• 26 jul 2018

  Last minute-billetter til Azorerne: fly tur/retur til kun 498 kr.

  Er sommeren herhjemme ved at tage overhånd? Så tag en tur til Azorerne – en ø-gruppe midt i Atlanterhavet – hvor temperaturen befinder sig omkring de mere behagelige 23-25 grader. Herudover gemmer Azorerne på en fuldstændig fortryllende smuk natur, og der er fantastiske muligheder for en aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og gode chancer for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere. Samtidig er Azorerne også for dig, der trænger til et pusterum og total afslapning!

  Last minute til Azorerne
  31.07. - 07.08.
  498 kr.
  København og Billund
  Ponta Delgada
  Billige fly til Azorerne
  fra både Billund og København
  498 kr.
  OBS! Travelmarket viser ikke den rigtige pris ...
  ... Men når du klikker dig videre, er prisen kun 498 kr. pr. person!

  Fly til Azorerne

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg netop fundet disse superbillige last minute-flybilletter fra både København og Billund til Azorerne. Billetterne er inklusive 10 kg håndbagage, og 23 kg indchecket bagage kan tilkøbes for kun 60 kr. pr. vej.

   

  OBS! Vær opmærksom på, at Travelmarket ikke viser den rigtige pris. Først når du klikker dig videre ind på bookingsiden, bliver du vist den rigtige pris på 498 kr. pr. person.

   

   

  Hoteller på Azorerne

  Med så billige flybilletter mangler du bare det rette hotel. Og det kan du f.eks. finde på trivago.dk. Hoteller på Azorerne er mildt sagt temmelig dyre i denne periode, så du kan evt. også prøve at kigge på airbnb.dk, hvor du kan finde overnatning til ca. 500 kr. pr. nat. Nedenfor kan du søge efter hoteller på hovedøen Sao Miguel (den ø hvor du lander).

  Hoteller på Azorerne

   

  Lejebil

  Azorerne er et oplagt sted at leje en bil og udforske øen på den måde. Og på skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem.

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  712 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Last minute-billetter til Azorerne: fly tur/retur til kun 498 kr.

  1. Mette says:

   Hej Rejsespejder. Kan simpelthen ikke få jeres alarm til at virke…har I et bud på hvad der går galt?

  Se fly-tilbud her