firstjernet hotel i Ponta Delgada

🏞️ Et ægte naturparadis

1 uge på Azorerne

Rejse til Azorerne

Er du nu begyndt at drømme om øferie langt ude i Atlanterhavet, så lad mig præsenterer dig for rejsen ovenfor.

Den sender dig ud til São Miguel – den største af øerne i Azorerne – og her bliver du indlogeret på det anmelderroste Hotel Marina Atlântico (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Hotel Marina Atlântico har en forrygende beliggenhed, da det ligger i første parket ved den fantastiske havnefront i Ponta Delgada.

Udover at ligge lige ved havnefronten befinder du dig også kun et stenkast fra byens centrum, hvor du kan spadsere rundt og udforske de mange butikker, museer, restauranter og barer.

Og med så central en placering i Ponta Delgada får du i øvrigt det bedste fra to verdener – bylivet, kulturen og de historiske seværdigheder i hovedstaden plus muligheden for at tage på diverse ture rundt på øerne. Mange udflugter på Azorerne tager nemlig udgangspunkt i netop São Miguel/Ponta Delgada (se evt. længere nede).

Hotel Marina Atlântico byder også på en indendørs swimmingpool i sit helsecenter, der også forkæler hotelgæster med jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (gebyr). Og i sommermånederne har du også mulighed for at snuppe en dukkert i det udendørs havnebassin, der ligger nede ved marinaen (du skal blot krydse vejen).

En del danskere har i øvrigt anmeldt hotellet og kvitteret med rigtig flotte anmeldelser – værelserne er pæne, rene og komfortable, morgenmaden er god, og serviceniveauet er generelt rigtig højt.

Alt i alt kan du altså se frem til et lækkert hotelophold i skønne Ponta Delgada!

Rejse til Azorerne – priser og bestilling

Jeg har fundet denne rejse til Azorerne hos Bravo Tours.

✈️ Fra juni til oktober kan du flyve fra København og Billund.

Den billigste rejse finder du p.t. til samme pris fra både København og Billund tirsdag den 18. juni. Her kan du booke rejsen til Hotel Marina Atlântico for kun 3.799 kr. pr. person.

🧳 Indtjekket bagage og lufthavnstransport kan tilkøbes under bookingprocessen.

Rejse til Azorerne – frapriser (pr. person)

Priserne er for billigste pakkerejse (minimum 3,5 stjerner)

  • Juni: 3.799 kr.
  • Juli: 5.999 kr.
  • August: 4.199 kr.
  • September: 4.849 kr.
  • Oktober: 4.999 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Billeder fra hotellet

Rejse til Azorerne

Rejse til Azorerne

Rejse til Azorerne

Rejse til Azorerne

Du kan også finde guidede ture og andre spændende oplevelser på GetYourGuide nedenfor.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Azorerne - et naturparadis i Atlanterhavet

Rejse til Azorerne - et naturparadis i Atlanterhavet

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar