Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.118 kr.
Hotel-Beatriz-Playa-Spa-banner
Pakkerejser

Rejse til Lanzarote: 1 uge på lækkert 4* spahotel fra kun 4.118 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Pakkerejser |

Rejse til Lanzarote: 1 uge på lækkert 4* spahotel fra kun 4.118 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Er du klar til solrige Lanzarote? Denne kanariske ø ligger godt 3.600 km syd for Danmark. Hernede befinder temperaturen sig næsten altid et sted mellem 20 og 28 grader. Af De Kanariske Øer er Lanzarote nok den mest charmerende ø. Lanzarote har nemlig i høj grad formået at bevare sin oprindelige, kanariske autenticitet og arkitektur. Ikke mindst takket være den lokale kunstner César Manrique, der meget af sit liv kæmpede for at beskytte Lanzarotes oprindelige arkitektur. Derfor er der på Lanzarote bl.a. forbud mod at opføre højhuse og vejsidereklamer. Så ingen store hotelkomplekser eller højhushoteller. Med sin særprægede, vulkanske geologi og talrige “månelandskaber” er Lanzarote også en spændende ø at udforske (faktisk er Lanzarote en UNESCO-geopark). Og så må man naturligvis heller ikke glemme øens mange strande! Lyder alt dette som den perfekte destination, så vil en rejse til Lanzarote helt sikkert være lige noget for dig! Og i dag har jeg endda fundet en rejse til et virkelig lækkert spahotel med halvpension! ☀️

Rejse til Lanzarote med halvpension

november – marts

fra

4.118 kr.

Hamborg ✈ Lanzarote

Pakkerejse til Lanzarote

Rejse til Lanzarote – med halvpension

Lad os komme til sagen. Jeg har ovenfor fundet en lækker pakkerejse til Lanzarote. Nærmere bestemt går turen til det firstjernede Hotel Beatriz Playa & Spa (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Beatriz Playa & Spa ligger, som de fleste ferieresorter på Lanzarote, på øens sydøstvendte kyst. Helt præcist ligger hotellet i Matagorda – ganske tæt på Puerto del Carmen.

Er du en smule spanskkyndig, havde du nok allerede regnet ud, at hotellet ligger lige ud til en strand (playa). I dette tilfælde den skønne strand i Matagorda.

Som alternativ til stranden har du også altid hotellets indbydende poolområde – et stort, flot område med masser af palmer, liggestole, parasoller, to swimmingpools og havudsigt. Ikke dårligt!

Som navnet afslører, er der også et spacenter (gebyr). Her kan du forkæle dig selv med diverse massage- og wellnessbehandlinger. Spaen byder også på en stor indendørs pool med hydromassage, sauna og spabad.

Hotel Beatriz Playa & Spa har også et flot udvalg af barer og restauranter. Og det er ret fedt, da tilbuddet ovenfor er inklusive halvpension (du kan også opgradere til all inclusive). Med halvpension er både morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen. Opgraderer du til all inclusive, får du også frokost og drikkevarer med.

Rejse til Lanzarote – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. De sælger flere forskellige pakkerejser til Lanzarote i hele vintersæsonen.

Du rejser fra Hamborg, som ligger godt 1,5 timers kørsel fra den danske grænse. Så kan du også handle lidt lækkert med hjem fra grænsehandlen på vej hjem – det er jo ren win-win 😉

Ovenstående eksempel er med afrejse den 12. december og på denne dato koster rejsen kun 4.118 kr. pr. person ved en rejse for to personer inkl. halvpension.

Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at se, hvilke andre spændende tilbud der er til Lanzarote. Det kan jo være, at du kan finde et andet af Sunwebs mange lækre tilbud, som passer endnu bedre til dine ønsker!

Frapriser

Priserne er pr. person ved en rejse for 2 personer og inkluderer 4* spahotel, fly tur/retur og halvpension.

  • November: 6.421 kr.
  • December: 4.118 kr.
  • Januar: 4.820 kr.
  • Februar: 5.372 kr.
  • Marts: 5.425 kr.

Rejse til Lanzarote: 1 uge på lækkert 4* spahotel fra kun 4.118 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Rejse til Lanzarote

Rejse til Lanzarote

Rejse til Lanzarote

Rejse til Lanzarote

Oplevelser på Lanzarote 

Hvis du ønsker at udforske Lanzarote, så kan jeg varmt anbefale dig at hoppe ind på getyourguide.dk og blive inspireret af de mange gode oplevelser.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Lanzarote: 1 uge på lækkert 4* spahotel fra kun 4.118 kr. p.p. inkl. fly og halvpensionRejse til Lanzarote: 1 uge på lækkert 4* spahotel fra kun 4.118 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud