Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.180 kr.
Krka-Nationalpark-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Naturrejse til Kroatien

Forlænget weekend med 3 nætter på lækkert 4* strandhotel tæt ved Krka Nationalpark inkl. fly og lejebil

Weekendophold |

Naturrejse til Kroatien

Er du frisk på at opleve en af Europas smukkeste nationalparker? Så skal du helt klart afsted på denne rejse til Krka Nationalpark i Kroatien! Med sin lange kyststrækning langs Adriaterhavet er Kroatien mest kendt som en ægte stranddestination. Men også landets fortryllende natur lokker turister til – og her er nationalparken Krka helt klart et af højdepunkterne! Krka ligger kun en times kørsel fra Split og Zadar og er et ægte naturparadis med brusende vandfald, krystalklare søer og adskillige vandreruter gennem den fantastiske natur. Samtidig kan du til enhver tid tilpasse denne rejse, så du også får storby- og/eller strandferie med i købet – det er da fedt!  ☀️

Er du interesseret i andre naturrejser til Kroatien, kan du læse min artikel om en rejse til Plitvicesøerne. Læs også gerne min guide om rejser til Split.

Rejse til Krka Nationalpark

april – oktober

fra

2.180 kr.

✈️ fra København og Aarhus

Lækkert 4* hotel ved stranden

🌳🌊 Fantastisk natur med brusende vandfald og krystalklare søer

Fly til Split

859 kr.

Fly til Zadar

Hotel ved Krka Nationalpark

1.191 kr.

Lejebil

130 kr.

Hotel

1.191 kr.

Fly

859 kr.

Lejebil

130 kr.

Total (pr. person):

2.180 kr.

Rejse til Krka Nationalpark – hotel

Ift. overnatning har du flere forskellige muligheder. Du kan f.eks. finde et hotel tæt ved nationalparken og bo der hele ferien. Du kan også vælge at finde et hotel i storbyen Split og så blot arrangere en udflugt til Krka. Og så kan du gøre, som jeg har gjort – finde et hotel i byen Šibenik, der ligger ca. en times kørsel fra Split og en halv times kørsel fra Krka Nationalpark.

Det drejer sig helt konkret om det toplækre og anmelderroste Amadria Park Beach Hotel Jure (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Og hold nu op, hvor ser det bare lækkert ud! 🤩

Der er virkelig kælet for detaljerne med et imponerende poolområde, lyse rum og smukke middelhavsdetaljer.

Men lad os lige starte med at snakke lidt om beliggenheden. Hotellet ligger ca. 4,5 km uden for Šibenik – og så ligger det faktisk midt på strandpromenaden med direkte adgang til stranden!

Noget af det mest betagende ved hotellet er det smukke udendørsområde. Her finder du bl.a. en stor pool omgivet af svajende palmer, der skaber en eksotisk feriestemning. Og fra poolområdet har du en fantastisk udsigt til det smukke, azurgrønne Adriaterhav! 🏖️

Du kan nyde dine måltider i hotellets restaurant og få en forfriskende drink i baren. Og trænger du til lidt ekstra forkælelse på ferien, så kan du booke flere forskellige luksus-spabehandlinger i hotellets Jure Spa.

Hotellet tilhører desuden hotelkæden Amadria Park, som har flere hoteller og spændende faciliteter i området omkring hotellet. Bl.a. er der ikke langt fra hotellet til en stor vandpark, et sportscenter og En Vogue Beach Club, hvor der er privat strand og infinity-pool m.m.

Værelserne er minimalistiske, men stadig flotte og komfortable, så du kommer helt sikkert til at sove godt.

Et dobbeltværelse fra lørdag den 25. maj til tirsdag den 28. maj koster i alt 2.382 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.191 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til det.

Naturrejse til Kroatien

Naturrejse til Kroatien

Naturrejse til Kroatien

Naturrejse til Kroatien

Naturrejse til Kroatien

Naturrejse til Kroatien

Rejse til Krka Nationalpark – fly

Du skal også lige have styr på et par flybilletter, før din kroatiske naturrejse kan begynde.

Som sagt ligger Krka Nationalpark ca. en times kørsel fra både Split og Zadar – så det er ét fedt, hvilken lufthavn du flyver til.

SPLIT: Norwegian, SAS og Croatia Airlines opererer alle direkte ruter mellem København og Split.

Det betyder, at du kan finde direkte afgange fra april til oktober. Priserne ligger som regel mellem 800 og 1.700 kr. for returbilletter.

ZADAR: Fra april til oktober opererer Ryanair en direkte rute fra Aarhus til Zadar. Der vil være afgange alle onsdage og lørdage t.o.m. september. Prisniveauet ligger typisk under 1.000 kr. uden for højsæsonen.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra København til Split fra lørdag den 25. maj til tirsdag den 28. maj. På disse datoer koster flybilletter hos Norwegian 859 kr.

BAGAGE: Flybilletter hos Ryanair, SAS og Norwegian inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige flydatoer

Fra København til Split

 • 14.05. – 18.05.
 • 18.05. – 21.05.
 • 21.05. – 25.05.
 • 25.05. – 28.05.
 • 28.05. – 01.06.
 • 01.06. – 04.06.
 • 04.06. – 08.06.
 • 08.06. – 11.06.
 • 10.06. – 13.06.
 • 11.06. – 15.06.
 • Og flere

Fra Aarhus til Zadar

 • Fra april: onsdage og lørdage

Rejse til Krka Nationalpark – lejebil

Fra både Split og Zadar har du som sagt ca. en times kørsel til Krka Nationalpark.

Heldigvis kan du leje en bil virkelig billigt. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden fra kun 130 kr. pr. person (i alt 260 kr.).

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Er du mere interesseret i en udflugt til Krka Nationalpark, kan du finde forskellige ture fra både Split og Zadar.

Powered by GetYourGuide

Naturen ved Krka Nationalpark

Rejse til Krka Nationalpark

Rejse til Krka Nationalpark

Naturrejse til Kroatien

Rejse til Krka Nationalpark

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Naturrejse til KroatienNaturrejse til Kroatien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud