Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 587 kr.
rsz_san_sebastian
Andet

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Andet |

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Sukker du efter lidt sommerinspiration, så frygt ej! Jeg har i dag arbejdet på en utrolig alsidig fly & drive-ferie til Spanien! En fly & drive går kort og godt ud på, at din rejse tager udgangspunkt i nogle billige flybilletter og en lejebil. Når du så er landet og har fået bilnøglerne i hånden, kan du selv skræddersy rejsen efter egne ønsker. Du skal blot indtaste destinationen på gps’en og så derudaf! Så det er i bund og grund billige fly kombineret med et roadtrip. Jeg har her fundet billige fly til Madrid, der med sin placering midt i Spanien rummer uanede muligheder!

Roadtrip på Den Iberiske Halvø

året rundt

473 kr.

København (og Billund) ✈ Madrid

Billige fly til Madrid

Lejebil

133 kr.

Fly

454 kr.

Andet

133 kr.

Total (pr. person):

587 kr.

Billige fly til Spanien

Ovenfor har jeg fundet billige flybilletter fra København til Madrid, der som sagt er et ideelt udgangspunkt pga. sin centrale beliggenhed. Du kan stort set året rundt finde billige flybilletter til mellem 300 og 700 kr. hos Ryanair, Air Europa, Iberia og andre luftselskaber. Selv i skolernes sommerferie, hvor prisniveauet er lidt højere, kan du stadig finde billetter til under 1.000 kr.

Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra torsdag den 13. juni til torsdag den 20. juni til kun 340 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

OBS! Det er ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland til Madrid (Hamborg er dog en mulighed). Men fra Billund vil du sagtens kunne arrangere lignende roadtrips – så skal du blot tage udgangspunkt i flybilletter til andre spanske byer i stedet for Madrid – f.eks. Girona, Malaga eller Alicante.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.06. – 13.06.
 • 13.06. – 20.06.
 • 15.06. – 20.06.
 • 21.06. – 28.06.
 • 27.06. – 04.07.
 • 04.07. – 11.07.
 • 29.07. – 08.08.
 • 15.08. – 22.08.
 • 22.08. – 29.08.
 • 05.09. – 12.09.
 • Og mange flere

Lejebil

Lejebiler i Spanien er som regel megabillige. Og det er jo et ganske lækkert udgangspunkt for et raodtrip! Jeg har f.eks. fundet en lejebil i hele den ovennævnte rejseperiode til kun 266 kr. – dvs. 133 kr. pr. person ved en rejse for 2. Senere på sommeren stiger prisniveauet en smule men ikke meget.

Bilen kommer desuden med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Inspiration til roadtrip i Spanien

Madrid er i sig selv en spændende storby at tilbringe en dag eller to i – så det kunne det kunne bestemt være en mulighed at starte eller slutte rejsen her. Omvendt ligger stort set hele Den Iberiske Halvø åben for dine fødder, så måske er der andre steder, du hellere vil opleve! Herunder har jeg samlet lidt inspiration til nogle af Spaniens mest spændende områder. Listen inkluderer ikke de allermest kendte steder som Costa del Sol, Barcelona osv., men de er naturligvis også oplagte destinationer!

Toledo

En tur til Toledo er på mange måder som en rejse tilbage i tiden. For når du besøger Toledos historiske bymidte, er det som at træde ind i en tidslomme – et slags levende museum. Netop derfor er Toledes bymidte naturligvis optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Toledo ligger kun en lille times kørsel fra Madrid og er stadig lidt af en skjult perle. Er du til historie, kultur og masser af seværdigheder, så er Toledo helt klart et besøg værd!

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Valencia

Valencia er Spaniens tredjestørste by og en sand kystperle, som ligger helt ud til Middelhavets fristende, blå bølger. Byen ligger kun 3,5 times kørsel øst for Madrid. Det fede ved Valencia er, at du nemt kan kombinere sprudlende kultur- og storbyferie med klassisk strandferie ved Costa Blanca!

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Sierra Nevada

Ca. 5 timers kørsel syd for Madrid finder du bjergkæden Sierra Nevada tæt på byen Granada. På spansk betyder Sierra Nevada “snedækket bjerg”, og Sierra Nevada byder da også på Spaniens højeste bjergtop i form af Mulhacén på hele 3.482 meter. Er du til dramatiske og smukke naturoplevelser, bør du helt sikkert overveje at slå et smut forbi Granada og Sierra Nevada.

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Sevilla

Et andet godt bud på en destination i Andalusien er Sevilla. Byen har de seneste 10 år udviklet sig til en af Europas hotteste byer. Og faktisk er Sevilla i dag så attraktiv en by, at Lonely Planet har kåret Andalusiens hovedstad som verdens bedste by i “Best in Travel – Top Cities 2018“. Byen har bl.a. smuk arkitektur (f.eks. Real Alcazar, hvor noget af Game of Thrones er optaget) og angiveligt verdens største trækonstruktion i form af den beundringsværdige Metropol Parasol.

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Strandene fra Cadiz til Isla Christina

Er du til store, brede strande, så finder du efter min mening nogle af Spaniens absolut smukkeste strande på strækningen mellem Cadiz (tæt på den portugisiske grænse) og Isla Christina! Det er en ca. 6 timers køretur, og jeg anbefaler, at du kører gennem smukke Extremadura (se nedenfor) for at komme dertil!

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Extremadura

Spaniens måske mest oversete region hedder Extremaduras. Regionen ligger nord for Andalusien (grænsende op mod Portugal) og består af de to provinser Cáceres og Badajoz. Her finder du ingen strande. Til gengæld vil du opdage en malerisk smuk del af Spanien med flere historiske seværdigheder, som den almindelige turist i Spanien sjældent får mulighed for at besøge. Særligt byerne Mérida, Cáceres og Trujillo hører til blandt Spaniens bedst bevarede historiske byer.

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Nordkysten og Baskerlandet

Endnu et bud på en ferie i strandkategorien bør helt sikkert inkludere Spaniens nordlige kyst. F.eks. kan du overveje at besøge den baskiske by San Sebastian, der ifølge brugerne på TripAdvisor kan prale af at have Europas bedste strand – La Concha! Herudover indtager San Sebastian også en førende rolle på den internationale gourmetscene med adskillige michelin-restauranter i verdensklasse. Det er ikke for ingenting, at San Sebastian kaldes for Baskerlandets juvel!

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Hotel

Du får selvfølgelig også brug for et hotel (eller flere) på din ferie. Og dit valg afhænger naturligvis af, hvor turen går hen, og hvad du vil opleve. Nedenfor kan du søge efter hoteller i Madrid, hvor du kommer til at sove den første nat. Og ellers tilpasser du blot søgningen efter dine egne ønsker.

Hoteller i Madrid

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.Roadtrip i Spanien: med fly til Madrid og lejebil i 7 dage til kun 587 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud