• 09 aug 2018

  Forlænget weekend i Sevilla: 3 nætter på et skønt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

  Hvis ikke allerede Sevilla står på din bucket list, så bør du helt sikkert få den skrevet på! Den andalusiske hovedstad har de seneste 10 år udviklet sig til en af Spaniens absolut mest attraktive byer. Faktisk er Sevilla lige nu så fantastisk en by, at Lonely Planet har placeret den allerøverst på deres liste over “Best in Travel – Top Cities 2018“. Tag på sightseeing, shopping, spis dig mæt i tapas og paella og måske endda slå et smut fordi Sevilla Stadion og se en fodboldkamp. Jeg har her fundet en superlækker sensommer-rejse til smukke Sevilla. Og med temperaturer i nærheden af de 30 grader er Sevilla hot på mere end én måde!

  Forlænget weekend i smukke Sevilla
  september - oktober
  992 kr.
  København
  Sevilla
  Hotel i Sevilla
  f.eks. Apartamentos Vertice Bib Rambla
  625 kr.
  Billige fly til Sevilla
  inkl. 10 kg håndbagage
  367 kr.
  Hotel
  625 kr.
  Fly
  367 kr.
  Total (pr.person)
  992 kr.

  Hotel i Sevilla

  skyscanner.dk har jeg fundet det skønne Apartamentos Vertice Bib Rambla (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet er et simpelt, men hyggeligt lejlighedshotel, hvor du finder en lille have og en udendørspool. Apartamentos Vertice Bib Rambla ligger omkring 6 km fra centrum, men det er heldigvis nemt at komme til centrum – 300 meter fra hotellet kan du tage bussen (linje 27) direkte ind til centrum. Det tager lige under 20 minutter og koster omkring 12-15 kr. En lejlighed i 3 nætter koster 1.249 kr., dvs. 625 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Sevilla

  momondo.dk har jeg i dag fundet billige fly fra København til Sevilla. Du finder de billigste fly i september og oktober med priser fra 350 – 500 kr. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend fra den29.09. – 02.10. til kun 367 kr.

  Da du flyver med Ryanair, har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i billetten. Ryanair flyver mellem København og Sevilla 2 gange om ugen (tirsdag og lørdag), så du kan også sagtens lave en rejse på en uge eller længere. Her kan du finde priser helt ned til 270 kr.!

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 29.09. – 02.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.09. – 11.09.
  • 15.09. – 18.09.
  • 18.09. – 22.09.
  • 25.09. – 29.09.
  • 09.10. – 13.10.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage en bus til ”Autovia Madrid – Talbot” og derfra med en ny bus (linje 28) og stå af ved ”Las O.N.G. – Plaza Gomila”. Herfra har du 600 meter til hotellet. Hele turen tager lige over en halv time og burde koster om 25 kr.

   

  Rejseinspiration

   

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forskinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud! (Udsigten derfra skulle være helt fantastisk!).

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

  Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Sevilla, bør du smutte forbi Lonely Plantes hjememside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Forlænget weekend i Sevilla: 3 nætter på et skønt hotel til kun 992 kr. inkl. fly

  1. Sarah says:

   Linket til hotellet virker ikke ?

  2. Rasmus says:

   Nogle fly fra Jylland?

  3. Søren says:

   Jeg har boet på hotellet og det er rigtig fint – specielt til prisen, men vær opmærksom på, at det ligger et stykke udenfor centrum. Der går dog busser 200 meter fra hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for kommentaren!

    Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  4. Poul S says:

   Er det tur/retur???

  se fly se hotel