• 12 feb 2020

  VILDT TILBUD: fly tur/retur til Prag fra kun 78 kr.!

  Så kan du godt se at få hænderne op af lommerne! Tjekkiets fascinerende hovedstad Prag – med middelalderarkitektur, flotte broer og kanonbillig shopping – er lige nu et stjernebilligt rejsemål. Jeg har nemlig netop fundet vanvittig billige tur/retur-billetter fra Billund til Prag til under 80 kr.! Billigere storbyferie findes ikke. Til disse priser skal du nok ikke vente for længe, før billetterne enten stiger i pris eller er udsolgt.

   

  OBS: Hvis prisen på eksemplet nedenfor er steget, så prøv en af de andre datoer – da jeg fandt tilbuddet, kunne man finde tilbuddet på mange datoer i marts.

  Prag til under 80 kr.
  marts
  fra78 kr.
  Billund (og København)
  Prag
  Megabillige fly til Prag
  78 kr.
  Fra Billund
  Fra København

  Billige fly til Prag

  Når du finder flybilletter til under 100 kr., har lavprisselskabet Ryanair som regel en finger med i spillet. Og det har de også denne gang. Det irske lavprisselskab har nemlig direkte ruter til den tjekkiske hovedstad fra både Billund og København. Og lige nu kan du på Billund-ruten finde billetpriser helt ned til 78 kr. på rigtig mange datoer i marts!

   

  Fra København (hvor der er daglige afgange) ligger priserne fortsat på et almindeligt lavt niveau (fra ca. 150 kr.), men fra Billund (med afgange på tirsdage, torsdage og lørdage) er priserne altså banket helt i bund.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra Billund fra lørdag den 29. februar til tirsdag den 3. marts til kun 78 kr. Og du kan finde afgange til denne pris både i hverdage og weekender.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Her får du to screenshots fra Ryanairs lavpriskalender. Første billede er en oversigt over priserne for flyvningen fra Billund til Prag, mens andet billede er en oversigt over priserne fra Prag til Billund.

   

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Prag

  Prag er generelt en rigtig billig hovedstad – det gælder også for hoteller. Så medmindre du går benhårdt efter en budgettur, kan du sagtens lege lidt med en 4- eller 5-stjernet hotelfiltrering.

   

  Bare lige for at understrege, hvor billigt du egentlig kan rejse for, kan du f.eks. finde det ganske fine 4* Amigo City Centre Hotel til kun 271 kr. pr. nat fra den 29. februar til tirsdag den 3. marts. Med flybilletter til 78 kr. kan du altså komme afsted for kun 485 kr. pr. person ved en rejse for to! Og det er vel at mærke med 4* hotel og fly tur/retur!

  Hoteller i Prag

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du skal ind til centrum, er den hurtigste og nemmeste måde først at tage lufthavnsbussen 119 til Veleslavín-stationen. Her skifter du til metrolinje A, der kører direkte til centrum (retning mod Depo Hostivař). Du kan læse mere om dine transportmuligheder på Prag Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Oplevelser i Prag

  River cruises, guidede ture, hop-on-hop-off-busbilletter og meget mere – du kan opleve Prag på mange måder. Hvis du gerne vil booke dine ture, før du rejser afsted (eller bare gerne vil inspireres), så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her