• 21 jan 2020

  Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på Apollos 4* Playitas Resort fra kun 2.998 kr. inkl. fly

  Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du lige nu booke en billig pakkerejse lige efter din smag til skønne Fuerteventura. Som en del af De Kanariske Øer finder du på Fuerteventura både flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima henover vinteren. Herudover finder du også Apollos superpopulære sportsresort Playitas. Og her er sportsfaciliteterne helt i orden!

  Sportsferie på Fuerteventura
  februar - oktober
  fra2.998 kr.
  København og Billund
  Fuerteventura
  1 uge på Apollos 4* Playitas sportsresort
  inkl. fly
  fra2.998 kr.

  Sportrejse til Fuerteventura

  At destinationen hedder Fuerteventura er en rigtig god begyndelse. Men at du tilmed kommer til at bo på det anmelderroste 4* Playitas Aparthotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), gør kun tilbuddet endnu bedre! Playitas Resort er fællesbetegnelsen for Aparthotellet (som du bor på med dette tilbud) og Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe.

   

  Resortet har en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område, hvorfra du kan nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet. Resortet byder på i alt fem pools, hvoraf flere er opvarmede (f.eks. er den 50 meter lange olympiske pool opvarmet til 26-27 grader – denne skal dog bookes mod gebyr). Har du børn med, kan de fornøje sig med både vandrutsjebane, plaskeområde og legeplads.

   

  Hotellejlighederne er særdeles veludstyrede, har enten balkon eller terrasse og har gratis wi-fi og aircondition. Resortet byder også på to a la carte-restauranter og en buffetrestaurant. Vælger du at booke rejsen med morgenmad, halvpension eller all inclusive, spiser du på buffetrestauranten.

   

  Så er der selvfølgelig også resortets omfattende sportsfaciliteter, som for mange er grunden til at vælge netop Playitas. Du har bl.a. mulighed for tennis, badminton, golf, beachvolley, basketball, fodbold, bordtennis, billard, minigolf, cykling og kajak! Med dette imponerende udvalg af sportsfaciliteter er der faktisk en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

   

  Du kan finde rejsen med afgange fra både København og Billund i hele 2020. De billigste afgange finder du lige nu i februar, marts og april. F.eks. kan du fra København finde rejsen til kun 2.998 kr. pr. person ved en rejse for 2 (dvs. 5.996 kr. i alt) fra den 5. marts til den 12. marts.

   

  Prisniveau (pr. person)

  • Februar: fra 2.998 kr.
  • Marts: fra 2.998 kr.
  • April: fra 3.298 kr.
  • Maj: fra 4.000 kr.
  • Juni: fra 4.000 kr.
  • Juli: fra 5.980 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Playitas Aparthotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på Apollos 4* Playitas Resort fra kun 2.998 kr. inkl. fly

  1. Sofie says:

   Hej.

   Jeg bliver meget usikker på om det er rette hotel, da jeg vil bestille slut marts apollos hotel, da jeg kan se der er en for børn. Men når jeg vælger til tilbud, så ser der ud som om der kommer andet frem. Håber på lidt hjælp.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sofie,
    du er nødt til at sortere efter 4* hoteller, så er det lidt nemmere at finde frem til :). Ellers sorterer den altid efter den laveste pris, så Las Palyitas, som koster 2.899 kr. længere ned i listen efter du klikker på “se tilbud”. Giver det mening?

  Se tilbud her