• 15 Sep 2023

  Rejse til La Palma: 1 uge på et lækkert 4,5* resort fra kun 5.199 kr. p.p. med all inclusive og fly

  Vinteren er på vej. Men hvad med at komme vinteren i forkøbet med en solrig vinterrejse? De Kanariske Øer er i mine øjne et af de allerbedste rejsemål til en ferie i vinterhalvåret. Temperaturerne er næsten altid dejligt varme, naturen er bjergtagende smuk, og så behøver du ikke at flyve meget mere end fem timer, før du er der. Gran Canaria og Tenerife lokker hvert år de fleste turister til, men i dag har jeg fundet et tilbud på et lækkert 4,5* sportsresort på den grønneste af de Kanariske Øer – La Palma! Med denne rejse til La Palma får du noget nær de perfekte rammer til et luksuriøst all inclusive-ophold, der både leverer aktiv sportsferie og afslappende daseferie under solen! 🏝🍹

  All inclusive-rejse til La Palma
  oktober - april
  fra5.199 kr.
  København, Billund og Aalborg
  La Palma
  Pakkerejse til La Palma
  med fly, 4,5* sportsresort og all inclusive

  Rejse til La Palma med all inclusive

  La Palma Princess Vital & Fitness (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) er et af de resorter, hvor du straks stopper op og drømmer dig væk, så snart du ser billeder fra stedet. For wow, hvor ser det bare lækkert ud!

   

  La Palma Princess ligger på øens sydvestvendte kyst i solrige Fuencaliente – med den mest fantastiske udsigt over det mørkeblå Atlanterhav!

   

  Som jeg var lidt inde på i introen, tilbyder resortet fantastiske muligheder, uanset hvad du er mest til. Er du mest i humør til rendyrket afslapning, kan du nyde livet ved resortets spektakulære poolområde, der tæller intet mindre end syv udendørs swimmingpools (hvoraf en er opvarmet). Spa og wellness er også en mulighed, hvis du virkelig trænger til selvforkælelse.

   

  Foretrækker du omvendt at skrue op for aktivitetsniveauet, finder du næppe et bedre resort end La Palma Princess. Resortet disker nemlig op med alverdens fitness- og sportsfaciliteter – meget i stil med Club La Santa på Lanzarote og Playitas på Fuerteventura.

   

  Uden at gå hele listen igennem kan jeg afsløre, at du bl.a. kan prøve kræfter med et mere end 1.200 kvadratmeter stort fitnesscenter, tennisbaner, mountainbiking (med diverse downhill-trails), billard, minigolf, yoga, pilates og meget mere. Du har med andre ord alletiders mulighed for at forlade De Kanariske Øer i bedre form, end da du tog afsted. Medmindre dine fysiske anstrengelser opvejes af opholdets all inclusive-lækkerier.

   

  Og nu vi er ved all inclusive, så serveres alle hovedmåltider fra buffet. Du har selvfølgelig også mulighed for at spise på resortets a la carte-restaurant mod betaling. La Palma Princess gemmer naturligvis også på flere forskellige barer, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med diverse kolde forfriskninger og farverige drinks. Skål 🍹

   

   

  Rejse til La Palma Princess Vital & Fitness – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

   

  Det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg.

   

  Den billigste pris finder du i øjeblikket fra København og Billund i december. F.eks. kan du fredag den 15. december finde rejsen til kun 5.199 kr. pr. person med fly og all inclusive.

   

   

  Frapriser (pr. person)

  • Oktober: 6.999 kr.
  • November: 5.799 kr.
  • December: 5.199 kr.
  • Januar: 6.799 kr.
  • Februar: 7.099 kr.
  • Marts: 6.999 kr.
  • April: 6.499 kr.

   

   

  OBS: Er du på udkig efter en rejse her og nu? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside og se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt 😉

   

   

  Video og billeder fra La Palma Pricess Vital & Fitness

  Rejse til La Palma

  Rejse til La Palma

  Rejse til La Palma

  Rejse til La Palma

  Rejse til La Palma

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Rejse til La Palma: 1 uge på et lækkert 4,5* resort fra kun 5.199 kr. p.p. med all inclusive og fly

  1. Martin says:

   Ser godt ud, ikke?

   Kh Far

  Se pakkerejse her
  Webview: false