Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.764 kr.
Rundrejse i Slovenien
Andet

Rundrejse i Slovenien

1 uge med lejebil inkl. fly og river rafting

Rundrejse i Slovenien, en perle gemt i det sydøstlige hjørne af Europa, er måske ikke det første folk kommer i tanke om, når de fantaserer om deres næste roadtrip. Men det er altså en skam. For dette lille, men utroligt mangfoldige land, har så meget at byde på, at det burde stå højt på ønskelisten hos enhver eventyrlysten sjæl. Fra de majestætiske alper i nord til de maleriske kystbyer langs Adriaterhavet i syd – Slovenien har en naturrigdom og kulturarv, der vil forbløffe enhver rejsende. Så hvad venter du på – det er blevet tid til at udforske Slovenien! ✈️🚘

Rundrejse i eventyrlige Slovenien

maj – oktober

fra

1.764 kr.

✈️ fra København

⛰️🌊 Oplev majestætiske alper og maleriske kystbyer

🛶 Inklusive river rafting!

Billige fly til Slovenien

Lejebil i Slovenien

415 kr.

Raftingtur

470 kr.

Lejebil

415 kr.

Fly

879 kr.

Raftingtur

470 kr.

Total (pr. person):

1.764 kr.

Rundrejse i Slovenien – fly

Vil du gerne rejse til Slovenien, er der kun en enkelt direkte rute fra Danmark.

Den går fra København, hvor Norwegian i perioden fra maj til oktober flyver to gange om ugen.

P.t. koster stort set alle flybilletter et sted mellem 800 og 1.200 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til en afgang fra fredag den 10. maj til fredag den 17. maj. På disse datoer koster flybilletterne kun 879 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet. Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Billige rejsedatoer

Prisniveau: ca. 800 – 1.200 kr. tur/retur

  • Maj – 21. juni: Mandage og fredage
  • 22. juni – 17. august: Tirsdage og lørdage
  • 19. august – 25. oktober: Mandage og fredage

Rundrejse i Slovenien – lejebil

Nu er der kommet styr på flybilletterne – så mangler du blot en billig lejebil.

Jeg har f.eks. fundet en lejebil i hele rejseperioden til i alt 830 kr. – hvilket svarer til kun 415 kr. pr. person ved en rejse for to.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Slovenien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rundrejse i Slovenien

Fra de idylliske søer og betagende bjerge til de historiske slotte og charmerende kystbyer – Slovenien har et væld af oplevelser at tilbyde! Nedenfor er jeg kommet med mit bud på en rundrejse, hvor du kommer forbi flere af Sloveniens højdepunkter.

Som altid med denne slags rundrejser er turen nedenfor mest tænkt som inspiration – du skal altså være velkommen til at tilpasse rejsen, lige som du ønsker, så du kan få set og oplevet alt det, du gerne vil 😉

Dag 1: Velkommen til Ljubljana og Bled

Dit eventyr begynder tidligt om morgenen, når du lander i Sloveniens charmerende hovedstad, Ljubljana. Her kan du bruge lidt af dagen på at gå på opdagelse i den maleriske gamle bydel og beundre de farverige facader, før din rejse fortsætter mod Bled.

Bled er berømt for sin smukke sø, hvor der ligge den fineste lille ø med en kirke. Tag en bådtur ud til øen og nyd den uforglemmelige udsigt over det omkringliggende landskab. Du kan også tage en gåtur rundt om søen og nyde den fredelige atmosfære, før du indlogerer dig for natten.

Ljubljana

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Ljubljana


Bled-søen

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Bled-søen


Dag 2-4: Eventyr i Bovec

Næste stop på din rundrejse i Slovenien er den maleriske by Bovec. På vejen fra Bled til Bovec kan du med fordel stoppe ved en af Sloveniens mest bemærkelsesværdige naturlige seværdigheder, Vintgar-kløften, som er kendt for sine dramatiske klippesider, krystalklare vand og smukke natur. Efter du har udforsket Vintgar-kløften, går turen videre til Bovec. Her har du mulighed for flere skønne naturoplevelser – du kan bl.a. vandre gennem den naturskønne Triglav Nationalpark og beundre det imponerende Boka-vandfald.


Vintga-kløften

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Vintga-kløften


Triglav Nationalpark

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Triglav Nationalpark


Boka-vandfaldet

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Boka-vandfaldet


Det er også ved Triglav Nationalpark, at du finder Soca-floden med sit brusende, krystalklare vand, som indbyder til et ægte raftingeventyr. Og et raftingeventyr skal du da ha’! Og sådan et har jeg fundet på getyourguide.dk.

Der findes flere forskellige tilbud på raftingture på Soca-floden, men jeg har valgt en halvdags-raftingtur på 3 timer, hvor et professionelt raftingteam vil instruere dig undervejs, og hvor du både får lov til at padle gennem flodens strømme og holde svømmepauser i flodens smaragdgrønne “pools”. Raftingturen koster fra kun 470 kr. pr. person inkl. gratis afbestilling. Du kan se hvilke datoer, du kan booke turen, nedenfor.

Soca-floden og riverrafting

Rundrejse i Slovenien hvor du kan river rafte på Soca-floden

Rundrejse i Slovenien hvor du kan rafte på Soca-floden

Rundrejse i Slovenien - river rafting på Soca-floden


Dag 5: Slotsbesøg ved Postojna

Efter tre overnatninger i Bovec og en masse naturoplevelser rigere går turen videre til Postojna, hvor du har en enkelt overnatning. Under dit ophold i Postojna kan du besøge det spektakulære Predjama-slot, der ligger i en imponerende klippehule. Tag på en guidet tur gennem slottet og opdag dets spændende historie og fascinerende arkitektur.

Predjama-slottet

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Prodjama-slottet


Dag 6: Afslapning ved Adriaterhavet

Den andensidste nat af din rundrejse i Slovenien kan du vælge at tilbringe i en af de charmerende kystbyer Piran eller Portoroz, hvor du kan slappe af på de gyldne strande og nyde det klare blå vand i Adriaterhavet. Vælger du at overnatte i Piran, kan du gå en tur gennem de smalle brostensbelagte gader og beundre den middelalderlige arkitektur og autentiske atmosfære. Overnatter du i stedet i Portoroz, kan du forkæle dig selv med lidt wellness på et af de lokale spa-resorts.

Piran

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Piran


Portoroz

Rundrejse i Slovenien hvor du kommer forbi Portoroz


Dag 7 og 8: Rejsens afrunding

Slutteligt går turen tilbage til Ljubljana hvor du har din sidste overnatning – det betyder også at din rundrejse i Slovenien nærmer sig sin ende. På din sidste dag i Ljubljana kan du udforske byen, besøge en af de hyggelige caféer ved flodbredden og nyde den afslappede stemning. Dagen efter flyver du tidligt hjem til Danmark, og det sætter altså punktum for din rundrejse i Slovenien.

Er en rundrejse ikke lige dig, men vil du gerne opleve lidt af Slovenien alligevel, kan du læse min artikel om en rejse til Ljubljana.

Rundrejse i Slovenien – hoteller

Du får selvfølgelig også brug for hoteller på din rundrejse i Slovenien.

Du kan søge efter hoteller i Bled til din første nat nedenfor og derefter tilpasse søgningen til din videre rejse.

Hoteller i Slovenien

Rundrejse i Slovenien – Oplevelser

Vil du gerne have yderligere inspiration til din rundrejse til Slovenien, kan du danne dig et overblik over aktiviteter og oplevelser på getyourguide.dk

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i SlovenienRundrejse i Slovenien

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar