Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 561 kr.
Gjipe-Albanien-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Albanien – Adriaterhavets strandparadis

Flybilletter tur/retur til hovedstaden Tirana

Fly |

Billige fly til Albanien – Adriaterhavets strandparadis

Hvor i Europa får du den bedste strandferie til færrest penge? Svaret på dette spørgsmål må næsten være Albanien! Jep, Grækenlands naboland har en førsteklasses beliggenhed i middelhavsregionen, lige der hvor Adriaterhavet mødes med Det Ioniske Hav. Albanien har derfor en kanonlækker kyststrækning, hvor du finder et utal af kridhvide palmestrande med turkisblåt havvand, der mest af alt leder tankerne hen på langt mere eksotiske destinationer! Så selvom Albanien kun er på størrelse med Jylland, er landet stadig en af Sydeuropas allerbedste sol- og stranddestinationer. Og lige nu kan du altså finde en række billige fly til Albanien! ☀️🏖️

Sol- og strandferie i Albanien

juni – september

fra

561 kr.

✈️ Fra København og Malmø

🏖️ Førsteklasses strande ved Adriaterhavet

🔥 Billigt up-and-coming rejsemål i Sydeuropa

Fly til Albanien

Hvis du nu er begyndt at drømme om en solrig rejse til Albanien, så er vi to 😍

Fra København kan du flyve med SAS og Norwegian til hovedstaden Tirana.

P.t. er Norwegian klart billigst at flyve med.

Hos dem kan du finde returbilletter fra juni til september. Og lige nu kan du finde en del meget billige afgange i især juni og september.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. linket til flybilletter fra onsdag den 11. september til onsdag den 18. september. På disse datoer koster billetterne kun 561 kr.

Fra Malmø kan du booke billetter helt fra april til oktober hos ungarske Wizz Air. P.t. koster de billigste returbilletter fra ca. 600 kr.

OBS: Du kan booke bustransfer mellem København og Malmø Lufthavn hos Neptunbus.

Bagage: Hos Wizz Air og Norwegian må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen (billigst at gøre direkte gennem flyselskabet).

Fly til Albanien – billige rejsedatoer

Fra København (prisniveau: ca. 550 – 990 kr.)

 • 05.06. – 12.06.
 • 08.06. – 15.06.
 • 12.06. – 19.06.
 • 04.09. – 11.09.
 • 11.09. – 18.09.
 • 18.09. – 25.09.
 • Og flere

Fra Malmø (prisniveau: ca. 600 – 990 kr.)

 • 02.06. – 09.06.
 • 09.06. – 16.06.
 • 25.08. – 01.09.
 • 12.09. – 19.09.
 • 15.09. – 22.09.
 • 19.09. – 26.09.
 • 13.10. – 20.10.
 • Og flere

Hoteller i Albanien

Fordi Albanien kun er på størrelse med Jylland, kan du tillade dig at lede efter hoteller i hele landet. Især hvis du beslutter dig for at leje en bil (klart min anbefaling).

Hvis du bare gerne vil fra lufthavnen og hen til nærmeste stranddestination, kan du f.eks. søge efter hotel omkring byen Durrës (ca. 30 km fra lufthavnen). Så kan du nøjes med en taxi.

Der er dog også mange andre muligheder – f.eks. ferieperlen Sarandë. Den (og flere andre destinationer) kan du læse mere om nedenfor.

Vær i øvrigt opmærksom på, at du ankommer sent til Tirana. Så til den første nat vil du måske bare gerne bo på et hotel, der ikke ligger for langt væk.

Lejebil

Medmindre du vælger et hotel i nærheden, vil det være en rigtig god idé med en lejebil i Albanien – det åbner nemlig op for mange muligheder og gør transporten til hotellet markant nemmere.

Fly til Albanien – inspiration

Nu har jeg efterhånden snakket en del om Albaniens mange strande. Og de ligger virkelig som perler på en snor – især på strækningen fra storbyerne Durrës og Vlorë ned mod den græske grænse længere sydpå. Derfor kan du herunder læse lidt mere om landets mange fantastiske stranddestinationer. Enjoy! 

Durrës er den nordligste by på denne liste og er derfor også tættest på hovedstaden Tirana, hvor du lander. Selvom det er en af landets største byer, finder du stadig glimrende strande i og omkring Durrës. De kan dog være ret befolkede – særligt i højsæsonen.

Fly til Albanien

Lidt syd for Vlorë finder du Dhërmi, der er et af Albaniens mest kendte strandområder. Og med god grund. Med bjerge i baggrunden, en lang, hvid strand og lokkende turkis badevand har Dhërmi hele pakken. Stranden er vel at mærke en af de mest besøgte i landet, men selv i højsæsonen burde du kunne finde en ledig plads.

Fly til Albanien

Vil du så vidt muligt gerne undgå for mange turister, finder du lidt syd for Dhërmi en lidt skjult perle – Gjipe. Denne strand ligger gemt bag bjergene og lidt væk fra vejen, hvilket betyder, at en rask vandretur på ca. 30 minutter er påkrævet, hvis du vil nyde en dag på denne strand.

Fly til Albanien

Himarë er et andet af Albaniens flittigt besøgte strandområder. Byen er charmerende, som dagen er lang, og du finder adskillige gode strande i nærheden – bl.a. Livadhi.

Fly til Albanien

Syd for Himarë ligger Borsh, der holder rekorden som Albaniens længste strand. Her kan du nyde en 7 km lang kyststrækning langs den albanske riviera med omgivende natur, der varierer fra olivenlunde til højtragende bjergtoppe.

Fly til Albanien

Endnu længere nede, tæt på grænsen til Grækenland og lige ved siden af øen Korfu, ligger byen Sarandë, der ofte kaldes for den albanske rivieras hovedstad. I selve Sarandë får du altså mere by- end strandferie, men området omkring byen er stadig spækket med superlækre strande!

Fly til Albanien

Sarandë er uden tvivl en af Albaniens mest populære feriebyer, men du kan faktisk stadig finde superbillige hoteller. Hvis du vil bo i Sarandë, kræver det dog nok, at du tilbringer den første nat tættere på lufthavnen, da du ankommer sent til Tirana. Det tager nemlig ca. 4 timer at køre ned til Sarandë fra Tirana. Men hvis du bare gerne vil derned hurtigst muligt, kan du også køre om natten. Det styrer du selv.

Hoteller i Sarandë

Syd for Sarandë har du endnu en strandperle i form af Ksamil. Denne by ligger kun et stenkast fra græske Korfu. Ksamil bliver ofte kaldt den ioniske perle, fordi den er så smuk. Dog er her også ret turistet – særligt i august.

Fly til Albanien

Sidst på listen får du også lige et sted, som ikke er en strand ved havet – men en sø. En del af Ohrid-søen ligger nemlig i Albanien! Og den kan også være et superlækkert rejsemål.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Albanien - Adriaterhavets strandparadisBillige fly til Albanien - Adriaterhavets strandparadis

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud