• 27 jan 2020

  Solferie på legendarisk strand i Kroatien: 1 uges ren livsnyderi på uforlignelige Brâc med fly og hotel fra kun 1.892 kr.

  Er du typen, der til enhver tid foretrækker sol- og strandferie frem for alle andre typer ferie? Så er denne rejse til dig! Ud for Kroatiens sydlige adriaterhavskyst ved byen Split finder du nemlig øen Brâc. Og den gemmer altså på nogle svimlende flotte strande! Foruden sine eminente strande er Brâc også en fantastisk ø at udforske – bl.a. på grund af alle dens charmerende vingårde og olivenplantager. Men strandene alene er rigelig grund til at tage afsted – bare vent og se!

   

  Derudover kan du i sommerperioden se frem til temperaturer mellem 25 – 30 grader, og kan vi ikke hurtigt blive enige om, at det er endnu en god grund til at tage afsted?

  Sol- og strandferie på Brâc
  april - oktober
  fra1.892 kr.
  København
  Split
  Billige fly til Split
  inkl. 8 kg håndbagage
  698 kr.
  Lejligheder på Brâc
  f.eks. det anmelderroste Holiday House
  1.194 kr.
  Hotel
  1.194 kr.
  Fly
  698 kr.
  Total (pr.person)
  1.892 kr.

  Billige fly til Split

  Lige i øjeblikket sælger SAS og Norwegian superbillige fly fra København til Split. Fra april til oktober kan du således finde billetter til mellem 695 og 1.500 kr. inkl. håndbagage – også i sommerferien! Billetterne er selvfølgelig dyrest i skolernes sommerferie.

   

  I eksemplet har jeg fundet en lækker og billig afgang fra København fra fredag den 14. august til fredag den 21. august til kun 698 kr. Fordi du Flyver med SAS, er 8 kg håndbagage inkluderet i prisen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.08. – 21.08. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.04. – 18.04.
  • 15.04. – 25.04.
  • 13.05. – 20.05.
  • 03.06. – 10.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 20.07. – 27.07. – i skolernes sommerferie
  • 22.07. – 29.07. – i skolernes sommerferie
  • 10.08. – 17.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 14.08. – 21.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 19.08. – 26.08./27.08.
  • 26.08. – 02.09.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Brâc

  Som jeg fik nævnt i intro’en, er Brâc en ø som er berømt for sine helt utrolige strande. Og særligt én af strandene er nærmest legendarisk – den afsindigt lækre Zlatni Rat lidt vest for Bol! Derfor har jeg selvfølgelig fundet en lejlighed i Bol. Det manglede da bare. Og når det kommer til hoteller på Brâc, så er de bare utrolig dyre (særlig i højsæsonen). Jeg er derfor bevidst gået efter en af de mange ferielejligheder, du kan finde på øen. Det er en budgetvenlig løsning, og du får derfor, hvad du betaler for. Spørger du mig, får du med denne lejlighed en dejlig base til en uges ferie.

   

  Jeg har fundet det vældigt anmelderroste Holiday House. På booking.com scorer hotellet højt (8 ud af 10) på baggrund af 43 anmeldelser – så tidligere gæster har bestemt været glade for at bo i ferielejligheden.

   

  Holiday House ligger kun 6 minutters gang fra stranden og kun 5 minutter fra centrum i Bol. Lejligheden har fælles køkken og bad (hvilket du ofte vil opleve med disse ferielejligheder) og har desuden en dejlig terrasse, hvor du kan sidde og nyde solens stråler, en god bog eller en drink (eller alle tre ting på én gang😉). Med til lejligheden følger også gratis parkering, så hvis du er i bil, er det bestemt også en bonus.

   

  Prisen for en uge i en lejlighed ligger på 2.388 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.194 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Split eller på Brâc, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Du bør være opmærksom på, at Holiday House allerede er optaget på en række andre datoer – men heldigvis er både Split og Brâc fyldt med lignende ferieboliger i samme prisleje.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 23 minutter og koster under 20 kr.

   

  Fra Split centrum er der ca. 600 meter til færgeovergangen. Her skal du med færgen, der sejler til Supetar, Brâc. Færgeturen koster 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen på hjemmesiden bracinfo.com. Fra Supetar er der ca. 30 km til Bol på den anden side af øen. Den tur kan du klare med bus til ca. 40 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil

  En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af landet på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). Nedenfor kan du sammenligne tilbud fra alle de største udlejningsfirmaer. Du bør være opmærksom på, at prisen på lejebiler stiger i højsæsonen.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen

  Billeder fra Brâc

  Du har måske før set billeder af både, der næsten ser ud til at svæve, fordi vandet er så klart, at man kan se deres skygge på bunden. En del af dem stammer faktisk netop fra Brâc. Her får du lige et par eksempler.

   

  Ingen billeder fra Brâc uden minimum et par stykker fra den berømte Zlatni Rat!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Solferie på legendarisk strand i Kroatien: 1 uges ren livsnyderi på uforlignelige Brâc med fly og hotel fra kun 1.892 kr.

  1. Michael says:

   Hejsa

   Vil du anbefale at leje bil på øen Brâc hvis man kun skal være der, i dit forslag anbefaler du jo bus fra spilt og helt til Bol?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Michael,
    Hvis du kun skal være på øen, så vil jeg mene, at du sagtens kan klare dig uden lejebil 🙂

  2. Pernille Pilemand says:

   Ser fantastisk ud! Har længe gerne ville besøge croatien, dog på mere aktiv feriespot, men pga ny baby i familien, ligner det her, det perfekte feriested

  se fly se hotel