Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 976 kr.
Bosnien_hercegovina
Andet

Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 dage fra kun 976 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Andet |

Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 dage fra kun 976 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Hvis du elsker at rejse til de lidt mere oversete rejsemål, så er jeg sikker på, at du vil elske denne rejse til Bosnien-Hercegovina! Landet er utroligt gæstfrit og meget, meget smukt. Naturen er noget helt for sig selv, så hvis du elsker at vandre, rafte eller opleve smuk natur med bl.a. vandfald og gamle ruiner, så er Bosnien en destination lige for dig! Du kan besøge hyggelige markedspladser med økologisk frugt og grønt, og hvis du elsker kød, så kan du kaste dig ud i nogle af lokalretterne som gullasch eller fyldt kalvekød. Og det bedste er, at det er utrolig billigt at rejse i Bosnien, så du kan komme på en meget spændende rundrejse til næsten ingen penge!

Nedenfor kommer jeg med lidt rejseinspiration, som tager dig til nogle af Bosnien-Hercegovinas smukkeste byer og områder. Dette er blot inspiration, og det er i sidste ende helt op til dig, hvordan du sammensætter din rundrejse.

Oplev spændende Bosnien-Hercegovina

Hele året

fra

976 kr.

Billund ✈ Sarajevo

Billige fly til Bosnien

290 kr.

Lejebil i Bosnien-Hercegovina

343 kr.

Hotel

343 kr.

Fly

290 kr.

Andet

343 kr.

Total (pr. person):

976 kr.

til Bosnien-Hercegovina

Du lander til middag i Tuzla, hvor du kan hente din lejebil og derefter køre videre til Sarajevo, der ligger to timers kørsel fra Tuzla. Men bare rolig. Du kommer tilbage og overnatter i Tuzla den sidste nat inden hjemrejsen. Det passer nemlig bedst med flyrejsen hjem.

Sarajevo er Bosniens hovedstad, og her kan du opleve en smuk og spændende by med flot arkitektur og god stemning.

Du kan bl.a. besøge et af de mange hyggelige markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt til souvenirs og prøvesmage lokale specialiteter.

Nogle af Sarajevos højdepunkter tæller bl.a. Gallery 11/07/95 (meget rørende udstilling om borgerkrigen), Bascarsija (en smuk del af den gamle bydel), Sarajevo War Tunnel og Latin Bridge.

Du kan som sagt bo virkelig billigt i Bosnien-Hercegovina – og Sarajevo er ingen undtagelse. I Sarajevo har jeg fundet et hyggeligt og budgetvenligt gæstehus. Fra onsdag den 6. september til torsdag den 7. september koster et ophold kun 112 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Sarajevo

112 kr.

Ifm. Sarajevo bør du helt klart også overveje at køre et smut forbi “de bosniske pyramider”. Her finder du bakken Visočica, som i midten af 00’erne blev genstand for en del international opmærksomhed.

En amerikansk-bosnier, Semir Osmanagić, påstod nemlig, at bakken i virkeligheden var en forhistorisk pyramide – opført 12.000 år f.Kr. Og selvom påstanden viste sig ikke at holde vand, har de bosniske pyramider lige siden været en af landets største attraktioner.

Bosnien-HercegovinaBosnien-Hercegovina

Mostar

Bosnien-Hercegovina

Efter Sarajevo går rejsen videre til skønne Mostar.

Denne charmerende by er fantastisk smuk, og midt i byen finder du den flotteste bro. Det er i øvrigt også fra denne bro, at der hver sommer bliver afholdt verdens længste bridge diving-konkurrence.

Herudover byder Mostar på utrolig flot arkitektur. Hvis du er til naturoplevelser, kan du tage til Blagaj, hvor du bl.a. kan rafte i floden Buna.

Nogle af de ting, du bør opleve, når du er i området, er Koski Mehmed-Pasha’s moske, Karadoz-Bey Moschee og måske en kanotur på Neretva-floden.

Du kan også overveje et stop ved Kravica-vandfaldene – så smukt et naturområde med fantastiske vandfald.

Bosnien-Hercegovina

I hyggelige Mostar har jeg fundet det trestjernede hotel Pansion Anja Mostar. Her kan du booke en overnatning fra torsdag den 7. september til fredag den 8. september til kun 82 kr. pr. person ved en rejse for to.

Hotel i Mostar

82 kr.

Tuzla

Turen slutter i Tuzla, som er den tredjestørste by i Bosnien-Hercegovina.

Tuzla er også kendt som “saltbyen”, fordi de eneste saltsøer på hele det europæiske kontinent ligger netop her. Søerne er kendt som de pannoniske søer, og de er helt klart et besøg værd, hvis du ligger vejen for byen.

Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 dage fra kun 976 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Du kan f.eks. bo på hotellet Centre fra fredag den 8. september til lørdag den 9. september til kun 149 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer.

Hotel i Tuzla

149 kr.

Dagen efter er der afgang mod lufthavnen, hvor du har et fly hjem til Billund kl. 19.15. Køreturen fra hotellet til lufthavnen er ca. 25 minutter.

Prisoversigt (pr. person)

  • Fly tur/retur Tuzla: 290 kr.
  • Lejebil: 343 kr.
  • Hotel Sarajevo: 112 kr.
  • Hotel Mostar: 82 kr.
  • Hotel Tuzla: 149 kr.
  • Pris i alt: 976 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 dage fra kun 976 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hotellerRundrejse i Bosnien-Hercegovina: 4 dage fra kun 976 kr. p.p. inkl. fly, lejebil og alle hoteller

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud