• 01 jul 2019

  Billige fly til Florida: tur/retur-billetter til Orlando til kun 1.675 kr.

  Glem alt om frostgrader og bidende kulde til efterår og vinter! Florida aka “The Sunshine State” er klar til at byde dig velkommen med sol, palmer og 27 grader! I dag har jeg fundet superbillige fly til forlystelsesparkernes mekka – Orlando. Men selv hvis du ikke er til forlystelsesparker, har du med et par billige tur/retur-billetter til Orlando rig mulighed for at udforske resten af Florida – f.eks. Everglades, Clearwater, Florida Keys og naturligvis Miami!

  Billige fly til Florida
  september - marts
  fra1.953 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Orlando
  Billige fly til Orlando
  inkl. håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Billige fly til Orlando

  Hvis The Sunshine State lyder som din næste feriedestination, så spids ører. Lige nu kan du finde fly til Orlando i stort set hele højsæsonen til under 2.000 kr.

   

  Fra september og helt frem til marts 2020 lokker forskellige flyselskaber med superskarpe priser på fly til Orlando. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra tirsdag den 1. oktober til torsdag den 10. oktober til kun 1.675 kr. hos KLM og Air France. Du finder de billigste afgange fra København, men du kan også sagtens finde superbillige billetter fra både Billund (fra ca. 1.800 kr.) og Aalborg (fra ca. 2.100 kr.).

   

  Hos KLM og Air France har du for det meste kun en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam eller Paris hver vej. Nogle gange har du to mellemlandinger – men igen ganske korte (og ellers kan du som regel finde lidt dyrere billetter med kun en enkelt mellemlanding). Udover KLM og Air France kan du også finde billetter hos United Airlines, Lufthansa, British Airways og andre. Billetterne kan derfor varierer ift. flytider og mellemlandinger, og det kan være en god idé at kigge søgeresultaterne godt igennem for at finde de bedste billetter.

   

  I forhold til bagage skal du være opmærksom på, at stort set alle fly til USA som udgangspunkt kun inkluderer håndbagage. Hvis du gerne vil have indchecket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst og mest overskueligt.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.09. – 16.09.
  • 11.09. – 24.09.
  • 18.09. – 01.10.
  • 01.10. – 10.10.
  • 02.10. – 15.10.
  • 15.10. – 23.10. – uge 42
  • 22.10. – 30.10.
  • 04.11. – 13.11.
  • 13.11. – 27.11.
  • 20.11. – 04.12.
  • 27.11. – 06.12.
  • 08.01. – 15.01./21.01./22.01.
  • 15.01. – 28.01./29.01.
  • 22.01. – 04.02.
  • 28.01. – 11.02.
  • 29.01. – 11.02.
  • 05.02. – 19.02./25.02.
  • 11.02. – 19.02./25.02.
  • 18.02. – 26.02./03.03.
  • 04.03. – 17.03.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller

  Florida har så meget at byde på. Og det er selvfølgelig helt op til dig, hvor du helst vil hen. Herunder kan du lede efter hoteller i Orlando, hvor du måske gerne vil bo den første nat. Men du kan selvfølgelig tilpasse hotelsøgningen, som du vil.

  Hoteller i Orlando

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud at opleve Florida, er en lejebil et absolut must! Og du kan selv bestemme, om det skal være en økonomi-model eller én med lidt flere hestekræfter! Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  fra398 kr.
  Hvis du gerne vil køre rundt i en lidt federe bil, kan du vælge cabriolet-kategorien ude til venstre 😉

   

  Oplevelser i Florida

  Hele Florida bugner med fantastiske oplevelser! Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du kan opleve, så smut endelig ind på getyourguide.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West!

  Oplevelser i Florida

   

  Roadtrip-inspiration

  Miami: Floridas største by byder på rigtig meget! Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. cubanos), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister, bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drive ved South Beach. Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

   

   

   

  Orlando: Byen ligger ca. 3 timers kørsel nord for Miami og er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney)-filmelsker, er Orlando “the place to be”. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

   

   

   

  Key West: Det er et must, hvis man har en lækker amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt via Overseas-Highway, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West, er en kæmpe oplevelse. Og sørg for at time solnedgangen med et visit til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

   

   

   

  Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft!

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning på esta.cbp.dhs.gov.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til Florida: tur/retur-billetter til Orlando til kun 1.675 kr.

  1. Stine Hedegaard says:

   Hej Rejsespejder.
   Tak for en fantastisk blog, som er brugt op til flere gange til fantastiske oplevelser!
   Jeg har et spørgsmål angående bagage ved lange mellemlandinger… Hvordan forholder man sig der? Hvis F.eks. jeg har en mellemlanding I Chicago eller Europa for den sags skyld på 15+ timer og skal videre til anden by I Usa, skal jeg så have udleveret mit bagage? Og checke det ind på ny?

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,

    mange tak for dine pæne ord om Rejsespejder. Ved lange mellemlandinger får man ikke sin bagage udleveret. Den bliver tjekket igennem til slutdestinationen. Men man må godt forlade lufthavnen (med sin håndbagage). Eneste man skal være opmærksom på er visumreglerne. Men når det er USA eller Europa, så er det ingen problem 🙂 .

  2. Qamar says:

   Jeg savner konkrete super tilbud på entré billetter til Disney World og universal studio for en familie med 3 børn på 18, 15 og 7 år

  Se fly-tilbud her