Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.119 kr.
Banner-Tenerife-1080x1080
Pakkerejser

Solferie på Tenerife: 1 uge på et 4* hotel fra kun 5.119 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Solferie på Tenerife: 1 uge på et 4* hotel fra kun 5.119 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Tenerife er et fremragende vinterrejsemål! Den kanariske ø, der ligger i Atlanterhavet ca. 300 km ud for den afrikanske vestkyst, disker året rundt op med dejlige temperaturer og masser af sol. Og Tenerife bliver ikke mindre spændende af, at jeg i dag har fundet et lækkert tilbud på et firstjernet hotel med all inclusive! Så hvis du er klar på at sige hola til sandstrande, smuk natur, farverige byer og vulkanen Teide, så er det bare med at pakke badetøjet og solcremen! Vinterrejser til Tenerife går man aldrig galt i byen med ☀️🌴

Strandferie på Tenerife

januar – april

fra

5.119 kr.

✈️København, Billund og Aalborg

Pakkerejse til Tenerife

5.119 kr.

Rejse til Tenerife

Alua Atlantico Resort er et sandt ferieparadis beliggende på den sydlige kyst på Tenerife. Hotellet får fine anmeldelser (3,5 ud af 5 på Tripadvisor), og det forstår man godt, når man kigger nærmere på det skønne resort!

Fra Alua Atlantico Resort har du en lille gåtur på 10 minutter til stranden, og snupper du en taxa, kan du være i hjertet af den populære ferieby Playa de las Américas på ca. 20 minutter. 

Men beliggenheden er altså ikke det eneste plus i bogen ved dette resort. På Alua Atlantico Resort kan du nemlig nyde godt af et hav af lækre faciliteter!

Du kan f.eks. slippe dit indre legebarn løs eller hygge dig med en god bog ved en af de FEM opvarmede pools, der er at finde på hotellet. 

Og har du børn med på rejsen, kommer de ikke til at kede sig! Der er nemlig både aftenunderholdning og børneklub, hvor de mindste kan slå sig løs og måske få en ferieven eller to?

Imens kan du jo passende slappe af i det mere voksne alternativ – nemlig hotellets helt eget indendørs wellnessområde. Her kan du nyde en afslappende, velfortjent massage! – because you’re worth it 😉

Og, nårh ja, så er der da også lige den lækre gode, at opholdet er med all inclusive. Så du slipper for alt besværet, og du kan nyde iskolde drinks ad libitum! Skål, siger jeg bare!

Kan du klare en sidste detalje? Selvfølgelig kan du det, dit luksusdyr 😉 Værelserne på Alua Atlantico Resort er nemlig lyse og moderne indrettet med aircondition, gratis wi-fi, køleskab og te- og kaffefaciliteter! 

Rejse til Tenerife – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Bravo Tours.

Du kan booke rejsen i hele vintersæsonen fra januar til april, og det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg.

De billigste priser finder du p.t. i januar. F.eks. kan du finde rejsen med afgang (fra CPH) søndag den 7. januar fra kun 5.119 kr. pr. person.

Bravo Tours har dog også andre rejser til Tenerife (og De Kanariske Øer), så du skal være mere end velkommen til at se dig omkring.

Frapriser

Priserne er pr. person ved en rejse for 2 personer og inkluderer 4* resort, all inclusive og fly tur/retur.

  • Januar: 5.119 kr.
  • Februar: 6.739 kr.
  • Marts: 6.739 kr.
  • April: 6.314 kr.

Går du og leder efter en rejse her og nu, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt.

Billeder fra hotellet

Billeder fra Alua Atlantico Resort på Tenerife

Billeder fra Alua Atlantico Resort på Tenerife

Billeder fra Alua Atlantico Resort på Tenerife

Billeder fra Alua Atlantico Resort på Tenerife

Oplevelser på Tenerife

Uanset om du vil på udflugt til Teide eller stikke til havs på et lille mini-cruise, så kan du finde gode tilbud på getyourguide herunder. Du skal også altiv være velkommen til at besøge min guide om Tenerife.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie på Tenerife: 1 uge på et 4* hotel fra kun 5.119 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveSolferie på Tenerife: 1 uge på et 4* hotel fra kun 5.119 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud