• 22 sep 2022

  All inclusive på Madeira: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 3.807 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  Hvis de kolde vintermåneder ikke lige er dig, så bør Madeira være en af dine go-to destinationer til vinter. Vejret er ofte dejligt lunt (19-22 grader), så du behøver ikke pakke dig ind i store jakker, hue og vanter. Øen ligger langt ude i Atlanterhavet – en smule nord for De Kanariske Øer – og faktisk er Madeira så forførende et rejsemål, at øen i 2017 blev kåret som verdens førende ø-destination af World Travel Awards. Du bør derfor ikke tøve med at tage en tur til øen til vinter. Især når du lige nu kan finde en superlækker all inclusive-rejse! Så kan du rent faktisk glæde dig til vinter, hvor menuen står på all inclusive på Madeira!

  All inclusive-ferie på Madeira
  november - marts
  fra3.807 kr.
  København
  Madeira
  Billige fly til Madeira
  inkl. håndbagage
  953 kr.
  Hotel på Madeira
  f.eks. det 4* Calheta Beach
  2.854 kr.
  Hotel
  2.854 kr.
  Fly
  953 kr.
  Total (pr.person)
  3.807 kr.

  All inclusive på Madeira – flybilletter

  Skal Madeira være dit næste rejseeventyr, skal du først have styr på flybilletter derned. Og fra Danmark er det klart billigst at flyve fra København.

   

  Du kan bl.a. flyve med Norwegian og TAP.

   

  Norwegian tilbyder direkte tur/retur-billetter fra København fra november til marts med afgange på tirsdage og lørdage. Disse flybilletter koster dog som regel over 2.000 kr. tur/retur.

   

  Billetterne hos TAP indeholder en enkelt mellemlanding i Lissabon på cirka tre timer hver vej, men flytiderne er stadig rigtig pæne, og deres billetter inkluderer 10 kg gratis håndbagage. Så der er fordele ved begge flyselskaber. TAP flyver hver torsdage, hvor priserne holder sig nogenlunde fra 950 – 1.500 kr. tur/retur. OBS: bortset fra juleferien.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg som eksempel taget udgangspunkt i en rejse fra København fra torsdag den 8. december til torsdag den 15. december. På disse datoer koster TAP-billetter kun 953 kr. inkl. håndbagage.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige og/eller direkte fly fra Jylland.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • De fleste torsdage (november til marts)

   

   

  All inclusive på Madeira – hotel

  Det der all inclusive. Det kan bare et eller andet. Og som jeg fik afsløret i introen, så kan Madeira altså også bare noget helt specielt. Så kombinationen af de to er jeg altså svært begejstret for!

   

  For at være helt præcis har jeg fundet et tilbud på det superlækre, firstjernede all inclusive-resort ved navn Calheta Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Dette populære resort ligger direkte på en gylden sandstrand med krystalblåt hav og ved foden af et nærliggende bjerg – wow, siger jeg bare! Du har altså muligheden for at koble fuldstændig af – f.eks. med afslapning ved stranden mens du nyder de smukke omgivelser. Resortet blev i øvrigt totalrenoveret for et par år siden og har opnået en øko-certificering. Not bad.

   

  Hvad angår faciliteter er Calheta Beach også rigtig godt kørende. Resortet byder bl.a. på udendørs poolområde, indendørs pool, fitnesscenter og diverse wellness- og spafaciliteter.

   

  Opholdet på Calheta er som sagt med all inclusive. Så måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen! I denne sammenhæng vil du sikkert sætte pris på at høre, at hotellet har to restauranter og tre barer (bl.a. en poolbar) 😉

   

  Jeg har som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra torsdag den 8. december til torsdag den 15. december. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold til i alt 5.707 kr. inkl. all inclusive. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 2.854 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold ligger ofte mellem ca. 800-1.200 kr. pr. nat (med all inclusive) i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Madeira, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  All inclusive på Madeira – billeder fra hotellet

  All inclusive på Madeira

  All inclusive på Madeira

  All inclusive på Madeira

  All inclusive på Madeira

  All inclusive på Madeira

  All inclusive på Madeira

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan booke en lufthavnstaxi på booking.com til ca. 200 kr. pr. person.

   

  Alternativt kan du også selv leje en bil. På den måde kan du rigtig køre på opdagelse på Madeira 😉

   

  Lejebiler

   

   

  Oplevelser på Madeira

  Vil du finde inspiration til, hvad du ellers kan opleve omkring Madeira, kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Madeira

  Siden februar har det været muligt at indrejse til Madeira og Porto Santo uden at skulle fremvise EU-coronapas, immunitetspas eller negativ test.

   

  Det er dog vigtigt at understrege, at adgang til restauranter, barer, diskoteker, kulturelle- og sportsbegivenheder kan kræve fremvisning af enten corona pas, immunitetspas eller negativ test, som kan være PCR test eller antigen test. Antigen test kan foretages på et apotek. Gebyret er ca. 30€ og den har gyldighed i 1 uge. Det er IKKE længere muligt at få foretaget gratis test i lufthavnen eller andre steder.

   

  Vil du læse nærmere om corona-situationen og restriktioner i Portugal, kan du holde dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All inclusive på Madeira: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 3.807 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

  se fly se hotel