Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.292 kr.
San-Sebastian-Baskerlandet-Spanien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Rejse til San Sebastián: 4 nætter med fly og hoteller fra kun 2.292 kr. p.p.

Weekendophold |

Rejse til San Sebastián: 4 nætter med fly og hoteller fra kun 2.292 kr. p.p.

Pak tasken – turen går til forførende San Sebastián i Baskerlandet! Denne region ved Spaniens nordlige kyst er et fængslende og fascinerende rejsemål, der er berømt for sine kulinariske glæder, forrygende strande og stolte baskiske kultur. San Sebastián er på mange måder Baskerlandets mest besnærende rejsemål. Byen er en ægte kystperle med blændende blikfang fra den billedskønne Playa de la Concha. Samtidig er byen et kulinarisk mekka med både historisk charme og smuk natur ved Biscayabugten. En rejse til San Sebastián kan derfor lidt af det hele. Så det er bare om at komme afsted! ☀️🍷

For at få logistikken til at gå helt op på denne miniferie tilbringer du i øvrigt den sidste nat i Bilbao. Så kan du også nå lidt sightseeing – og evt. et besøg på Guggenheim – før du rejser hjem igen.

Rejse til San Sebastián

marts – oktober

fra

2.292 kr.

✈️ Fly fra København og Hamborg

🌠 Nordspansk rejseperle

🍷 Gastronomi og kultur

Fly til Baskerlandet

768 kr.

Hotel i San Sebastián

1.204 kr.

Hotel i Bilbao (sidste nat)

320 kr.

Hotel

1.204 kr.

Fly

768 kr.

Hotel (Bilbao)

320 kr.

Total (pr. person):

2.292 kr.

Rejse til San Sebastián – fly

San Sebastián ligger som sagt i Baskerlandet.

Den eneste direkte flyrute fra Danmark til Baskerlandet varetages af Vueling.

Det spanske lavprisflyselskab flyver fra København til Bilbao (der er hovedstaden i Baskerlandet).

Frem til marts er der to ugentlige afgange (torsdage og søndage). Fra april skifter disse dage til onsdage og søndage.

Prisniveauet for returbilletter kan svinge en del. Men uden for højsæsonperioderne kan du som regel booke billetter til mellem 500 og 1.000 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra onsdag den 10. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster flybilletterne kun 768 kr.

Du kan også flyve fra Hamborg. Herfra kan du finde direkte afgange på alle mandage og fredage til lignende priser.

Hos Vueling må du som udgangspunkt medbringe en mindre taske (40 x 20 x 30 cm), der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Torsdage og søndage (januar, februar, marts)
  • Onsdage og søndage (april – oktober)

Fra Hamborg

  • Mandage og fredage (marts – oktober)

Hotel i San Sebastián

First up, San Sebastián!

San Sebastián ligger en overkommelig bustur fra Bilbao (jeg kommer nærmere ind på transporten længere nede). Og fordi San Sebastián er rejsens primære fokus i denne artikel, har jeg fundet et rigtig dejligt hotel til dig.

Jeg har nemlig fundet det utroligt anmelderroste Hotel Zinema7 (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Zinema7 er et moderne og stilfuldt firstjernet hotel, der ligger centralt i San Sebastián. Skal du helt ind til centrum, har du kun små 15 minutter på gåben derind.

Hotellet hører til i en tidligere biograf, og indretningen er stærkt inspireret af filmverdenen – f.eks. er de forskellige værelser opkaldt efter skuespillere eller instruktører.

Værelserne er desuden moderne, komfortable og udstyret med alle de faciliteter, du måtte have brug for (lydisolering, wi-fi, aircondition, minibar, kaffemaskine osv.).

Prisen for et dobbeltværelse i tre nætter (10.04. – 13.04.) er i alt 2.408 kr. Det svarer således til kun 1.204 kr. pr. person.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bilbao og/eller San Sebastián, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til San Sebastian - hotel i San Sebastian

Rejse til San Sebastian - hotel i San Sebastian


Rejse til San Sebastián – hotel i Bilbao

Som nævnt har jeg sammensat rejsen således, at du tilbringer den sidste nat i Bilbao.

Det har jeg gjort, fordi du flyver retur fra Bilbao kl. 07.10. Med en enkelt overnatning i Bilbao kan du jo også nå lidt sightseeing, før du tager videre.

Til din ene nat i Bilbao er jeg gået efter et hotel, der skulle være billigt og ligge centralt. Og de kriterier opfylder Hotel Bed4You Bilbao (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette hotel har en ganske central beliggenhed i Bilbao, og værelserne er moderne og stilrent indrettet.

Prisen er også god. En enkelt overnatning (13.04. – 14.04.) for to personer i alt 640 kr. – det vil sige kun 320 kr. pr. person.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bilbao og/eller San Sebastián, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til San Sebastian - hotel i Bilbao


Rejse til San Sebastián – transport

Fordi du lander i Bilbao, involverer rejsen en smule transport frem og tilbage mellem Bilbao og San Sebastián.

Denne tur kan du dog nemt – og billigt – klare med bus.

Busselskabet Alsa (et af Spaniens førende busselskaber) varetager driften mellem de to baskiske byer, og der er ca. 10 daglige busafgange.

Turen tager knap halvanden time, og priserne starter fra 6,65 euro (ca. 50 kr.). Du kan booke billet på alsa.com.

Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil.

Rejse til San Sebastián – inspiration

Pintxos-barer i Parte Vieja (den gamle bydel)

San Sebastián er berømt for sine pintxos – små retter, der ofte serveres på et lille stykke brød.

Parte Vieja bugner med pintxos-barer, og det er en fantastisk måde at smage på egnens lokale specialiteter. Du kan gå fra bar til bar og prøve en eller to pintxos fra hver – og gerne i følgeskab med et glas lokal sidra (cider) eller txakoli (en let brusende hvidvin fra regionen).

Nogle af de mere kendte pintxos-barer tæller bl.a. La Cuchara de San Telmo, Tamboril og Bar Txepetxa.

Når man rejser til San Sebastián, er pintxos en obligatorisk delikatesse, hvis du spørger mig.

Rejse til San Sebastián

La Concha-stranden

Ingen rejse til San Sebastián uden La Concha!

La Concha er en af Spaniens mest berømte og smukkeste bystrande. Det er et skønt sted at slappe af, tage en svømmetur (i hvert fald om sommeren) eller blot gå en tur langs promenaden med udsigt til den Biscayabugten og de omkringliggende bjerge.

Hvis ikke vejret er til badning (og det er det jo næppe om vinteren), kan du også vandre op til Monte Urgull eller Monte Igueldo for at få en betagende udsigt over byen.

Turen op til Urgull vil typisk tage 20-30 minutter alt efter dit tempo. Vandringen op til Igueldo er lidt længere (nok omkring tre kvarter til en time), men mange vælger også at tage “snydevejen” i form af den historiske kabelbane, der går fra Ondarreta-stranden.

Rejse til San Sebastián

Rejse til San Sebastián

San Telmo Museoa

Dette museum giver dig indblik i baskisk kultur og historie. Bygningen selv er en blanding af gammel og moderne arkitektur og ligger i hjertet af den gamle bydel. Udstillingerne omfatter alt fra arkæologi og kunst til moderne historie.

Vil du gerne inspireres yderligere til din rejse til San Sebastián, kan du også smutte forbi Getyourguide.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til San Sebastián: 4 nætter med fly og hoteller fra kun 2.292 kr. p.p.Rejse til San Sebastián: 4 nætter med fly og hoteller fra kun 2.292 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud