• 13 maj 2022

  Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 2.149 kr. p.p. inkl. fly

  Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du lige nu booke en lækker pakkerejse lige efter din smag! Turen går til skønne Fuerteventura, én af De Kanariske Øer, og her får du både flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima. Herudover finder du på Fuerteventura også Apollos superpopulære sportsresort Playitas. Resortets forrygende sportsfaciliteter har sikret det en status som et af Europas allerbedste sportsresorter – til stor glæde for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. På denne rejse til Playitas Resort kan du altså give den fuld gas med træningen og så efterfølgende restituere på øens solbeskinnede palmestrande! 🏝🏊

  Sportsferie på Fuerteventura
  fra2.149 kr.
  Billund og København
  Fuerteventura
  1 uge på Apollos 4* Playitas sportsresort
  inkl. fly og hotel

  Sportsrejse til Fuerteventura

  At destinationen hedder Fuerteventura er en rigtig god begyndelse. Og at du tilmed kommer til at bo på det anmelderroste firstjernede Playitas Resort (5 ud af 5 på Tripadvisor), gør kun tilbuddet endnu bedre!

   

  Playitas-resortet har en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område, hvorfra du kan nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet.

   

  Resortet byder på i alt fem pools, hvoraf flere er opvarmede (f.eks. den 50 meter lange olympiske pool, som har en dejlig temperatur på 26-27 grader). Har du børn med, kan de fornøje sig med både vandrutsjebane, plaskeområde og legeplads.

   

  Resortet byder også på to a la carte-restauranter og en buffetrestaurant.

   

  Så er der selvfølgelig også resortets omfattende sportsfaciliteter, som for mange er grunden til at vælge netop Playitas. Resortet tilbyder bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og meget mere.

   

  Med dette imponerende udvalg af sportsfaciliteter er der faktisk en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

   

  Playitas tilbyder i øvrigt forskellige overnatningsformer:

   

  Playitas Aparthotel er pæne, praktiske lejligheder tæt ved stranden – perfekt til den sportsglade familie.

   

  Playitas Hotel leverer et reelt hotelophold, hvor du indlogeres på et nyrenoveret hotel på en bjergskråning – oplagt til solorejsende og par.

   

  Playitas Villas byder på luksuriøse villaer med tre soveværelser og privat pool – perfekt til større familier/grupper, der vil forkæle sig selv.

   

  Tilbuddet ovenfor tager udgangspunkt i en etværelses lejlighed på Playitas Hotel. På de fleste datoer har du mulighed for at vælge mellem forskellige ophold, når du booker rejsen.

   

   

  Priser og bestilling – Playitas Resort

  Du kan flyve fra både København og Billund. Om vinteren plejer der også at være afgange fra Aalborg.

   

  Den billigste pris finder du øjeblikket i juni, hvor du kan finde rejsen superbilligt. F.eks. kan du booke rejsen med afgang fra København fra den 02. juni til kun 2.149 kr. pr. person! Det er altså en skarp pris for så lækker en rejse til et veludstyret sportsresort 😉

   

  En fordel ved en rejse til de Kanariske Øer er også, at du kan rejse hele året rundt. Og generelt er prisniveauet rigtig pænt.

   

  Forplejning på hotellet, lufthavnstransport og den slags kan du i øvrigt tilkøbe under bookingprocessen.

   

   

  Billeder fra Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

  Playitas Resort

   

  Corona og Spanien

  Når du rejser til Spanien via fly, skal du ved indrejse være i besiddelse af enten et gyldigt coronapas eller en udfyldt indrejseformular (QR SpTH).

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Aktiv ferie på Fuerteventura: 1 uge på det lækre 4* Playitas Resort fra kun 2.149 kr. p.p. inkl. fly

  1. rune says:

   hjælp vi vil ha en aktiv ferie
   vh rune

  2. Pernille says:

   Er alle sportsaktiviteter inkluderet i prisen, eller skal man købe disse ved siden af?

  3. Sofie says:

   Hej.

   Jeg bliver meget usikker på om det er rette hotel, da jeg vil bestille slut marts apollos hotel, da jeg kan se der er en for børn. Men når jeg vælger til tilbud, så ser der ud som om der kommer andet frem. Håber på lidt hjælp.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sofie,
    du er nødt til at sortere efter 4* hoteller, så er det lidt nemmere at finde frem til :). Ellers sorterer den altid efter den laveste pris, så Las Palyitas, som koster 2.899 kr. længere ned i listen efter du klikker på “se tilbud”. Giver det mening?

  Se tilbud her