• 20 jul 2021

  Forlænget weekend i Lissabon: 3 nætter på et anmelderrost, centralt 4* hotel fra kun 1.225 kr. inkl. fly

  Få storbyer i Europa kan matche Lissabon på charme og skønhed! Den portugisiske hovedstad formår på fornemste vis at forene sin rige historie og kultur med en innovativ og moderne storbystemning – og det skaber bare en enestående og superfed storbyferie! Derfor er det ualmindeligt svært (dvs. umuligt) ikke at forelske sig i byen med de mange stejle gader, gule sporvogne og en imødekommende atmosfære. At solen tilmed skinner 290 dage om året, og temperaturen sjældent bevæger sig under 15 grader, sætter blot en endnu tykkere streg under, at Lissabon er et fantastisk rejsemål!

  Storbyferie i Lissabon
  august - oktober
  fra1.225 kr.
  København
  Lissabon
  Billige fly til Lissabon
  650 kr.
  Hotel i Lissabon
  f.eks. det 4* VIP Executive Hotel Picoas
  fra575 kr.
  Hotel
  575 kr.
  Fly
  650 kr.
  Total (pr.person)
  1.225 kr.

  Billige fly til Lissabon

  Vil du gerne til Lissabon, er det fra Danmark kun muligt at flyve direkte fra København.

   

  Norwegian opererer en direkte rute mellem de to hovedstæder, og der er direkte afgange på torsdage og søndage frem til og med oktober. Prisniveauet for de billigste afgange ligger typisk mellem ca. 700 og 1.200 kr. tur/retur.

   

  I dette eksempel har f.eks. fundet billetter til en lækker forlænget weekend fra torsdag den 26. august til søndag den 29. august fra kun 650 kr.

   

  Når du flyver med Norwegian, må du altid medbringe en lille taske, der skal opbevares under sædet foran dig. Vil du gerne have lidt mere med, kan du tilkøbe ekstra håndbagage til bagagehylden (dette koster mellem 50 og 90 kr. ekstra).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Direkte afgange torsdage og søndage

  • 05.08.-12.08.
  • 12.08.-15.08.
  • 19.08.-22.08.
  • 26.08.-29.08.
  • 02.09.-05.09.
  • 05.09.-09.09.
  • 30.09.-03.10.
  • og flere

   

   

  Hotel i Lissabon

  Som med de fleste storbyer kan du i Lissabon finde hoteller, der går fra det SU-venlige til det decideret mondæne. Jeg har i dette eksempel fundet et godt tilbud på et anmelderrost 4* hotel lige i hjertet af Lissabon. Det drejer sig om det 4* VIP Executive Picoas Hotel, som får 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og har en Travellers’ Choice Award 2021.

   

  Hotellet ligger helt vidunderligt med få kilometer til blandt andet bydelen Avenidas Novas, udsigtspunktet Miradouro da Senhora do Monte og den botaniske have Estufa Fria. Derudover er der få minutters gang til de to metrostationer Picoas Metro Station og Parque Metro Station. Efter en lang dag med sightseeing kan du se frem til et lækkert hotelværelse med aircondition, faldskærms-tv, et lækkert badeværelse osv.

   

  Hotellet er også blevet rost for deres morgenmad, som kan tilkøbes under booking eller på hotellet.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i et 3-nætters ophold fra torsdag den 26. august til søndag den 29. august. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.150 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 575 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger mellem ca. 550 og 900 fra august til november.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Lissabon, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder af hotellet

  Lissabon

  Lissabon

   

  Lidt om Lissabon

  Lissabon er på mange måder Europas svar på San Francisco – byens mange stejle gader, den snoede gamle bydel, de store broer, de mange hyggelige barer og caféer og en meget afslappet stemning kendetegner den portugisiske storby ved Atlanten.

   

  Lissabons supercharmerende gamle bydel Alfama er en af Europas smukkeste og helt klart et must-see i Lissabon. Her finder du mange små barer og restauranter. Det er også her, du får den smukkeste udsigt over hele byen og 25. april-broen, som ligner Golden Gate Bridge på en prik. Igennem de mange farverige huse kører sporvognslinje 28, som du kan tage til nogle af byens andre seværdigheder. Det koster kun 2 euro, og turen er en oplevelse i sig selv.

   

  Lissabon

  Lissabon

   

  Lissabon er dog meget mere end bare en flot storby. Fra banegården Cais do Sodre kan du tage toget til en af de mange strandbyer tæt ved Lissabon. Cascais, Estoril og Paco de Arcos er de tre mest kendte og byder på lange, brede strande. Jeg kan også anbefale en tur til kystbyen Sintra, der ligger på en klippe direkte ved havet.

   

  Lissabon

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen i Lissabon har sin egen metrostation med en direkte linje til centrum. Så hvis du hopper på linjen ved navn ‘Aeroporto – Saldanha’, er du i centrum på ca. 20 minutter. Lissabons metro er i øvrigt en både hurtig og billig måde at komme rundt på. Herudover kommer du også til at se nogle af Lissabons metrostationer –  hver station har sit eget tema og egen indretning.

   

  Jeg vil nok anbefale, at du køber et magnetkort (7 Colinas Card). Kortet koster kun 0,50 cent, og så kan du købe dagsbilletter til kun 6,30 euro, som gælder for al offentlig transport i Lissabon-området! Du kan læse mere om dette kort på lisbon.net.

   

   

  Portugal og corona

  Portugal er i øjeblikket gul. Det vil sige, at du kun skal huske dit coronapas, hvor det enten fremgår, at du er færdigvaccineret, har en negative PCR-test (maks. 72 timer gammel) eller en negativ lyntest (maks. 48 timer gammel).

   

  Coronapasset skal også bruges ved indtjekning på hoteller eller lignende. Derudover er det også et krav i Portugal at bære mundbind i offentlig transport, når du handler i supermarkeder eller andre butikker, og når det ikke er muligt at opretholde 2 meters afstand i offentlige rum.

   

  Jeg vil som sædvanligt anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Portugal på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Forlænget weekend i Lissabon: 3 nætter på et anmelderrost, centralt 4* hotel fra kun 1.225 kr. inkl. fly

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel