• 14 okt 2021

  Andalusisk getaway: Forlænget weekend i Sevilla med 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 890 kr. p.p. inkl. fly

  Hvis ikke allerede Sevilla står på din bucket list, så bør du helt sikkert få den skrevet på! Den andalusiske hovedstad har nemlig udviklet sig til en af Spaniens allermest attraktive byer. Faktisk er Sevilla så fantastisk en by, at Lonely Planet placerede den allerøverst på deres liste over “Best in Travel – Top Cities 2018“. Sevilla er byen, hvor du kan tage på sightseeing, gå på opdagelse blandt enestående arkitektur, shoppe løs, spise dig mæt i tapas og paella – eller bare slappe af og nyde den varme, andalusiske sol. Jeg har her fundet en superlækker efterårs-/vinterrejse til smukke Sevilla. Og med temperaturer, der selv i november/december nogle gange sniger sig op omkring de 20 grader, er Sevilla hot på mere end én måde. Så gør dig klar til en forlænget weekend i Sevilla! ☀️🌴

  Forlænget weekend i smukke Sevilla
  november - marts
  fra890 kr.
  Billund
  Sevilla
  Hotel i Sevilla
  f.eks. det anmelderroste 4* Occidental Sevilla Viapol
  650 kr.
  Fly til Sevilla
  240 kr.
  Hotel
  650 kr.
  Fly
  240 kr.
  Total (pr.person)
  890 kr.

  Fly til forlænget weekend i Sevilla

  Andalusiens forførende hovedstad er et fantastisk rejsemål, men først skal du lige have styr på flybilletter derned. Her får du overblikket.

   

  Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Sevilla fra Billund. Det irske lavprisflyselskab Ryanair åbner nemlig en direkte rute til den andalusiske storby fra slutningen af oktober. Derfor kan du fra november til marts finde direkte fly på lørdage og tirsdage.

   

  Prisniveauet ligger i skrivende stund ganske stabilt mellem ca. 250 og 600 kr. for tur/retur-billetter. I tilbudsboksene ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra lørdag den 11. december til tirsdag den 14. december. På disse datoer koster flybilletter kun 240 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mange billige billetter på lørdage og tirsdage fra november til marts

   

   

  Hotel til forlænget weekend i Sevilla

  Når du har styr på flybilletterne, er næste skridt at finde det perfekte hotel. Du skal selvfølgelig være velkommen til selv at se, hvad du kan finde – men jeg har nu fundet et ret godt hoteltilbud, hvis jeg selv skal sige det 😉

   

  Hotellet hedder Occidental Sevilla Viapol, og det scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og har en Travellers’ Choice 2021.

   

  Beliggenheden i Sevillas Nervión-kvarter er fantastisk lækker. Du har metrostation mindre end 200 meter væk, og de to prægtige attraktioner Plaza de España og Real Alcazar de Sevilla ligger kun 15 minutters gåtur væk!

   

  Occidental Sevilla Viapol blev renoveret så sent som i 2020, så du kan se frem til lyse, pæne værelser og moderne faciliteter. Og så har hotellet faktisk også et lille, hyggeligt udendørs poolområde (poolen er sæsonåben).

   

  Jeg har som sagt lavet et rejseeksempel fra lørdag den 11. december til tirsdag den 14. december. På disse dage kan du booke et topersoners ophold fra i alt 1.299 kr. Således bliver prisen kun 650 kr. pr. person. Priserne for lignende ophold svinger mellem ca. 400 og 700 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Forlænget weekend i Sevilla

  Forlænget weekend i Sevilla

  Forlænget weekend i Sevilla

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og midtbyen. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.).

   

  Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejseinspiration

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forsinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud!

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

  Forlænget weekend i Sevilla

   

  Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Andalusiens hovedstad, bør du smutte forbi min guide om Sevilla.

   

   

  Corona og Spanien

  Når du rejser til Spanien, skal du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Andalusisk getaway: Forlænget weekend i Sevilla med 3 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 890 kr. p.p. inkl. fly

  1. Tobias V says:

   Hej!

   Jeg sidder og har nu sammensat både billig Fly + Hotel, men kan simpelthen ikke finde ud af om jeg kan checke ind efter klokken 22 om lørdagen… Kan du hjælpe? :/

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Hvis jeg var dig, ville jeg skrive en mail til hotellet og informere dem om, at du ankommer sent den pågældende dag 🙂 Hvis du har booket et værelse på Barceló Sevilla Renacimiento, skriver hotellet i øvrigt på deres egen hjemmeside, at de har en døgnåben reception, og at indcheckning blot skal foregå efter kl. 14.00 (de nævner intet om en “før-deadline”). 🙂

  2. Poul S says:

   Er det tur/retur???

  3. Søren says:

   Jeg har boet på hotellet og det er rigtig fint – specielt til prisen, men vær opmærksom på, at det ligger et stykke udenfor centrum. Der går dog busser 200 meter fra hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for kommentaren!

    Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  4. Rasmus says:

   Nogle fly fra Jylland?

  5. Sarah says:

   Linket til hotellet virker ikke ?

  se fly se hotel