• 27 maj 2019

  Aktiv-ferie på Fuerteventura: 1 uge på Apollos 4* Playitas Resort fra kun 1.798 kr. inkl. fly og morgenmad

  Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med en smule fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du i dag og i morgen booke en virkelig billig rejse lige efter din smag til skønne Fuerteventura. Som en del af De Kanariske Øer finder du på Fuerteventura både flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima. Heruover finder du også Apollos superpopulære sportsresort Playitas. Og her skal jeg lige hilse og sige, at sportsfaciliteterne er i orden!

  LASTMINUTE til Fuerteventura
  juni
  fra1.798 kr.
  København
  Fuerteventura
  1 uge på Apollos Playitas sportsresort
  inkl. fly og morgenmad
  1.798 kr.

  Sportrejse til Fuerteventura

  At destinationen hedder Fuerteventura er en rigtig god begyndelse. Men at du tilmed kommer til at bo på det prisbelønnede 4* Playitas Resort, gør kun tilbuddet endnu bedre! Med en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område kan du nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet. Resortet byder på i alt 5 pools, hvoraf flere er opvarmede. Herudover er der også legeplads og a la carte-restaurant på resortet. Og så er der selvfølgelig resortets omfattende sportsfaciliteter, som er listet nedenfor – der er i hvert fald nok at tage fat i! Værelserne er desuden særdeles veludstyrede og har enten balkon eller terrasse og selvfølgelig gratis wi-fi og aircondition.

   

  OBS! Tilbuddet gælder t.o.m d. 28.05.

   

  Du kan finde rejsen med afgange fra København i hele juni. Den billigste pris til kun 1.798 kr. pr. person ved en rejse for 2 (dvs. 3.596 kr. i alt) finder du på tre forskellige datoer – den 11., 12. og 18. juni.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Fuerteventura tur/retur
  • Et stk. håndbagage á 5 kg.
  • Ophold på det populære Playitas Hotel****
  • 7 overnatninger
  • Morgenmad hver dag
  • Ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse
  • Stort sports- og underholdningsprogram:
   Aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og flere

   

   

  Billeder fra Playitas

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her