Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.808 kr.
Rejse til Cadíz
Korte rejser

Rejse til Cadíz

Forlænget weekend med 3 nætter på et 4* hotel inkl. fly

Korte rejser |

Rejse til Cadíz

Er du klar til at opdage en af Spaniens lidt oversete rejseperler? Så skal du rejse til Cadíz – en historisk by i Sydspanien spækket med spansk charme i form af en hyggelig havnepromenade, flotte parker, pastelfarvede huse og en imponerende domkirke.

Her kan du tage en dukkert på stranden og opleve vidunderlige solnedgange. Og efter en lang dag med sightseeing i byen eller afslapning på stranden kan du nyde et autentisk aftensmåltid bestående af stegt fisk – Cadíz er nemlig berømt for sine himmelske fiske- og skaldyrsretter.

Vejret er heller ikke helt dårligt, da Cadíz ligger helt nede i Sydspanien (Andalusien), og derfor kan du nyde godt af mange solrige timer og varme temperaturer langt ind i efteråret. Drømmer du nu om at opdage denne vidunderlige by, har jeg herunder fundet en lækker rejse til Cadíz! ☀️

Rejse til Cadíz

april – oktober

fra

1.808 kr.

✈️ fra Billund

🏖️ Oplev den historiske by og slap af på stranden

🐟🦐 Berømt for sine udsøgte fiske- og skaldyrsretter

Hotel i Cadíz

1.247 kr.

Fly til Sevilla

Hotel

1.247 kr.

Fly

561 kr.

Total (pr. person):

1.808 kr.

Rejse til Cadíz – hotel

Cadíz er en by med vidt forskellige muligheder, når det gælder hoteller. Men du bor stort set altid tæt på vandet, ligegyldigt hvor du bor. Cadíz ligger nemlig ude på en lille ø – meget i stil med Venedig.

Til denne rejse faldt jeg over det anmelderroste Senator Cádiz Spa Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Her får du et lækkert, firstjernet hotel med en lækker beliggenhed –  kun 15 minutters gang fra den nærmeste strand, 20 minutters gang fra den historiske del af Cadíz og kun 200 meter fra togstationen Plaza De España.

Senator Cadíz Spa Hotel tilbyder flotte, rummelige værelser med tv og aircondition. Så her kommer du til at bo godt.

Trænger du til at blive kølet af, kan du desuden benytte dig af hotellets dejlige pool eller nyde tilværelsen på de tilhørende liggestole med en drink i hånden (OBS: åben i sommersæsonen).

Hvis du vil lade dig forkæle, er der også rig mulighed for det gennem massage- og spabehandlinger (mod gebyr).

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i 3 nætter fra torsdag den 11. april til søndag den 14. april. Prisen på disse datoer er i alt 2.494 kr. for et topersoners værelse. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.247 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Andalusien, skal du naturligvis være velkommen til det.

Rejse til Cadíz

Rejse til Cadíz

Rejse til Cadíz

Rejse til Cadíz

Rejse til Cadíz

Rejse til Cadíz – fly

Før turen til Cadíz kan komme helt på plads, skal du lige have en flybooking på plads.

Cadíz ligger som sagt i Andalusien, så du kan både vælge at flyve til Sevilla eller Malaga. Jeg har taget udgangspunkt i Sevilla, da Malaga kan være en dyr by at flyve til – plus transporten til Cadíz er nemmere fra Sevilla end Malaga.

Fra Billund går der direkte fly til Sevilla med Ryanair på alle torsdage og søndage fra april til oktober. Prisniveauet ligger ofte på mellem 500 og 1.100 kr. tur/retur.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra Billund til Sevilla fra torsdag den 11. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster flybilletter kun 561 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • 04.04. – 07.04.
  • 11.04. – 14.04.
  • 25.04. – 28.04.
  • 02.05. – 05.05.
  • 23.05. – 26.05.
  • 06.06. – 09.06.
  • 13.06. – 16.06.
  • 20.06. – 23.06.
  • 27.06. – 30.06.
  • Og flere

Rejse til Cadíz – transporten til Cadíz

Du flyver som sagt til Sevilla. Transporten til Cadíz er dog ganske nem.

Der kører nemlig toge direkte fra Sevillas Santa Justa-station til Cadíz – her går der f.eks. en afgang kl. 15.17 den 11. april.

Togturen til Cadíz tager kun ca. 1 time og 30 min. og koster ca. 225 kr.

Du kan få overblikket over alle afgangene og booke billet på renfe.com.

For at kunne nå dit fly fra Sevilla og hjem til Danmark, skal du forholdsvist tidligt op. Her kan du vælge at betale for en taxi eller du kan vælge at tage den sidste overnatning i Sevilla – så er du fri for at komme alt for tidligt op 😉

Rejse til Cadíz – lejebil

Det er også muligt for dig at leje en bil til din rejse til Cadiz for nemmere at kunne komme lidt omkring i området – eller hvis du gerne vil opleve mere af Andalusien.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejse til Cadíz – området

Udsyn over den gamle del af byen

Rejse til Cadíz

Katedralen i Cadíz

Rejse til Cadíz

Rådhuset i Cadíz

Rejse til Cadíz

La Caleta

Rejse til CadízHvis du mangler inspiration til, hvad du ellers kan opleve under din rejse til Cadíz, kan du smutte forbi Getyourguide.dk.

Det kan også være, du kunne tænke dig at opleve lidt af Sevilla på din rejse – her kan du med fordel læse min guide til rejser til Sevilla.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar