• 10 dec 2019

  Billige fly til Montenegro i skolernes sommerferie: tur/retur med SAS fra kun 868 kr.

  Sommerferie ved Adriaterhavet har hele pakken: et varmt, subtropisk klima, sol i lange baner, maleriske landskaber og fantastiske middelhavsstrande! I adriaterhavsregionen er Montenegro et af de lande, du virkelig skal glæde dig til at stifte bekendstab med! Tit trækker Italien og Kroatien de største overskrifter i denne del af Europa, men Montenegro leverer fuldt ud de samme himmelske rammer til strandferien – ofte bare til en markant bedre pris. Du kan nemlig være heldig at finde kanonbillige flybilletter som dem herunder. Og fordi hoteller heller ikke koster det store i Montenegro, har du virkelig muligheden for at booke en billig sommerferie ved Middelhavet!

   

  **OPDATERING** De billigste billetter er desværre væk. Du kan dog stadig finde billetter til priser fra ca. 1.400 kr.

  Solferie i Montenegro
  1. juli til 8. august
  fra868 kr.
  København
  Tivat
  Billige fly til Montenegro
  inkl. 8 kg håndbagage

  Billige fly til Montenegro

  I forhold til skolernes sommerferie kan det tit godt betale sig at være en ‘early bird’. Ved at booke i god tid kan du nemlig tit finde flybilletterne billigere, end hvad de typisk vil koste tættere på sommeren. Det er billetterne ovenfor et godt eksempel på.

   

  Lige nu kan du booke SAS-fly til Tivat i skolernes sommerferie i juli og august til mellem ca. 850 og 1.600 kr. Selvom det kan lyde som en stor forskel, er selv de “dyreste” billetter til 1.300-1.600 kr. faktisk ganske billige – det er nemlig ikke unormalt at se billetpriser omkring 2.000 kr. i juli. Du finder de billige afgange på alle onsdage og lørdage fra den 1. juli til den 8. august.

   

  Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en afgang fra onsdag den 8. juli til onsdag den 15. juli til kun 868 kr. Når du flyver hos SAS, må du gratis medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på onsdage og lørdage)

  • 01.07. – 08.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • 08.07. – 15.07.
  • 11.07. – 18.07.
  • 15.07. – 22.07.
  • 18.07. – 25.07.
  • 22.07. – 29.07.
  • 25.07. – 01.08.
  • 29.07. – 05.08.
  • 01.08. – 08.08.
  • + kombinationer af ovenstående datoer

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Montenegro

  Der findes rigtig mange hoteller i Montenegro. Og hvis du sagtens kan nøjes med budgethoteller, har du et hav af små, familieejede hoteller til yderst fornuftige priser at vælge imellem. Med de ovenstående flybilletter kan du snildt sammensætte en hel uges ferie i juli til under 2.000 kr. pr. person for både fly og hotel – men det er virkelig et spørgsmål om smag og behag (bl.a. derfor valgte jeg at fokusere på flybilletterne i denne artikel).

   

  Hvad angår hoteller, vil jeg dog foreslå dig f.eks. at søge omkring den attraktive kystby Budva. Her kan du f.eks. finde det 3* Villa Kosta fra den 8. til 15. juli til kun 1.000 kr. pr. person ved en rejse for 2 (dvs. 1.868 kr. pr. person for både fly og hotel). Med dette hotel får du en placering i selve Budva. Her får du altså en ferie, der både har by og strand på programmet.

  Hotel i Budva
  f.eks. det 3* Villa Kosta
  1.000 kr.

   

   

  Foretrækker du i stedet et hotel med et lille poolområde lidt uden for byen, kan du også overveje Djurasevic. Her kan du få en hel uges ferie for 1.151 kr. pr. person ved en rejse for 2 (det giver således en samlet pris på 2.019 kr. pr. person for både fly og hotel). På dette hotel får du en placering lidt syd for Budva og har derfor lidt roligere omgivelser (og er tættere på Sveti Stefan – se billederne nederst på siden).

  Hotel med pool
  f.eks. Djurasevic

   

  Om du foretrækker det ene eller det andet hotel – eller et helt tredje – er selvfølgelig helt op til dig. Der er i hvert fald masser af billige muligheder. Det behøver i øvrigt ikke kun at være strand det hele. Er du til naturoplevelser, kan du også kigge nærmere på f.eks. Shkodërsøen (Lake Skadar) eller Durmitor National Park 😉

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellerne, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter, og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Hos momondo kan du se deres store udvalg af lejebiler – måske vil du leje bil et par dage, måske under hele rejsen. Det er helt op til dig. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  fra349 kr.

   

  Billeder fra Budva

  Ingen billeder fra Budva uden mindst ét fra den berømte tidevandsø Sveti Stefan, der ligger lidt syd for byen

   

  Hawaii Beach på øen Sveti Nikola kunne være oplagt til en udflugt

   

  Budvas gamle bydel bør også være på din to-do-liste for denne ferie

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til Montenegro i skolernes sommerferie: tur/retur med SAS fra kun 868 kr.

  1. Jon says:

   Hej 🙂
   Har du erfaring, med hvor lang tid i forvejen billetter til Montenegro typisk er billigst? Kommer der typisk ‘last minute’ tilbud?

   Lige nu finder jeg billetter til små 2500, hvis man rejser slut juli. Det er jo desværre væsentligt mere end de priser, du fandt tilbage i december.. 🙁

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Jon 🙂

    Det er som regel rigtig dyrt, når man vælger at rejse i skolernes sommerferie. Da det er en specifik destination, du gerne vil rejse til, anbefaler jeg som udgangspunkt, at du ikke venter til sidste øjeblik med at bestille billetterne (især hvis du også gerne vil rejse på specifikke datoer). Det er umuligt at spå om, hvorvidt priserne vil falde igen. Nu er der fortsat rimeligt lang tid til sommerferien, så du kan måske godt vente lidt endnu. Men jeg vil som sagt ikke anbefale last minute (så løber du i hvert fald en risiko). I øvrigt er billetter til omkring 2.000+ kr. langt fra unormalt i juli. 🙂

    Du kan også overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Christina says:

   De er vidst væk allerede, desværre.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Christina 🙂

    Ja, du har desværre helt ret. De billigste billetter er væk – det gik godt nok hurtigt! Jeg kan dog se, at du stadig kan finde billetter til priser fra ca. 1.400 kr., og som jeg skriver i artiklen, så er det også en rigtig fin pris, når det er i skolernes sommerferie 😉

  Se fly-tilbud her