Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.208 kr.
Cavtat-Kroatien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Strandferie i Kroatien

1 uge i skønne Cavtat på 3* hotel inkl. fly

Pakkerejser |

Strandferie i Kroatien

Den kroatiske riviera ved Adriaterhavet er førsteklasses feriemateriale! Kyststrækningen er spækket med de hyggeligste feriebyer og solbeskinnede strande. Én af kystens allerskønneste byer hedder Cavtat – en charmerende lille perle af en by med en idyllisk beliggenhed på en halvø lidt syd for Dubrovnik. ✨

Cavtat er på mange måder den ideelle base til en sydkroatisk strandferie. Den charmerende ferieoase formår nemlig at forene sol, hav, strand, gastronomi og kultur – altsammen i de mest naturskønne omgivelser i Konavle-regionen, der også er kendt som “Kroatiens Toscana” 🍷

Cavtat gemmer i øvrigt på en historisk bymidte, der er et fantastisk sted at gå på opdagelse blandt hyggelige barer og restauranter. Herudover har du med en ferie i Cavtat desuden den fordel, at du kan nyde den lille bys afslappede feriestemning, men altid har muligheden for at hoppe på en bus eller båd og tage på sightseeing i storbyen Dubrovnik, der ligger små 20 km længere mod nord! Er du mon klar til en rejse til Cavtat? ☀️🌴

Strandferie i Cavtat

april – oktober

fra

2.208 kr.

✈️ Fra København

😍 Hyggeligt og centralt hotel tæt ved strand

🏝️✨ Skjult perle i det sydlige kroatien

Fly til Dubrovnik

744 kr.

Hotel i Cavtat

1.464 kr.

Hotel

1.464 kr.

Fly

744 kr.

Total (pr. person):

2.208 kr.Rejse til Cavtat – flybilletter

Cavtat ligger som sagt lidt syd for Dubrovnik. Det gør lufthavnen faktisk også. Så Cavtat ligger ganske tæt på Dubrovnik Lufthavn – og det er jo altid rart, at man ikke skal så langt, når man er landet.

✈️ Fra København kan du flyve direkte til Dubrovnik hos Norwegian. Og lige nu tilbyder Norwegian en god håndfuld rigtig billige afgange i april og maj.

I april er der en ugentlig afgang (torsdag). Fra maj til og med oktober kan du derimod vælge mellem daglige afgange tirsdage, torsdage og lørdage. Priserne ligger mellem ca. 700 og 1.100 kr. for returbilletter.

Jeg har som eksempel fundet billetter fra torsdag den 11. april til torsdag den 18. april. På disse datoer koster billetterne kun 744 kr.

Desværre findes der ikke lignende afgange fra Jylland.

Norwegian tillader som udgangspunkt altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje indtjekket bagage eller håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Eksempler på billige rejsedatoer

Tirsdage, torsdage og lørdage

  • 04.04. – 11.04.
  • 11.04. – 18.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 30.04. – 07.05.
  • 02.05. – 09.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 16.05. – 23.05.
  • Og flere


Rejse til Cavtat – hotel

Fly, done. Så skal du blot bruge et hotel. Og kender du lidt til Kroatien, ved du sikkert allerede, at familiedrevede lejlighedshoteller og bed & breakfasts er meget udbredte. Også i Cavtat.

Det gør egentligt heller ikke så meget, for mange af dem er superhyggelige og tilbyder value for money.

🏨 F.eks. har jeg i dag fundet det fine hotel Apartments Antonio (5 ud af 5 på Tripadvisor) – et budgetvenligt lejlighedshotel med egen pool og ganske fine lejligheder med wi-fi, aircondition, privat badeværelse og terrasse. Hvad mere har man brug for? 😉

Prisen kan man heller ikke sætte en finger på. Fra torsdag den 11. april til torsdag den 18. april kan du booke et topersoners ophold til i alt 2.925 kr. Det svarer således kun til 1.464 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cavtat, skal du naturligvis være velkommen til at finde et andet hotel.

Stranderie i Kroatien - pool

Stranderie i Kroatien - pool

Stranderie i Kroatien - pool

Stranderie i Kroatien - pool

Stranderie i Kroatien - pool

Billeder fra Cavtat

Fra luften kan du tydeligt se halvøen, Cavtat ligger på

Cavtat

Sol og azurblåt havvand er altid en lækker kombi

Cavtat

Cavtat har både en fascinerende, historisk bymidte og en hyggelig havnepromenade

Cavtat

Her kan du nyde solen og udsigten over vandet

Cavtat

Der er en del strande i og omkring Cavtat – her ser du Pasjaca Beach (ca. 10 km syd for byen)

Cavtat


Transport til/fra lufthavnen

🚕 Cavtat ligger lidt under 6 km fra lufthavnen, og den mest ligetil og praktiske transport er taxi. Turen fra lufthavnen ind til byen tager ca. 10 minutter og koster typisk mindre end 150 kr.

Kroatien er også et glimrende sted at leje en bil og køre ud at opleve noget mere af landet. Hvis det er noget for dig, kan du leje en bil på Momondo.


Hvis du gerne vil læse mere om Kroatien og hvilke oplevelser du kan finde i Cavtat, så kan du læse nærmere på getyourguide.dk


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i KroatienStrandferie i Kroatien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud