Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.927 kr.
Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly

Drømmer du om en flugt fra kolde Danmark? Så kan du heldigvis nemt komme på en billig rejse til Malaga! Den andalusiske kystby er en fabelagtig rejsedestination hele året rundt – selv i de kolde måneder er vejret i Andalusien ofte lunt og solrigt. Herudover har Malaga meget mere at byde på end den klassiske strandferie, som uløseligt hænger sammen med Costa del Sol-området.

Udover de mageløse strande ved det azurblå Middelhav rummer byen nemlig et hav af seværdigheder, der bare venter på at blive opdaget – lige fra de lækreste spanske tapas-restauranter og Picasso-museet (Picasso blev født i Malaga) til den historiske Alcazaba-borg, der blev bygget af araberne i 1000-tallet. Malaga er med andre ord byen, hvor du kan mikse strand- og storbyferie, som du har lyst til! ☀️

Storbyferie i Andalusien

året rundt

fra

1.927 kr.

✈️ fra København, Billund, Aarhus og Aalborg

☀️ Ofte lunt og solrigt i de kolde måneder

🏖️ Mageløse strande

Hotel i Malaga

1.194 kr.

Hotel

1.194 kr.

Fly

733 kr.

Total (pr. person):

1.927 kr.

Hotel i Malaga

Til sådan en relativt kort storbyferie som denne har du selvfølgelig brug for et godt og centralt hotel til billige penge.

F.eks. det trestjernede Sercotel Tribuna Malaga (4 ud af 5 på Tripadvisor).

For det første så har hotellet en super god beliggenhed, kun 10 minutters gang fra Malaga Katedral og Picasso-museet.

Værelserne er enkle og pæne og har de faciliteter, man kunne få brug for under et kort ophold som f.eks. fladskærms-tv, gratis wi-fi og minibar.

Du kan vælge at tilkøbe morgenmad, så du har en fyldt mave, inden du begiver dig ud på en storslået dag i Malaga by.

Jeg har i dette eksempel fundet et trenætters ophold fra lørdag den 16. marts til tirsdag den 19. marts. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold til i alt 2.388 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.194 kr. pr. person. 

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Malaga, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly

Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly


Fly til Malaga

I Danmark kan du flyve direkte til Malaga fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus.

Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem fra forskellige flyselskaber – f.eks. Norwegian, SAS, Vueling, easyJet og Ryanair. Derfor kan du finde direkte afgange alle ugens dage. Prisniveauet svinger en del men ligger ofte mellem ca. 700 og 1.800 kr. for returbilletter.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair. Der er direkte afgange mandage, torsdage og lørdage t.o.m. marts. Derefter er der afgange alle ugens dage. Prisniveauet svinger en del, men du kan godt finde billetter til mellem ca. 1.400 og 1.700 kr. tur/retur.

Fra Aarhus kan du flyve direkte med Ryanair. Der er direkte afgange på fredage og søndage t.o.m. marts – derefter er der afgange tirsdage og lørdage. Her kan du finde returbilletter til priser mellem ca. 1.000 og 1.800 kr.

Fra Aalborg opererer Norwegian en direkte rute til Malaga. Det er direkte afgange mandage, onsdage og lørdage t.o.m. marts, og derefter er der afgange alle ugens dage undtagen tirsdage og torsdage. Prisniveauet ligger generelt mellem ca. 1.400 og 2.000 kr. tur/retur.

Ovenfor har jeg som eksempel taget udgangspunkt i en rejse fra København fra lørdag den 16. marts til tirsdag den 19. marts. På disse datoer koster billetter kun 733 kr.

Flybilletter hos Ryanair og Norwegian inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København (prisniveau: ca. 700 – 1.800 kr.)

  • Alle ugens dage

Fra Billund (prisniveau: ca. 1.400 – 1.700 kr.)

  • T.o.m. marts: mandage, torsdage og lørdage
  • Fra april: alle ugens dage

Fra Aarhus (prisniveau: ca. 1.000 – 1.800 kr.)

  • T.o.m. marts: fredage og søndage
  • Fra april: tirsdage og lørdage

Fra Aalborg (prisniveau: ca. 1.400 – 2.000 kr.)

  • T.o.m. marts: mandage, onsdage, lørdage
  • Fra april: mandag, onsdage, fredage, lørdage og søndage

Transport til/fra lufthavnen

Buslinje A kører fra lufthavnen ind til centrum. Bussen kører regelmæssigt fra kl. 7 om morgenen og helt frem til midnat, hvorefter der er afgange kl. 00.45 og 02.00. En billet koster 3 euro (ca. 22 kr.) – billetten skal dog betales kontant hos chaufføren.

Der går også et tog, der kører direkte og tager 13 minutter. Det kører primært fra morgen til aften og koster omkring 15 kr.

Alternativt kan du også bare tage en taxi, da der kun er ca. 10 km ind til centrum.

Billeder fra Malaga


Udsigt over havnen og tyrefægterarenaen

Malaga

Malagueta-stranden i Malaga

Malaga

Havnepromenaden

Malaga

Botanisk Have

Malaga

Alcazaba-borgen

Malaga

Vil du gerne på forhånd booke nogle oplevelser i Malaga, kan du sondere terrænet på getyourguide.dk.

Har du brug for lidt rejsetips, eller vil du f.eks. gerne vide noget om vejret i Malaga m.m., så kan du med fordel også læse min guide til rejser til Malaga.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. flyWeekendtur til Malaga: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.927 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar