• 13 nov 2017

  All inclusive-skiferie i Harzen: 4 dage med hotel og all inclusive til kun 996 kr.

  Var det noget med en mini-skiferie til sneklædte Harzen med all inclusive? Der er mange grunde til, at Harzen er så populært et rejsemål for os danskere. Det er tæt på den danske grænse, området er urimeligt smukt (på alle årstider!) og så er det superbilligt. Harzen er måske ikke det oplagte valg for ski-entusiasterne – så skal du længere sydpå – men hvis du har børn, er relativt uerfaren på ski eller hvis du bare gerne have en superhyggelig og budgetvenlig miniferie med vennerne – så er det her tilbuddet til dig!

  All inclusive skiferie i Harzen
  januar - april
  996 kr.
  Mini-skiferie i Harzen
  med all inclusive
  996 kr.

  takeoffer.dk har jeg i dag fundet et vældigt lækkert tilbud på en mini-skiferie til Harzen med all inclusive til kun 996 kr pr. person (dvs. 1.992 kr. i alt ved en rejse for 2).

  Prisen inkluderer 3 overnatninger – dvs. 4 dage – på Residenz Hotel Harzhöhe med morgenmad, middagsbuffet, aftenbuffet, udvalgte drikkevarer og gratis afbenyttelse af hotellets indendørspool.  Hotellet har desuden mulighed for sauna og massagebehandlinger (begge mod et gebyr). Det er muligt at bo tre på værelserne, men hvis du ønsker at rejse fire sammen, kan du booke to værelser ved siden af hinanden.

  Hotel Harzhöhe ligger skønt  – og du har kun 900 meter til liftområdet i Hahnenklee, hvor du finder alpine pister, langrend, kælkebakke og lifter i det smukke landskab.

  Tilbuddet slutter om 9 dage, så du skal ikke vente for længe med at bestille! Du kan rejse fra den 01.01. til den 01.04. 2018.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Residenz Hotel Harzhöhe
  • All inclusive (fra ankomstdagen kl. 15.00 – til og med morgenmaden på afrejsedagen)
   • 3 x morgenmad
   • Middagsbuffet med suppe og salat eller alternativt madpakke, som man selv smører ved morgenmadsbuffeten
   • Kaffe, te, kage
   • Aftensmad (kold/varm buffet) – restauranten lukker kl. 21.00
   • Udvalgte drikkevarer stående som tag-selv ved restauranten: fadøl, husets rød- og hvidvin, alkoholfrie drikkevarer, te og kaffe (drikkevarer må ikke medtages på værelserne).
  • Gratis afbenyttelse af swimmingpool
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst mandag eller torsdag i perioden 1. januar – 1. april 2018 (sidste afrejsedag).

   

  OBS! Der er et par ting, du bør være opmærksom på ved dette tilbud. For det første er der ikke snegaranti, så sørg for at bestille rejsen i ski-højsæsonen, hvis du gerne vil have de bedste chancer for sne. Dog vil jeg sige, at Harzen er så fortryllende smukt et område, at du sagtens kan få en fantastisk ferie, selvom den ikke bliver på ski. Herudover skal du også vide, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk selv skal booke dit ophold hos Lauritzen rejser. Du kan læse mere om dette under “Det med småt” på tilbudssiden.

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så du kan uden problemer køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du undersøge nærmere på rome2rio.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *