• 14 nov 2019

  Luksusrejse til Gran Canaria: 1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort fra kun 4.224 kr. inkl. fly og morgenmad

  Luksus kan komme i mange former og afskygninger. Og i rejsebranchen er luksus et begreb, der bliver brugt flittigt – nogle gange måske også lidt for flittigt. Men der kan ikke være nogen som helst tvivl om, at en rejse til det 5* Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria hører til i luksuskategorien. Lopesan Baobab er nemlig et af Gran Canarias allerbedste resorter! Derfor er det fedt, at jeg i dag har fundet et godt tilbud til netop dette drømmeresort. Du kan med andre ord glæde dig til et varmt luksusophold i verdensklasse på solrige Gran Canaria!

  5-stjernet rejse til Gran Canaria
  november - marts
  fra4.224 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Gran Canaria
  1 uge på det 5* Lopesan Baobab Resort
  inkl. direkte fly og morgenmad
  fra4.224 kr.

  Luksuspakkerejse til Gran Canaria

  Når man skriver om 5-stjernede resorter fra allerøverste hylde, tror jeg egentligt ikke, at man behøver at bruge så mange ord. Tit fortæller billederne fra resortet hele historien meget bedre selv! Så naturligvis har du et lækkert lille billedgalleri at se frem til længere nede 😉

   

  Nå, men lidt info vil jeg nu alligevel gerne dele med dig. Som sagt er Lopesan Baobab Resort et superlækkert ferieresort på Gran Canaria (ved Meloneras) med fem funklende stjerner. Jeg ved, at Bravotours påstår, at resortet er blevet kåret som øens bedste. Og selvom jeg endnu ikke selv har kunnet finde en kilde til den påstand, så er jeg sådan set ikke det mindste i tvivl om, at det snildt kunne være rigtigt. For Lopesan Baobab Resort er bare et af de resorter, der har ægte wow-faktor!

   

  Resortet er indrettet i en gennemført smuk afrikansk stil, faciliteterne er mildest talt fremragende, personalet er højtuddannet – og så er der poolområderne! Lopesan Baobab Resort har uden tvivl et af Gran Canarias lækreste poolområder! Du har intet mindre end ni pools at vælge mellem – to af dem har egen kunstig strand, to har stilleområder og et af poolområderne fungerer som “lazy river”. Der er selvfølgelig også børnepools, solsenge og parasoller. I øvrigt er mindst én af poolerne opvarmet fra november til marts. Hvad mere kunne man ønske sig?

   

  Så er der prisen. Luksus på dette niveau koster normalt kassen. Og en tur til Gran Canaria og Lopesan Baobab Resort er da heller ikke en budgetferie. Men lige nu kan du finde et rigtig godt tilbud hos Spies. I december kan du nemlig finde en hel uges rejse til resortet inkl. morgenmad og direkte fly fra kun 4.224 kr. pr. person. Denne pris kan du finde fra både Aalborg (09.12. – 16.12.) og Billund (12.12. – 19.12.). Og fra København er rejsen kun en anelse dyrere.

   

  OBS: Halvpension kan tilkøbes for bare 780 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Frapriser (pr. person)

  • November: 5.474 kr.
  • December: 4.224 kr.
  • Januar: 5.249 kr.
  • Februar: 6.249 kr.
  • Marts: 6.899 kr.

   

   

  Billeder og video fra Lopesan Baobab Resort

   

  Transport til/fra lufthavnen

  I forhold til transporten mellem lufthavnen og resortet tilbyder Spies en transfer for alle rejsende for 440 kr. Det er dog ret dyrt, hvis du spørger mig. Du kan nemlig selv booke en delt shuttlebus på skyscanner.dk for kun 36 kr. pr. person (i alt 72 kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her