Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Aktiv ferie 🤸 fra 3.687 kr.
Playitas-Resort-Fuerteventura-De-Kanariske-Oeer-Spanien-banner-1280-x-1280-2-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Playitas Resort – aktiv ferie på Fuerteventura

1 uge på det lækre 4* Playitas Resort inkl. fly

Sol og strand |

Rejse til Playitas Resort – aktiv ferie på Fuerteventura

Er du typen, der gerne vil spice din sol- og strandferie op med fysisk aktivitet, så der ikke går total daseferie i den? Så kan du lige nu booke en lækker pakkerejse lige efter din smag! Turen går nemlig til det anmelderroste Playitas Resort på Fuerteventura. En rejse til De Kanariske Øer er lig med flotte atlanterhavsstrande og et varmt, lækkert klima året rundt. Og at du så tilmed kommer til at bo på Apollos superpopulære sportsresort – Playitas – gør kun hele rejsen endnu bedre! Resortets forrygende sportsfaciliteter har sikret det en status som et af Europas allerbedste sportsresorter – til stor glæde for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Let’s gooo! 🏝️🚴‍♂️

Sportsferie på Fuerteventura

året rundt

fra

3.687 kr.

✈️ Fra Billund, København (og Aalborg)

🏊‍♂️ Et af Europas bedste sportsresorter

☀️ 23+ grader, sol, strande og smuk natur

1 uge på Playitas Resort

Sportsrejse til Fuerteventura

Destinationen hedder Fuerteventura – og det er altså en rigtig god begyndelse.

At du samtidig får lov at tjekke ind på det firstjernede Playitas Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), gør kun tilbuddet endnu bedre!

Playitas-resortet har en smuk beliggenhed ved foden af et bjergrigt område, hvorfra du kan nyde den skønneste udsigt over både bjerglandskaber og Atlanterhavet.

Resortet byder på i alt fem pools, hvoraf flere er opvarmede (f.eks. den 50 meter lange olympiske pool, som har en dejlig temperatur på 26-27 grader). Har du børn med, kan de fornøje sig med både vandrutsjebane, plaskeområde og legeplads.

Resortet byder også på to a la carte-restauranter og en buffetrestaurant.

Så er der selvfølgelig også resortets omfattende sportsfaciliteter, som for mange er grunden til at vælge netop Playitas.

Resortet tilbyder bl.a. aerobics, beachvolley, body- og mind klasser, bordtennis, cykling (cykelleje pålægges), salsa-undervisning, fitness, bootcamp træning, holdtræning, indendørs sport (f.eks. håndbold), konkurrencer (f.eks. løb), multicourts (fodbold, basket mf.), outdoor fitness, stavgang, styrkeklasser, water aerobics og meget mere!

Med dette imponerende udvalg af sportsfaciliteter er der faktisk en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Du flyve året rundt fra både Billund og København. Til vinteren 24/25 er der også afgange fra Aalborg.

Priserne afhænger af dine rejsedatoer og afrejselufthavn. De billigste afgange finder du p.t. fra København d. 27. august til kun 3.687 kr. pr. person. Og priserne fra Billund er kun en anelse dyere.

Selv i skolernes sommerferie kan du finde rejser til omkring 5.000 kr. pr. person, som er en rigtig skarp pris ift. hvad man får!

Inde på bookingsiden har du også mulighed for at tilvælge lidt af hvert. Bl.a. transfer og forplejning i form af morgenmad, halvpension eller helpension.

OBS: Børn mellem 2 og 11 år spiser med gratis, hvis de voksne tilkøber halvpension eller helpension.

Derudover har resortet nogle af rejsebranchen mest attraktive børnepriser. I højsæsonen koster børn (mellem 2 og 11) kun 2.998 p.p. – og hen mod sensommeren kun 998 kr.!

Frapriser (pr. person)

  • Juli: 5.011 kr.
  • August: 3.687 kr.
  • September: 3.998 kr.
  • Oktober: 4.429 kr.
  • November: 6.693 kr.
  • December: 5.430 kr.
  • Januar: 5.829 kr.
  • Februar: 6.242 kr.
  • Marts: 6.812 kr.
  • April: 4.193 kr.

Leder du efter en rejse her og nu, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Playitas Annexe

Har du ikke de store krav til dit hotelværelse, kan du også overveje at bo på Hotel Playitas Annexe. Dette er en sidebygning til Playitas Resort.

Her bor du enkelt, men kan stadig bruge alle faciliteter og det brede træningsudvalg, der er på Playitas Resort, som ligger cirka 400 meter væk.

Pt. er der dog ikke den helt store prisforskel mellem de to, så for nu vil jeg anbefale Playitas Resort – men nedenstående tilbud kan man i hvert fald holde øje med, da der en gang i mellem kan være ret store prisforskelle.

Playitas Annexe

I SKOLERNES SOMMERFERIE

Billeder fra Playitas Resort
Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort
Oplevelser på Fuerteventura

Vil du gerne vide, hvad du ellers kan foretage dig på smukke Fuerteventura? Så smut ind på GetYourGuide og gå på opdagelse i alle de spændende oplevelser!

Du skal også altid være velkommen til at kigge forbi min guide til Fuerteventura.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Playitas Resort - aktiv ferie på FuerteventuraRejse til Playitas Resort - aktiv ferie på Fuerteventura

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud