• 17 jan 2019

  All inclusive-skiferie i Harzen: 4 dage med hotel og all inclusive til kun 999 kr.

  Var det noget med en mini-skiferie til sneklædte Harzen med all inclusive? Der er mange grunde til, at Harzen er så populært et rejsemål for os danskere. Det er tæt på den danske grænse, området er urimeligt smukt (på alle årstider!) og så er det superbilligt. Harzen er måske ikke det oplagte valg for ski-entusiasterne – så skal du længere sydpå – men hvis du har børn, er relativt uerfaren på ski eller hvis du bare gerne have en superhyggelig og budgetvenlig miniferie med vennerne – så er det her tilbuddet til dig!

  All inclusive skiferie i Harzen
  januar - april
  999 kr.
  Mini-skiferie i Harzen
  med all-inclusive!
  999 kr.

  Skiferie i Harzen

  Drømmer du om en budgetvenlig skiferie, så har jeg fundet et vældigt lækkert tilbud på en mini-skiferie til Harzen med all inclusive til kun 999 kr pr. person (dvs. 1.998 kr. i alt ved en rejse for 2). Du kommer til at bo på Residenz Hotel Harzhöhe (3 ud af 5 på TripAdvisor) og opholdet er med morgenmad, middagsbuffet, aftenbuffet, udvalgte drikkevarer og gratis afbenyttelse af hotellets indendørspool. Hotellet har desuden mulighed for sauna og massagebehandlinger (begge mod et gebyr). Det er muligt at bo tre på værelserne, men hvis du ønsker at rejse fire sammen, kan du booke to værelser ved siden af hinanden.

   

  Hotel Harzhöhe ligger skønt med kun 900 meter til liftområdet i Hahnenklee, hvor du finder alpine pister, langrend, kælkebakke og lifter i det smukke landskab. Efter en aktiv dag i sneen, kan du slappe af ved hotellets pool, hvor du har den skønneste udsigt til den omkringliggende natur!

   

  Tilbuddet slutter om 11 dage, så du skal ikke vente for længe med at bestille! Du kan rejse frem til d. 30.04. 2019. Opholdet kan benyttes med ankomst fra mandag til torsdag eller fra torsdag til søndag. Det er også muligt at benytte opholdet i både vinterferien og påsken, dog er der kun et begrænset antal værelser i den periode, så sørg for at booke hurtigt, hvis du gerne vil afsted i den periode.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Residenz Hotel Harzhohe
  • All Inclusive (fra ankomstdagen kl. 15.00 – til og med morgenmaden på afrejsedagen)
   • 3 x morgenmad
   • Middagsbuffet med suppe og salat eller alternativt madpakke, som man selv smører ved morgenmadsbuffeten
   • Kaffe, te, kage
   • Aftensmad (kold/varm buffet) – restauranten lukker kl. 21.00
   • Udvalgte drikkevarer stående som tag-selv ved restauranten: fadøl, husets rød- og hvidvin, alkoholfrie drikkevarer, te og kaffe (drikkevarer må ikke medtages på værelserne).
  • Gratis afbenyttelse af swimmingpool
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til torsdag eller torsdag til søndag frem til d. 30. april 2019 (sidste afrejsedag).

   

  OBS: Der skal betales kurtaxe på 2,30 € pr. person pr. dag (børn ½ pris) direkte til hotellet.

   

  Der kan desværre ikke gives snegaranti, så sørg for at bestille rejsen i ski-højsæsonen, hvis du gerne vil have de bedste chancer for sne. Dog vil jeg sige, at Harzen er så fortryllende smukt et område, at du sagtens kan få en fantastisk ferie, selvom den ikke bliver på ski. Herudover skal du også vide, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på Take Offer selv skal booke dit ophold hos Lauritzen rejser. Du kan læse mere om dette under “Det med småt” på tilbudssiden.

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Med denne tur, er det måske mest oplagt med en kør-selv-ferie. Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så du kan uden problemer køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så er det lidt mere omfattende – men det kan dog godt lade sig gøre at tage med offentlig transport. Her skal du tage et tog til Hannover og derfra med en bus (linje 129) til “Goslar”. Derfra har du ca. 18 km med taxa til hotellet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All inclusive-skiferie i Harzen: 4 dage med hotel og all inclusive til kun 999 kr.

  1. Julia says:

   Som jeg kan se, er der faktisk et endnu billigere tilbud hos Risskov Bilferie, hvor det koster 899,-

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Julia,
    Jeg har lige tjekket og deres pris er fra 899 kr., så fra januar til april ligger priserne fra 999-1.119 kr. Det er først hen i november-december at prisen kommer ned i 899 kr. på nogle af datoerne. Men tusind tak fordi du holder øje og giver tippet videre 🙂

  2. Ks says:

   Hvordan booker jeg periode? Efter købet?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med dig,
    Efter dit køb på Take Offer, skal du selv booke dit ophold hos Lauritzen rejser. Du kan læse mere om dette under “Det med småt” på tilbudssiden 🙂

  3. Anders says:

   Hvad koster liftkort og evt ski leje?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anders,
    Med hensyn til leje af ski, der må jeg være dig svar skyldig og hvad jeg lige kan læse mig frem til på nettet, så koster liftkort ca. 180-250 kr. pr. dag alt efter hvilket område du vælger 🙂

  Se tilbud her