Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.424 kr.
Amadores-Beach-Gran-Canaria-De-Kanariske-Oeer-Spanien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

All inclusive på Gran Canaria

1 uge på 4* resort inkl. fly og adgang til vandland

Pakkerejser |

All inclusive på Gran Canaria

Leder du en varm og solrig rejse i den kommende tid? Og gerne med all inclusive? Så skal du afsted på en rejse til Gran Canaria med all inclusive! Gran Canaria besøges af mange mennesker året rundt – især i de kolde måneder. Og det er ikke så underligt, for her er du næsten altid sikker på solskin og varme. Øens evigt gode vejr i kombination med utallige indbydende strande er altid et stensikkert hit hos feriegæster. Den populære atlanterhavsø byder desuden også ind med fantastisk smuk natur, der spænder fra frodige palmedale til miniørkener, som er skabt af varme vinde fra Sahara. Denne gang har jeg ovenikøbet fundet et lækkert tilbud på en pakkerejse til Gran Canaria med all inclusive! 🏝️🍹

All inclusive-ferie på Gran Canaria

marts og april

fra

5.424 kr.

✈️ Fra København, Billund og Aalborg

🌊 4* hotel med adgang til vandland

🍹 All inclusive med i prisen

Pakkerejse til Gran Canaria

med 4* hotel, fly og all inclusive

Gran Canaria med all inclusive

Gran Canarias 1.560 kvadratkilometer rummer naturligvis en masse hoteller.

Denne pakkerejse sender dig en uge til det firstjernede Hotel THe Costa Taurito (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Som du nok kan høre, ligger hotellet i Taurito på den sydlige kyst – og jeg kan tilføje, at du har få hundrede meter ned til byens strand, Playa del Diablito 🏖️

Orker du ikke at gå ned til stranden, kan du også bare blive på hotellet. Hotel THe Costa Taurito har nemlig et lille, indbydende poolområde med solterrasse, swimmingpool, separat børnepool, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Poolområdet er ikke det største på øen, men det betyder til gengæld, at du kan forvente en behagelig og afslappet atmosfære.

Så snup endelig en drink i baren, find en god liggestol og nyd livet under den kanariske vintersol.

Er du ægte vandhund, kan et lille poolområde nok ikke gøre det alene. Heldigvis har du som gæst på hotellet gratis adgang til Lago Taurito Water Park, som ligger midt i Taurito-dalen.

Dette er Gran Canarias eneste saltvandsvandpark, og her kan du slå dig løs med forskellige pools, vandfald og vandrutsjebaner! 💦

På værelsesfronten tilbyder Hotel THe Costa Taurito på komfortable dobbeltværelser (maks. tre personer). Værelserne holder en ganske fin standard og har balkon med udsigt over Taurito-dalen.

Opholdet er som sagt også også med all inclusive, så morgenmad, frokost og aftensmad plus drikkevarer og snacks er inkluderet i prisen – så er der også styr på den del.

Gran Canaria med all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

De sælger flere forskellige pakkerejser til Gran Canaria, og det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg.

P.t. er der denne vintersæson ledige datoer tilbage i marts og april, men du kan faktisk også allerede booke rejser til vintersæsonen 24/25.

P.t. finder du de billigste priser i marts 2024. F.eks. kan du finde rejsen fra både København og Billund med afrejse den 30. marts til kun 5.424 kr. pr. person ved en rejse for to personer med all inclusive.

Gran Canaria med all inclusive – frapriser (pr. person)

  • Marts: 5.424 kr.
  • April: 6.199 kr.

Er du på udkig efter en god og billig rejse her og nu? Så smut forbi min side om afbudsrejser.

Gran Canaria med all inclusive - hotellet

Gran Canaria med all inclusive - hotellets poolområde

Gran Canaria med all inclusive - vandland

Gran Canaria med all inclusive - vandland

Gran Canaria med all inclusive - hotelværelse


Oplevelser på Gran Canaria

Vil du gerne have lidt ekstra inspiration til din rejse til Gran Canaria med all inclusive, kan du smutte forbi min guide om Gran Canaria.

Og hvis du gerne vil se, hvad man kan booke af forskellige ture og aktiviteter på øen, kan du kigge forbi Getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive på Gran Canaria

All inclusive på Gran Canaria

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud