• 15 dec 2017

  Solferie på legendarisk strand i Kroatien: 1 uges ren livsnyderi på uforlignelige Brâc med fly og hotel til kun 1.617 kr.

  Er du typen, der til enhver tid foretrækker sol- og strandferie frem for alle andre typer ferie? Så er denne rejse til dig! Ud for Kroatiens sydlige adriaterhavskyst finder du nemlig øen Brâc, som gemmer på nogle svimlende flotte strande! Udover sine eminente strande er Brâc også en fantastisk ø at udforske – bl.a. på grund af alle dens charmerende vingårde og olivenplantager. Men strandene alene er rigelig grund til at tage afsted – bare vent og se!

  Sol- og strandferie på Brâc
  april - september
  1.617 kr.
  København
  Split
  Hotel på Brâc
  f.eks. det anmelderroste Apartments Sena
  819 kr.
  Billige fly til Split
  inkl. håndbagage
  798 kr.
  Hotel
  819 kr.
  Fly
  798 kr.
  Total (pr.person)
  1.617 kr.

  Hotel

  Som jeg fik nævnt i intro’en, er Brâc en ø, som er berømt for sine helt utrolige strande. Og særligt én af strandene er nærmest legendarisk – den afsindigt lækre Zlatni Rat lidt vest for Bol! Derfor har jeg selvfølgelig fundet et hotel i Bol. Det manglede da bare.

  trivago har jeg nemlig fundet det vældigt anmelderroste Apartments Sena (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Den flotte TripAdvisor-score er godt nok kun baseret på 11 anmeldelser (hvoraf 2 danskere har rost stedet meget), men også på booking.com scorer hotellet superhøjt (9,1 ud af 10) på baggrund af 81 anmeldelser. Så tidligere gæster har bestemt været meget glade for hotellet.

  Sena ligger kun 6 minutters gang fra stranden og kun 5 minutter fra centrum i Bol. Alle værelserne har aircondition, tv og gratis wifi. Hver lejlighed har desuden eget køkken og altan med udsigt over det smukke, azurblå Adriaterhav! Med til hver lejlighed hører også egen parkeringsplads, så hvis du er i bil, er det bestemt også en bonus.

  Prisen for en uge i en studiolejlighed ligger på 1.638 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 819 kr. pr. person. Vil du gerne selv søge efter det rette hotel for dig, skal du naturligvis også være velkommen til det. Du kan finde en oversigt over hoteller på Brac her, og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  travelmarket har jeg fundet superbillige fly fra København til Split. Fra april til september (med undtagelse af juli) kan du finde billetter med Norwegian og Croatia Airlines til 700 – 900 kr. inkl. håndbagage (8 kg hos Croatia og 10 kg hos Norwegian). Jeg har f.eks. fundet en lækker afgang midt i maj til kun 798 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  OBS! Dem som har fulgt med Rejsespejder i noget tid, kan måske huske at det er faktisk de samme billetter, som jeg for ca. 1 måned siden fandt midt i skolernes sommerferie. Desværre er de blev udsolgt. MEN jeg har fundet en anden “ferie-dato”. Der findes nemlig fly i Kr. Himmelfartsferien (10.05. – 13.05.). Fra den 05.05. – 12.05. kan du nemlig finde fly til 861 kr.!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.05. – 23.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer,

  • 07.04. – 14.04.
  • 14.04. – 21.04.
  • 02.05. – 09.05.
  • 05.05. – 12.05. – Kr. Himmelfartsferien!
  • 16.05. – 23.05.
  • 09.06. – 16.06.
  • 11.08. – 18.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 25.08. – 01.09.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 23 minutter og koster under 20 kr.

  Fra Split centrum er der ca. 600 meter til færgeovergangen. Her skal du med færgen, der sejler til Supetar, Brâc. Færgeturen koster 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen her. Fra Supetar er der ca. 30 km til Bol på den anden side af øen. Den tur kan du klare med bus til ca. 40 kr.

   

  Lejebil

  En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af landet på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). På Rentalcars.com kan du se deres store udvalg af lejebiler.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Brac-indtryk

  Du har måske før set billeder af både, der næsten ser ud til at svæve, fordi vandet er så klart, at man kan se deres skygge på bunden. En del af dem stammer faktisk netop fra Brac. Her får du lige et par eksempler 😉

   

  Og så er udsigten fra hotellet jo heller ikke værst!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Solferie på legendarisk strand i Kroatien: 1 uges ren livsnyderi på uforlignelige Brâc med fly og hotel til kun 1.617 kr.

  1. Pernille Pilemand says:

   Ser fantastisk ud! Har længe gerne ville besøge croatien, dog på mere aktiv feriespot, men pga ny baby i familien, ligner det her, det perfekte feriested

  se fly se hotel