Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.894 kr.
Strand + storbyferie - Rejse til Valencia
Korte rejser

Strand + storbyferie – Rejse til Valencia

5 dage på 3* hotel inkl. fly

Korte rejser |

Strand + storbyferie – Rejse til Valencia

Når engang vinteren er ovre, bliver det heldigvis forår igen. Men det danske forår lader tit vente på sig. Situationen i den spanske kystby Valencia er imidlertid en lidt anden! Der kan du fra tidligt forår til sent efterår forvente dejligt varme temperaturer. Sol plejer der også at være nok af! Samtidig er Valencia Spaniens tredjestørste by. Og storbyeventyr med mulighed for lidt sol og strand er aldrig en helt dårlig kombination. Desuden har du et hav af muligheder på en forlænget weekend i Valencia. Du kan nemlig både se frem til fascinerende arkitektur, gode shoppingmuligheder og ufattelig lækre restauranter. Valencia er med andre ord en storby, du skal glæde dig til! ☀️

Forlænget weekend i Valencia

april – oktober

fra

1.894 kr.

✈️ fra Billund og København

☀️ Varme temperaturer fra tidligt forår til sent efterår

🏖️🛍️ Storbyferie + strandferie

Hotel i Valencia

1.435 kr.

Fly til Valencia

459 kr.

Hotel

1.435 kr.

Fly

459 kr.

Total (pr. person):

1.894 kr.

Forlænget weekend i Valencia – hotel

Som Spaniens tredjestørste by har du naturligvis et bredt udvalg af hoteller i Valencia.

Og hvis du spørger mig, må en forlænget weekend i Valencia gerne involvere et hotel, hvor du nemt og hurtigt kan komme til stranden. Jeg har derfor fundet det anmelderroste Hotel Olympia Universidades (4 ud af 5 på Tripadvisor).

10 meter fra dette hotellet finder du nemlig en sporvognsstation, der på under 15 minutter fører dig direkte til den skønne La Malvarrosa-strand! 🏖️

Samtidig ligger metrostationen Benimaclet (med forbindelser ind til centrum) vitterligt lige rundt om hjørnet. Så transport bliver ikke noget problem!

I Benimaclet, som denne del af Valencia hedder, er du i øvrigt i gåafstand fra The Royal Gardens (også kaldet Jardines del Real på spansk) og et utal af barer og restauranter.

Udover sin praktiske beliggenhed tilbyder trestjernede Olympia Universidades en ganske fin hoteloplevelse.

Hotellet er ikke nyt eller luksuriøst, men du får værelser med gratis wi-fi, der gør, hvad de skal. Alle værelser er lydisolerede og har rigtig fine badeværelser.

Sidst, men ikke mindst, er prisen også god. Fra torsdag den 4. april til mandag den 8. april koster et topersoners i alt 2.870 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.435 kr. pr. person.

OBS: Hvis du vælger Booking.com, ser det ud som om, at du får gratis lufthavnstaxi med i prisen 😉

Strand + storbyferie - Rejse til Valencia

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Valencia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i Valencia - hotel

Forlænget weekend i Valencia - hotel


Forlænget weekend i Valencia – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte til Valencia fra både Billund og København.

Fra Billund opererer Ryanair to ugentlige flyvninger fra april til og med oktober (torsdage og mandage). Generelt ligger prisniveauet (uden for højsæsonen) mellem ca. 500 og 1.200 kr. for de billigste returbilletter.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang til en forlænget weekend fra torsdag den 4. april til mandag den 8. april til kun 459 kr.

Fra København åbner Norwegian en direkte rute fra april til oktober med to ugentlige afgange (fredage og mandage). Prisniveauet for disse billetter ligger generelt på over 1.200 kr., men du kan godt være heldig at finde enkelte afgange til lige under 1.000 kr.

Hos både Ryanair og Norwegian må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

  • Torsdage og mandage (april – oktober)

København

  • Fredage og mandage (april – oktober)

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen og Valencias centrum forbindes af to metrolinjer – linje 3 og 5.

Herudover kan du også tage buslinje 150 (hvilket nok er den billigste løsning – enkeltbilletter koster kun 1,45 euro).

Du bør i øvrigt overveje at bestille et Valencia Tourist Card – med dette kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport.

Valencia Tourist Card

Forlænget weekend i Valencia – rejseinspiration

Hvad kan du så opleve i Valencia? Her får du et par forslag med på vejen.

Strandene

Denne her giver vist sig selv! Området omkring Valencia (også kendt som Costa Blanca) har adskillige strande i topklasse!

Malvarossa beach

Forlænget weekend i Valencia - stranden


Valencias arkitektur

Valencia er en meget gammel by, der blev grundlagt helt tilbage i år 138 f.Kr. Derfor kan du både finde levn fra romerske bygninger såvel som fabelagtig gotisk og barok arkitektur. Byens prægtige historiske arkitektur står i skarp kontrast til det moderne Valencia, der i den grad skiller sig ud med flere fascinerende og moderne arkitektoniske perler. Én af dem kan du læse om nedenfor!

Plaza de la Virgen

Forlænget weekend i Valencia - Plaza de la Virgen


Ciudad de las Artes y las Ciencias/City of Arts and Sciences

Ciudad de las Artes y las Ciencias (også kendt som City of Arts and Sciences – Byen for kunst og videnskab) er en af “Spaniens 12 skatte” og anses som Valencias største turistattraktion. Det futuristiske kompleks rummer bl.a. et videnskabsmuseum, et planetarium, en biograf og et kunstmuseum. Bestemt et besøg værd!

Forlænget weekend i Valencia - Ciudad de las Artes y las Ciencias


Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi min guide til Valencia eller snuse lidt rundt på getyourguide.dk. Der kan du snildt finde noget at tilføje til en forlænget weekend i Valencia.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strand + storbyferie - Rejse til ValenciaStrand + storbyferie - Rejse til Valencia

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar