Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.600 kr.
La-gomera-Banner-2
Pakkerejser

Det kanariske naturparadis: 1 uges øferie på La Gomera fra kun 3.600 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og færgebillet

Pakkerejser |

Det kanariske naturparadis: 1 uges øferie på La Gomera fra kun 3.600 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og færgebillet

Når snakken falder på De Kanariske Øer, tænker de fleste straks på Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote og Tenerife – ægte charterklassikere, der hvert år lokker store strømme af turister til. Og med god grund – atlanterhavsøgruppen er en varm og solrig oase året rundt. Men faktisk behøver du ikke at vælge the usual suspects hver gang. Du bør i den grad også glæde dig til at opdage nogle af de mindre – og mere ubeskrevne – kanariske øer. Én af dem er naturperlen La Gomera. Denne lille, kuglerunde ø på størrelse med Als står i stærk kontrast til de andre Kanariske Øer! Det skyldes især en manglende masseturisme. I stedet får du maleriske byer på grønne, skovklædte bjergskråninger, en frodige natur (bl.a. urskov) og en gæstfri lokalbefolkning. La Gomera er derfor en drøm af en ø til en “opdagelsesrejse”. Så pak tasken, og gør dig klar til et vintereventyr. Jeg har nemlig fundet en lækker rejse til La Gomera! ☀️

Opdag smukke La Gomera

december – marts

fra

3.600 kr.

Aalborg og København ✈ La Gomera

Rejse til La Gomera

For at få logistikken på din rejse til skønne La Gomera til at gå op skal du alt foretage fire bookinger.

 • Fly tur/retur til Tenerife
 • Lejebil
 • Færgebilletter til/fra La Gomera
 • Hotel på La Gomera

Herunder har jeg opbygget rejsen kronologisk, og derfor starter vi med et par flybilletter ✈

Fly til Tenerife

Fly til Tenerife

Fra

1.209 kr.

København

Som sagt er La Gomera en af de mindre kendte kanariske øer, og den ligger vest for Tenerife.

Den bedste (og eneste) måde at komme fra Danmark til La Gomera er ved at flyve til Tenerife og så tage færgen til La Gomera.

Du kan flyve direkte til Tenerife med Norwegian fra Aalborg og København.

Fra Aalborg kan du flyve direkte til Tenerife hver tirsdag fra november til og med marts. Priserne for de billigste returbilletter ligger omkring 1.200 – 1.600 kr.

December og januar er generelt billigst, mens februar og marts er lidt dyrere.

Fra København kan man kun finde ganske få billetter til under 2.000 kr. De fleste returbilletter ligger et sted mellem 2.300 og 3.000 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg taget udgangspunkt i flybilletter fra Aalborg til Tenerife fra tirsdag den 16. januar til tirsdag den 21. januar. På disse datoer koster billetterne kun 1.209 kr.

Eksempler på billige fly

Fra Aalborg

Direkte afgange tirsdage fra november til marts

 • 05.12. – 12.12.
 • 12.12. – 19.12.
 • 02.01. – 09.01.
 • 09.01. – 16.01.
 • 16.01. – 23.01.
 • 23.01. – 30.01.

Fra København

Direkte afgange på mandage, onsdage og lørdage

 • 04.12. – 11.12.
 • 06.12. – 13.12.
 • 09.12. – 16.12.
 • 11.12. – 18.12.
 • 15.01. – 22.01.
 • 22.01. – 29.01.
 • 27.01. – 03.02.

Rejse til La Gomera – lejebil

Lejebil

520 kr.

Når du ankommer til Tenerife, skal du rejse godt 20 km fra lufthavnen til færgelejet, hvorfra du kan tage færgen til La Gomera.

Når du ankommer til den skønne ø, skal du ligeledes køre godt 20 km for at komme til hotellet.

Derfor vil det være en rigtig god ide at leje en lejebil. Så kan du også køre ud og opdage på den smukke og spændende vulkanø, der byder på lidt af hvert.

Lejebilen koster i alt 1.040 kr. for alle syv dage, hvilket betyder, at prisen for lejebilen ender på kun 520 kr. per person. Denne pris er inklusive ubegrænset kilometertal og gratis afbestillingsforsikring (op til 48 timer før).

Rejse til La Gomera – færgebilletter

Færge til La Gomera

586 kr.

Med flybilletter og lejebil på plads kan du endelig sætte sejl mod La Gomera.

Rederiet Fred. Olsen Express betjener færgeruten mellem Tenerife og La Gomera. Der er 3-4 daglige afgange og en yderst brugervenlig hjemmeside, som endda findes på engelsk. Derfor er det supernemt at booke færgebilletter.

Priserne ligger stabilt på ca. 78 euro pr. vej for to personer inkl. 1 køretøj. Færgeoverfarten tager 50 minutter.

I dette rejseeksempel har jeg f.eks. fundet færgebilletter fra tirsdag den 16. januar til tirsdag den 23. januar. Billetterne koster 78,13 euro pr. person svarende til ca. 586 kr. pr. person.

Rejse til La Gomera – hotel

Hotel La Gomera

fra

1.285 kr.

Når du ankommer til La Gomera, skal du selvfølgelig også have et lækkert hotel at bo på.

Her har jeg fundet det anmelderroste og charmerende hotel Los Telares (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger på den nordøstlige side af øen i utroligt naturskønne omgivelser. Herfra kan du jo passende snuppe en tur i lejebilen og køre på opdagelse på La Gomera.

Eksempelvis kan du på godt 10 minutter køre til den kendte by Agulo. Er du mere til natur, kan du køre til den verdenskendte nationalpark Garajonay på blot 20 minutter!

Det charmerende hotel Los Telares er udstyret med en pool. Her kan du slænge dig og nyde solen, mens du kan kigge på de smukke omgivelser. Og bare rolig, solen skinner lige så dejligt som på Tenerife og Gran Canaria 😉

Værelserne er superhyggeligt indrettet med god udsigt til den omkringliggende natur. Desuden er værelserne udstyret med fladskærms-tv, tekøkken, køleskab og gratis wi-fi. Så det er jo bare superlækkert.

Syv nætter i et dobbeltværelse fra tirsdag den 16. januar til tirsdag den 23. januar koster i alt 2.569 kr. Således bliver prisen kun 1.285 kr. pr. person ved en rejse for to.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i La Gomera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til La Gomera

Rejse til La Gomera

Prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Tenerife: 1.209 kr.
 • Lejebil: 520 kr.
 • Færgebilletter La Gomera tur/retur 586 kr.
 • Hotel på La Gomera: 1.285 kr.
 • I alt: 3.600 kr.

Oplevelser på La Gomera

En stor del af oplevelsen på La Gomera er, at du stort set har øen for dig selv. Her er masseturisme og triste turistfælder udskiftet med natur og kultur i verdensklasse!

Du kan køre fra den ene ende af øen til den anden på lige under to timer, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme rundt og se hele øen, og her er der altså et par attraktioner, som du ikke må gå glip af!

Nationalpark Garajonay

Garajonay National Park er et sandt naturparadis! Nationalparken er at finde på UNESCO-verdensarvsliste, og her finder du en enestående skovoplevelse i form af tågeskov og frodige laurbærskove.

Garajonay National Park er et fantastisk sted for vandreture med velplejede stier, der fører dig gennem en magisk skovverden fyldt med forhistoriske træer og en tæt tåge, der giver en næsten eventyrlig stemning. Her kan du blandt andet beundre sjældne planter og dyrearter, herunder den lokale “Lagarto Gigante,” et gigantisk firben, der kun findes på La Gomera.

Rejse til La Gomera

Valle Gran Rey

Valle Gran Rey er et smukt og naturskønt område, som er kendt for sine imponerende terrassemarker og frodige grønne landskab, der står i smuk kontrast til Atlanterhavets dybblå farvande, der omgiver det.

I dalens charmerende landsbyer, herunder La Calera, Vueltas og Playa de Valle Gran Rey, kan du opleve de farverige huse og en afslappet atmosfære. Der er et væld af muligheder for at nyde de solrige strande, slentre langs promenaden og udforske de lokale butikker og restauranter, der serverer lækker kanarisk mad.

Rejse til La Gomera

Agulo

Agulo er en malerisk landsby og et sandt skattekammer af historie, arkitektur og naturskønhed. Agulo, der er kendt som “den grønne balkon”, har en smuk beliggenhed på toppen af en klippe med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Den charmerende landsby er kendt for sin velbevarede arkitektur med de traditionelle kanariske huse og smalle brostensbelagte gader, og du kan besøge steder som kirken Iglesia de San Marcos og det lokale etnografiske museum for at lære mere om La Gomeras historie og kultur.

Rejse til La Gomera

San Sebastian de La Gomera

San Sebastián de La Gomera er hovedstaden på La Gomera. Byen er berømt for sin betagende skønhed og rigdom af kulturelle og historiske skatte.

Byens mest ikoniske vartegn er utvivlsomt “Columbus House” (Casa de Colón), hvor den berømte opdagelsesrejsende Christopher Columbus boede, mens han gjorde ophold på øen på sin vej til Amerika. Huset fungerer i dag som et museum, hvor du kan høre mere om Columbus’ tid på øen.

San Sebastián byder også på charmerende gader med farverige bygninger og en imponerende kirke, Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción, der dateres tilbage til det 15. århundrede. Byens promenade langs havnen tilbyder en smuk udsigt over havet og er et fantastisk sted at slappe af.

Rejse til La Gomera

Mangler du yderligere inspiration til din rejse til La Gomera? Så hop ind på getyourguide.dk og bliv inspireret.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Det kanariske naturparadis: 1 uges øferie på La Gomera fra kun 3.600 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og færgebillet

Det kanariske naturparadis: 1 uges øferie på La Gomera fra kun 3.600 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og færgebillet

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud