Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Last minute ⏰ fra 3.999 kr.
La-Palma-Princess-banner-1280-x-1280-1080x1080
All-inclusive

Rejse til La Palma

1 uge på et lækkert 4,5* resort inkl. fly og all inclusive

All-inclusive |

Rejse til La Palma

De Kanariske Øer er i mine øjne et af de allerbedste rejsemål til en ferie i vinterhalvåret. Temperaturerne er næsten altid dejligt varme, naturen er bjergtagende smuk, og så behøver du ikke at flyve meget mere end fem timer, før du er der. Gran Canaria og Tenerife lokker hvert år de fleste turister til, men i dag har jeg fundet en lækker rejse til La Palma – der er den grønneste af de Kanariske Øer. Der er endda tale om et tilbud på et 4,5-stjernet sportsresort med all inclusive! Med denne rejse til La Palma får du derfor noget nær de perfekte rammer til et luksuriøst all inclusive-ophold, der både leverer aktiv sportsferie og afslappende daseferie under solen! Det kan da ikke blive meget bedre! 🏝️☀️

OBS: Dette tilbud er den sidste afgang for denne sæson! Prisen er virkelig skarp, og der er relativt få pladser tilbage – så slå til med det samme, hvis du er interesseret! ⏰

All inclusive-rejse til La Palma

april

fra

3.999 kr.

✈️ Fra Billund og København

☀️ 21-22 grader om vinteren

🏝️ Naturskøn ø

Pakkerejse til La Palma

Rejse til La Palma med all inclusive

La Palma Princess Vital & Fitness (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) er et af de resorter, hvor du straks stopper op og drømmer dig væk, så snart du ser billeder fra stedet. For det ser bare lækkert ud!

La Palma Princess ligger på øens sydvestvendte kyst i solrige Fuencaliente – med den mest fantastiske havudsigt over det mørkeblå Atlanterhav!

Som jeg var lidt inde på i introen, tilbyder resortet fantastiske muligheder, uanset hvad du er mest til. Er du mest i humør til rendyrket afslapning, kan du nyde livet ved resortets spektakulære poolområde, der tæller intet mindre end syv udendørs swimmingpools (hvoraf en er opvarmet). Spa og wellness er også en mulighed, hvis du virkelig trænger til selvforkælelse.

Foretrækker du omvendt at skrue op for aktivitetsniveauet, finder du næppe et bedre resort end La Palma Princess. Resortet disker nemlig op med alverdens fitness- og sportsfaciliteter – meget i stil med Club La Santa på Lanzarote og Playitas på Fuerteventura.

Uden at gå hele listen igennem kan jeg afsløre, at du bl.a. kan prøve kræfter med et mere end 1.200 kvadratmeter stort fitnesscenter, tennisbaner, mountainbiking (med diverse downhill-trails), billard, minigolf, yoga, pilates og meget mere. Du har med andre ord alletiders mulighed for at forlade De Kanariske Øer i bedre form, end da du tog afsted. Medmindre dine fysiske anstrengelser opvejes af opholdets all inclusive-lækkerier.

Og nu vi er ved all inclusive, så serveres alle hovedmåltider fra buffet. Du har selvfølgelig også mulighed for at spise på resortets a la carte-restaurant mod betaling. La Palma Princess gemmer naturligvis også på flere forskellige barer, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med diverse kolde forfriskninger og farverige drinks. Skål 🍹

Rejse til La Palma Princess Vital & Fitness – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

Det er muligt at flyve fra både Billund og København (og Aalborg fra næste sæson).

P.t. er der kun en enkelt afgang tilbage denne sæson – med afrejse nu på fredag (den 5. april).

På denne dato kan du booke rejsen til kun 3.999 kr. pr. person med fly og all inclusive!

Herudover kan du også allerede nu booke rejsen til næste sæson (vinteren 24/25).

Billeder fra La Palma Princess Vital & Fitness

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess

Rejse til La Palma – oplevelser

La Palma er en smuk ø, der kan lidt af hvert. Lige fra vulkanvandreture til delfinsafarier og stjernekiggeri gennem et teleskop!

Hvis du har lyst, kan du altså sagtens tilføje lidt ekstra krydderi til din ferie 😉

Du kan også smutte forbi min guide til La Palma.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til La PalmaRejse til La Palma

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud