• 29 aug 2019

  Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 1.018 kr. inkl. fly

  Efteråret skydes i gang lige om lidt, og herfra går det desværre kun én vej med temperaturerne og antallet af solskinstimer. Situationen i den spanske kystby Valencia er imidlertid en lidt anden! Her kan du i septemebr og oktober som regel fortsat nyde temperaturer i den høje ende af 20’erne, og sol plejer der at være nok af! Samtidig er Valencia Spaniens tredjestørste by. Og storbyeventyr med mulighed for sol og strand er aldrig en helt dårlig kombination!

  Forlænget weekend i Valencia
  september og oktober
  fra1.018 kr.
  København (eller Hamborg)
  Valencia
  Hotel i Valencia
  f.ek.s det 4* TRYP Valencia Feria
  655 kr.
  Billige fly til Valencia
  363 kr.
  Hotel
  655 kr.
  Fly
  363 kr.
  Total (pr.person)
  1.018 kr.

  Hotel i Valencia

  Som Spaniens tredjestørste by har du naturligvis et bredt udvalg af hoteller i Valencia.

   

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet det 4* TRYP Valencia Feria. Selvom hotellet ikke ligger helt centralt i byen, så ligger der en metrostation ca. 5 minutters gang fra hotellet, hvorfra du kan nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Med metro tager det f.eks. kun 19 minutter at komme ind til centrum. Og så får du et rigtig fint 4* hotel med swimmingpool, solterrasse, aircondition og gratis wi-fi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 5. oktober til tirsdag den 8. oktober til 1.309 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 655 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund mellem 400 og 700 kr. pr. nat i både september og oktober

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Valencia

  Ryanair opererer en direkte rute mellem København og Valencia, og det betyder, at du kan flyve direkte hver tirsdag og lørdag fra april til og med oktober. Så de næste to måneder kan du altså stadig nå at nyde sol og sommervarme i Valencia.

   

  Jeg har som sagt fundet billetter til en forlænget weekend i starten af oktober fra lørdag den 5. til tirsdag den 8. oktober til kun 363 kr. hos Ryanair. Priserne herudover svinger mellem 400 og 700 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair). Du kan desværre ikke finde tilsvarende billige direkte fly fra Jylland, men som alternativ kan du flyve fra Hamborg.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på tirsdage og lørdage)

  • 14.09. – 17.09. – WE
  • 24.09. – 01.10.
  • 28.09. – 01.10. – WE
  • 01.10. – 08.10.
  • 05.10. – 08.10. – WE
  • 08.10. – 15.10.
  • 19.10. – 22.10. – WE
  • 19.10. – 26.10.
  • 22.10. – 26.10.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5. Herudover kan du også tage bus 150. Hvis du skal hen til TRYP Valencia Feria, skal du først tage metroen fra lufthaven ind til Angel Guimera (du kan både tage linje 3 og 5). Fra Angel Guimera kan du så tage linje 1 eller 2 videre til Benimamet, hvorfra du har du en lille gåtur på 600 meter til hotellet.

   

   

  Rejseinspiration

  Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

   

  Strandene

  Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

   

  Valencias arkitektur

  Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler. Én af dem kan du læse om nedenfor!

   

  Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

  Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City og Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

   

  Hvis du kunne tænke dig at booke billeter til forskellige ture – eller hvis du gerne vil vide, hvad du ellers kan opleve i Valencia – så kig forbi getyourguide.dk.

  Oplevelser i Valencia

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Forlænget weekend i Valencia: 3 nætter på et flot 4* hotel fra kun 1.018 kr. inkl. fly

  1. Ian says:

   Hello!
   Is there any package from Copenhagen – Valencia in the weekend of 9-12 – August? Thanks!

  2. Egon Vittrup says:

   Er der flyafgang fra Ålborg Lufthavn til Valencia ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Egon 🙂

    Du kan desværre ikke finde direkte afgange fra Aalborg til Valencia. Der er dog en række spanske alternativer – fx fra Aalborg til Barcelona (lørdag til lørdag), Alicante (søndag til søndag), Mallorca (onsdage og lørdage fra april) og Malaga (tirsdage, torsdage og lørdage). Du bør dog være opmærksom på, at du til mange af disse destinationer vil kunne finde markant billigere fly fra Billund. Så det er også værd at tage med i overvejelserne 😉

  3. Pingback:Rejs billigere med Travelbird og Rejsespejder

  se fly se hotel