• 12 maj 2022

  Weekendtur til Malaga: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.348 kr. p.p. inkl. fly

  Det danske forår kan være lunefuldt. Ja, det kan sommeren sådan set også. Men heldigvis har vi Malaga! Den andalusiske kystby er en fabelagtig rejsedestination hele året rundt – selv i de kolde måneder er vejret i Andalusien ofte lunt og solrigt. Herudover har Malaga meget mere at byde på end den klassiske strandferie, som uløseligt hænger sammen med Costa del Sol-området. Udover de mageløse strande ved det azurblå Middelhav rummer byen nemlig et hav af seværdigheder, der bare venter på at blive opdaget – lige fra de lækreste spanske tapas-restauranter og Picasso-museet (Picasso blev født i Malaga) til den historiske Alcazaba-borg, der blev bygget af araberne i 1000-tallet. Malaga er med andre ord byen, hvor du kan mikse strand- og storbyferie, som du har lyst til! ☀️🌴

  Storbyferie i Andalusien
  maj - oktober
  fra1.348 kr.
  Billund, København, Aalborg og Aarhus
  Malaga
  Billige fly til Malaga
  236 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg
  Fra Aarhus
  Hotel i Malaga
  f.eks. det centrale 3* B&B Hotel Málaga Centro
  1.112 kr.
  2.223 kr. er totalprisen for et 2-personers værelse (3 nætter)
  Hotel
  1.112 kr.
  Fly
  236 kr.
  Total (pr.person)
  1.348 kr.

  Fly til Malaga

  I Danmark kan du flyve direkte til Malaga fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus.

   

  Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair. Fra maj til oktober er der direkte afgange alle ugens dage undtagen onsdage og søndage. Prisniveauet ligger mellem ca. 300 og 1.500 kr. for  tur/retur-billetter.

   

  Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem fra forskellige flyselskaber – f.eks. Norwegian, SAS, Vueling og Ryanair. Derfor kan du finde direkte afgange alle ugens dage, og prisniveauet ligger generelt mellem ca. 700 og 1.000 kr. for tur/retur-billetter.

   

  Fra Aalborg opererer Norwegian en direkte rute til Malaga. Som regel er der direkte afgange på onsdage og lørdage. Hvis du kan leve med en mellemlanding i København, kan du dog finde afgange alle ugens dage. Prisniveauet for tur/retur-billetter ligger typisk mellem ca. 1.200 og 2.000+ kr.

   

  Fra Aarhus kan du flyve direkte med Ryanair. Frem til oktober er der direkte afgange alle onsdage og søndage. Prisniveauet ligger ofte mellem ca. 300 og 1.500 kr. for tur/retur-billetter henover weekender.

   

  Ovenfor har jeg som eksempel taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra lørdag den 11. juni til tirsdag den 14. juni. På disse datoer koster billetter kun 236 kr.

   

  Flybilletter hos Norwegian og Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  Direkte afgange mandage, tirsdage, torsdage, fredage, lørdage

  • 27.05./28.05. – 02.06.
  • 30.05. – 02.06.
  • 04.06. – 09.06.
  • 07.06. – 11.06.
  • 10.06./11.06. – 14.06./16.06.
  • Og mange flere

   

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 27.05. – 01.06./02.06.
  • 04.06. – 08.06./09.06.
  • 07.06. – 11.06.
  • 20.08. – 23.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • Og mange flere

   

  Fra Aalborg

  Direkte afgange på onsdage og lørdage

  • 11.06. – 15.06.
  • 27.08. – 31.08.
  • Og flere

   

  Fra Aarhus

  Direkte afgange onsdage og søndage

  • 29.05. – 01.06.
  • 01.06. – 05.06.
  • 08.06. – 12.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Malaga

  Til dit ophold i Malaga kan du jo finde det hotel, du selv har lyst til. Jeg har denne gang fundet et bud på et centralt og moderne hotel i Malaga. Der er tale om det trestjernede B&B Hotel Málaga Centro (8,5 ud af 10 på Booking.com).

   

  Her får du frem for alt en lækker beliggenhed ift. prisen! B&B Hotel Málaga Centro ligger nemlig lige midt i Málagas Centro-kvarter og ud til floden Guadalmedina. Det gør det altså nemt og bekvemt at komme rundt til de forskellige seværdigheder i Malaga 😊

   

  Du indkvarteres på et moderne og lyst værelse med aircondition, skrivebord, værdiboks, fladskærms-tv og eget badeværelser.

   

  Jeg har i dette eksempel som sagt fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 11. juni til tirsdag den 14. juni. På disse datoer kan du booke et værelse for i alt 2.223 kr. for et topersoners ophold. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.112 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund nogenlunde stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Malaga, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder af hotellet

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du ind til centrum, kører buslinje A fra lufthavnen ind til centrum. Bussen kører regelmæssigt fra kl. 7 om morgenen og helt frem til midnat, hvorefter der er afgange kl. 00.45 og 02.00. En billet koster kun 3 euro (ca. 22 kr.) – billetten skal dog betales kontant hos chaufføren. Alternativt kan du også bare tage en taxi, da der kun er ca. 10 km ind til centrum.

   

   

  Billeder fra Malaga

  Udsigt over havnen og tyrefægterarenaen

  Malaga

   

  Malagueta-stranden i Malaga

  Malaga

   

  Havnepromenaden

  Malaga

   

  Botanisk Have

  Malaga

   

  Alcazaba-borgen

  Malaga

   

  Vil du gerne på forhånd booke nogle oplevelser i Malaga, kan du sondere terrænet på getyourguide.dk

  Ture og aktiviteter

   

  Corona

  Når du rejser til Spanien via fly, skal du ved indrejse være i besiddelse af enten et gyldigt coronapas eller en udfyldt indrejseformular (SpTH QR).

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Weekendtur til Malaga: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 1.348 kr. p.p. inkl. fly

  1. Asmaa says:

   Hej skal man bestille sæder når man køber billetter fra Ryanair´, eller indgår det i billetprisen? Og koster flybilletten det samme for et barn over 2 år ?

   • Asmaa says:

    og hvad med klapvogn/søskendevogn (evt. a to stk).. koster det noget at tjekke ind? andre forholdsregler?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Asmaa 🙂

    Jeg svarer lige på begge dine beskeder i denne.
    Du behøver ikke bestille sæder, når du køber billetter fra Ryanair – men hvis du vil være sikker på at komme til at sidde sammen, så skal du bestille sæder, og det vil koste ekstra. Flybilletten koster det samme for et barn, når barnet er over 2 år 🙂

    Som udgangspunkt tror jeg godt, du kan tage et klapvogn/søskendevogn med ombord på flyet. Jeg har prøvet at læse mig lidt frem til det på Ryanairs hjemmeside, men det er lidt uklart, hvad reglerne helt præcis er. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver/ringer til Ryanair. De vil helt sikkert kunne give dig et konkret svar angående klapvogne ombord.

  2. Jane says:

   I am interested in trip to Malaga Costa de Sol 3 nights between 26 – 3rd January

  se fly se hotel