Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.532 kr.
Zlatni-Rat-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Strandferie ved legendarisk strand i Kroatien

1 uge på 4* hotel på Brač inkl. fly

Sol og strand |

Strandferie ved legendarisk strand i Kroatien

Er du typen, der til enhver tid foretrækker sol- og strandferie frem for alle andre ferietyper? Så er denne rejse som skræddersyet til dig! Ud for Kroatiens sydlige adriaterhavskyst finder du nemlig øen Brac. Og den gemmer altså på nogle svimlende flotte strande, bl.a. Zlatni Rat Beach, der uden tvivl er en af Europas mest spektakulære strande! Oversat til dansk betyder Zlatni Rat “Guldhornet”. Og det navn giver god mening, når du ser stranden. Foruden sine eminente strande er Brac også en fantastisk ø at udforske – du kan tage på vandreture i det bjergrige landskab eller tage på øhop til naboøerne. Og så har du selvfølgelig også altid mulighed for at tage ind og se storbyen Split! 🏝️☀️

Sol- og strandferie på Brac

maj – oktober

fra

2.532 kr.

✈️ fra København

Flot, firstjernet hotel

🏖️ Oplev en af Europas mest spektakulære strande!

Hotel på Brac

1.898 kr.

Fly til Split

634 kr.

Hotel

1.898 kr.

Fly

634 kr.

Total (pr. person):

2.532 kr.

Hotel på Brac

Du kan selvfølgelig altid vælge at finde et hotel i eller omkring Split. Men jeg synes, det er lidt sjovere med et hotel på Brač (så er du jo tættere på Zlatni Rat).

Og når man endda kan finde et lækkert tilbud på det firstjernede Hotel Pastura (4 ud af 5 på Tripadvisor), så er det da bare med at gribe chancen.

Hotel Pastura skiller sig ud fra mængden, da du her bliver indlogeret på et moderne hotel. I Kroatien finder du mange små, hyggelige bed & breakfasts, men hvis du foretrækker et “rigtigt” hotel, så et Hotel Pastura lige noget for dig.

Hotellets lejligheder og værelser er moderne og komfortable, hotellet har et indbydende poolområde med havudsigt, og faciliteterne er i det hele taget ikke til at sætte en finger på.

Beliggenheden er heller ikke tosset. Hotel Pastura ligger i den hyggelige by Postira – lige ud til vandet og tæt ved byens hyggelige havneområde. Postira ligger i øvrigt ganske tæt på Supetar, hvor du ankommer med færgen.

Alt i alt får du altså et både moderne og lækkert hotel på Brač – endda til en skarp pris 😉

Fra mandag den 27. maj til mandag den 3. juni koster en lejlighed i alt 3.795 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.898 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Split eller på Brač, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Strandferie ved legendarisk strand i Kroatien

Strandferie ved legendarisk strand i Kroatien

Strandferie ved legendarisk strand i Kroatien

Rejse til Brac – fly til Split

Før du kan hoppe i Adriaterhavets azurblå bølger ved Zlatni Rat, skal du lige have styr på flybilletter til Kroatien.

Skal du til Brac, vil det helt klart give mest mening at flyve til Split.

Fra Danmark kan du i sommersæsonen (april – oktober) flyve direkte til Split fra København hos selskaber som Croatia Airlines, Norwegian og SAS.

Lige nu tilbyder Norwegian de bedste priser. Særligt i maj og juni kan du få fingrene i virkeligt billige returbilletter. Faktisk kan du finde dem til priser mellem ca. 500 og 1.200 kr.

Fra april er der direkte afgange på mandage, tirsdage og lørdage. I skolernes sommerferie er der afgange alle ugens dage.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en rejse fra mandag den 27. maj til mandag den 3. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 634 kr. hos Norwegian.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Desværre findes der ikke tilsvarende billige afgange fra Jylland.

Eksempler på billige rejsedatoer

Direkte afgange på mandage, tirsdage og lørdage (og alle ugens dage i skolernes sommerferie)

 • 14.05. – 21.05.
 • 18.05. – 25.05.
 • 20.05. – 27.05.
 • 21.05. – 28.05.
 • 25.05. – 01.06.
 • 27.05. – 03.06.
 • 28.05. – 04.06.
 • 03.06. – 10.06.
 • 04.06. – 11.06.
 • 11.06. – 18.06.
 • 26.06. – 07.07.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på sin hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 23 minutter og koster under 20 kr.

Fra Split centrum er der ca. 600 meter til færgeovergangen. Her skal du med færgen, der sejler til Supetar, Brač. Færgeturen koster 45 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen på hjemmesiden bracinfo.com.


Lejebil

En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af landet på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!).

Nedenfor kan du sammenligne tilbud fra alle de største udlejningsfirmaer.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Zlatni Rat

Ingen billeder fra Brač uden minimum et par stykker fra den berømte Zlatni Rat!

Zlatni Rat ligger som sagt tæt ved byen Bol. Strandens specielle udformning og krystalklare, turkise vand har gjort den til lidt af et tilløbsstykke.

På afstand kan man få det indtryk, at der er tale om en sandstrand, men faktisk kommer den fine, hvide farve fra en masse små, hvide sten. Derfor kan det være rart med badesko, når du besøger Zlatni Rat.

Hvis du gerne vil fra hotellet til Zlatni Rat, kan du tage en bus. Fra Postira er der daglige busafgange til Bol. Turen tager ca. en time, og en enkeltbillet koster 6 euro. Du kan få overblikket over alle afgangene og booke billet på www.arriva.com.hr.

Zlatni Rat, Brac, Split

Zlatni Rat, Brac, Split

Zlatni Rat, Brac, Split

Zlatni Rat, Brac, Split

Vil du gerne vide mere om Split og Dalmatien, kan du med fordel smutte forbi min guide til rejser til Split.

Og drømmer du om at udforske noget af Kroatiens smukke natur, må du ikke misse denne rejse til Krka Nationalpark.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie ved legendarisk strand i KroatienStrandferie ved legendarisk strand i Kroatien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud