Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.378 kr.
Plaza-de-Espana-Sevilla-Andalusien-Spanien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Andalusisk getaway – forlænget weekend i Sevilla

3 nætter på centralt 4* hotel med pool inkl. fly

Weekendophold |

Andalusisk getaway – forlænget weekend i Sevilla

Hvis ikke allerede Sevilla står på din bucketlist, så bør du helt sikkert få den skrevet på! Den andalusiske hovedstad har nemlig udviklet sig til en af Spaniens allermest attraktive byer. Faktisk er Sevilla så fantastisk en by, at Lonely Planet placerede den øverst på deres liste over Best in Travel – Top Cities 2018. Sevilla er byen, hvor du kan tage på sightseeing, gå på opdagelse blandt enestående arkitektur, shoppe løs, spise dig mæt i tapas – eller bare slappe af og nyde den varme, andalusiske sol. Så gør dig klar til en forlænget weekend i Sevilla! ☀️🌴

Forlænget weekend i smukke Sevilla

juni – oktober

fra

1.378 kr.

✈️ Fra Billund

☀️ Masser af sol, varme, kultur og historie

Centralt, firstjernet hotel med swimmingpool

Hotel i Sevilla

817 kr.

Fly til Sevilla

561 kr.

Hotel

817 kr.

Fly

561 kr.

Total (pr. person):

1.378 kr.

Forlænget weekend i Sevilla – hotel

Lad os starte med hotellet. For jeg har fundet et ret godt hoteltilbud, hvis jeg selv skal sige det 😉

Hotellet hedder Occidental Sevilla Viapol, og det scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og har en Travellers’ Choice 2023.

Beliggenheden i Sevillas Nervión-kvarter er fantastisk lækker. Du har metrostation mindre end 200 meter væk, og de to prægtige attraktioner Plaza de España og Real Alcazar de Sevilla ligger kun 15 minutters gåtur væk!

Occidental Sevilla Viapol blev renoveret så sent som i 2020, så du kan se frem til lyse, pæne værelser og moderne faciliteter. Og så har hotellet faktisk også et lille, hyggeligt udendørs poolområde – og i den andalusiske sommervarme vil du helt sikkert sætte stor pris på poolen!

Jeg har lavet et rejseeksempel fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august. På disse dage kan du booke et topersoners ophold fra i alt 1.634 kr. Således bliver prisen kun 817 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

OBS: Tænker du, at Sevilla i august lyder lidt for varmt, kan du også altid tage toget ned til Cádiz ude ved kysten. Lyder det som den rette plan for dig, kan du læse nærmere om sådan en rejse i min artikel om en rejse til Cádiz.

Rejse til Sevilla

Rejse til Sevilla

Rejse til Sevilla

Rejse til Sevilla

Forlænget weekend i Sevilla – fly

Andalusiens forførende hovedstad er et fantastisk rejsemål, men først skal du lige have styr på flybilletterne derned. Og her får du overblikket.

Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Sevilla fra Billund.

Det irske lavprisflyselskab Ryanair flyver direkte til den andalusiske storby på alle torsdage og søndage fra april til oktober.

Prisniveauet for de billigste billetter ligger lige nu på mellem ca. 500 og 900 kr. tur/retur.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august. På disse datoer koster flybilletter kun 561 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Maj – oktober: torsdage og søndage

  • 20.06. – 23.06.
  • 27.06. – 30.06.
  • 04.07. – 07.07./11.07.
  • 11.07. – 14.07.
  • 14.07. – 21.07.
  • 18.07. – 21.07.
  • 15.08. – 18.08.
  • 22.08. – 25.08.
  • 29.08. – 01.09.
  • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla.

Det er både nemt og billigt at tage bussen til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og midtbyen.

Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. En enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.), og turen tager ca. 35 minutter afhængig af trafik.

Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på lufthavnens hjemmeside.

Rejseinspiration

Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forsinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud!

Forlænget weekend i Sevilla

Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

Forlænget weekend i Sevilla

Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

Forlænget weekend i Sevilla

Sevilla har faktisk flere fantastiske attraktioner. Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Andalusiens hovedstad, så smut forbi min guide om Sevilla.

Du kan også gå på opdagelse på getyourguide.dk, hvor du finder et spændende udvalg af forskellige ture og aktiviteter.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Andalusisk getaway - forlænget weekend i SevillaAndalusisk getaway - forlænget weekend i Sevilla

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud