• 28 nov 2019

  Solferie på Tenerife: 1 uge på et 4* resort fra kun 2.643 kr. inkl. fly og all inclusive

  Tenerife er et fremragende vinterrejsemål! Den kanariske ø, der ligger i Atlanterhavet ca. 300 km ud for den afrikanske vestkyst, disker året rundt op med dejlige temperaturer, sol og strand. Og i dag har jeg så fundet et lækkert pakketilbud med fly, 4* resort og all inclusive til en skarp pris! Så hvis du er klar på at sige hola til sandstrande, smuk natur, farverige byer og vulkanen Teide, så er det bare med at pakke badetøjet og solcremen!

  Strandferie på Tenerife
  december - februar
  fra2.643 kr.
  København og Hamborg
  Tenerife
  1 uge på det 4* Hotel Blue Sea Puerto Resort
  med fly og all inclusive
  fra2.960 kr.
  OBS: Du kan tilkøbe halvpension og all inclusive superbilligt!

  Pakkerejse til Tenerife

  Man går aldrig galt i byen med en vinterrejse til De Kanariske Øer. Og i dag har jeg fundet et billigt pakketilbud, hvor der står Tenerife, 4 stjerner og all inclusive på menuen. Helt præcis kan du få en hel uge på det 4* Hotel Blue Sea Puerto Resort, der ligger i Puerto de la Cruz – og kun en kort gåtur fra strandene på øens nordlige kyst. Resortet byder på elegante ferielejligheder, der enten har hav- eller bjergudsigt. Værelserne er alle udstyret med aircondition, wi-fi og balkon eller terrasse.

   

  Hotel Blue Sea Puerto Resort har et hav af faciliteter, så du har både mulighed for tennis, volleyball, fodbold, basketball, bordtennis eller en omgang petanque. Og naturligvis er resortet indehaver af et stort, lækkert poolområde med to pools, hvor du kan plaske rundt i vandet eller slikke sol på en liggestol. Your choice. Du kan også (mod gebyr) besøge resortet spa- og wellnesscenter, hvor der bl.a. er jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og mulighed for diverse massagebehandlinger.

   

  Jeg har ovenfor fundet rejsen fra København fra fredag den 13. december til fredag den 20. december til kun 2.643 kr. pr. person (i alt 5.285 kr.) inkl. fly og all inclusive (OBS: du skal selv tilvælge all inclusive på bookingsiden). Det er superbilligt at tilkøbe både halvpension og all inclusive, så det ser jeg absolut ingen grund til ikke at gøre! Udover den superbillige afgang i december kan du også finde rejsen billigt i januar og februar til priser mellem ca. 3.400 og 4.000 kr. pr. person med all inclusive.

   

  Priserne fra Billund er desværre rigtig høje, men du kan som alternativ flyve fra Hamborg. Herfra kan du i skrivende stund også finde gode tilbud til mellem ca. 2.900 og 4.000 kr. pr. person for en hel uge på resortet inkl. fly og all inclusive.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Hamborg

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan tilkøbe en shuttlebus-transfer for ca. 140 kr., når du booker rejsen. Det er faktisk ganske billigt i forhold til, hvad man normalt ser.

   

   

  Lejebil

  Du bør dog også overveje at leje en bil, så du kan udforske lidt mere af Tenerife. Du kan f.eks. leje en bil på momondo.dk til næsten ingen penge. Husk i den forbindelse, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Billeder fra Hotel Blue Sea Puerto Resort

   

  Oplevelser på Tenerife

  Uanset om du vil på udflugt til Teide eller stikke til havs på et lille mini-cruise, så kan du finde gode tilbud på getyourguide herunder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her