Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Op til 8 personer fra 3.743 kr.
Viviendas-Vacacionales-Cordial-Santa-Agueda-Gran-Canaria-banner
Pakkerejser

Luksuriøs familierejse til Gran Canaria: 1 uge på et nybygget 5* lejlighedsresort fra kun 3.743 kr. p.p. inkl. fly – ved en rejse for 4 personer

Pakkerejser |

Luksuriøs familierejse til Gran Canaria: 1 uge på et nybygget 5* lejlighedsresort fra kun 3.743 kr. p.p. inkl. fly – ved en rejse for 4 personer

Har du en stor familie, eller er du på udkig efter en ferie med alle vennerne? Så ved du sikkert, hvor svært det kan være at finde gode rejsetilbud til en stor flok. Men i dag er jeg faldet over den perfekte familierejse til Gran Canaria! På Gran Canarias solbeskinnede sydkyst finder du et nybygget, femstjernet lejlighedsresort med luksuriøse og rummelige lejligheder – endda lige ved stranden og med plads til hele familien. Så hvis du leder efter store lejligheder på Gran Canaria, får du her nogle af øens allerlækreste! Samtidig har resortet superfede faciliteter, infinity-pool og mulighed for lejligheder med privat pool! 🏝☀️

Familievenlig rejse til Gran Canaria

januar – oktober

fra

3.743 kr.

København, Billund og Hamborg ✈ Gran Canaria

Pakkerejse til Gran Canaria

Familierejse til Gran Canaria

Større familier og venneflokke kender sikkert til problemet med at finde en rejse, hvor alle kan være med. Og især for familier, der ønsker at bo i samme værelse eller lejlighed, kan det tit føles lidt som at lede efter en nål i en høstak.

Men hvis hele familien eller venneflokken skal samles i én stor lejlighed på Gran Canaria, så skal I altså overveje det femstjernede Cordial Santa Águeda (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette nybyggede og meget luksuriøse lejlighedskompleks ligger som sagt på Gran Canarias sydlige kyst, og fra hotelejendommen har du kun få meter ned til atlanterhavsstranden. Og hvis du følger strandpromenaden, går du lige ind i hyggelige Arguineguín.

Som man kan forvente af en nybygget og femstjernet lejlighedshotel, bliver I indlogeret i store, moderne lejligheder. Der findes både 3-værelses og 4-værelses lejligheder, som kan rumme alt mellem 2 og 8 personer. De 3-værelses lejligheder findes både med og uden privat pool, mens de 4-værelses lejligheder på 120 kvm. både har havudsigt og egen pool. De minder mere om luksustempler end lejligheder!

Lejlighederne er dog ikke det eneste område, hvor Cordial Santa Águeda scorer gode point. Lejlighedshotellet leverer også et indbydende poolområde på tagterrassen med solsenge, parasoller og en opvarmet infinity-pool med havudsigt! Herudover er der også restaurant, bar, fitnesscenter, billardborde, bordtennis, dart og mulighed for cykeludlejning m.m. Så I kommer ikke til at kede jer.

Og skal I rigtig forkæles, bør I bestemt også overveje at hilse på hotellets nabo – den eksklusive Perchel Beach Club. Her kan hele venneflokken eller familien nyde tilværelsen i den herligste pool-oase med et stort poolområde med infinity-pool, luksussolstole og plaske-/legeplads til børnene. Perchel Beach Club kræver betaling for entré, men som hotelgæster har I gratis entré mandag til fredag og får 50 % rabat lørdage og søndage.

Familierejse til Gran Canaria – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb. Det er både muligt at flyve fra København, Billund og Hamborg.

Priserne kan variere alt efter afrejselufthavn og rejsedato.

De billigste priser finder du i øjeblikket i maj. Der kan du f.eks. finde rejsen fra København onsdag den 3. maj fra kun 3.743 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer.

Rejsen kan faktisk bookes billigere, hvis I rejser flere.

Frapriser (pr. person ved en rejse for 4 personer)

  • Januar: 5.857 kr.
  • Februar: 6.084 kr.
  • Marts: 5.475 kr.
  • April: 4.015 kr.
  • Maj: 3.743 kr.
  • Juni: 3.817 kr.
  • Juli: 5.438 kr.
  • August: 4.287 kr.
  • September: 4.185 kr.
  • Oktober: 4.585 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Video og billeder fra hotellet

Perchel Beach Club

Familierejse til Gran Canaria

Perchel Beach Club

Familierejse til Gran Canaria

Cordial Santa Águeda 0g Perchel Beach Club

Familierejse til Gran Canaria

Cordial Santa Águeda

Familierejse til Gran Canaria

Familierejse til Gran Canaria

Familierejse til Gran Canaria

Familierejse til Gran Canaria

Corona og Gran Canaria

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksuriøs familierejse til Gran Canaria: 1 uge på et nybygget 5* lejlighedsresort fra kun 3.743 kr. p.p. inkl. fly - ved en rejse for 4 personer

Luksuriøs familierejse til Gran Canaria: 1 uge på et nybygget 5* lejlighedsresort fra kun 3.743 kr. p.p. inkl. fly - ved en rejse for 4 personer

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud