• 12 feb 2020

  All inclusive-rejse til De Kanariske Øer: 1 uge på et forrygende 4,5* sportsresort på La Palma fra kun 4.298 kr. inkl. fly og all inclusive

  De Kanariske Øer er i mine øjne et af de allerbedste rejsemål til en ferie i vinterhalvåret. Temperaturerne er næsten altid dejligt varme, naturen er bjergtagende smuk, og så behøver du ikke at flyve meget mere end 5 timer, før du er der. Gran Canaria og Tenerife lokker hvert år de fleste turister til, men i dag har jeg fundet et lækkert all inclusive-tilbud på et forrygende lækkert 4,5* luksusresort på den grønneste af de Kanariske Øer – La Palma! Her får du noget nær de perfekte rammer til en både aktiv sportsferie og en suveræn daseferie under solen!

  Luksuriøs all inclusive-rejse til La Palma
  februar - april
  4.298 kr.
  København, Billund og Hamborg
  La Palma
  1 uge på det superlækre 4,5* La Palma Princess Vital & Fitness
  inkl. fly og all inclusive
  4.298 kr.

  All inclusive-pakkerejse til La Palma

  La Palma Princess Vital & Fitness (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) er et af de resorter, hvor du straks stopper op og drømmer dig afsted, så snart du ser billeder fra stedet. For wow, hvor er det bare lækkert! Og heldigvis har jeg i dag fundet et billigt all inclusive-tilbud til netop dette resort.

   

  Du kan nemlig booke en hel uges ferie på La Palma Princess Vital & Fitness med all inclusive. Resortet ligger på øens sydvestvendte kyst i solrige Fuencaliente. La Palma Princess rummer fantastiske muligheder, uanset hvad du er mest til. Er du i humør til rendyrket afslapning, kan du nyde livet ved resortets spektakulære poolområde, der tæller intet mindre end 10 swimmingpools (hvoraf en er opvarmet) og spa og wellness.

   

  Foretrækker du omvendt at skrue op for aktivitetsniveauet, finder du næppe et bedre resort end La Palma Princess. Resortet disker nemlig op med alverdens fitness- og sportsfaciliteter – meget i stil med La Santa. Uden at gå hele listen igennem kan jeg afsløre, at du bl.a. kan prøve kræfter med et mere end 1.000 kvadratmeter stort fitnesscenter, tennisbaner, mountainbiking (med diverse downhill-trails), billard, minigolf, yoga, pilates og meget mere.

   

  Du kan finde all inclusive-tilbuddet på La Palma Princess fra februar til starten af april. Der er afgange fra både København og Billund hver torsdag til nogenlunde ens priser. Herudover kan du også flyve fra Hamborg på mange onsdage og lørdage (som dog noget dyrere).

   

  Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra København fra torsdag den 27. februar til torsdag den 5. marts til kun 8.596 kr. for 2 personer. Det giver således en pris på kun 4.298 kr. pr. person for fly tur/retur, 7 nætter på et superlækkert resort og all inclusive under hele opholdet!

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt allerede gratis håndbagage. Når du booker rejsen, kan du evt. vælge at tilføje 20 kg indchecket bagage for kun 190 kr. Under bookingprocessen kan du også tilkøbe en lufthavnstransfer tur/retur for 400 kr. for alle rejsende (dvs. 200 kr. pr. person).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Prisniveau (frapriser)

  • Februar: 3.998 kr.
  • Marts: 4.498 kr.
  • April: 5.298 kr.

   

   

  Lejebil

  Du kan også overveje at leje en bil, hvilket kan gøres ret billigt. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  325 kr.

   

  Video og billeder fra La Palma Pricess Vital & Fitness

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her