• 07 maj 2019

  Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel til kun 1.035 kr. inkl. fly

  Foråret er skudt i gang, men det er lidt som om, at maj ikke helt har forstået, at det gerne skulle betyde lidt lunere temperaturer. Situationen i den spanske kystby Valencia er imidlertid en lidt anden! Her ligger forårstemperaturerne i maj og juni som regel i den høje ende af 20’erne, og sol plejer der at være nok af! Samtidig er Valencia Spaniens tredjestørste by. Og storbyeventyr med mulighed for sol og strand er aldrig en helt dårlig kombination!

  Forlænget weekend i Valencia
  maj - oktober
  1.035 kr.
  København (eller Hamborg)
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.ek.s det 4* TRYP Valencia Feria
  668 kr.
  Billige fly til Valencia
  367 kr.
  Hotel
  668 kr.
  Fly
  367 kr.
  Total (pr.person)
  1.035 kr.

  Hotel i Valencia

  Som Spaniens tredjestørste by har du naturligvis et bredt udvalg af hoteller i Valencia.

   

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet det 4* TRYP Valencia Feria. Selvom hotellet ikke ligger helt centralt i byen, så ligger der en metrostation ca. 5 minutters gang fra hotellet, hvorfra du kan nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Med metro tager det f.eks. kun 19 minutter at komme ind til centrum. Og så får du et rigtig fint 4* hotel med swimmingpool, solterrasse, aircondition og gratis wi-fi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni til 1.336 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 688 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund mellem 400 og 700 kr. pr. nat i både maj, juni og juli.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Valencia

  Lige nu kan du finde en del billige flybilletter fra København til Valencia. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend i starten af juni fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni til kun 367 kr. hos Ryanair.

   

  Du kan finde direkte billetter fra maj til oktober, hvor især maj og juni lokker med billige priser (mellem ca. 350 og 650 kr.). Der er afgange hver lørdag og tirsdag. Derfor kan du både arrangere en rejse på en hel uge (eller længere) eller tage en forlænget weekend fra lørdag til tirsdag. Selvom skolernes sommerferie er dyrere, kan du stadig finde billetter i juli og august til under 900 kr., hvilket er meget billigt for fly i højsæsonen.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair). Du kan desværre ikke finde tilsvarende billige direkte fly fra Jylland, men som alternativ kan du flyve fra Hamborg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 01.06. – 04.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer til forlængede weekender.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Weekenddatoer er markeret med WE)

  • 21.05. – 25.05.
  • 25.05. – 28.05. – WE
  • 01.06. – 04.06. – WE
  • 04.06. – 11.06.
  • 08.06. – 11.06. – WE
  • 11.06. – 15.06./18.06.
  • 15.06. – 18.06. – WE
  • 25.06. – 02.07.
  • 29.06. – 06.07.
  • 02.07. – 09.07.
  • 17.08. – 24.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. Hvis du skal hen til TRYP Valencia Feria, skal du først tage metroen fra lufthaven ind til Angel Guimera (du kan både tage linje 3 og 5). Fra Angel Guimera kan du så tage linje 1 eller 2 videre til Benimamet, hvorfra du har du en lille gåtur på 600 meter til hotellet.

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

  Strandene

  Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler. Én af dem kan du læse om nedenfor!

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City og Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

  Hvis du kunne tænke dig at booke billeter til forskellige ture – eller hvis du gerne vil vide, hvad du ellers kan opleve i Valencia – så kig forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Valencia

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel til kun 1.035 kr. inkl. fly

  1. Ian says:

   Hello!
   Is there any package from Copenhagen – Valencia in the weekend of 9-12 – August? Thanks!

  2. Egon Vittrup says:

   Er der flyafgang fra Ålborg Lufthavn til Valencia ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Egon 🙂

    Du kan desværre ikke finde direkte afgange fra Aalborg til Valencia. Der er dog en række spanske alternativer – fx fra Aalborg til Barcelona (lørdag til lørdag), Alicante (søndag til søndag), Mallorca (onsdage og lørdage fra april) og Malaga (tirsdage, torsdage og lørdage). Du bør dog være opmærksom på, at du til mange af disse destinationer vil kunne finde markant billigere fly fra Billund. Så det er også værd at tage med i overvejelserne 😉

  3. Pingback:Rejs billigere med Travelbird og Rejsespejder

  se fly se hotel