• 07 jan 2020

  Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 1.086 kr. inkl. fly

  April og maj er dejlige forårsmåneder. Men herhjemme kan vi langt fra regne med godt vejr af den grund. Situationen i den spanske kystby Valencia er imidlertid en lidt anden! Her kan du allerede i april og maj som regel nyde temperaturer i 20’erne, og sol plejer der at være nok af! Samtidig er Valencia Spaniens tredjestørste by. Og storbyeventyr med mulighed for sol og strand er aldrig en helt dårlig kombination. Især ikke efter en lang og mørk vinter!

   

  Spørger du mig, har du et hav af muligheder for at få den allerbedste tur til Valencia! Du kan nemlig både se frem til fascinerende arkitektur, gode shoppingmuligheder og ufattelig lækre restauranter – og de spanske specialiteter er bare toplækre! Derudover har du som sagt stranden, som du heller ikke må snyde dig selv for. Alt i alt – Valencia er en by, du bare må besøge.

  Forlænget weekend i Valencia
  april - oktober
  fra1.086 kr.
  København og Hamborg
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.eks. det 4* Ilunion Valencia 4
  717 kr.
  Billige fly til Valencia
  369 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel
  717 kr.
  Fly
  369 kr.
  Total (pr.person)
  1.086 kr.

  Billige fly til Valencia

  Ryanair opererer mellem april og oktober en direkte rute fra København til Valencia med afgange på tirsdage og lørdage. Og i skrivende stund er billetter i både april, maj, juni og sådan set også juli ganske billige! Fra april til og med juni kan du finde billetter til mellem 350 – 550 kr. I juli kan du finde billetter fra 900 – 1.000 kr., hvilket er en rigtig skarp pris, når skolernes sommerferie bliver taget i betragtning.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang til en forlænget weekend fra lørdag den 18. april til tirsdag den 21. april til kun 369 kr. Du kan desværre ikke finde tilsvarende billige direkte fly fra Jylland, men som alternativ kan du flyve fra Hamborg til lignende priser (også afgange på lørdage og tirsdage).

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.04. – 21.04. Husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen. Herunder får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på tirsdage og lørdage)

  • 14.04. – 18.04.
  • 18.04. – 21.04. – WE
  • 25.04. – 28.04. – WE
  • 02.05. – 05.05. – WE
  • 05.05. – 09.05.
  • 09.05. – 12.05. – WE
  • 16.05. – 19.05. – WE
  • 23.05. – 26.05. – WE
  • 06.06. – 09.06. – WE
  • 13.06. – 16.06. – WE
  • 20.06. – 23.06. – WE
  • 07.07. – 14.07. – skolernes sommerferie
  • 14.07. – 21.07. – skolernes sommerferie
  • 21.07. – 28.07. – skolernes sommerferie
  • 08.08. – 15.08.
  • 05.09. – 08.09. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Valencia

  Som Spaniens tredjestørste by har du naturligvis et bredt udvalg af hoteller i Valencia. Og denne gang har jeg fundet et af byens flottere hoteller – det anmelderroste 4* Iliunion Valencia 4 (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i det nordlige Valencia, men fra de nærliggende bus- og metrostationer kan du være i centrum på 10-20 minutter (eller selv gå på ca. 40 minutter). Ilinion Valencia 4 er et højt, moderne hotel, og selvfølgelig har hotellet en dejlig udendørs swimmingpool. Poolen er lukket i vinterhalvåret – men planlægger du en rejse henover sommeren, kan du være helt sikker på, at den er åben igen (åbner igen d. 31. maj). Herudover kan du se frem til at bo på et dejlig stort værelse, hvor du har masser af plads til at slappe af efter en dag i Valencias gader. Samtidig får du et værelse med aircondition og wi-fi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 18. april til tirsdag den 21. april til 1.433 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 717 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund ret stabilt mellem 470 og 600 kr. pr. nat i april og maj. Omkring sommerferien ligger prisniveauet dog og svinger mellem 500 – 1.100 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. En taxi fra lufthavnen direkte til hotellet burde heller ikke koste mere end 100 kr. pr. person.

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

  Strandene

  Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler. Én af dem kan du læse om nedenfor!

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City og Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

  Hvis du kunne tænke dig at booke billeter til forskellige ture – eller hvis du gerne vil vide, hvad du ellers kan opleve i Valencia – så kig forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Valencia

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 1.086 kr. inkl. fly

  1. Hamse says:

   Hej,
   Hvis der er et tilbud hvor fly og hotel er inkl. bestiller jeg billetterne og hotellet hver for sig? Er der mulighed for at man kan få sendt et link på hvordan og hvorledes.

  2. Ian says:

   Hello!
   Is there any package from Copenhagen – Valencia in the weekend of 9-12 – August? Thanks!

  3. Egon Vittrup says:

   Er der flyafgang fra Ålborg Lufthavn til Valencia ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Egon 🙂

    Du kan desværre ikke finde direkte afgange fra Aalborg til Valencia. Der er dog en række spanske alternativer – fx fra Aalborg til Barcelona (lørdag til lørdag), Alicante (søndag til søndag), Mallorca (onsdage og lørdage fra april) og Malaga (tirsdage, torsdage og lørdage). Du bør dog være opmærksom på, at du til mange af disse destinationer vil kunne finde markant billigere fly fra Billund. Så det er også værd at tage med i overvejelserne 😉

  4. Pingback:Rejs billigere med Travelbird og Rejsespejder

  se fly se hotel