• 22 aug 2019

  All inclusive på Madeira: 1 uge på et lækkert 4* strandhotel fra kun 3.529 kr. inkl. fly og transport

  Hvis de kolde vintermåneder ikke lige er dig, bør Madeira være en af dine go-to-destinationer til vinter. Vejret er lunt (19-22 grader), så du behøver ikke pakke dig ind i store jakker, hue og vanter. Øen ligger langt ude i Atlanterhavet og ligger lidt nord for De Kanariske Øer. Faktisk er Madeira så forførende et rejsemål, at øen i 2017 blev kåret som verdens førende ø-destination af World Travel Awards. Du bør derfor ikke tøve med at tage en tur til øen henover vinteren. Og at du ovenikøbet lige nu kan finde et utrolig godt tilbud på et 4* hotel med all inclusive gør ikke rejsen mindre tiltalende, hvis du spørger mig!

  Ø-ferie til skønne Madeira
  november - marts
  fra3.529 kr.
  København
  Madeira
  1 uge på Madeira
  inkl. 4* hotel, fly og transport

  Pakkerejse til Madeira

  Jeg har i dag fundet et virkelig godt tilbud på det lækre 4* Savoy Calheta Beach på Madeira. Det populære hotel ligger direkte på en gylden sandstrand med krystalblåt hav og ved foden af et nærliggende bjerg – wow siger jeg bare! Du har altså muligheden for at koble af under de bedste betingelser – nemlig afslapning ved stranden, mens du kan nyde de smukke omgivelser.

   

  Hotellet er for nyligt blevet totalrenoveret og har desuden også en øko-certificering.  Der er en indendørs pool, fitnesscenter, wellness og spa (og det hele er med i prisen!). Derudover er der kun 600 meter til centrum. Det tager derfor ingen tid at komme ind til centrum, hvis du skulle blive træt af at ligge på stranden eller ved poolen (er det overhovedet er muligt?).

   

  Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra tirsdag d. 26. november til tirsdag d. 3. december til kun 3.529 kr.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Frapriser

  • November: 3.529 kr.
  • December: 3.529 kr.
  • Januar: 3.599 kr.
  • Februar: 4.335 kr.
  • Marts: 5.583 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. I dette tilfælde får du også all inclusive.

   

  Savoy Calheta Beach

   

  Oplevelser på Madeira

  Vil du finde inspiration til, hvad du ellers kan opleve omkring Madeira, kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her