Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.966 kr.
Strandferie i Albanien: 1 uge i skønne Sarandë på 4* beach resort fra kun 3.966 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad
Rejser

Strandferie i Albanien: 1 uge i skønne Sarandë på 4* beach resort fra kun 3.966 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Rejser |

Strandferie i Albanien: 1 uge i skønne Sarandë på 4* beach resort fra kun 3.966 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Er du klar til at opdage en af Europas mest undervurderede sol- og stranddestinationer? Så skal du rejse til Albanien! Med en forrygende beliggenhed i det sydlige Adriaterhav tilbyder Albanien den perfekte middelhavscocktail til en strandferie i Sydeuropa. Landets lange kyststrækning er spækket med smukke, solbeskinnede strande – ofte med bakkede bjerglandskaber i baggrunden. Samtidig byder Albanien også på spændende byer – bl.a. de populære kystbyer Durrës og Sarandë. Sidst, men slet ikke mindst, så er Albanien et billigt land at besøge. Du kan med andre ord glæde dig til at spise billigt på de lokale restauranter og lære det albanske køkken bedre at kende (som primært består af italienske, græske og lokale retter). Lyder Albanien som dit næste rejsemål? Så har jeg fundet tilbuddet til dig her! ☀️

Solferie i Albanien

maj – september

fra

3.966 kr.

København og Billund ✈ Albanien

Pakkerejse til Albanien

Rejse til Albanien

Albanien er som sagt lidt af et undervurderet rejsemål herhjemme. Det kan du bl.a. se ved, at Apollo som det eneste større danske charterselskab tilbyder rejser dertil.

Heldigvis har Apollo et rigtig fint udvalg af rejser til både Sarandë og Durrës.

Jeg faldt f.eks. over deres tilbud til det firstjernede Hotel Santa Quaranta (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her kan du se frem til et dejligt ophold på et lækkert strandresort i den luksuriøse afdeling.

Hotel Santa Quaranta ligger i skønne Sarandë og er et veldrejet hotel med en beliggenhed lige ved stranden. Og middelhavsstrand lige uden for døren kan man jo ikke klage over, vel? 

Samtidig har du også en glimrende beliggenhed ift. at udforske Sarandë by. Centrum ligger små to kilometer væk, og her kan du gå på opdagelse blandt byens mange butikker, barer, caféer og restauranter (og husk nu, at prisniveauet i Albanien er dejligt lavt). Nattelivet i Sarandë centrum er bestemt også værd at opleve, hvis du er til den slags.

I forhold til badning er strand lige uden for døren selvfølgelig fedt. Men der skal altså også være et lækkert poolområde. Det er jo den slags forkælelse, man tager på ferie for, ikke sandt?

Heldigvis tilbyder Hotel Santa Quaranta et indbydende poolområde som supplement til stranden. Faktisk ligger poolområdet lige ved siden af havet, så du kan tilmed nyde den skønneste havudsigt fra poolen. Herudover er er poolområdet nydeligt møbleret med komfortable solsenge og parasoller –  plus en håndfuld dekorative palmer for god ordens skyld ☀

Til sidst vil jeg også lige gøre opmærksom på, at Hotel Santa Quaranta både har morgenmadsrestaurant, a la carte-restaurant og en bar med servering på hotellets store udendørs terrasse med udsigt over havet. Tilbuddet er som udgangspunkt inklusive morgenmad. Men du har også mulighed for at opgradere til halvpension (morgenmadsbuffet + 2-retters menu) eller halvpension extra (morgenmadsbuffet + 3-retters menu).

Priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Apollo.

Du kan finde rejsen fra maj til september med afrejse fra både København og Billund.

Lige nu finder du de billigste afgange i maj, hvor rejsen (f.eks. med afrejse København lørdag den 20. og 27.) kun koster 3.966 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

Fra København

  • Maj: 3.966 kr.
  • Juni: 5.263 kr.
  • Juli: 7.497 kr.
  • August: 4.609 kr.
  • September: 5.454 kr.

Fra Billund

  • Maj: 4.209 kr.
  • Juni: 5.006 kr.
  • Juli: 8.192 kr.
  • August: 5.343 kr.
  • September: 5.596 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode tilbud til Albanien, kan du se hele Apollos udvalg af rejser til Albanien på apollorejser.dk.

OBS: Vær opmærksom på, at du enten flyver til Ioannina eller Korfu. Du kan selvfølgelig selv stå for transport til og fra Sarandë, men du kan også tilkøbe en transfer hos Apollo, når du booker rejsen (600 kr. pr. voksen).

Billeder fra hotellet

Albanien

Albanien

Albanien

Albanien

Albanien

Albanien

Albanien

Oplevelser i Sarandë og Albanien

Med strand og by lige uden for døren kommer du ikke til at kede dig på din ferie i Sarandë. Men du bør bestemt også vide, at du fra Sarandë kan tage på en række fede ture i nabolaget.

F.eks. kan du besøge Butrint National Park, der ligger lidt syd for Sarandë – tæt ved grænsen til Grækenland. Denne smukke nationalpark består af et kuperet terræn med ferskvandssøer, vådområder og moser m.m.

Udover sin smukke natur er området især kendt for ruinbyen Butrint, der er en af Albaniens vigtigste arkæologiske seværdigheder – og bestemt et besøg værd.

Albanien

Albanien

Også syd for Sarandë finder du hyggelige Ksamil, der gemmer på nogle af Albaniens allersmukkeste strande. Så drømmer du om at opleve et rendyrket strandparadis, skal du helt klart en tur forbi Ksamil!

Albanien

Albanien

Som du sikkert kan fornemme, skal du virkelig glæde dig til at opleve Albanien og Sarandë. Og her får du som prikken over i’et en lille stemningsvideo fra skønne Sarandë 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i Albanien: 1 uge i skønne Sarandë på 4* beach resort fra kun 3.966 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadStrandferie i Albanien: 1 uge i skønne Sarandë på 4* beach resort fra kun 3.966 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar