• 16 jan 2019

  Få forårsvarmen i Andalusien: 3 nætter på et luksuriøst 5* hotel i Sevilla til kun 1.188 kr. inkl. fly

  Hvis ikke allerede Sevilla står på din bucket list, så bør du helt sikkert få den skrevet på! Den andalusiske hovedstad har de seneste 10 år udviklet sig til en af Spaniens absolut mest attraktive byer. Faktisk er Sevilla så fantastisk en by, at Lonely Planet placerede den allerøverst på deres liste over “Best in Travel – Top Cities 2018“. Tag på sightseeing, shopping, spis dig mæt i tapas og paella eller skaf billetter til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán og se en fodboldkamp! Jeg har her fundet en superlækker forårsrejse til smukke Sevilla. Og med temperaturer, der allerede i marts nogle gange sniger sig over de 20 grader, er Sevilla hot på mere end én måde!

  Forlænget weekend i smukke Sevilla
  februar - juni
  1.188 kr.
  København
  Sevilla
  Hotel i Sevilla
  f.eks. det 5* Barcelo Sevilla Renacimiento
  873 kr.
  Hotel
  873 kr.
  Fly
  315 kr.
  Total (pr.person)
  1.188 kr.

  Hotel i Sevilla

  Man kan komme langt med diverse budgethoteller, men en gang imellem skal der også være plads til lidt ekstra luksus. Og passer hotellets antal af stjerner med antallet af fingre på din hånd, så kan det ikke gå helt galt! Derfor er det heldigt, at jeg i dag har fundet et godt tilbud på det 5* Barceló Sevilla Renacimiento (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet ligger ved breden til Guadalquivir-floden på Isla de Cartuja. Således har du kun en kort gåtur på ca. 20 minutter til Alameda de Hércules – en livlig boulevard i det historiske centrum af Sevilla. Herudover ligger hotellet også i nærheden af Sevillas kendte forlystelsespark Isla Magica (sæsonen begynder 20. april).

   

  Som man kan forvente det af et 5* hotel, har Barceló Sevilla Renacimiento elegante og komfortable værelser med wi-fi, aircondition og hele molevitten. Der er også både poolområde (udendørs såvel som indendørs) og fitnesscenter, så faciliteterne er der ikke en finger at sætte på.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter henover en weekend er kun 1.745 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 873 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Fly til Sevilla

  Andalusiens forførende hovedstad er fra februar til juni et billigt rejsemål. Du kan nemlig finde flybilletter hos Ryanair fra København til mellem ca. 300 kr. og 600 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en forlænget weekend fra lørdag den 23.03. til tirsdag den 26.03. til kun 315 kr. Ryanair flyver mellem København og Sevilla 2 gange om ugen (tirsdag og lørdag), så du kan også sagtens lave en rejse på en uge eller længere.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 kr. og 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.03. – 26.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Afgange hver lørdag og tirsdag)

  • 02.02. – 05.02.
  • 05.02. – 09.02./12.02.
  • 16.02. – 19.02.
  • 02.03. – 05.03.
  • 09.03. – 12.03.
  • 16.03. – 19.03.
  • 23.03. – 26.03.
  • 30.03. – 02.04.
  • 27.04. – 30.04.
  • 07.05. – 14.05.
  • 18.05. – 21.05.
  • 25.05. – 28.05.
  • 01.06. – 04.06.
  • 04.06. – 08.06.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Lufthavnen ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og midtbyen. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.).

   

  Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejseinspiration

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forskinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud! (Udsigten derfra skulle være helt fantastisk!).

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

   

  Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Andalusiens hovedstad, bør du smutte forbi Lonely Plantes hjememside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Få forårsvarmen i Andalusien: 3 nætter på et luksuriøst 5* hotel i Sevilla til kun 1.188 kr. inkl. fly

  1. Tobias V says:

   Hej!

   Jeg sidder og har nu sammensat både billig Fly + Hotel, men kan simpelthen ikke finde ud af om jeg kan checke ind efter klokken 22 om lørdagen… Kan du hjælpe? :/

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Hvis jeg var dig, ville jeg skrive en mail til hotellet og informere dem om, at du ankommer sent den pågældende dag 🙂 Hvis du har booket et værelse på Barceló Sevilla Renacimiento, skriver hotellet i øvrigt på deres egen hjemmeside, at de har en døgnåben reception, og at indcheckning blot skal foregå efter kl. 14.00 (de nævner intet om en “før-deadline”). 🙂

  2. Poul S says:

   Er det tur/retur???

  3. Søren says:

   Jeg har boet på hotellet og det er rigtig fint – specielt til prisen, men vær opmærksom på, at det ligger et stykke udenfor centrum. Der går dog busser 200 meter fra hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for kommentaren!

    Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  4. Rasmus says:

   Nogle fly fra Jylland?

  5. Sarah says:

   Linket til hotellet virker ikke ?

  se fly se hotel