Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.549 kr.
Vanvittig flot! Rejse til Plitvicesøerne
Korte rejser

Vanvittig flot! Rejse til Plitvicesøerne

Forlænget weekend med 4 nætter på 4* resort inkl. fly og lejebil

Korte rejser |

Vanvittig flot! Rejse til Plitvicesøerne

Hvis du elsker naturens vidundere, så har jeg fundet en rejse, du endelig ikke må snyde dig selv for! I Kroatien – ca. 120 km nordøst for kystbyen Zadar – finder du Nationalparken Plitvicesøerne, som er et knap 300 km2 stort naturområde med nogle af de smukkeste søer, du nogensinde har set! Området byder på så enestående natur, at Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Plitvicesøerne er særligt kendt for sine imponerende, strømmende vandfald og søernes helt utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel. Området ved Plitvicesøerne er desuden også kendt for sit rige plante- og dyreliv. For naturinteresserede er den kroatiske nationalpark med andre ord det perfekte rejsemål. Så du kan godt begynde at glæde dig til denne rejse til Plitvicesøerne! ☀️🌳

Opdag Plitvicesøerne i Kroatien

april – september

fra

1.549 kr.

✈️ Fra Aarhus og København

🏞️🏕️ Oplev Kroatiens smukkeste nationalpark

Fly til Zadar

298 kr.

Hotel ved Plitvicesøerne

1.079 kr.

Lejebil

172 kr.

Hotel

1.079 kr.

Fly

298 kr.

Lejebil

172 kr.

Total (pr. person):

1.549 kr.

Rejse til Plitvicesøerne – fly til Zadar

Vil du gerne rejse til Plitvicesøerne, vil det fra Danmark være nemmest og billigst at flyve til byen Zadar.

Fra Aarhus kan du fra april til september finde direkte flybilletter til Zadar. Her flyver Ryanair på lørdage og onsdag – perfekt til en forlænget weekend, en mellemlang rejse på fire dage eller en hel uge. Du bestemmer selv 😉

Fra København kan du i juni, juli, august og september også flyve direkte til Zadar md Ryanair (tirsdage, tordage og søndage).

Til denne rejse har jeg lavet et eksempel, hvor jeg har fundet fly fra Aarhus fra lørdag den 6. april til onsdag den 10. april. På disse datoer koster flybilletter kun 298 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Juni – september: Tirsdage, torsdage og søndageFra Aarhus

  • April – september: lørdage og onsdage

Rejse til Plitvicesøerne – hotel

Ift. overnatning ved Plitvicesøerne har du flere forskellige muligheder.

Du kan f.eks. finde et hotel ved nationalparken og bo der hele ferien (ligesom i dette eksempel). Du kan også vælge at finde et hotel i Zadar og så blot arrangere en udflugt til Plitvicesøerne (fra Zadar har du f.eks. mulighed for at booke en heldagstur med transport, guide og bådtur). Du kan selvfølgelig også fordele dine overnatninger begge steder.

I denne artikel er mit primære fokus på Plitvicesøerne, så jeg har fundet et hotel ved nationalparken.

Eller rettere sagt et holiday resort! I stedet for et familiedrevet bed and breakfast har jeg nemlig fundet det anmelderroste Plitvice Holiday Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Fordelen ved et firstjernet holiday resort som dette er, at du har glæde af en lang række fede faciliteter under dit ophold. F.eks. tilbyder Plitvice Holiday Resort et virkelig flot udendørs poolområde med liggestole og parasoller! ☀️

Herudover er der bl.a. også et lille wellnesscenter, restaurant, minigolfbane, legeplads og beachvolley.

Hvad angår overnatningsmulighederne, har du også lidt forskelligt at vælge imellem. Til dem, der blot ønsker en traditionel hotelovernatning, er der helt almindelige dobbeltværelser på 20 m2 med wi-fi, aircondition, lydisolering, fladskærms-tv og minibar.

Er du mere til friluftslivet (eller er I flere afsted sammen), er der også små huse ved en lille sø, tipi-telte med plads til fire og forskellige mobilehomes (nogle endda med eget spabad).

Et 2-personers værelse på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 2.158 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 1.079 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Plitvicesøerne, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Plitvicesøerne - hotelresortet

Rejse til Plitvicesøerne - hotelresortet

Rejse til Plitvicesøerne - hotelresortet

Rejse til Plitvicesøerne - hotelresortet


Lejebil

Fra Zadar har du som sagt ca. 120 km til Plitvicesøerne, så du får brug for en lejebil (turen tager ca. halvanden time i bil).

Heldigvis kan det gøres billigt. Du kan f.eks. leje en bil hos Alamo i hele rejseperioden fra kun 172 kr. pr. person (i alt 344 kr.).

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Naturen ved Plitvicesøerne

Rejse til Plitvicesøerne

Rejse til Plitvicesøerne

Rejse til Plitvicesøerne

Rejse til Plitvicesøerne

Prisen for entré til Plitvicesøerne svinger i løbet af sæsonen. I lavsæsonen koster entré 10 euro (75 kr.), mens prisen ligger på 40 euro (300 kr.) i højsæsonen. Hvis du vil undgå kø, kan du overveje at booke billet på forhånd.

Vil du gerne sondere terrænet ift. oplevelser i Zadar eller ture til Plitvicesøerne, kan du gøre det på getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vanvittig flot! Rejse til PlitvicesøerneVanvittig flot! Rejse til Plitvicesøerne

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar