Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.666 kr.
Ksamil-Sarande-Albanien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Strandferie i Albanien

1 uge i Sarandë på familieejet hotel inkl. morgenmad

Sol og strand |

Strandferie i Albanien

Er du klar til at opdage en af Europas mest undervurderede sol- og stranddestinationer? Så skal du rejse til Albanien! Med en forrygende beliggenhed i det sydlige Adriaterhav tilbyder Albanien den perfekte middelhavscocktail til en strandferie i Sydeuropa. Landets lange kyststrækning er spækket med smukke, solbeskinnede strande – ofte med bakkede bjerglandskaber i baggrunden. Samtidig byder Albanien også på spændende byer – bl.a. de populære kystbyer Durrës og Sarandë. Sidst, men slet ikke mindst, så er Albanien et billigt land at besøge. Du kan med andre ord glæde dig til at spise billigt på de lokale restauranter og lære det albanske køkken bedre at kende (som primært består af italienske, græske og lokale retter). Lyder Albanien som dit næste rejsemål? Så har jeg fundet tilbuddet til dig her! 🏖️☀️

**OPDATERING 26.06.** Hotel Serxhio (beskrevet herunder) er nu udsolgt på den pågældende dato. Men man kan stadig finde lignende rejser fra kun ca. 2.800 kr. pr. person. Hotel Serxhio kan stadig bookes billigt i september.

Solferie i Albanien

juli – september

fra

2.666 kr.

✈️ Fra Billund og København

Hyggeligt familieejet hotel

🍽️ Inkl. morgenmad

Pakkerejse til Albanien

Rejse til Albanien

Albanien er som sagt lidt af et undervurderet rejsemål herhjemme. Det kan du bl.a. se ved, at Apollo som det eneste større danske charterselskab tilbyder rejser dertil.

Heldigvis har Apollo et rigtig fint udvalg af rejser til både Sarandë og Durrës.

Jeg faldt f.eks. over deres vildt billige tilbud til det hyggelige Hotel Serxhio (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her kan du se frem til et dejligt ophold på et autentisk, familiedrevet hotel.

På Apollo har Hotel Serxhio gjort sig fortjent til en Customers’ Choice Award med udmærkelsen Gold 🎖️ Så Apollos feriegæster har i hvert fald været begejstret for hotellet.

Hotellet ligger i skønne Sarandë med en beliggenhed lige ved stranden (ca. 50 meter) – og ikke langt fra restauranter, caféer og natteliv, men dog akkurat langt nok væk til ikke at være forstyrret 😍

Samtidig har du også en glimrende beliggenhed ift. at udforske Sarandë by. Centrum ligger små 800 meter væk, og her kan du gå på opdagelse blandt byens mange butikker, barer, caféer og restauranter (og husk nu, at prisniveauet i Albanien er dejligt lavt). Nattelivet i Sarandë centrum er bestemt også værd at opleve, hvis du er til den slags.

I forhold til badning er strand lige på den anden side af vejen selvfølgelig fedt. Men der skal altså også være et lækkert poolområde. Det er jo den slags forkælelse, man tager på ferie for, ikke sandt?

Heldigvis tilbyder hotellet et lille, hyggeligt poolområde med børnevenlig del som supplement til stranden. Herfra kan du tilmed nyde havudsigt fra infinity-poolen. Det går altså lige i hjertet 🥰

Til sidst vil jeg også lige gøre opmærksom på, at på trods af de talrige restauranter og caféer i nærområdet, har Hotel Serxhio smidt morgenmad med i prisen, og det kan vi rigtig godt lide 😋

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Der er enkelte datoer tilbage i juli og ellers en solid håndfuld til september med afrejse fra både København og Billund.

Lige nu finder du den billigste afgang i starten af juli, hvor rejsen (f.eks. med afrejse fra Billund mandag den 1.) kun koster 2.666 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • Juli: 2.666 kr.
  • August: 4.383 kr. (kun CPH)
  • September: 2.498 kr.

OBS: Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min afbudsrejseside – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt.

OBS: Vær opmærksom på, at du enten flyver til Ioannina eller Korfu. Du kan selvfølgelig selv stå for transport til og fra Sarandë, men du kan også tilkøbe en transfer hos Apollo, når du booker rejsen (600 kr. pr. voksen).

Billeder fra hotellet

Rejse til Albanien

Rejse til Albanien

Rejse til Albanien

Rejse til Albanien
Oplevelser i Sarandë og Albanien

Med strand og by lige uden for døren kommer du ikke til at kede dig på din ferie i Sarandë. Men du bør bestemt også vide, at du fra Sarandë kan tage på en række fede ture i nabolaget.

F.eks. kan du besøge Butrint National Park, der ligger lidt syd for Sarandë – tæt ved grænsen til Grækenland. Denne smukke nationalpark består af et kuperet terræn med ferskvandssøer, vådområder og moser m.m.

Udover sin smukke natur er området især kendt for ruinbyen Butrint, der er en af Albaniens vigtigste arkæologiske seværdigheder – og bestemt et besøg værd.

Albanien

Albanien

Også syd for Sarandë finder du hyggelige Ksamil, der gemmer på nogle af Albaniens allersmukkeste strande. Så drømmer du om at opleve et rendyrket strandparadis, skal du helt klart en tur forbi Ksamil!

Albanien

Albanien

Som du sikkert kan fornemme, skal du virkelig glæde dig til at opleve Albanien og Sarandë. Vil du gerne inspireres yderligere, kan du også smutte forbi Getyourguide.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i AlbanienStrandferie i Albanien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud