Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Europas billigste land 🌍 fra 837 kr.
Nordmak-1-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Nordmakedonien

Forlænget weekend inkl. hoteller og fly

Weekendophold |

Rejse til Nordmakedonien

Jeg har skrevet om Ohrid nogle gange før, og byen er efter min mening en af Europas skjulte skatte.

Selvom Ohrid har været på bl.a. Lonely Planets årlige top 10-liste over verdens bedste rejsemål, så fortjener den stadig lidt ekstra opmærksomhed, hvis du spørger mig, for der er sikkert stadig mange, som endnu ikke kender Ohrid og Nordmakedonien. Men landet og byen byder på utrolig meget!

Ohrid ligger direkte ved søen af samme navn, og netop søen udgør et imponerende syn med sin smukke blå farve og lokkende strande. Hele Nordmakedonien byder faktisk på meget smuk natur, en gæstfri befolkning og lækker mad!

Og så må man heller ikke glemme, at det er Europas allerbilligste land. Det kan du læse mere om her ☀️

Billig ferie til smukke Nordmakedonien

August – oktober

fra

837 kr.

✈️ fra København

🤑 Europas billigste land!

✨ Se smukke Ohridsøen

Fly til Nordmakedonien

561 kr.

Hotel i Skopje (til første nat)

67 kr.

Hotel i Ohrid

209 kr.

Hotel i Ohrid

209 kr.

Fly

561 kr.

Hotel i Skopje

67 kr.

Total (pr. person):

837 kr.

Fly til Nordmakedonien

For at komme til Ohrid har du selvfølgelig også brug for flybilletter.

Fra Danmark kan du flyve direkte med Wizz Air fra København til den nordmakedonske hovedstad, Skopje (herfra kan du så tage videre til Ohrid med bus eller lejebil – men mere om det senere).

Der er direkte afgange på alle tirsdage, torsdage og lørdage. Prisniveauet ligger ofte mellem 400 og 1.100 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter med afgang fra København fredag den 13. september til mandag den 16. september til kun 561 kr.

Du lander desværre ca. kl. halv to om natten, men det gør sig gældende for samtlige afgange.

Hos Wizz Air må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med, vil det som regel altid være billigst at købe flybilletterne og bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer til Ohrid

København 

  • 11.09. – 16.09.
  • 11.09. – 18.09.
  • 13.09. – 18.09.
  • 16.09. – 20.09.
  • 16.09. – 23.09.
  • 18.09. – 23.09.
  • 18.09. – 25.09.
  • 20.09. – 25.09.
  • Og flere

Hotel i Skopje

Fordi du lander så sent, har jeg valgt at finde et hotel i Skopje til den første nat. Og her kan du få en god nats søvn på et firstjernet lejlighedshotel til kun 67 kr. pr. person. Jep, den er god nok – det er Europas billigste land 😅

Hotellet hedder SkopjeLUX Apartments og ligger i centrum af Skopje. Det består af lækre ferielejligheder på over 100 kvm, så du har masser af plads. Lejligheden er desuden udstyret med alt det, man kan forvente i en ferielejlighed, herunder eget køkken.

Prisen for en enkelt nat i en 105 kvm ferielejlighed fra fredag den 13. september til lørdag den 14. september er i alt 134 kr. – altså kun 67 kr. pr. person.

OBS: Da du tjekker ind om natten, vil jeg råde dig til at kontakte hotellet på forhånd, så I kan aftale din ankomst.

Rejse til Nordmakedonien

Rejse til Nordmakedonien

Hotel i Orhid

Også i Orhid er hotelpriserne helt i bund.

Du kan nemlig finde en masse rigtig fine familiedrevne hoteller, lejlighedshoteller og pensioner til næsten ingen penge – f.eks. det superbillige og anmelderroste lejlighedshotel The House Apartments & Guesthouse.

Dette trestjernede lejlighedshotel er placeret i centrum af Ohrid – og kun 500 meter fra Ohridsøen! Bedre beliggenhed skal du altså lede længe efter!

Værelserne er både flotte og hyggelige med en elegant indretning. Hvad angår faciliteter, fejler værelserne heller intet. De er bl.a. udstyret med fladskærms-tv, aircondition og gratis wi-fi.

Sidst, men ikke mindst, er prisen absurd billig. I dette eksempel har jeg fundet et 2-nætters ophold fra lørdag den 14. september til mandag den 16. september. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 418 kr. Dette svarer således kun til 209 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde andre hoteller.

Rejse til Nordmakedonien

Rejse til Nordmakedonien

Rejse til Nordmakedonien

Transport fra Skopje til Ohrid

Din rejse starter i Skopje – Makedoniens hovedstad og det økonomiske og politiske centrum i landet.

Udover en smuk, gammel bydel findes der et spændende natteliv og gode shoppingmuligheder i Skopje. Også den gamle karavanestation Suli An med sin bazar er et besøg værd. I denne livlige del af byen finder du mange lækre restauranter og barer.

Fra Skopje tager du bussen til et af Makedoniens absolutte højdepunkter – Ohridsøen – der ligger i den sydvestlige del af landet.

Hele Ohrid-regionen byder på uberørt natur omgivet af imponerende bjergkæder og en gæstfri befolkning. Den krystalklare sø er Europas dybeste og strækker sig hele vejen fra Makedonien til Albanien.

Lejebil

Jeg har efterhånden hørt fra en del, som er rejst til Ohrid. En erfaring, som mange har gjort sig, var, at en lejebil ville være en stor fordel – særligt så de kunne opleve lidt mere af området.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Nordmakedonien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejseinspiration til Ohrid

Ohrid

På din tur til Ohrid bør du helt sikkert tage en tur forbi kirken St. John Kaneo!

Det er en af Ohrids allerstørste og mest fotograferede turistattraktioner – og det er jo helt forståeligt! Hvor er den dog bare superflot. Og bare vent til du ser udsigten over Ohridsøen – det er et syn, du sent vil glemme!

Udover St. John Kaneo-kirken bør du også opleve Ohrids gamle bydel, der har sikret byen øgenavnet det slaviske Jerusalem. Her vrimler det med gamle kirker og kapeller, så husk endelig kameraet.

Herudover findes der også et spændende natteliv og nogle supergode shoppingmuligheder. Og nu hvor du befinder dig i en by ved en kæmpestor sø, skal du helt sikkert også smage nogle af de lokale fiskespecialiteter Rejse til Nordmakedonien

Oplevelser i Nordmakedonien

Vil du gerne sondere terrænet yderligere for oplevelser i Ohrid, kan du kigge forbi getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til NordmakedonienRejse til Nordmakedonien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar