• 21 maj 2021

  Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 1.998 kr. inkl. fly

  Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du lige nu booke en lækker pakkerejse lige efter din smag! Turen går til skønne Fuerteventura, én af De Kanariske Øer, og her får du både flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima. Herudover finder du på Fuerteventura også Apollos superpopulære sportsresort Playitas. Resortets forrygende sportsfaciliteter har sikret Playitas en status som et af Europas allerbedste sportsresorter – til stor glæde for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. På denne ferie kan du altså give den fuld gas med træningen og så efterfølgende restituere på øens solbeskinnede palmestrande!

  Sportsferie på Fuerteventura
  slutmaj - startseptember
  fra1.998 kr.
  København (og én enkelt afgang fra Billund)
  Fuerteventura
  1 uge på Apollos 4* Playitas sportsresort
  inkl. fly, stort sportsprogram og Covid-19-tryghedspakke

  Sportsrejse til Fuerteventura

  At destinationen hedder Fuerteventura er en rigtig god begyndelse. Men at du tilmed kommer til at bo på det anmelderroste 4* Playitas Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice), gør kun tilbuddet endnu bedre!

   

  Resortet har en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område, hvorfra du kan nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet.

   

  Resortet byder på i alt fem pools, hvoraf flere er opvarmede (f.eks. den 50 meter lange olympiske pool, som har en dejlig temperatur på 26-27 grader). Har du børn med, kan de fornøje sig med både vandrutsjebane, plaskeområde og legeplads.

   

  Playitas tilbyder både ophold på hotel og ophold i ferielejligheder. Jeg har før skrevet om lignende tilbud med ophold på et hotelværelse (som er dyrere). Men med dette tilbud kommer du til at bo i en veludstyret 3-værelses lejlighed – med balkon/terrasse, gratis wi-fi og aircondition.

   

  Resortet byder også på to a la carte-restauranter og en buffetrestaurant.

   

  Så er der selvfølgelig også resortets omfattende sportsfaciliteter, som for mange er grunden til at vælge netop Playitas. Resortet tilbyder bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og meget mere.

   

  Med dette imponerende udvalg af sportsfaciliteter er der faktisk en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

   

   

  Priser og bestilling – Playitas Resort

  Du kan finde rejsen med på mange forskellige datoer fra København fra slutmaj til starten af september. Herudover er der en enkelt afgang fra Billund (13.06.).

   

  De billigste afgange finder du i maj og juni. Her kan du finde afgange helt ned til 1.998 kr. pr. person ved en rejse for to. De dyreste datoer koster 3.498 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet indeholder (pr. person)

  • Direkte fly fra København eller Billund til Fuerteventura tur/retur med Novair eller Atlantic Airways
  • Et stk. håndbagage á 5 kg.
  • Ophold på det populære Playitas Resort
  • 7 overnatninger i 3-værelses lejlighed i anneks
  • Stort sports- og underholdningsprogram med bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og flere – Se hele programmet her.
  • Gratis Wi-Fi i lejligheden
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af deltagere (læs mere længere nede)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

   

  OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

   

   

  Billeder fra Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

   

   

  Corona og Spanien/Fuerteventura

  Efter fase 3 af genåbningen for rejseaktiviteter trådte i kraft den 14. maj, skiftede De Kanariske Øer farve fra orange til gul.

   

  Det betyder, at du slipper for at vise negativ test for at komme ombord på flyet hjem. Der vil dog fortsat være krav om test, når man lander i lufthavnen i Danmark. Du vil også blive fritaget for isolation, når vender hjem.

   

  Herudover skal du også udfylde en formular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Formularen kan udfyldes online tidligst 48 timer før indrejse i Spanien eller skriftligt ved ankomst til en spansk lufthavn. Formularen gælder kun ved indrejse med fly. Du kan finde formularen her eller via appen SpTH (som findes både til Android og Apple).

   

  Vil du læse nærmere om corona-situationen og restriktioner i Spanien, kan du holde dig opdateret på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Spanien og deres corona-side om Spanien. I skrivende stund er der ikke krav om isolation, når du kommer fra Danmark. Dog skal du have en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 1.998 kr. inkl. fly

  1. Sofie says:

   Hej.

   Jeg bliver meget usikker på om det er rette hotel, da jeg vil bestille slut marts apollos hotel, da jeg kan se der er en for børn. Men når jeg vælger til tilbud, så ser der ud som om der kommer andet frem. Håber på lidt hjælp.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sofie,
    du er nødt til at sortere efter 4* hoteller, så er det lidt nemmere at finde frem til :). Ellers sorterer den altid efter den laveste pris, så Las Palyitas, som koster 2.899 kr. længere ned i listen efter du klikker på “se tilbud”. Giver det mening?

  Se tilbud her