• 16 aug 2018

  Billige fly til Montenegro: tur/retur til kun 299 kr.

  Ferie ved Adriaterhavet har hele pakken: et varmt, subtropisk klima, sol i lange baner, maleriske landskaber og fantastiske strande! Og i adriaterhavsregionen er Montenegro et af de lande, du virkelig skal glæde dig til at stifte bekendstab med! Tit trækker Italien og Kroatien de største overskrifter i denne del af Europa, men Montenegro kan fuldt ud levere de samme himmelske rammer til strandferien. Og så kan du endda være heldig at finde kanonbillige flybilletter som dem herunder!

  Solferie i Montenegro
  august - september
  299 kr.
  København
  Montenegro
  Billige fly til Montenegro
  inkl. 5 kg håndbagage

  Billige fly til adriaterhavsferien

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde en masse superbillige flybilletter fra København til Montenegro. I både august og september er der billetter helt ned til 299 kr. Det er primært Spies, der udbyder de billige billetter, og her får du 5 kg håndbagage med gratis. Herudover kan du for bare 250 kr. tilkøbe 15 kg indchecket bagage.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København den 05.09. – 12.09. til kun 299 kr. Hvis du vil have det fulde overblik over alle de billigste afgange, kan du klikke på fly-linket ovenfor.

   

   

  Hotel i Montenegro

  Der findes rigtig mange hoteller i Montenegro. Jeg vil nok foreslå dig f.eks. at søge omkring den attraktive kystby Budva. Her har jeg f.eks. fundet det 3* Maslinjak (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) i nabobyen Becici. Og hvis du ser bort fra det forfærdelige billede, du bliver mødt af på skyscanner.dk, ser hotellet i den grad indbydende ud!

   

  Hotellet byder på en forrygende udsigt over Adriaterhavet og har et lækkert poolområde med liggestole, parasoller og en lille bar. Samtlige lejligheder på Maslinjak er desuden udstyret med aircondition og har enten terrasse eller altan med panoramaudsigt over havet.

   

  Prisen for en uge på dette 3* hotel er 2.087 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.044 kr. pr. person. Sammenlagt med flybilletter til 299 kr. giver det en samlet pris på 1.343 kr. pr. person for både fly og hotel.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budva, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

  Hotel i Montenegro
  f.eks. det flotte 3* Maslinjak
  OBS! Jeg ved godt, at billedet ikke ser for indbydende ud - men prøv lige at klikke videre til bookingsiden!

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter, og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler – måske vil du leje bil et par dage, måske under hele rejsen. Det er helt op til dig.

   

  Bilen nedenfor får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  297 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her