• 21 sep 2017

  Smuttur til Prag: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 687 kr. inkl. fly og morgenmad

  Prag er fantastisk – mere behøver jeg faktisk ikke at fortælle dig. Hvis du har været der, ved du det allerede. Og har du endnu ikke været der, er det på tide at komme afsted! Jeg har her fundet en forførende smuttur til Tjekkiets hovedstad. Denne gang har jeg fundet et virkeligt romantisk og meget anmelderrost 4* hotel, hvis rokoko-inspirerede værelser byder på de fineste antikke møbler og marmorbadeværelse! Selvom Prag bliver mere og mere populær, er byen stadig en undervurderet hovedstad, hvis du spørger mig!

  Hyggetur til Prag
  oktober - juni
  687 kr.
  København
  Prag
  Hotel i Prag
  f.eks. det 4* King Charles Boutique Residence
  287 kr.
  Billige fly til Prag
  inkl. 10 kg håndbagage
  400 kr.
  Hotel
  287 kr.
  Fly
  400 kr.
  Total (pr.person)
  687 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* King Charles Boutique Residence Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) i det sydlige Prag. Som jeg fik nævnt i introteksten, kommer du her til at bo på et utroligt charmerende hotel med en stærkt rokoko-inspireret indretning – King Charles er med andre ord det perfekte hotel til en romantisk getaway! Herudover tilbyder hotellet gratis wifi, og der er fine transportmuligheder ind til centrum – metrostationen Vysehrad ligger kun 10 minutters gang væk. Og så serverer hotellet hver morgen en lækker morgenmadsbuffet, så du ikke selv skal sørge for dagens første måltid!

  Hovedstæder har som regel et solidt udvalg af hoteller, og Prag er bestemt ingen undtagelse. Vil du gerne selv finde det hotel i Prag, som matcher dine behov bedst, kan du finde det her. Og leder du efter enkeltværelser, så finder du dem her.

   

  Fly

  Som så mange gange før har jeg fundet billige flybilletter på momondo.dk. Du flyver med Norwegian fra København til Prag, og du kan lige nu finde billige billetter fra oktober og helt frem til juni 2018. Priserne ligger generelt mellem 400 kr. og 600 kr. Billetterne jeg har fundet her er fra d. 06.11. til 08.11. og koster kun 400 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du kan også finde afgange fra Billund eller Aalborg, men det bliver så dyrt, at turen til København godt kan betale sig.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 06.11. – 08.11. – her har du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.10. – 05.10.
  • 10.10. – 12.10.
  • 25.10. – 27.10.
  • 13.11. – 15.11.
  • 20.11. – 22.11.
  • 06.12. – 08.12.
  • 13.12. – 15.12.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du fra lufthavnen og ind til det centrale Prag, kan du tage lufthavnens Airport Express til Prags hovedbanegård. Det tager ca. 40 minutter og koster ca. 20 kr.

   

  Julestemning i Prag

  Med så mange billige afgange i december har du alletiders mulighed for at komme i den helt rette julestemning med en getaway til Prag. For Prag pyntes altid op i slutningen af november, så den ser funklende fin ud hele december! Herudover vil der også være en række stemningsfulde julemarkeder i byen –  billederne herunder er fra Prags gamle bydel Staré Město. Ser det ikke hyggeligt ud?!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel