Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Aktiv ferie 🤸 3.398 kr.
Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 3.398 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 3.398 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 3.398 kr. p.p. inkl. fly

Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du lige nu booke en lækker pakkerejse lige efter din smag! Turen går til skønne Fuerteventura, én af De Kanariske Øer, og her får du både flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima. Herudover finder du på Fuerteventura også Apollos superpopulære sportsresort Playitas. Resortets forrygende sportsfaciliteter har sikret det en status som et af Europas allerbedste sportsresorter – til stor glæde for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. På denne rejse til Playitas Resort kan du altså give den fuld gas med træningen og så efterfølgende restituere på øens solbeskinnede palmestrande! 🏝️🚴‍♂️

Sportsferie på Fuerteventura

april, maj og juni

fra

3.398 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏊‍♂️ Et af Europas bedste sportsresorter

☀️ 23+ grader, sol, strande og smuk natur

1 uge på Apollos 4* Playitas sportsresort

Sportsrejse til Fuerteventura

At destinationen hedder Fuerteventura, er en rigtig god begyndelse. Og at du tilmed kommer til at bo på det anmelderroste firstjernede Playitas Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), gør kun tilbuddet endnu bedre!

Playitas-resortet har en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område, hvorfra du kan nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet.

Resortet byder på i alt fem pools, hvoraf flere er opvarmede (f.eks. den 50 meter lange olympiske pool, som har en dejlig temperatur på 26-27 grader). Har du børn med, kan de fornøje sig med både vandrutsjebane, plaskeområde og legeplads.

Resortet byder også på to a la carte-restauranter og en buffetrestaurant.

Så er der selvfølgelig også resortets omfattende sportsfaciliteter, som for mange er grunden til at vælge netop Playitas.

Resortet tilbyder bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og meget mere!

Med dette imponerende udvalg af sportsfaciliteter er der faktisk en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

Priser og bestilling – Playitas Resort

Jeg har fundet tilbuddet hos Take Offer (Apollo er rejsearrangøren).

Du kan flyve fra både København og Billund på udvalgte datoer i april, maj og juni.

Prisen afhænger af dine rejsedatoer. De billigste afgange koster kun 3.398 kr. pr. person.

Inde på bookingsiden har du også mulighed for at tilvælge lidt af hvert. Bl.a. transfer og forplejning i form af morgenmad, halvpension eller helpension.

Frapriser (pr. person)

  • Direkte fly fra København eller Billund til Fuerteventura tur/retur med Atlantic Airways
  • Et stk. håndbagage á 5 kg
  • Ophold på det populære Playitas Resort
  • 7 overnatninger i 1-værelses lejlighed med balkon eller terrasse 
  • Stort sports- og underholdningsprogram med bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og flere
  • Gratis wi-fi på værelset


Video og billeder fra Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 3.398 kr. p.p. inkl. flyAktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 3.398 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar