Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.809 kr.
Billige fly til New York
Fly

Billige fly til New York

Fly |

Billige fly til New York

Fly til New York fra under 2.000 kr. – dét er lækkert! Og i anledning af denne lækre nyhed tænkte jeg, at jeg i dag netop ville se nærmere på USA’s mest berømte storby – New York. Med sine højtragende skyskrabere og sit pulserende byliv er New York altid klar til at levere et forrygende storbyeventyr. Her kan du gå på opdagelse i byens nærmest endeløse restauranter, caféer, butikker og seværdigheder. Og uanset hvor mange gange du har besøgt The Big Apple, vil der altid være nye oplevelser i vente. Så pak kufferten, og få styr på din ESTA. I dag har jeg nemlig fundet billige fly til New York – endda med afgange fra både København, Billund og Aalborg! ✈️🗽

Fly til New York

fra

1.809 kr.

✈️ fra København, Billund og Aalborg

🏙️🗽 Oplev byen der aldrig sover!

😍 Gode flytider

Fly til New York

1.809 kr.

Fly til New York

Drømmen om storbyferie i New York er der nok mange, der kan nikke genkendende til. Og i dag har jeg fundet fly til New York til dejligt lave priser. Fra de danske lufthavne er der masser af afgange til New York med gode flytider, der passer ind i jeres rejseplaner.

Fra København finder du p.t. de billigste og bedste billetter til New York. Det er gennem det islandske lavprisselskab PLAY, at du kan nå “The Big Apple” efter et hurtigt pitstop i Reykjavik. Lige nu finder du de billigste fly fra København på flere datoer fra marts til maj. Fra København er der afgange alle ugens dage.

Fra Billund kan du også finde billetter til New York, her finder du typisk de billigste afgange fra KLM, Air France, British Airways, Finnair og Lufthansa. Billetterne har typisk en mellemlanding hver vej. De billigste billetter koster et sted mellem 2.400 kr. og 2.900 kr.

Fra Aalborg er de billigste afgange med Delta, men du kan også flyve med KLM, Air France og SAS. Billetterne har typisk en eller to mellemlanding(er) hver vej. De billigste billetter koster et sted mellem 3.100 kr. og 3.500 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra tirsdag den 5. marts til tirsdag den 12. marts. På disse datoer koster flybilletter 1.809 kr. Du har kun en enkelt kort mellemlanding i Reykjavik.

Ift. bagage må du hos PLAY gratis medbringe en lille taske (42 x 32 x 25 cm), som skal placeres under sædet foran dig. Ønsker du indtjekket bagage eller ekstra håndbagage (til bagagehylden), skal det tilkøbes (hvilket er billigst at gøre direkte gennem flyselskabet).

Flyver du med KLM, Air France eller Lufthansa, er en stor håndbagagekuffert (til kabinehylden) inkluderet i billetten.


Eksempler på fly til New York

Fra København

 • Afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

Fra Billund

 • 05.03. – 12.03.
 • 04.04. – 11.04.
 • 17.04. – 24.04.
 • 18.04. – 25.04.
 • 07.05. – 13.05.
 • 16.06. – 23.06.


Fra Aalborg

 • 03.04. – 10.04.
 • 08.04. – 10.04.
 • 08.04. – 15.04.
 • 15.04. – 22.04.
 • 16.04. – 23.04.
 • 17.04. – 24.04.
 • 18.04. – 25.04.
 • 19.04. – 26.04.
 • 10.06. – 17.06.

Hoteller i New York

Hvis du gerne vil læse mere om New York som rejsemål, kan du læse min guide om New York. Der står en masse gode informationer om attraktioner, metroen, shopping og meget mere 😉

Og hvis du leder efter inspiration til gratis oplevelser i New York, har jeg faktisk også skrevet en artikel om netop det (bl.a. om attraktionerne nedenfor).

Billige fly til New York

Fly til New York - Frihedsgudinden

Fly til New York - Skyscrabers

Fly til New York - Central Park

Fly til New York - Central Park


Nogle af New Yorks største attraktioner kommer du dog ikke uden om at betale for. Heldigvis kan du finde en masse gode tilbud på f.eks. GetYourGuide.dk.


Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til New YorkBillige fly til New York

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar