• 03 okt 2018

  Strandferie på Gran Canaria: 1 uge på et lækkert 3* resort med havudsigt til kun 1.774 kr. inkl. fly

  Hungrer du efter sol og varme, så synes jeg, du skal kigge med her! Gran Canaria besøges (med rette) af mange mennesker året rundt. Og det er ikke så underligt, for her er du så godt som sikker på solskin og varme – og i kombination med utallige indbydende sandstrande er Gran Canaria altid et hit! Den populære atlanterhavsø har herudover også en smuk natur, der spænder fra frodige palmedale til miniørkener, som er skabt af varme vinde fra Sahara!

  Solferie på Gran Canaria
  oktober - november
  1.774 kr.
  Billund og Rønne
  Gran Canaria
  Hotel på Gran Canaria
  f.eks. det flotte Cala Blanca by Diamonds Resort
  1.275 kr.
  Billige fly til Gran Canaria
  inkl. 6 kg håndbagage
  499 kr.
  Hotel
  1.275 kr.
  Fly
  499 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.774 kr.

  Hotel på Gran Canaria

  Gran Canarias 1.560 km2 rummer naturligvis en masse hoteller. Og ud af de mange hoteller er det lykkedes mig at finde et rigtig godt tilbud på det lækre 3* Hotel Cala Blanca by Diamonds Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Resortet ligger på en skråning i byen Mogán – med en bjergtagende smuk udsigt over havet og tæt på de smukke sort-sandede Taurito-strande. Vil du på en spadseretur til havnen, ligger denne kun 5 km fra hotellet. Lejlighederne har stor terrasse, og hotellet byder på både swimmingpool, restaurant og tennisbane. Sidst, men ikke mindst, er der fitnesscenter og sauna. Tidligere gæster roser især stedet for sin fantastiske udsigt, det venlige personale og den gode kvalitet til prisen.

   

  Prisen for en lejlighed i en hel uge er 2.550 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.275 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Gran Canaria, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Gran Canaria

  Lige nu kan du finde en del superbillige flybilletter fra primært Billund (og enkelte fra Rønne) til Gran Canaria. I både oktober og november er der billetter helt ned til 499 kr. Det er Spies, der udbyder de billige billetter, og her får du 6 kg håndbagage med gratis. Og for bare 300 kr. tur/retur kan du tilkøbe 14 kg indchecket bagage.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Billund den 01.11. – 08.11. til kun 499 kr. Hvis du vil have det fulde overblik over alle de billigste afgange, kan du klikke på fly-linket ovenfor.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Gran Canaria Lufthavn kan du tage buslinje 1 til Puerto de Mogán. Buslinje 1 opererer på ruten mellem Las Palmas og Puerto de Mogán via lufthavnen. Bussen kører ca. hvert 20. minut (i hvert fald i myldretiden), og en billet fra lufthavnen til Puerto de Mogán koster 6,80 euro (ca. 51 kr.).

   

  Du kan læse nærmere om transporten på lufthavnens hjemmeside.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Gran Canaria på egen hånd, så vil en lejebil være en fantastisk god idé. Og sådan én kan du leje rigtig billigt – jeg har f.eks. fundet en bil i hele rejseperioden til kun 221 kr. pr. person.

   

  Bilen får tilmed en flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  221 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Strandferie på Gran Canaria: 1 uge på et lækkert 3* resort med havudsigt til kun 1.774 kr. inkl. fly

  1. frederik says:

   Hej Rejsespejder. Pls. hjælp med fly-billet hen over Nytår til Dubai. Vi er fire og ved ikke hvad prisen skal være. Evt. om der kommer nogen tilbud den kommende tid eller bliver det billigere om nogle uger eller skal man slå til nu? Mange tak for hjælpen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frederik 🙂

    Nytårsrejser er bare megadyre. Faktisk fandt jeg tidligere på året et par billige nytårsrejser til netop Dubai – dem kan du læse her og her. Hvis man gerne vil rejse i de attraktive rejseperiode som fx nytår, gælder det om at være tidligt ude.

    Lige nu er der ikke rigtigt nogle billige flybilletter henover nytår, men jeg skal nok holde godt øje med lignende. Og hvis jeg finder noget billigt, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Nete says:

   Hej
   Vi har altid bestilt en samlet pakkeløsning. Men dette er jo meget billigere.
   Hvad har vi brug for at vide? Som nybegynder.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nete,
    Det har du helt ret i – oftest er det billigst at booke hotel og fly hver for sig 🙂
    Med sådan en rejse som denne ovenfor, så booker du rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    De fly der er med denne rejse er charterfly. Ved nogle af de andre artikler kan det være rejser, hvor flybilletterne er med et lavprisselskab (f.eks. Ryanair). Her vil mit tip til dig (som nybegynder) være, at du skal være ret opmærksom når du køber dine billetter, da flyselskabet tit prøver at sælge ekstra tilkøb, der muligvis ikke er så nødvendige på kortere ture (såsom pladsbillet, ekstra bagage, måltider osv.), og så bliver billetten lige pludselig meget dyre.
    En anden forskel på pakkeløsning og at booke det hele selv, er også at du selv skal stå for transport mellem lufthavn og hotel. Jeg inkluderer information om dette i samtlige artikler, så det er bare med at læse med der og se, hvad der passer dig bedst 🙂
    Jeg håber det giver mening, ellers så sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel