• 11 sep 2019

  Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 nætter fra kun 774 kr. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

  Hvis du elsker at rejse lidt anderledes steder hen, så er jeg sikker på, at du vil være vild med den her rejse til Bosnien-Hercegovina. Landet er utroligt gæstfrit og meget smukt. Naturen er noget helt for sig selv, så hvis du elsker at vandre, rafte eller opleve smuk natur med bl.a. vandfald og gamle ruiner, så er det her stedet for dig! Du kan besøge hyggelige markedspladser med økologisk frugt og grønt, og hvis du elsker kød, så kan du kaste dig ud i nogle af lokalretterne så som gullasch eller fyldt kalvekød. Og det bedste er, at det er utrolig billigt at rejse i Bosnien-Hercegovina, så du kan komme på en meget spændende tur til næsten ingen penge! I oktober og starten af november måned kan du også se frem til lune temperaturer på omkring 20-25 grader.

   

  Nedenfor kommer jeg med lidt rejseinspiration, som tager dig til nogle af Bosnien-Hercegovinas smukkeste byer og områder. Dette er blot inspiration, og det er helt op til dig, hvordan du sammensætter din rejse.

  Oplev spændende Bosnien-Hercegovina
  september - april
  fra774 kr.
  Billund og Malmø
  Tuzla
  Billige fly til Tuzla
  Fly fra Billund
  Fly fra Malmø
  Lejebil i Bosnien-Hercegovina
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  177 kr.
  Hotel
  295 kr.
  Fly
  302 kr.
  Lejebil
  177 kr.
  Total (pr.person)
  774 kr.

  Fly til Bosnien-Hercegovina

  I dag har jeg fundet billige flybilletter til Tuzla i Bosnien-Hercegovina. Du kan flyve hertil året rundt fra både Billund og Malmø. Lige nu kan du f.eks. finde billetter til mellem 300 – 500 kr. i september, oktober, november og december.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund tirsdag d. 8 oktober til lørdag d. 12. oktober til kun 302 kr. I september og oktober kan du flyve direkte på tirsdage og lørdage, så du kan sagtens forlænge eller forkorte din tur i forhold til mit eksempel. Fra november kan du flyve direkte på mandage og fredage.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde lige så billige billetter fra København, men hvis du smutter til Malmø Lufthavn (det kan gøres nemt med Neptun busselskab til lidt over 100 kr.), så kan du finde billetter til mellem 300 – 600 kr.

   


  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund (afgange på tirsdage og lørdage + mandage og fredage)

  • 24.09. – 28.09.
  • 01.10. – 05.10.
  • 04.11. – 08.11.
  • 11.11. – 15.11.
  • 18.11. – 22.11.
  • 02.12. – 06.12.
  • 09.12. – 13.12.
  • Og flere

   

  Fra Malmø

  • 30.09. – 04.10.
  • 21.10. – 25.10.
  • 04.11. – 08.11.
  • 11.11. – 15.11.
  • 18.11. – 22.11.
  • 25.11. – 29.11.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil i Bosnien-Hercegovina

  På en rundrejse rundt i noget af det smukke land får du selvfølgelig brug for en bil. Jeg har fundet en i hele rejseperioden til kun 354 kr., dvs. 177 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk, de fleste biludlejningsfirmaer i Bosnien-Hercegovina og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rejseinspiration

  Dette er som sagt bare et eksempel på, hvordan du kan sammensætte din rundrejse. Jeg har lavet en rute, hvor du kommer igennem nogle af Bosnien-Hercegovinas flotteste byer og seværdigheder. Som en lille bonus-info er det meget billigt at leve her – du kan spise et måltid mad for så lidt som 20 kr. og drikke en øl til 10 kr.

   

  Tuzla

  Du lander relativt sent i Tuzla lufthavn (kl. 22:35), og derfor har jeg valgt den første nat her. Du kan dog sagtens sætte kurs mod en anden by og overnatte der, hvis du hellere vil det.

   

  Du kan bo virkelig billigt i Bosnien-Hercegovina – og Tuzla er ikke nogen undtagelse. De hoteller jeg har fundet på denne rundrejse er simple, fine lejlighedshoteller/guesthouses. Du kan selvfølgelig altid selv finde hoteller efter eget valg. I Tuzla kan du f.eks. bo på Sobe Jana til kun 61 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Tuzla
  61 kr.

  Sarajevo

  Efter en god nats søvn i Tuzla går turen nu videre til Sarajevo. Sarajevo er landets hovestad, og her kan du opleve en smuk og spændende by med flot arkitektur og god stemning. Du kan blandt andet besøge et af de mange hyggelige markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt, prøve smage lokale specialiteter og købe souvenirs med hjem. Du kan eventuelt gøre et lille stop i Visoko – her skulle der efter sigende befinde sig verdens største pyramide ”Visocica Hill”. Nogle af Sarajevos highlights er Gallery 11/07/95 (meget rørende udstilling om borgerkrigen), Bascarsija (en super smuk del af den gamle bydel), Sarajevo War Tunnel og Latin Bridge.

   

  I Sarajevo har jeg fundet det fine Apartment Nina til 57 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Sarajevo
  57 kr.

  Mostar

  Efter en dag i Sarajevo går turen til Mostar. Denne by er super smuk, og midt i byen finder du den flotteste bro. Det er også fra denne bro, at der hver sommer bliver afholdt verdens længste ”bridge-diving” konkurrence – et meget spændende syn og oplevelse. Ellers byder byen på utrolig flot arkitektur. Hvis du er til naturoplevelser, kan du tage til Blagaj – her kan du blandt andet rafte i floden Buna. Nogle af de ting du bør opleve, når du er i området er Koski Mehmed-Pasha’s moske, Karadoz-Bey Moschee og måske en kanotur på Neretva-floden. Du kan også overveje et stop ved Kravica vandfaldene – så smukt et naturområde med fantastiske vandfald.

   

  I denne hyggelige by har jeg fundet Anja Mostar. Her kan du bo til kun 168 kr., dvs. 84 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Mostar
  84 kr.

  Jajce

  I Jajce finder du super flot natur med blandt andet smukke vandfald – besøg f.eks. Pliva Waterfall. Du kan også tage ud og opleve de gamle borge ”Jajce Castle” og ”Tesanj Castle”, som minder om noget fra Game of Thrones.

   

  Din sidste nat tilbringer du i Jajce, inden du kører videre mod lufthavnen næste dag. Det tager ca. 4 timer, og du skal flyve ved 17 tiden. I Jajce har jeg fundet Jajce Hostel. Her kan du bo på et dobbeltværelse med eget bad til 93 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Jajce
  93 kr.

   

  Prisoversigt

  • Fly t/r Tuzla: 302 kr.
  • Lejebil: 177 kr.
  • Hotel Tuzla: 61 kr.
  • Hotel Sarajevo: 57 kr.
  • Hotel Mostar: 84 kr.
  • Hotel Jajce: 93 kr.
  • Pris i alt (pr. person): 774 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 nætter fra kun 774 kr. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

  1. Ditte says:

   Hej Rejsespejder,
   vi har lige bestilt flybilletter til turen til Bosnien, nu kigger vi så på muligheder af billeje. Vi vil derfor høre om du har erfaringer eller ved noget omkring det selskab du har sat ind på denne rejse – firmaet Nur? Om det skulle være “ordentligt”. Håber du kan hjælpe. Mvh.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Ditte 🙂

    Jeg er helt sikker på, at firmaet Nur er ordentligt. Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. I øvrigt er sider som Momondo jo heller ikke interesseret i at sende deres kunder videre til snydesider. Så du kan sagtens stole på Nur 🙂

    Det man skal være opmærksom på, når man lejer bil er, at dem du lejer bilen af ofte vil være ihærdige ift. at sælge mere. Men her skal du/I selvfølgelig gøre op med jer selv, hvad I har brug for og knap så meget brug for.
    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  2. AA says:

   Hej Rejsespejder,

   Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig, om jeg skal tage denne roadtrip til Bosnien (hvor jeg smider en ekstra dag til Dubrovnik i mikset) eller om jeg skal lave en storbyferie til Budapest.

   Det er en bryllupsrejse i fra slutjuli på 4 dage for mig og min kone, som også er vores første rejse sammen.

   Jeg ved selvfølgelig at det er to forskellige rejser, og kommer an på, hvad vi vil. Men vil alligevel spørge dig, om du måske har input der kan hjælpe os med at vælge?

   Bedste hilsner,

   Et spændt bryllupspar

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej 🙂
    Tillykke med det kommende bryllup 🙂
    Du har helt ret – det er 2 forskellige rejser og det kommer meget an på, hvad man er til.
    4 dage er måske ikke alverden, så på baggrund af det, ville jeg personligt selv vælge en storbyferie til Budapest. Så man har tid til at spise noget god mad, slentre ned af gaderne hånd i hånd og bare nyde byens hyggelige stemning.
    Jeg håber I får alletiders bryllupsrejse 🙂

  3. Maria says:

   Hej.

   Jeg sidder lige og kigger på rejse til Bosnien – har kigget på de datoer du har lagt op. Jeg prøver og vælge d. 28/5-1/6 men det er meget dyre priser i forhold til hvad du har skrevet det koster? Hvordan kan det være?

   Hilsen Maria

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maria,
    Som skrevet i artiklen, så har jeg fundet billetter i prislejet 270 – 420 kr. 🙂
    Jeg kan dog godt se, at billetterne på den dato du har søgt på er steget til 470 kr. – priserne er desværre ikke stabile og kan ændre sig.

  4. Stine says:

   Uh! Det ser pragtfuldt ud
   Vi tænker at køre selv til Kroatien – og også et smut om Monte negro til sommer.
   Har du gode fif i stil med ovenstående beskrivelse liggende?
   Så fedt m inspiration
   Mvh
   Stine

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Stine,
    Tusind tak for skøn feedback 🙂
    Hvor fedt med Kroatien og Montenegro til sommer – det tror jeg I bliver glade for!
    Jeg har en ældre artikel, hvor jeg skriver lidt om naturen i Montenegro. Den kan du læse her.
    Hvis I er til natur, så skal I helt sikkert også besøge Plitvicesøerne når I er i Kroatien. Det kan du læse mere om her.
    Rigtig god sommerferie til jer når I kommer dertil og du må altid gerne vende tilbage med gode tips når I har været afsted 🙂

  5. Merete says:

   Vil gerne inviterer men datter på denne tur i september, kom gerne med dato forslag!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Merete 🙂

    Du kan finde de billige billetter på stort set alle tirsdage og lørdage i september. Så du burde kunne finde billige flybilletter på f.eks. alle tirsdag-til-lørdag-rejser 🙂