• 18 maj 2022

  Andalusisk getaway: Forlænget weekend i Sevilla med 4 nætter på et centralt hotel fra kun 1.163 kr. p.p. inkl. fly

  Hvis ikke allerede Sevilla står på din bucket list, så bør du helt sikkert få den skrevet på! Den andalusiske hovedstad har nemlig udviklet sig til en af Spaniens allermest attraktive byer. Faktisk er Sevilla så fantastisk en by, at Lonely Planet placerede den øverst på deres liste over Best in Travel – Top Cities 2018. Sevilla er byen, hvor du kan tage på sightseeing, gå på opdagelse blandt enestående arkitektur, shoppe løs, spise dig mæt i tapas – eller bare slappe af og nyde den varme, andalusiske sol. Og med temperaturer, der allerede i foråret er dejligt varme, er Sevilla hot på mere end én måde (gennemsnitstemperaturen for maj er 27 grader!). Så gør dig klar til en forlænget weekend i Sevilla! ☀️🌴

  Forlænget weekend i smukke Sevilla
  maj - oktober
  fra1.163 kr.
  Billund
  Sevilla
  Fly til Sevilla
  148 kr.
  Hotel i Sevilla
  f.eks. det 3* The Corner House
  1.015 kr.
  Totalprisen for 2 personer (4 nætter)
  Hotel
  1.015 kr.
  Fly
  148 kr.
  Total (pr.person)
  1.163 kr.

  Fly til forlænget weekend i Sevilla

  Andalusiens forførende hovedstad er et fantastisk rejsemål, men først skal du lige have styr på flybilletterne derned. Her får du overblikket.

   

  Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Sevilla fra Billund.

   

  Det irske lavprisflyselskab Ryanair flyver direkte til den andalusiske storby. Fra april til oktober flyver de direkte på alle lørdage og onsdage. Fra november til marts er det alle torsdage og søndage.

   

  Prisniveauet ligger i skrivende stund ganske stabilt mellem ca. 150 og 600 kr. for tur/retur-billetter. I juli er billetpriserne dog noget højere, og du skal som udgangspunkt forvente at slippe fra 1.000+ kr. for tur/retur-billetter.

   

  I tilbudsboksene ovenfor har jeg f.eks. lavet et eksempel på en rejse fra lørdag den 18. juni til onsdag den 22. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 148 kr.!

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • April – oktober: onsdage og lørdage
  • November – marts: torsdage og søndage

   

   

  Hotel til forlænget weekend i Sevilla

  Til din weekendtur i Sevilla har jeg fundet et budgetvenligt og charmerende hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på byens seværdigheder. Der er tale om det trestjernede The Corner House (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Med det her hotel kommer du altså til at bo i hjertet af Sevilla! Hotellet ligger 10 minutters gang fra Metropol Parasol midt inde i centrum.

   

  Værelserne på The Corner House er udstyret med balkon, fladskærms-tv, værdiboks, gratis wi-fi samt eget badeværelse.

   

  Hotellet har desuden egen restaurant samt en skøn tagterrasse, hvor du kan sidde og nyde en kold eftermiddagsdrink efter en oplevelsesrig dag rundt i byen 😉

   

  Prisen for et topersoners ophold i 4 nætter (på de samme datoer som flybilletterne ovenfor) er i alt 2.030 kr. Prisen ender derfor på kun 1.015 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder af hotellet

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla.

   

  Det er både nemt og billigt at tage bussen til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og midtbyen. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. En enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.), og turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafik.

   

  Hvis du ikke orker at bøvle med offentlig transport, kan du også altid snuppe en taxi. Prisen for en taxi mellem lufthavnen og centrum ligger typisk omkring 20-25 euro.

   

  Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejseinspiration

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forsinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud!

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Sevilla har faktisk flere fantastiske attraktioner. Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Andalusiens hovedstad, så smut forbi min guide om Sevilla.

   

  Du kan også gå på opdagelse på getyourguide.dk, hvor du finder et spændende udvalg af forskellige ture og aktiviteter i Sevilla.

   

  Corona og Spanien

  Når du rejser til Spanien, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas (testet negativ, tidligere smittet eller færdigvaccineret).

   

  Hvis du IKKE er i besiddelse af et gyldigt coronapas, skal du udfylde en elektronisk indrejseformular inden indrejse i Spanien. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Andalusisk getaway: Forlænget weekend i Sevilla med 4 nætter på et centralt hotel fra kun 1.163 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel