Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Last minute ⏰ fra 2.599 kr.
Broncemar-Beach-Fuerteventura-De-Kanariske-Oeer-Spanien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Billig rejse til Fuerteventura

1 uge på 4* hotel inkl. fly

Pakkerejser |

Billig rejse til Fuerteventura

Det kan godt være, at foråret officielt er skudt i gang. Men temperaturerne minder altså stadig mest af alt om vinter 🥶. Så hvis du gerne vil tanke på på solskinskontoen allerede nu, så er en rejse til Fuerteventura helt klart et oplagt valg! Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, og øen er især kendt for sine fantastiske strande, smuk natur – og, nå ja, dejligt varme temperaturer på omkring 22-24 grader hele vinteren. Så hvis du er glad for De Kanariske Øer, men samtidig drømmer om at prøve noget andet end Gran Canaria, kan du trygt rejse til Fuerteventura! ☀️

Rejse til Fuerteventura

marts og april

fra

2.599 kr.

✈️ Fra Aalborg, Billund og København

🌞 20+ grader om vinteren

🤑🔥 Skarp pris

Pakkerejse til Fuerteventura

2.599 kr.

Rejse til Fuerteventura

Den pakkerejse til Fuerteventura er helt grundlæggende bare et godt og billigt tilbud.

Helt konkret drejer det sig om det firstjernede – og nyrenoverede – Broncemar Beach (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette hotel er bygget, så det minder om en lille, hyggelig landsby. Derfor er hotelbygningerne begrænset til to etager, og hotelejendommen har små gågader, smalle stræder, torve og grønne haver.

Superhyggeligt, ikk’?

Selvom du befinder dig på et hotel, bliver forplejning ikke et problem. Hotellet har nemlig et mindre supermarked, hvor du kan proviantere.

Faktisk er der også cafeteria og buffetrestaurant – og vil du helst selv slippe for at kokkerere, kan du endda booke rejsen med morgenmad, halvpension eller all inclusive 🍹

Hvad angår faciliteter, byder Broncemar Beach ind med to store swimmingpools, en separat børnepool, en velforsynet pool- og snackbar foruden de obligatoriske liggestole og parasoller (ingen solferie uden dem!).

Broncemar Beach ligger i øvrigt i turistområdet Caleta de Fuste, så du har både en lækker strand og det livlige bycentrum indenfor kort rækkevidde.

Alt i alt et rigtig fint hotel – især til prisen!

Rejse til Fuerteventura – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Bravo Tours.

Du kan booke rejsen i de resterende måneder af vintersæsonen (marts og april), og det er muligt at flyve fra både AalborgBillund og København.

Den billigste priser finder du p.t. med afgang (fra AAL) mandag den 18. marts fra kun 2.599 kr. pr. person.

Bravo Tours har dog også andre rejser til Fuerteventura (og De Kanariske Øer), så du skal være mere end velkommen til at se dig omkring.

Du skal også være velkommen til at kigge forbi min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt 

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

Billig rejse til Fuerteventura

ALL INCLUSIVE

Oplevelser på Fuerteventura

Mangler du inspiration til oplevelser på Fuerteventura så læs med her!

Corralejo Natural Park

På Fuerteventuras nordøstkyst ligger den store naturpark Corralejo. Naturparken er delt i to meget modstridende dele. I det ene område kan du opleve store klitformationer og ørkenområder med kridhvidt sand og turkisblåt hav. I det andet område kan du gå på opdagelse i et mørkt, vulkansk landskab med okkerfarver og dramatiske formationer.

Rejse til Fuerteventura

Calderon Hondo

Vil du gerne opleve de store kræfter, der er på spil i naturen, vil jeg anbefale dig at tage en tur til Calderon Hondo, som er et stort vulkankrater. Her kan du vandre til toppen af den 50.000 år gamle vulkan. Turen er let og lige til og kan gennemføres af de fleste. Fra toppen kan du nyde en enestående udsigt – blandt andet til naboøen Lanzarote.

Rejse til Fuerteventura

Betancuria

På den vestlige del af øen kan du besøge et af de vigtigste koloniale vartegn i De Kanariske Øers historie. Byen Betancuria blev grundlagt i det 15. århundrede og er således den ældste by på Fuerteventura. Her kan du gå på opdagelse i de smukke gader i den lille hvide landsby og få en fornemmelse af de forskellige perioder i Fuerteventuras historie.

Rejse til Fuerteventura

Vil du inspireres yderligere, kan jeg varmt anbefale dig at smutte ind på GetYourGuide og gå på opdagelse i alle de spændende oplevelser!

Du skal også altid være velkommen til at smutte forbi min guide til Fuerteventura.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig rejse til FuerteventuraBillig rejse til Fuerteventura

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud