• 25 May 2023

  Caminito del Rey: 3 nætter i Malaga med hotel, fly og guidet tur til en af verdens mest spektakulære vandreruter fra kun 2.216 kr. p.p.

  Har du nogensinde hørt om Caminito del Rey? “Kongestien”, som navnet betyder, ligger ca. en times kørsel fra Malaga. Stien åbnede i 1905 og var i lang tid kendt som verdens farligste vandrerute – og efter flere dødsfald lukkede ruten i 2001. Siden er vandreruten blevet totalrenoveret, og i 2015 genåbnede den med nye sikkerhedsforanstaltninger. Det betyder, at turen nu kan gennemføres på fuldstændig sikker vis. Undervejs går du på stier langs klipper, hvor der er 105 meter ned til bunden – så turen er nok ikke for folk med højdeskræk. Noget af det bedste ved Caminito del Rey er i øvrigt, at du kan kombinere denne nervepirrende vandretur med en rejse til Malaga! Og det er lige præcis det, jeg har fundet til dig i dag – billige fly til Malaga, et centralt hotel – plus en guidet tur til Caminito del Rey inkl. transport! 🇪🇸👑

  Vandretur i Malaga
  Hele året
  fra2.216 kr.
  København, Billund, Aarhus og Aalborg
  Malaga
  Hotel i Malaga
  f.eks. det 3* Nono Apartementos Charming Stay
  1.399 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Fly til Malaga
  421 kr.
  Fra Aarhus
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Guidet tur til Caminito del Rey
  inkl. transport fra Malaga og gratis afbestilling
  fra396 kr.
  Hotel
  1.399 kr.
  Fly
  421 kr.
  Caminito del Rey
  396 kr.
  Total (pr.person)
  2.216 kr.

  Rejse til Caminito del Rey – hotel

  Til en relativt kort rejse som denne vil de fleste nok foretrække et godt og centralt hotel til billige penge.

   

  Og den beskrivelse passer perfekt på det anmelderroste Nono Apartementos Charming Stay (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023), der har adresse midt i byen.

   

  Fra hotellet har du f.eks. kun ca. 10 – 15 minutters gang til både Malaga Katedral, Picasso-museet og Alcazaba-borgen! Du har med andre ord tre af Malagas største attraktioner i behagelig gåafstand fra hotellet. Så beliggenheden trækker helt klart op.

   

   

  Nono Apartementos Charming Stay har flotte og moderne værelser, der er udstyret med alle de basale faciliteter, du har brug for på en storbyferie (wi-fi, fladskærms-tv, aircondition, eget bad osv.).

   

  På de samme datoer som flybilletterne kan du booke et topersoners ophold til i alt 2.797 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.399 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Malaga, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Hvis budgettet tillader, kan man jo også finde noget mere luksuriøst.

   

  Rejse til Caminito del Rey – fly

  Hvis du vil prøve kræfter med Caminito del Rey, er der lige nogle flybilletter, der skal styr på først. Og det giver bedst mening at flyve til lufthavnen i Malaga. Malaga ligger som sagt ganske tæt på vandreruten, og du kan flyve direkte til den andalusiske kystby fra både København, Billund, Aarhus og Aalborg.

   

  Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair. Du kan flyve alle ugens dage undtagen onsdage og søndage.

   

  Fra København er udvalget af flybilletter størst. Det skyldes, at flere forskellige flyselskaber konkurrerer på ruten mellem København og Malaga – f.eks. Norwegian, SAS, Vueling, easyJet og Ryanair. Derfor kan du finde direkte afgange alle ugens dage.

   

  Fra Aarhus kan du flyve direkte med Ryanair. Frem til oktober flyver de på alle mandage og torsdage.

   

  Fra Aalborg opererer Norwegian en direkte rute til Malaga. Der er mange ugentlige afgange med undtagelse af få hverdage.

   

  I denne artikel har jeg taget udgangspunkt i et eksempel med fly fra Aarhus fra mandag den 19. juni til torsdag den 22. juni til kun 421 kr.

   

  Flybilletter hos Norwegian, easyJet, Vueling og Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe baggagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Aarhus (prisniveau: ca. 400 – 1.300 kr.)

  • Mandage og torsdage

   

   

  Fra København (prisniveau: ca. 700 – 1.500 kr.)

  • 05.06. – 08.06.
  • 06.06. – 09.06.
  • 07.06. – 10.06.
  • 13.06. – 16.06.
  • 15.06. – 18.06.
  • Og flere

   

   

  Fra Billund (prisniveau: ca. 400 – 1.000 kr.)

  • 03.06. – 06.06.
  • 05.06. – 08.06.
  • 06.06. – 09.06.
  • 13.06. – 16.06.
  • 17.06. – 20.06.
  • 19.06. – 22.06.
  • 20.06. – 23.06.
  • 26.06. – 29.06.
  • 27.06. – 30.06.
  • Og flere

   

   

  Fra Aalborg (prisniveau: ca. 700 – 1.300 kr.)

  • 05.06. – 09.06.
  • 07.06. – 10.06.
  • 14.06. – 16.06.
  • 18.06. – 21.06.
  • 21.06. – 23.06.
  • 22.06. – 24.06.
  • Og flere

   

   

   

  Rejse til Caminito del Rey – guidet tur

  Og nu til turens højdepunkt – Caminito del Rey.

   

  Du kan arrangere turen til vandrestien på forskellige måder. Den nemmeste – og den jeg har valgt i denne artikel – er at bestille en guidet tur, hvor det meste er inkluderet. Dvs. transport frem og tilbage, entrébilletter til selve vandrestien og ikke mindst en engelsktalende guide, som fører dig sikkert igennem ruten og samtidig fortæller om stiens historie og de forskellige områder.

   

  Sådan en tur kan du f.eks. finde på getyourguide.dk. Der findes flere forskellige tilbud på ture til Caminito del Rey (se her: getyourguide.dk), men jeg har valgt en 6-8-timers tur fra Malaga med engelsktalende guide fra kun 396 kr. pr. person inkl. gratis afbestilling.

   

  Hvis du gerne vil afsted på egen hånd, er det bestemt også muligt. Du kan tage toget til til El Chorro, hvilket koster omkring 10 euro. Der er et begrænset antal billetter hver dag, så det vil være en god idé at booke dem i god tid. Du kan læse mere på caminitodelrey.info/en/.

   

  Du kan selvfølgelig også tage en lejebil og køre til El Chorro.

   

   

  Se lejebiler

   

   

  Hvis du selv arrangerer turen, er der i øvrigt en anden ting, du skal være opmærksom på – Caminito del Rey er en envejs-vandrerute. Det vil sige, at du ender et andet sted, end hvor du startede. Og du skal derfor tage bussen tilbage til rutens startsted. Bussen koster 1,55 euro (12 kr.), og sidste afgang går kl. 18.

   

  Afslutningsvis får du også lige lidt nice to know-info om Caminito del Rey: Vandreruten har en aldersgrænse på 8 år, den er ca. 7 kilometer lang, og det tager typisk mellem 2 og 4 timer at gennemføre turen.

   

   

  Caminto del Rey

  Caminito del ReyCaminito del ReyCaminito del ReyCaminito del Rey

   

  Flere oplevelser i Malaga

  En af dagene går naturligvis med udflugten til Caminito del Rey – men hvad skal du så bruge de andre dage på?

   

  Heldigvis er der rigtig mange andre spændende oplevelser i og omkring Malaga. Vil du f.eks. nyde solnedgangen fra en katamaran eller tage en guidet tur til Teatro Romano og Alcazaba, så kan du se hele udvalget her.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Buslinje A kører fra lufthavnen ind til centrum. Bussen kører regelmæssigt fra kl. 7 om morgenen og helt frem til midnat, hvorefter der er afgange kl. 00.45 og 02.00. En billet koster 3 euro (ca. 22 kr.) – billetten skal dog betales kontant hos chaufføren. Alternativt kan du også bare tage en taxi, da der kun er ca. 10 km ind til centrum.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  27 kommentarer til Caminito del Rey: 3 nætter i Malaga med hotel, fly og guidet tur til en af verdens mest spektakulære vandreruter fra kun 2.216 kr. p.p.

  1. Stevan Jakobsen says:

   Hej vi er et par, som gerne vil gå turen i Malaga. Skal man virkelig bestille alt over 3 gange? Kan ikke forstå at jeg ikke bare kan bestille hele pakken på en gang. Giv mig venligst en forklaring på hvad jeg skal gøre.
   Hilsen Stevan

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Stevan 🙂

    Tak for din kommentar.

    Dette er ikke en pakkerejse, men en rejse hvor jeg har fundet billige fly, et billigt hotel og en billig guidet tur, som skal bookes hver for sig for at gøre rejsen så billig som muligt.

  2. Elle Skovmand says:

   Vil gerne modtage dit nyhedsbrev. Har kun fulgt dig på FB.
   Vil vildt gerne opleve denne vandretur. Så må se om mine sønner og mand vil med.
   Oplevede Malaga for 1 gang i starten af nov 22 og det tåler bestemt en gentagelse

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Elle 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg er rigtig glad for, at du gerne vil modtage mit nyhedsbrev – du kan tilmelde dig det her: https://mailchi.mp/c601eb57c2ae/nydhedsbrev-signup

    Caminito del Rey er virkelig en uforglemmelig oplevelse, og jeg får altid super positiv feedback fra folk, der har vandret på ruten. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil dele det med din mand og sønner – jeg krydser fingre for, at I får den oplevelse sammen 🙂

  3. Mette Søndergaard Pedersen says:

   Hej,
   Er der mange stigninger på ruten?
   Jeg kan læse, at ruten er egnet fra 8 år og op, men hvor langt op?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Tak for din kommentar.

    Som du selv påpeger, er ruten egnet fra 8 år og op. Så medmindre man er gangbesværet, vil langt de fleste voksne godt kunne klare turen 🙂

    Ruten er desuden en envejs-tur (dvs. at start og mål ikke er samme sted). Og så vidt jeg kan google mig frem til, starter man i 400 meters højde, mens man slutter i 300 meters højde. Så ruten går i gennemsnit faktisk en anelse nedad 🙂

  4. Ole Hansen says:

   Umuligt for mig at finde det tilbud 1.364kr men ellers en fed 2 dages oplevelse. Ole

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Ole 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan se, at prisen ikke har ændret sig ret meget på hverken flybilletter eller hotel, så du skulle gerne kunne booke flybilletter, hotel og guidet tur til de cirka 1.364 kr. pr. person.

    Flybilletterne fra København står nu til 520 kr., hotellet står til 885 kr. (ca. 443 kr. pr. person), og den guidede tur koster fra 374 kr. pr. person. Så du kan godt lave en tur fra ca. 1.337 kr. pr. person 🙂

  5. Malene says:

   Hej,

   Hvordan booker man den samlede pakke til den pris, der er angivet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Malene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg har besvaret din besked på Facebook 😉

    Men der er som sagt ikke tale om en pakkerejse. Man skal derimod selv booke de forskellige dele separat – flybilletter, hotel og vandretur 🙂

  6. Anette says:

   Hej rejsespejder. Vi er to piger der gerne vil til Malaga på vandreturen caminito del Rey, altså jeres foreslåede pakke rejse, gerne i slut sept.
   Hvordan er mulighederne??
   Kh Anette.

  7. Stine says:

   Hej. Hotel linket virker des værre ikke…

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,
    tak for din kommentar. Hvor mærkeligt – jeg har lige været ind og tjekke og det virker fint for mig. Kan du evt. prøv en gang til?

  se fly se hotel
  Webview: false