Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 4.757 kr.
Julerejse til New York: 5 dage på hotel fra kun 4.757 kr. p.p. inkl. fly
Pakkerejser

Julerejse til New York: 5 dage på hotel fra kun 4.757 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Julerejse til New York: 5 dage på hotel fra kun 4.757 kr. p.p. inkl. fly

Findes der noget bedre sted at foretage sin juleshopping end New York? Nej, selvfølgelig gør der ikke det! Julen har en helt speciel betydning i den amerikanske kultur, og i december er der en nærmest magisk stemning over The Big Apple. Derfor bør du virkelig unde dig selv at opleve New York i al sin strålende decemberpragt. Og nu har du altså muligheden for at komme på en julerejse til New York, du aldrig vil glemme!

Juleshopping i New York

november – december

fra

4.757 kr.

København, Billund og Aalborg ✈ New York

Billige fly til New York

Billund

Aalborg

Hotel i New York

2.786 kr.

Hotel

2.786 kr.

Fly

1.971 kr.

Total (pr. person):

4.757 kr.

Julerejse til New York – fly

I dag er jeg faldet over billige fly til New York – lige i juletiden!  Her snakker vi altså returbilletter fra under 2.000 kr. fra København!

Lige nu tilbyder PLAY Airlines en del billige fly til New York i slutningen af november og første halvdel af december til priser mellem ca. 2.000 og 3.200 kr. tur/retur (datoerne helt tæt på jul er typisk lidt dyrere).

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra torsdag den 30. november til mandag den 4. december til kun 1.971 kr. Begge veje har du en enkelt mellemlanding i Reykjavik.

Hos Play må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske.

Du kan også flyve fra Jylland, hvor du med afrejse fra både Billund og Aalborg ofte kan finde flybilletter hos KLM til ca. 2.700-3.500 kr. tur/retur inkl. håndbagage (igen er slutningen af november og første halvdel af december billigst).

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Afgange alle ugens dage

Julerejse til New York – hotel

Har du selv ledt efter hoteller i New York, ved du, at prisniveauet er voldsomt højt. Sådan er det bare, når man vil til verdens nok mest berømte storby.

Derfor har jeg forsøgt at finde et så billigt hotel som muligt, uden at der går total hostel i den. Og i den sammenhæng faldt jeg over det budgetvenlige Red Lion Inn & Suites Long Island City (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Red Lion Inn tilbyder først og fremmest en rigtig god beliggenhed prisen taget i betragtning. Hotellet ligger nemlig i Long Island City i Queens – lige på østlige side af East River og Manhatten.

Fra hotellet kan du nemt gå over Queensboro Bridge, der fører dig direkte ind på Manhattan (og fortsætter du ligeud, vader du direkte ind i Central Park). Orker du ikke at gå derind, kan du også snildt ty til offentlig transport. Du har nemlig Queensboro Plaza Station et stenkast fra hotellet. 

Red Lion Inn byder som sagt ikke på den store luksus. Men du får trods alt de basale faciliteter, du har brug for på en storbyferie – egen seng, privat badeværelse og gratis wi-fi.

Og så er hotellet altså noget billigere end langt de fleste andre hoteller i nabolaget. På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 5.571 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 2.786 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Julerejse til New York

Julerejse til New York

Julerejse til New York – oplevelser

New York ved juletid er magisk! Der er et hav af muligheder – så her får du bare lige et par af dem, du absolut ikke må gå glip af!

The Rockefeller Christmas Tree er et must, hvis du er i New York i juleperioden. Dette kæmpestore juletræ er synonym med julen i New York, og jeg tror ikke på, at det rigtigt kan blive jul i New York uden lys i Rockefeller-juletræet!

Julerejse til New York

En anden fast newyorker-juletradition er ice skating. Flere steder i byen banker man skøjtebaner op, og nogle af de mest berømte tæller skøjtebanen ved Rockefeller Center, Central Park’s Wollman Rink og Bryant Park’s Winter Village.

Julerejse til New York

Andre oplevelser

Som du sikkert allerede ved, er der ikke ligefrem mangel på ikoniske attraktioner i New York. Listen over potentielle seværdigheder og udflugter er alenlang. Hvis du gerne vil danne dig et overblik, blive inspireret eller booke billetter på forhånd, kan du med fordel gøre det nedenfor.

Pas, visum og corona i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Julerejse til New York: 5 dage på hotel fra kun 4.757 kr. p.p. inkl. flyJulerejse til New York: 5 dage på hotel fra kun 4.757 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar