• 10 jul 2019

  Smuttur til Prag: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 674 kr. inkl. fly

  Prag er uden tvivl en af Europas smukkeste storbyer, og har du ikke været der endnu, så er det bare med at pakke kufferten! Den tjekkiske hovedstad har en lang historie, der strækker sig helt tilbage til 800-tallet. Særligt Prags bymidte rummer adskillige smukke historiske bygningsværker i forskellige arkitektoniske stilarter. Udover sightseeing er Prag også en fantastisk by til en omgang shopping! Og så er der selvfølgelig det tjekkiske øl, der af mange regnes for at være det bedste i Europa!

  Storbyferie i smukke Prag
  året rundt
  674 kr.
  Billund og København
  Prag
  Billige fly til Prag
  173 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Prag
  f.eks. det 4* Don Giovanni Hotel Prague
  501 kr.
  Hotel
  501 kr.
  Fly
  173 kr.
  Total (pr.person)
  674 kr.

  Fly til Prag

  Tjekkiets skønne hovedstad er blevet meget billigere at rejse til her i 2019. Ryanair har nemlig åbnet en rute direkte til Prag fra både København og Billund. Året rundt er der fra København daglige afgange, mens du fra Billund kan finde afgange på tirsdage, torsdage og lørdage. Fra begge lufthavne er det muligt at finde en masse billetter til priser mellem ca. 150 og 400 kr. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Billund fra torsdag den 29. august til lørdag den 31. august til kun 173 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (når du booker direkte igennem Ryanair). Udover Ryanair kan du fra København og Aarhus også finde lidt dyrere afgange hos Norwegian og Czech Airlines. Begge disse selskaber inkluderer 10 kg håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 29.08. – 31.08.– her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Weekendafgange er markeret med WE

   

  Fra Billund

  • 13.08. – 15.08.
  • 22.08. – 24.08.
  • 24.08. – 27.08. – WE
  • 29.08. – 31.08.
  • 07.09. – 10.09. – WE
  • 10.09. – 12.09.
  • 14.09. – 17.09. – WE
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 04.08. – 07.08.
  • 17.08. – 20.08. – WE
  • 22.08. – 25.08. – WE
  • 27.08. – 29.08.
  • 07.09. – 10.09. – WE
  • 10.09. – 12.09.
  • 14.09. – 17.09. – WE
  • 21.09. – 24.09. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Prag

  Prag, og Tjekkiet generelt, er ret billig – også hvad hoteller angår. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet det yderst anmelderroste 4* Don Giovanni Hotel Prague (der tilmed har en ganske sjov arkitektur).

   

  Selvom hotellet ikke ligger supercentralt, opvejes dette af fantastiske transportforbindelser lige uden for døren. Lige ved siden af hotellet ligger metrostationen Želivského. Og herfra kan du tage metrolinje A direkte ind til centrum på ca. 11 minutter. Hotellet har haft en del danskere på besøg, og stort set alle roser Don Giovanni Hotel Prague til skyerne. Serviceniveauet, værelserne og beliggenheden får rigtig pæne ord med på vejen. Og skulle du få lyst til lidt selvforkælelse, har hotellet også spafaciliteter, som du kan benytte mod et gebyr.

   

  Jeg har som sagt fundet et 2-nætters ophold fra torsdag den 29. til lørdag den 31. august til 1.001 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 501 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold på Don Giovanni ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat i de fleste måneder. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Prag, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du skal ind til centrum, er den hurtigste og nemmeste måde først at tage lufthavnsbussen 119 til Veleslavín-stationen. Her skifter du til metrolinje A, der kører direkte til centrum (retning mod Depo Hostivař). I øvrigt kører denne linje også direkte til Don Giovanni (ved stoppestedet Želivského). Så transporten til og fra lufthavnen kunne ikke være nemmere 😉

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder på Prag Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Oplevelser i Prag

  River cruises, guidede ture, hop-on-hop-off-busbilletter og meget mere – du kan opleve Prag på mange måder. Hvis du gerne vil booke dine ture, før du rejser afsted (eller bare gerne vil inspireres), så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

  Don Giovanni Hotel Prague

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Smuttur til Prag: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 674 kr. inkl. fly

  1. Kasper says:

   Hej

  2. Hanne says:

   Nogen anbefalinger af hoteller i centrum, i gå afstand til feks kars broen? Tager afsted den 15-17 aug, men ikke fundet hotel endnu

  3. Jesper says:

   Hej

   Bor børn (1 og 5 år) gratis på hotellet, ved du det?

   Jeg kan ikke tilvælge børn på hjemmesiden.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Af fuldstændig uransaglige årsager har skyscanner endnu ikke tilføjet en funktion, der tillader dig at tilvælge børn i din hotelsøgning … Men det kan du til gengæld på trivago, hvor jeg har lavet en søgning til dig med 2 voksne og 2 børn (1 og 5 år):

    https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content/190508-19/

    Her kan du nemlig få et 4-mands-værelse til 2.118 kr. inkl. morgenmad 🙂

  4. Peder Ruby says:

   Hvordan ser det ud med prisen i weekenden 11-12 og 18-19.
   Vh Peder

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peder 🙂

    Nu nævner du intet om afrejselufthavn. Men hvis du vil vide den præcise pris for rejserne i netop de weekender, skal du blot gå ind på hhv. fly- og hotellinkene og indtaste dine datoer – så kan du se, hvad rejserne kommer til at koste 😉

  5. Stine says:

   Jeg har hørt fra at Uber fungerer ret godt i Prag, er det noget du evt. kan bekræfte? Jeg skal på et 3 dages visit og har ikke besøgt byen siden min studietur i folkeskolen!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stine 🙂

    Ej, hvor hyggeligt med en lille smuttur til Prag!

    Jeg har ikke selv prøvet at køre med Uber i netop Prag, men jeg har gode erfaringer med Uber fra andre storbyer. Så hvis Uber stadig er i Prag, er jeg overbevist om, at det fungerer godt 😉

  se fly se hotel