• 05 sep 2019

  Getaway til skønne Prag: 2-4 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 798 kr. inkl. fly, morgenmad og adgang til fitness

  Skønne, skønne Prag! Byen der byder på alt fra shopping, barer (noget af verdens bedste øl skulle vist komme fra Tjekkiet!), sightseeing og arkitektur. Der er altså noget for enhver smag – Prag har efter min mening det hele. Og hvis du har lyst til at trække stikket fra hverdagens gøremål, har jeg i dag fundet en pakkerejse til den tjekkiske hovedstad. Det er endda med ophold på et 4* hotel beliggende helt centralt i Prag. Du er med andre ord lige der, hvor det hele sker. Så tag endelig en ven, veninde, kæreste eller familiemedlem i hånden og opdag nogle af Prags fantastiske seværdigheder.

  Smuttur til Prag
  september - december
  fra798 kr.
  København og Billund
  Prag
  2-4 nætter på 4* Hotel Bilá Labut
  inkl. morgenmad og fri adgang til fitness
  798 kr.

  Pakkerejse til Prag

  Med denne pakkerejse til Prag kommer du til at bo på et centralt 4* hotel, nemlig Hotel Bilá Labut. Hotellet ligger ca. 1 km. fra den gamle bydel, som efter sigende skulle være et helt fantastisk område. Rundt om hjørnet kan du også finde en masse restauranter, og hotellet ligger mindre end 100 meter fra både bus-, tog- og metrostation. Hotellet er placeret på en stille vej, så du vil ikke blive forstyrret af støj fra stationerne.

   

  Værelset du bliver indkvarteret på er indrettet med fine møbler og gode faciliteter. Du får bl.a. TV, minibar og wi-fi. Hvis du vil tilføje lidt ekstra luksus til dit ophold i Prag, er det muligt at tilkøbe adgang til whirlpool og sauna. Herudover bliver hotellet bl.a. rost for beliggenheden (som er tæt på alle byens seværdigheder) og det venlige personale.

   

  2 nætter på dette skønne hotel med morgenmad, fri adgang til fitness og fri wi-fi koster 798 pr. person ved et ophold for 2 (1.596 kr. i alt). Du kan også vælge at tilføje mere end 2 nætter på hotellet, men så stiger prisen også. Det er muligt at booke op til 4 nætter.

   

  Tilbuddet indeholder (pr. person)

  • Direkte fly fra København eller Billund til Prag tur/retur
  • Et stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person
  • 2 – 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Bilá Labut
  • Ophold i dobbelt/twin-værelse
  • Daglig morgenmad
  • Gratis adgang til fitness på hotellet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  OBS: Der skal betales turistskat direkte til hotellet. Prisen er på et par euro pr. person pr. nat. 

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Oplevelser i Prag

  Der er et hav af muligheder, når det kommer til oplevelser i Prag. Der er alt fra bådture, middelalder middag, besøg på Det Tjekkiske Ølmuseum med ølsmagning, guidet pubcrawl og meget mere. Ved at følge linket nedenfor kan du få et større overblik over, hvilke muligheder du har i den Tjekkiske hovedstad.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Billeder fra Prag

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Getaway til skønne Prag: 2-4 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 798 kr. inkl. fly, morgenmad og adgang til fitness

  1. Heidi P says:

   Det er simpelthen alt for dyrt – Billigste eksempel er f.eks. 2 dage fra Billund, 12-14 november, som ved Tripadvisor koster kr. 1596,- kan købes for kr. 916,- hvis man selv gider på ind på Ryanair og Trivago og bestille.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    Du har ret i, at det næsten altid er billigere, hvis man selv booker fly og hotel separat (jeg har skrevet om mange rejser til fx Prag, hvor man selv booker fly og hotel). Jeg får dog også en del henvendelser fra folk, der efterspørger pakkerejser, og dem vil jeg også gerne finde tilbud til. Men du kan tro, at jeg fortsat vil have fokus på rejser, hvor man selv booker fly og hotel 😉

  Se tilbud her