• 10 aug 2018

  Storslået naturoplevelse i Kroatien: 4 dage ved Plitvicesøerne til kun 1.241 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

  Hvis du elsker naturens vidundere, så har jeg fundet en rejse, du endelig ikke må snyde dig selv for! I Kroatien – ca. 130 km syd for hovedstaden Zagreb – finder du Nationalparken Plitvicesøerne, som er et knap 300 km2 stort naturområde med nogle af de smukkeste søer, du nogensinde har set! Området byder på så enestående natur, at Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Plitvicesøerne er særligt kendt for sine imponerende, strømmende vandfald og søernes helt utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel. Området ved Plitvicesøerne er desuden også kendt for sit rige plante- og dyreliv. For naturinteresserede er Plitvicesøerne med andre ord et must-see! Og ved at rejse i efteråret undgår du den travle sommersæson. Husk endelig dit kamera på denne tur!

  Opdag Plitvicesøerne i Kroatien
  slut-august - oktober
  1.241 kr.
  København
  Zagreb
  Hotel ved Plitvicesøerne
  f.eks. det billige Apartments Orhideja
  282 kr.
  Billige fly til Kroatien
  inkl. 10 kg håndbagage
  860 kr.
  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  99 kr.
  Hotel
  282 kr.
  Fly
  860 kr.
  Lejebil
  99 kr.
  Total (pr.person)
  1.241 kr.

  Hotel ved Plitvicesøerne

  Hvis du har rejst i Kroatien, ved du sikkert allerede, at langt de fleste hoteller er familieejede bed and breakfasts. Og området ved Plitvicesøerne er ingen undtagelse. På skyscanner.dk har jeg f.eks. fundet det yderst budgetvenlige Apartments Orhideja (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som har en fremragende beliggenhed 3,5 km fra Plitvicesøerne. Der er ganske vist ikke tale om den store luksusoplevelse, men det er til gengæld et hyggeligt lille sted, hvor du får valuta for pengene.

   

  Alle værelser er udstyret med aircondition, gratis wi-fi og eget badeværelse. Herudover er der også gratis parkering.

   

  Prisen for et værelse i 3 nætter er 564 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 282 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Plitvicesøerne, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Kroatien

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet en del billige Norwegian-billetter fra København til Zagreb. Du kan finde billetter i prislejet 860 – 1.060 kr. fra slutningen af august til oktober.

   

  I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billetter til en 4-dages tur fra onsdag den 03.09. til lørdag den 06.10. til kun 860 kr. Det er desværre ikke muligt at finde lige så billige direkte afgange fra Billund eller Aalborg.

   

  Fordi du flyver med Norwegian, har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Der er direkte afgange hver onsdag og lørdag, så du kan selv vælge, om du vil rejse fra lørdag til onsdag, onsdag til lørdag eller en hel uge (eller længere).

   

  Et godt råd ville være at tjekke Norwegians lavpriskalender for at få et overblik over de billigste rejsedatoer. Herefter kan du så se, om du kan finde billetterne billigere på travelmarket. (OBS! hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 03.10. – 06.10. – her har du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.08. – 01.09.
  • 29.08. – 01.09./05.09.
  • 05.09. – 12.09.
  • 08.09. – 12.09.
  • 19.09. – 26.09.
  • 22.09. – 26.09.
  • 29.09. – 03.10./06.10.
  • 03.10. – 06.10./10.10.
  • 06.10. – 10.10.
  • 20.10. – 27.10.
  • 24.10. – 27.10.
  • Og flere

   

   

  Lejebil

  Fra Zagreb har du som sagt ca. 130 km til Plitvicesøerne, så du får brug for en lejebil. Heldigvis kan det gøres meget billigt! På skyscanner.dk kan du f.eks. leje en bil i 4 dage til kun 99 kr. pr. person.

   

  Bilen får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Naturen ved Plitvicesøerne

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Storslået naturoplevelse i Kroatien: 4 dage ved Plitvicesøerne til kun 1.241 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

  1. Dorthe Wisby says:

   Kan man få hjælp igennem jer til st bestille har aldrig været ude og flyve før

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorthe 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig. 🙂

    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  2. Mila says:

   Hvordan kan jeg bestille den 02.05.2018 for to personer.
   Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mila 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (”se fly-/hotel-tilbud her”). Fly og hotel skal bookes hver for sig. Når du er inde på bookingsiderne, kan du selv ændre datoerne 😉

    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

  3. Jan Nielsen says:

   Flot

  4. Lisbet says:

   Jeg har forsøgt at bestille på de givne datoer fra d. 19-23, men fly koster 1.058 – kan det passe eller gør jeg noget forkert?
   I øvrigt tak for en fantastisk side som vi ofte har brugt.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lisbet 🙂

    Tak for de pæne ord 😉

    Det kan desværre godt passe, at prisen er steget. Flypriser reguleres automatisk i takt med efterspørgslen. Denne artikel er nu en uge gammel, og rejsen har været vældig populær. Derfor er det (desværre) meget normalt, at prisen stiger.

    Det er bl.a. også derfor, at jeg kommer med en liste over andre billige rejsedatoer og anbefaler Norwegians lavpriskalender. Du kan fx (i skrivende stund) stadig finde fly til 648 kr. fra den 28.04. – 02.05. 🙂