Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Luksusresort ✨ fra 6.822 kr.
Lopesan-Baobab-Resort-Gran-Canaria-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Luksusrejse til Gran Canaria: 1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort fra kun 6.822 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Luksusrejse til Gran Canaria: 1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort fra kun 6.822 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Luksus kan komme i mange former og afskygninger. Og i rejsebranchen er luksus et begreb, der bliver brugt flittigt – nogle gange måske også lidt for flittigt. Men der kan ikke være nogen som helst tvivl om, at en rejse til det femstjernede Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria hører til i luksuskategorien! Lopesan Baobab er nemlig et af Gran Canarias allerbedste resorter! Og lige nu kan du faktisk finde et godt tilbud til netop dette drømmeresort. Du kan med andre ord glæde dig til et lækkert luksusophold i verdensklasse på solrige Gran Canaria! ☀️🏝

5-stjernet rejse til Gran Canaria

fra

6.822 kr.

✈️ fra København, Billund, Aalborg og Hamborg

✨Vildt luksusresort

☀️ 21 – 24 °C fra januar til marts

Pakkerejse til Lopesan Baobab Resort

Rejse til Lopesan Baobab Resort

Når man skriver om femstjernede resorter fra allerøverste hylde, tror jeg egentligt ikke, at man behøver at bruge så mange ord. Tit fortæller billederne hele historien meget bedre! Så naturligvis har du et lækkert, lille billedgalleri at se frem til længere nede 😉

Nå, men lidt info vil jeg nu alligevel gerne dele med dig. Som sagt er Lopesan Baobab Resort et superlækkert ferieresort på Gran Canaria med fem funklende stjerner (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger i Meloneras – et lidt nyere og ret moderne område i udkanten af Maspalomas – på den sydlige spids af øen. Her har du både mulighed for at give den gas med mærkevareshopping, restaurantbesøg og udflugter til den nærliggende sandstrand (300 meter fra resortet).

Jeg ved, at Bravotours påstår, at Lopesan Baobab Resort før er blevet kåret som øens bedste resort. Og selvom jeg endnu ikke selv har kunnet finde en kilde på den påstand, så er jeg sådan set ikke det mindste i tvivl om, at det snildt kunne være rigtigt. For Lopesan Baobab Resort er bare et af de resorter, der har ægte wow-faktor!

Resortet er indrettet i en gennemført smuk afrikansk stil, faciliteterne er mildest talt fremragende, personalet er fantastisk serviceminded – og så er der poolområderne!

Lopesan Baobab Resort har uden tvivl et af Gran Canarias lækreste poolområder! Faktisk finder du hele syv forskellige poolområder på resortet – to af dem har kunstig strand, to har stilleområder og to er specielt til børn. Der er naturligvis også svajende palmer, solsenge og parasoller. Kort sagt alt du skal bruge til at slappe helt af. I øvrigt er mindst én af poolerne opvarmet fra november til marts.

Værelserne på resortet lever selvfølgelig også op til de høje, femstjernede standarder. De er rummelige, elegant indrettet og udstyret med både aircondition, wi-fi og balkon eller terrasse.

Priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Det er muligt at flyve fra København, Billund, Aalborg og Hamborg, og der er afgange helt frem til oktober 2024.

Priserne kan variere alt efter afrejselufthavn og rejsedato.

Den billigste rejse til Hotel Lopesan Baobab Resort finder du p.t. fra København.

Her kan du nemlig booke rejsen med afgang onsdag den 22. maj fra kun 6.822 kr. pr. person inkl. fly og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • Januar: 8.204 kr.
  • Februar: 9.174 kr.
  • Marts: 8.943 kr.
  • April: 10.156 kr.
  • Maj: 6.822 kr.    Går du og leder efter en rejse her og nu, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt.

Billeder fra Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort - swimmingpool

Lopesan Baobab Resort - swimmingpool

Lopesan Baobab Resort - værelse

Lopesan Baobab Resort - poolområde

Lopesan Baobab Resort - poolområde

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusrejse til Gran Canaria: 1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort fra kun 6.822 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadLuksusrejse til Gran Canaria: 1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort fra kun 6.822 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud