• 07 jan 2020

  Storbyferie til UNDER 300 kr.: 3 dage i Prag på et dejligt 4* hotel til kun 286 kr. inkl. fly

  Der findes gode tilbud, vilde tilbud…. Og så findes der det her! Lige nu kan du nemlig få en storbyferie til Prag til under 300 kr.! Det er fuldstændig vanvittigt! Og udover at selve rejsen er billig, så er Tjekkiets hovedstad også et yderst billigt rejsemål. Så det er den perfekte mulighed til en storbyferie til næsten ingen penge.

  Prag til under 300 kr.
  januar
  286 kr.
  Billund (og København)
  Prag
  Hoteller i Prag
  209 kr.
  Megabillige fly til Prag
  77 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  209 kr.
  Fly
  77 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  286 kr.

  Hotel i Prag

  Når en storbyferie koster under 300 kr., så kan man selvfølgelig ikke forvente den store luksus. Men med hotellet, jeg har fundet, får man faktisk meget for pengene! Hotellet får 4 ud af 5 på TripAdvisor fra flere end 400 anmeldelser – så det er bestemt ikke et skod-hotel. Tværtimod bor du i gåafstand til Prags smukke gamle by. Og desuden er der en del restauranter og barer tæt på hotellet.

   

  Så hvis du er er på udkig efter et billigt hotel tæt på det hele, og hvis du kan leve med, at værelserne måske ikke er de mest moderne, så kan jeg sagtens anbefale dette sted!

   

  Fra d. 28. til d. 30. januar koster 2 overnatninger på et dobbeltværelse lige nu kun 418 kr. Dvs. 209 kr. pr. person! Og faktisk kan du finde en del datoer fra januar til marts til omkring 200 – 300 kr. pr. nat!

   

  Vær opmærksom på, at du kan tilkøbe morgenmad til omkring 30 kr. pr. person og nat.

   

   

  Billige fly til Prag

  Når du finder flybilletter til under 100 kr., har lavprisselskabet Ryanair som regel en finger med i spillet. Og det har de også denne gang. Det irske lavprisselskab har nemlig direkte ruter til den tjekkiske hovedstad fra både Billund og København. Og lige nu kan du på Billund-ruten finde billetpriser helt ned til 77 kr. på rigtig mange datoer i januar!

   

  Fra København (hvor der er daglige afgange) ligger priserne fortsat på et almindeligt lavt niveau (fra ca. 150 kr.), men fra Billund (med afgange på tirsdage, torsdage og lørdage) er priserne altså banket helt i bund.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra Billund tirsdag den 28. januar til torsdag den 30. januar til kun 77 kr. Vil du hellere afsted henover en weekend, er der også rig mulighed for det.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Her får du to screenshots fra Ryanairs lavpriskalender. Første billede er en oversigt over priserne for flyvningen fra Billund til Prag, mens andet billede er en oversigt over priserne fra Prag til Billund.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du skal ind til centrum, er den hurtigste og nemmeste måde først at tage lufthavnsbussen 119 til Veleslavín-stationen. Her skifter du til metrolinje A, der kører direkte til centrum (retning mod Depo Hostivař). Du kan læse mere om dine transportmuligheder på Prag Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Oplevelser i Prag

  River cruises, guidede ture, hop-on-hop-off-busbilletter og meget mere – du kan opleve Prag på mange måder. Hvis du gerne vil booke dine ture, før du rejser afsted (eller bare gerne vil inspireres), så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her