• 13 okt 2021

  Strandferie på Gran Canaria: 1 uge med ALL INCLUSIVE på et 3* resort fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly

  Er du altid på udkig efter rejser til sol og varme i de kolde måneder, så synes jeg, du skal kigge med her! Gran Canaria besøges (med rette) af mange mennesker året rundt. Og det er ikke så underligt, for her er du næsten altid sikker på solskin og varme – og øens evigt gode vejr i kombination med utallige indbydende sandstrande er altid et stensikkert hit hos feriegæster! Den populære atlanterhavsø byder desuden også ind med en fantastisk smuk natur, der spænder fra frodige palmedale til miniørkener, som er skabt af varme vinde fra Sahara! Denne gang har jeg ovenikøbet fundet et kanonbilligt tilbud på en pakkerejse med all inclusive! 🏝🍹

  Solferie på Gran Canaria
  November - april
  fra2.999 kr.
  København og Billund
  Gran Canaria
  Pakkerejse til Gran Canaria
  med fly, 3* hotel og all inclusive
  fra2.999 kr.
  De to allerbilligste afgange ligger hhv. den 27.11. (fra CPH) og 28.11. (fra BLL)

  Pakkerejse til Gran Canaria

  Gran Canarias 1.560 kvadratkilometer rummer naturligvis en masse hoteller.

   

  Denne pakkerejse sender dig en uge til det trestjernede Paradise Lago Taurito (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Som du nok kan høre, ligger hotellet i byen Taurito på den sydlige kyst – og jeg kan tilføje, at du har små 200 meter ned til byens strand, Playa del Diablito.

   

  Orker du ikke at gå ned til stranden, kan du også bare blive på hotellet. Hotel Paradise Lago Taurito har nemlig et stort og indbydende poolområde med masser af palmer, solsenge og adskillige swimmingpools – inklusive børnepool for de mindste. Faktisk er der et lille vandland, hvor børn og voksne vandhunde kan fornøje sig med diverse vandrutsjebaner. De voksne vil nok også sætte pris på, at hotellet har et spacenter (gebyr), hvor man kan slappe lidt af.

   

  Værelserne på Hotel Paradise Lago Taurito er generelt pæne og rummelige og kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er som sagt også med all inclusive, så morgenmad, frokost og aftensmad plus drikkevarer og snacks er inkluderet i prisen – lækkert 😎

   

   

  Priser og bestilling – all inclusive på Gran Canaria

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er både muligt at flyve fra København og Billund, og priserne mellem de to lufthavne minder generelt en del om hinanden.

   

  Prisniveauet for denne all inclusive-rejse ligger overordnet set mellem 4.000 og 5.000 kr. pr. person (ved en rejse for 2) på langt de fleste datoer – hvilket er ganske fine priser for en all inclusive-rejse.

   

  I slutningen af november kan du dog lige nu booke rejsen ekstra billigt! Den 27. og 28. november kan du nemlig finde rejsen fra kun 2.999 kr. pr. person! Den 27. november er med afrejse fra København, og den 28. november er med afrejse fra Billund.

   

   

  Frapriser

  • November: 2.999 kr.
  • December: 3.869 kr.
  • Januar: 4.103 kr.
  • Februar: 4.325 kr.
  • Marts: 4.311 kr.
  • April: 4.269 kr.

   

  OBS: Priserne er pr. person ved en rejse for to og inkluderer fly, hotel og all inclusive.

   

   

  Hotel Paradise Lago Taurito

  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Gran Canaria

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Under bookingen af dit ophold kan du booke transfer mellem lufthavn og hotellet. Du har også mulighed for at leje en bil, hvis du foretrækker det.

   

   

  Corona og Gran Canaria

  Når du rejser til De Kanariske Øer, skal du blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Strandferie på Gran Canaria: 1 uge med ALL INCLUSIVE på et 3* resort fra kun 2.999 kr. p.p. inkl. fly

  1. Peter Bo says:

   Med et barn på 1,5år?
   Hej, jeg har forsøgt at booke i start december, og det er mig en smule underligt at et standard dobbelt værelse står som til at kunne rumme helt op til 5 personer, dog er vi blot to og den lille,meb lige så snart jeg registrerer vores datter hos sunweb så forsvinder 3/4 dele af tilbudende?
   Hvis jeg forstår værelsernes kapacitet rigtigt, hvad kan det så skyldes?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter Bo 🙂

    Tak for din besked 🙂

    I forhold til antal rejsende kan du hos Sunweb vælge mellem voksne (fra 17 år), børn (op til 16 år) og spædbørn (0-1 år).

    Hvis jeg tilføjer et spædbarn, oplever jeg det samme som dig – at mange af tilbuddene forsvinder – hvilket er ret mystisk. Men hvis jeg tilføjer et barn (som er den kategori, dit 1,5-årige barn hører til), virker det fint – og der er fortsat en masse tilbud at vælge imellem.

    Hvorfor Sunwebs bookingside ikke kan håndtere et spædbarn, skal jeg dog ikke kunne sige. Men jeg vil da prøve at finde ud af det.

  2. katja says:

   hej, hvorfor står det 8278 kr per person i alt når det står fra 2,999 kr per person for fly, hotel og all incl, fra Billund d 28/11??

   • Rejsespejder says:

    Hej Katja,
    jeg har lige været inde og tjekke. Der er jo rigtig mange datoer og priser når man trykker på “Vis priser og bestil” inde på Sunweb, så kan godt se, at det kan være lidt forvirrende :).
    Men hvis du kigger på d. 28.11. og kigger nederst på listen kan du stadig finde tilbuddet til 2.999 kr.
    Håber det giver mening, ellers siger du bare til :).

  3. Sussi says:

   Hej! Hvis jeg fx booker en rejse til Spanien (fly + hotel) egenhændigt i december måned og de danske rejserestriktioner forbyder mig at rejse til Spanien på det pågældende tidspunkt eller krav om karantæne ved hjemkomst – Hvad gør man så? Har snakket med rejseforsikring og de dækker ikke. Jeg er jo heller ikke omfattet af en tryghedspakke som mange rejseselskaber tilbyder. Hvad tænker du? Kan jo blive bekosteligt hvis bestilt til hele familien. Mvh Sussi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sussi 🙂

    Tak for din kommentar.

    Som du selv er inde på, er man godt dækket ind hos et rejsebureau med diverse tryghedspakker og pakkerejseloven. Men jeg vil mene, at du også godt kan bestille en rejse selv og stadig have ro i maven. Langt de fleste flyselskaber har i dag forskellige tilbud om afbestilling og/eller ændring af flybilletter. Selv et flyselskab som Ryanair har på nuværende tidspunkt droppet deres flyændringsgebyrer på grund af corona. Og hos langt de fleste hoteller har man mulighed for at vælge ophold med gratis afbestilling.

    Hvis du selv booker fly og hotel, skal du altså blot sørge for, at du booker et hotelophold med gratis afbestilling, og at du har mulighed for at afbestille eller ændre dine flybilletter 🙂

  4. Peter says:

   Hej.
   Kan i hjælpe med at finde en rigtig billig ferie for en voksen og to børn på 12 og 14 år. Gerne med all inklusive. Og gerne i uge 30 hvis det er muligt. Som sagt må den gerne være billig da pengene er små

  5. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  6. frederik says:

   Hej Rejsespejder. Pls. hjælp med fly-billet hen over Nytår til Dubai. Vi er fire og ved ikke hvad prisen skal være. Evt. om der kommer nogen tilbud den kommende tid eller bliver det billigere om nogle uger eller skal man slå til nu? Mange tak for hjælpen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frederik 🙂

    Nytårsrejser er bare megadyre. Faktisk fandt jeg tidligere på året et par billige nytårsrejser til netop Dubai – dem kan du læse her og her. Hvis man gerne vil rejse i de attraktive rejseperiode som fx nytår, gælder det om at være tidligt ude.

    Lige nu er der ikke rigtigt nogle billige flybilletter henover nytår, men jeg skal nok holde godt øje med lignende. Og hvis jeg finder noget billigt, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  7. Nete says:

   Hej
   Vi har altid bestilt en samlet pakkeløsning. Men dette er jo meget billigere.
   Hvad har vi brug for at vide? Som nybegynder.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nete,
    Det har du helt ret i – oftest er det billigst at booke hotel og fly hver for sig 🙂
    Med sådan en rejse som denne ovenfor, så booker du rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    De fly der er med denne rejse er charterfly. Ved nogle af de andre artikler kan det være rejser, hvor flybilletterne er med et lavprisselskab (f.eks. Ryanair). Her vil mit tip til dig (som nybegynder) være, at du skal være ret opmærksom når du køber dine billetter, da flyselskabet tit prøver at sælge ekstra tilkøb, der muligvis ikke er så nødvendige på kortere ture (såsom pladsbillet, ekstra bagage, måltider osv.), og så bliver billetten lige pludselig meget dyre.
    En anden forskel på pakkeløsning og at booke det hele selv, er også at du selv skal stå for transport mellem lufthavn og hotel. Jeg inkluderer information om dette i samtlige artikler, så det er bare med at læse med der og se, hvad der passer dig bedst 🙂
    Jeg håber det giver mening, ellers så sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  Se pakkerejse her