• 08 feb 2019

  Strandferie i Albanien: 1 uge på et skønt 4* resort fra kun 2.898 kr. inkl. fly

  Er du klar til sol og sommer i Albanien? Det smukke land ligger nord for Grækenland og er stadig lidt af en uberørt rejsedestination, hvor du kan opleve autentisk middelhav-charme og det hele til meget fair priser! Landets sydlige kystlinje ved Adriaterhavet og Det Ioniske Hav kan snildt måle sig med andre konkurrenter i Middelhavsregionen. Kystens utallige smukke strande med krystalklart vand ligger som perler på en snor, og de fortjener fuldt ud de mange sammenligninger med diverse caribiske strande. Og vejret fejler bestemt heller ikke noget! Sidste år i maj lå temperaturene på mellem 23-33 grader ☀️ Så hvis du trænger til en velfortjent solferie, så er det her et lækkert og superbilligt bud!

  Solferie til Albanien
  maj - juni & august - september
  fra2.898 kr.
  København
  Tirana
  1 uges sol og sommer
  inkl. 4* hotel og fly
  fra2.898 kr.

  Rejse til Albanien

  Så sætter du kursen mod Albaniens riviera og her er der fantastiske muligheder for både sol, strand, lækre madoplevelser, spændende kultur og storby! I dag har jeg fundet et lækkert bud på en pakkerejse, hvor både fly og hotel er inkluderet. Rejsen går til Durres Riviera, som er et skønt område lige ned til stranden. Her kommer du til at bo på det fine 4* Prestige Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du altså en beliggenhed i topklasse, lige på stranden! Hotellet har et skønt poolområde, hvor der både er alm. pool, børnebassin og saltvandspool. Et par skridt fra poolen finder du hotellets private strand med liggestole og parasoller. Værelserne er moderne og lyst indrettede med gratis WiFi. Der er både masser af restauranter og indkøbsmuligheder i nærheden.

   

  Tilbuddet indeholder (pr. person):

  • Direkte fly fra København til Tirana Airport (Albanien) tur/retur
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg.
  • 7 overnatninger på Hotel Prestige Resort****
  • Daglig morgenmad
  • Ophold i dobbeltværelse med balkon
  • Perfekt lokation tæt på strand og strandpromenade
  • Wi-Fi på værelset

   

  Rejsen er fra København og du finder afgange fra maj-juni/begyndelsen af juli og igen fra august-september. Prisen starter fra 2.898 kr. pr. person ved en rejse for 2 og der er mange afgange (fra maj – slut august) til 2.898 – 3.398 kr. Fra slutningen af august – september ligger priserne fra 3.898 – 4.098 kr. Faktisk kan jeg se, at der findes en afgang d. 29.06. – 06.07., så du har mulighed for at komme afsted i skolernes sommerferie til kun 3.198 kr.! Med denne pakkerejse kan der bo op til 2 personer pr. værelse. Tilbuddet slutter om 8 dage.

   

  Transport til/fra hotellet

  Du kan booke transfer når du bestiller din rejse på bookingsiden. Transfer tur/retur koster 180 kr. pr. person (90 kr. pr. barn). Mellem lufthavnen og hotellet er der 44 km, så hvis du vil leje en bil, så kan du sagtens køre selv.

   

  Lejebil i Albanien

  Hvis du vil opleve lidt mere af Albanien, så kan det være en rigtig god idé med en lejebil. Det åbner nemlig op for så mange flere muligheder og det behøver ikke engang at være specielt dyrt. Jeg har f.eks. fundet en lejebil i en hel uge til kun 315 kr., dvs. 158 kr. ved en booking for 2 personer.

   

  Bilen får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Albanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje i Albanien
  kr.

  Priser i Albanien

  Som skrevet, så er Albanien VIRKELIG billigt. Nedenunder er lige en lille liste med et par priseksempel.

  • Frokost (lokal restaurant) 35 kr.
  • 3-retters-aftensmad 100 kr.
  • 0,5l øl på restaurant 10 kr.
  • Latte på en café 10 kr.
  • Busbillet 3 kr.
  • 20-minutters taxa-tur 35 kr.

   

  Prestige Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Strandferie i Albanien: 1 uge på et skønt 4* resort fra kun 2.898 kr. inkl. fly

  1. Berit Woy says:

   Helt sikkert noget der skal prøves , det set lækkert og spændende ud

  2. Linda Jensen says:

   Syntes det er forkert skrevet for hele juli månede kan man ikke booke rejsen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Linda 🙂

    Jeg kan godt forstå, hvad du mener, men som jeg skriver i artiklen, kan du finde en afgang fra den 29.06. til den 06.07. til kun 3.198 kr. Denne afgang ligger altså i skolernes sommerferie – og så er den superbillig 😉

  Se pakkerejse her