Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

5.999 kr.
Rejse til La Palma
Rejser

Rejse til La Palma

1 uge på et lækkert 4,5* resort inkl. fly og all inclusive

Rejser |

Rejse til La Palma

De Kanariske Øer er i mine øjne et af de allerbedste rejsemål til en ferie i vinterhalvåret. Temperaturerne er næsten altid dejligt varme, naturen er bjergtagende smuk, og så behøver du ikke at flyve meget mere end fem timer, før du er der. Gran Canaria og Tenerife lokker hvert år de fleste turister til, men i dag har jeg fundet en lækker rejse til La Palma – der er den grønneste af de Kanariske Øer. Der er endda tale om et tilbud på et 4,5-stjernet sportsresort med all inclusive! Med denne rejse til La Palma får du derfor noget nær de perfekte rammer til et luksuriøst all inclusive-ophold, der både leverer aktiv sportsferie og afslappende daseferie under solen! Det kan da ikke blive meget bedre! 🏝️☀️

All inclusive-rejse til La Palma

februar – april

fra

5.999 kr.

✈️ Fra Aalborg, Billund og København

☀️ 21-22 grader om vinteren

🏝️ Naturskøn ø

Pakkerejse til La Palma

Rejse til La Palma med all inclusive

La Palma Princess Vital & Fitness (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) er et af de resorter, hvor du straks stopper op og drømmer dig væk, så snart du ser billeder fra stedet. For det ser bare lækkert ud!

La Palma Princess ligger på øens sydvestvendte kyst i solrige Fuencaliente – med den mest fantastiske udsigt over det mørkeblå Atlanterhav!

Som jeg var lidt inde på i introen, tilbyder resortet fantastiske muligheder, uanset hvad du er mest til. Er du mest i humør til rendyrket afslapning, kan du nyde livet ved resortets spektakulære poolområde, der tæller intet mindre end syv udendørs swimmingpools (hvoraf en er opvarmet). Spa og wellness er også en mulighed, hvis du virkelig trænger til selvforkælelse.

Foretrækker du omvendt at skrue op for aktivitetsniveauet, finder du næppe et bedre resort end La Palma Princess. Resortet disker nemlig op med alverdens fitness- og sportsfaciliteter – meget i stil med Club La Santa på Lanzarote og Playitas på Fuerteventura.

Uden at gå hele listen igennem kan jeg afsløre, at du bl.a. kan prøve kræfter med et mere end 1.200 kvadratmeter stort fitnesscenter, tennisbaner, mountainbiking (med diverse downhill-trails), billard, minigolf, yoga, pilates og meget mere. Du har med andre ord alletiders mulighed for at forlade De Kanariske Øer i bedre form, end da du tog afsted. Medmindre dine fysiske anstrengelser opvejes af opholdets all inclusive-lækkerier.

Og nu vi er ved all inclusive, så serveres alle hovedmåltider fra buffet. Du har selvfølgelig også mulighed for at spise på resortets a la carte-restaurant mod betaling. La Palma Princess gemmer naturligvis også på flere forskellige barer, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med diverse kolde forfriskninger og farverige drinks. Skål 🍹

Rejse til La Palma Princess Vital & Fitness – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

Det er muligt at flyve fra både Billund, Aalborg og København.

Den billigste pris finder du i øjeblikket fra København og Aalborg i marts.

F.eks. kan du fredag den 8. marts finde rejsen fra kun 5.999 kr. pr. person med fly og all inclusive.

Frapriser (pr. person)

  • Februar: 7.999 kr.
  • Marts: 5.999 kr.
  • April: 5.999 kr.

OBS: Er du på udkig efter en rejse her og nu? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside og se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt 

Billeder fra La Palma Princess Vital & Fitness

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess

La Palma Princess


Rejse til La Palma – oplevelser

La Palma er en smuk ø, der kan lidt af hvert. Lige fra vulkanvandreture til delfinsafarier og stjernekiggeri gennem et teleskop!

Hvis du har lyst, kan du altså sagtens tilføje lidt ekstra krydderi til din ferie 😉


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til La PalmaRejse til La Palma

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar