Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.998 kr.
Porto-Myrina-powered-by-Playitas-Limnos-Graekenland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Aktiv ferie på Limnos

1 uge på 4* sportsresort inkl. fly, morgenmad og Sports Inclusive

Pakkerejser |

Aktiv ferie på Limnos

Kan du ikke holde ud at ligge stille på en strand? Og bliver det for kedeligt at dase ved poolen efter to minutter? Så findes der heldigvis også rejser til dig! Udvalget af sportsrejser og aktive rejser er de senere år vokset støt. Apollo har f.eks. udvidet deres charterprogram for sportsrejser, så man nu kan finde adskillige rejser til en række sydeuropæiske resorter, der er powered by Playitas (inspireret af af deres populære Playitas-koncept). På disse resorter får du sol- og strandferie med et twist. Udover sol og strand kan du nemlig se frem til et hav af træningsfaciliteter og sportsudstyr! Lyder det som noget for dig, så har jeg i dag fundet en lækker rejse til Limnos på et af Apollos nyeste sportsresorter. Så kan du nyde græsk øferie med mulighed for alverdens fysiske aktiviteter! 🏊‍♂️🏝️

Sportsferie på Limnos

maj – oktober

fra

2.998 kr.

✈️ Fra København

Lækkert, firstjernet sportsresort

🏝️ Opdag en af Grækenlands mindre kendte øer

1 uge på Porto Myrina – powered by Playitas

2.998 kr.

Rejse til Limnos – sportsrejse

Drømmer du om en aktiv ferie blandet med klassisk sol- og strandferie, så vil du med garanti elske denne sportsrejse til Limnos.

Og for lige at starte med selve destinationen, så er Limnos en af Grækenlands talrige middelhavsøer. Limnos ligger i det nordlige Ægæerhav og er en af de mindre kendte øer – hvilket betyder færre turister! 😉

Limnos byder således på uberørt natur, flotte middelhavsstrande (der ikke er overrendt af turister) og en håndfuld historiske seværdigheder (bl.a. Myrinas byzantinske borg) – Limnos er kort sagt uspoleret græsk charme!

God start, ikke? Og det bliver kun bedre. Rejsen til Limnos bliver nemlig ikke mindre spændende af, at du skal bo på det firstjernede Porto Myrina powered by Playitas (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) – et virkelig lækkert hotel med spritnye fitnessfaciliteter og en idyllisk beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt ved havet!

Som du nok kan regne ud, tilbyder Porto Myrina en lang række fitness- og sportsfaciliteter. Det er jo i høj grad på grund af sportsfaciliteterne, at så mange vælger at holde deres ferie på Playitas-resorter.

På Porto Myrina kan du brænde dit krudt af på forskellig vis – resortet er indehaver af bl.a. tennis-, padel-, basketball-, beachvolley- og fodboldbaner, et 350 kvadratmeter stort fitnesscenter, WOD box og swimmingpool. Herudover tilbyder hotellet også udlejning af cykler og surfingudstyr.

Der er altså en reel mulighed for, at du kommer hjem fra din ferie i bedre form, end da du tog afsted!

Opholdet indeholder i øvrigt Sports Inclusive, der betyder, at et bredt udvalg af sport og træning indgår i rejsens pris. Enkelte aktiviteter vil dog kræve et gebyr.

Som udgangspunkt inkluderer opholdet morgenmad, men du kan også opgradere til halv- eller helpension.

Rejse til Limnos – priser og bestilling

Jeg har fundet denne rejse til Limnos hos Apollo.

Du kan finde rejsen fra maj til oktober med afrejse fra København.

Lige nu finder du den billigste afgang maj, hvor rejsen (med afrejse søndag den 26. maj) kun koster 2.998 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold, sports inclusive og morgenmad.

Rejse til Limnos – frapriser (pr. person)

  • Maj: 2.998
  • Juni: 4.008 kr.
  • Juli: 6.798 kr.
  • August: 5.398 kr.
  • September: 5.821 kr.
  • Oktober: 8.078 kr.

Er du på udkig efter en rejse her og nu? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside.

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Rejse til Limnos

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Aktiv ferie på LimnosAktiv ferie på Limnos

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud