Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

i juli og august! ☀️ fra 1.240 kr.
rsz_montenegro_2
Fly

Billige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur – i skolernes sommerferie

Fly |

Billige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur – i skolernes sommerferie

Sommerferie ved Adriaterhavet har hele pakken – det er fantastiske Montenegro et perfekt eksempel på. Det lille land leverer førsteklasses ferie på alle parametre: et varmt, subtropisk klima, sol i lange baner, storslået natur, maleriske bjerglandskaber og fantastiske middelhavsstrande med krystalklart havvand! Montenegro med andre ord et af de lande i adriaterhavsregionen, du virkelig skal glæde dig til at stifte bekendtskab med! Tit trækker Italien og Kroatien de største overskrifter i denne del af Europa, men Montenegro er fuldt ud leveringsdygtig i de samme himmelske rammer til strandferien – ofte bare til markant bedre priser. Du kan nemlig være heldig at finde billige fly til Montenegro som dem herunder. Og fordi hoteller heller ikke nødvendigvis koster det store i Montenegro, har du virkelig muligheden for at booke en billig sommerferie ved Middelhavet! ☀️🌴

Sommerferie i Montenegro

juli og august

fra

1.240 kr.

København ✈ Tivat

Billige fly til Montenegro

inkl. håndbagage

Billige fly til Montenegro

I forhold til skolernes sommerferie kan det tit godt betale sig at være en early bird. Ved at booke i god tid kan du nemlig tit finde flybilletterne billigere, end hvad de typisk vil koste tættere på sommeren. Det er billetterne ovenfor et godt eksempel på.

Lige nu kan du booke SAS-fly fra København til Tivat i skolernes sommerferie i juli og august til ca. 1.200-1.300 kr. tur/retur.

Sådan nogle billige fly er virkeligt lækre af flere grunde. For det første er Montenegro som sagt en fortryllende destination. Og for det andet plejer flybilletter til Adriaterhavsdestinationer at koste på den gode side af 2.000 kr. i juli (f.eks. til nabolandet Kroatien).

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en afgang fra mandag den 3. juli til mandag den 10. juli til kun 1.240 kr. inkl. håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

Direkte afgange mandage, onsdage og fredage (i perioden fra 30. juni til 8. august)

 • 03.07. – 10.07.
 • 05.07. – 12.07.
 • 07.07. – 14.07.
 • 17.07. – 24.07.
 • 19.07. – 26.07.
 • 21.07. – 28.07.
 • 24.07. – 31.07.
 • 26.07. – 02.08.
 • 28.07. – 04.08.
 • 31.07. – 07.08.
 • 02.08. – 09.08.
 • 04.08. – 11.08.
 • Og flere

Hoteller i Montenegro

Der findes rigtig mange hoteller i Montenegro. Og hvis du sagtens kan nøjes med budgethoteller, har du et hav af små, familieejede hoteller til yderst fornuftige priser at vælge imellem.

Herunder kan du søge efter hoteller i hele landet. Men du kan også søge mere afgrænset i nogle af de områder, jeg kommer nærmere ind på nedenfor 😉

Hoteller i Montenegro

Fly til Montenegro – inspiration

Montenegro er mindre end Jylland, men jeg skal da lige love for, at de få kvadratkilometer bugner med lækkerier! Sol, strand, natur. Så her får du lige et par steder, du bør overveje at kigge nærmere på 😉

Budva

En af Montenegros mest populære stranddestinationer hedder Budva. Budva tilbyder en blanding af skønne, solbeskinnede strande, en forførende historisk bymidte (Stari Grad) og et festligt natteliv. Strandene og de festlige aftentimer har været med til at give Budva sit kælenavn – Montenegros Miami.

Ingen billeder fra Budva uden mindst ét fra den berømte tidevandsø Sveti Stefan, der ligger lidt syd for byen

Fly til Montenegro

Hawaii Beach på øen Sveti Nikola kunne være oplagt til en udflugt

Fly til Montenegro

Budvas gamle bydel bør også være på din to-do-liste for denne ferie

Fly til Montenegro

Naturoplevelser

Bevæger man sig lidt væk fra Montenegros solbadede adriaterhavskyst, finder inde i landet en perlerække af fortrinlige naturoplevelser.

Så hvis du er mest til naturferie, kan du f.eks. kigge nærmere på Shkodërsøen (Lake Skadar).

På søens vestside finder du Rumjabjergene, som spejler sig i vandet og danner et vidunderligt syn. På søens østside finder du hundredvis af små bugter, som bare venter på at blive udforsket i egen kajak!

Også Durmitor National Park kunne være et godt bud, hvis du er til naturferie.

Fly til Montenegro

Fly til MontenegroFly til Montenegro

Herceg Novi og Kotorbugten

Et andet sted, hvor du i den grad kan få en lækker ferie i Montenegro, er ved Kotorbugten. Her finder du bl.a. hovedstaden Tivat, hvor du ankommer med fly.

Herudover er Herceg Novi også værd at fremhæve. Herceg Noci ligger lige ved grænsen til Kroatien og byder på naturskønne omgivelser, flotte strande og afslappet feriestemning.

Store charterselskaber som TUI og Sunweb er bl.a. også begyndt at tilbyde rejser til Herceg Novi. Det fortæller også lidt om, at det er et rejsemål, der er værd at satse på 😉

Billige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur - i skolernes sommerferie

Billige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur - i skolernes sommerferie

Fly til Montenegro – corona

Der er p.t. ingen covid-19-relaterede indrejserestriktioner i Montenegro.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur - i skolernes sommerferieBillige fly til Montenegro: Direkte flybilletter med SAS fra kun 1.240 kr. tur/retur - i skolernes sommerferie

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud