Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.631 kr.
Banner-Lissabon-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly

Få storbyer i Europa kan matche Lissabon på charme og skønhed! Den portugisiske hovedstad formår på fornemste vis at forene sin rige historie og kultur med en innovativ og moderne storbystemning – og det skaber bare en enestående og superfed storbyferie. Derfor er det ualmindeligt svært (dvs. umuligt) ikke at forelske sig i byen med de mange stejle gader, gule sporvogne og en imødekommende atmosfære. At solen tilmed skinner 290 dage om året, og temperaturen sjældent bevæger sig under 15 grader, sætter blot en tyk streg under, at Lissabon er et fantastisk rejsemål! Så er det ikke på tide med en rejse til Lissabon? ☀️

Storbyferie i Lissabon

februar – oktober

fra

1.631 kr.

✈️ Fra København (og Billund)

☀️ Skøn og lun rejsedestination

Centralt 4* hotel

Hotel i Lissabon

823 kr.

Fly til Lissabon

808 kr.

Fra Billund

Hotel

823 kr.

Fly

808 kr.

Total (pr. person):

1.631 kr.

Rejse til Lissabon – hotel

Som med de fleste storbyer kan du i Lissabon finde hoteller, der går fra det SU-venlige til det decideret mondæne. Jeg har i dette eksempel fundet et godt tilbud på et anmelderrost mellemklassehotel.

Det drejer sig om det firstjernede Hotel Lutecia Smart Design (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ganske centralt placeret i Lissabon. Og du har kun små 200-300 meter til nærmeste tog- og metrostationer (Roma-Areeiro) – så det burde ikke blive et problem at komme rundt til byens seværdigheder.

Værelserne på hotellet er superlækre, og man fornemmer tydeligt, at hotellet for nylig gennemgik en omfattende renovering.

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i en 3-nætters rejse fra fredag den 8. marts til mandag den 11. marts. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.645 kr. Derfor bliver prisen kun 823 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Lissabon, skal du naturligvis være velkommen til selv at se, hvad du kan finde.

Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly
Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly
Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly
Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly


Rejse til Lissabon – fly

Vil du gerne til Lissabon, er det fra Danmark kun muligt at flyve direkte fra København.

Fra København kan du flyve året rundt med TAP og Norwegian – og som noget nyt også easyJet. Det britiske lavprisflyselskab har nemlig åbnet en direkte rute til Lissabon i november.

På en lang række datoer henover weekenderne kan du finde returbilletter til priser omkring 800-1.200 kr. hos både easyJet og TAP. I denne forbindelse skal du være opmærksom på, at TAP inkluderer en stor håndbagagekuffert i deres billetter. EasyJet inkluderer kun en lille håndbagagetaske.

Foretrækker du at flyve fra Jylland, er der som sagt ingen direkte ruter. Men fra Billund kan du ofte finde ganske billige flybilletter hos f.eks. KLM med en enkelt kort mellemlanding hver vej. Disse billetter koster som regel fra ca. 1.100-1.200 kr. tur/retur, og håndbagage er inkluderet i prisen.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet et rejseeksempel, hvor du flyver fra København fra fredag den 8. marts til mandag den 11. marts. På disse datoer har jeg valgt at tage udgangspunkt i flybilletter hos easyJet til kun 808 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Direkte afgange alle ugens dage, men ofte billige på fredage og mandage (februar – oktober)

Lidt om Lissabon

Lissabon er på mange måder Europas svar på San Francisco – byens mange stejle gader, den snoede gamle bydel, de store broer, de mange hyggelige barer og caféer og en meget afslappet stemning kendetegner den portugisiske storby ved Atlanten.

Lissabons supercharmerende gamle bydel Alfama er en af Europas smukkeste og helt klart et must-see i Lissabon. Her finder du alverdens små barer og restauranter (særligt fisk og skaldyr er ofte at finde på menuen i Lissabon).

Det er også i Alfama, du får den smukkeste udsigt over hele byen og 25. april-broen, som ligner Golden Gate Bridge på en prik. Igennem de mange farverige huse kører sporvognslinje 28, som du kan tage til nogle af byens andre seværdigheder. Det koster kun 2 euro, og turen er en oplevelse i sig selv.

Rejse til Lissabon

Rejse til Lissabon

Lissabon er dog meget mere end bare en flot storby. Fra banegården Cais do Sodre kan du tage toget til en af de mange strandbyer tæt ved Lissabon. Cascais, Estoril og Paco de Arcos er de tre mest kendte og byder på lange, brede strande. Jeg kan også anbefale en tur til kystbyen Sintra, der ligger på en klippe direkte ved havet.

Rejse til Lissabon

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du også altid smutte forbi GetYourGuide.

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen i Lissabon har sin egen metrostation med en direkte linje til centrum. Så hvis du hopper på linjen ved navn ‘Aeroporto – Saldanha’, er du i centrum på ca. 20 minutter.

Lissabons metro er i øvrigt en både hurtig og billig måde at komme rundt på. Herudover kommer du også til at se nogle af Lissabons metrostationer –  hver station har sit eget tema og egen indretning.

Jeg vil nok anbefale, at du køber et magnetkort (7 Colinas Card). Kortet koster kun 0,50 cent, og så kan du købe dagsbilletter til kun 6,15 euro, som gælder for al offentlig transport i Lissabon-området! Du kan læse mere om dette kort på lisbon.net.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. flyRejse til Lissabon: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.631 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud