• 27 Apr 2023

  Fly til New York: Flybilletter fra kun 1.859 kr. tur/retur

  Flybilletter fra både Jylland og København til New York fra under 2.000 kr. dét er lækkert! Og i anledning af denne lækre nyhed tænkte jeg, at jeg i dag netop ville se nærmere på USA’s mest berømte storby – New York. Med sine højtragende skyskrabere og sit pulserende byliv er New York altid klar til at levere et forrygende storbyeventyr. Her kan du gå på opdagelse i byens nærmest endeløse restauranter, caféer, butikker og seværdigheder. Og uanset hvor mange gange du har besøgt The Big Apple, vil der altid være nye oplevelser i vente. Så pak kufferten, og få styr på din ESTA. I dag har jeg nemlig fundet billige fly til New York – endda med afgange fra både København, Billund og Aalborg! ✈

  Billige fly på tværs af Atlanten
  fra1.859 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York
  Billige fly til New York
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Fly til New York – PLAY

  Drømmen om storbyferie i New York er der nok mange, der kan nikke genkendende til. Og lige nu kan du flyve superbilligt til New York fra begge sider af Storebælt.

   

  Det er typisk lavprisselskabet PLAY, der tilbyder de billigste returbilletter til New York fra både København, Billund og Aalborg.

   

  Prisniveauet ligger ofte mellem ca. 1.800 og 2.200 kr. (højsæsonperioderne undtaget).

   

  I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Aalborg fra tirsdag den 5. september til mandag den 11. september. På disse datoer koster flybilletter kun 1.859 kr. Du har kun en enkelt kort mellemlanding i Reykjavik, så flytiderne er meget fornuftige.

   

  Ift. bagage må du hos PLAY gratis medbringe en lille taske (42 x 32 x 25 cm), som skal placeres under sædet foran dig. Ønsker du indtjekket bagage eller ekstra håndbagage (til bagagehylden), skal det tilkøbes (hvilket er billigst at gøre direkte gennem flyselskabet).

   

   

  Eksempler på billige fly til New York

  Fra København

  • Afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

   

   

  Fra Billund

  Afgange fra juni til oktober

  • UDREJSE: torsdage og søndage
  • HJEMREJSE: onsdage og lørdage

   

   

  Fra Aalborg

  Afgange fra juni til oktober

  • UDREJSE: tirsdage og lørdag fra juni til midt-september + mandage og fredage fra midt-september til oktober
  • HJEMREJSE:  mandage og fredage fra juni til midt-september + torsdage og søndage fra midt september til oktober

   

   

  Er du mere interesseret i billige direkte fly, så kan du læse mere nedenfor.

   

   

  Fly til New York – direkte fly

  Billige direkte fly til New York
  Fra København
  Fra Aalborg

  Vil du gerne undgå mellemlandinger, så er der heldigvis også billige direkte fly fra både København og Jylland, da SAS åbner deres første direkte rute fra Jylland til New York!

   

  Fra København tilbyder flere flyselskaber direkte afgange – bl.a. SAS, KLM, Air France og Virgin Atlantic.

   

  Du kan finde afgange alle ugens dage, og priserne (for direkte fly) ligger som regel mellem ca. 2.200 og 2.800 kr. det meste af året (højsæsonperioderne undtaget).

   

  Fra Aalborg er det nu også muligt at flyve direkte med SAS til Newark-lufthavnen i New York.

   

  Ruten åbner 27. april, og der vil være tre ugentlige afgange. I hele maj og et godt stykke ind i juni kan du finde billige direkte returbilletter til priser mellem ca. 2.500 og 3.000 kr. Herefter betyder sommerferien, at prisniveauet fra midt-juni til midt-august stiger til omkring 3.500+ kr.

   

   

  Eksempler på billige direkte fly til New York

  Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

   

   

  Fra Aalborg

  Den direkte SAS-rute har første flyvning 27. april 2023 og løber t.o.m. oktober

  • UDREJSE: mandage, torsdage og lørdage
  • HJEMREJSE: onsdage, fredage og søndage

   

   

  Hoteller i New York

  Hoteller i New York – og særligt på Manhattan – er sædvanligvis megadyre. Så er det sagt. Men man skal jo bo et sted. Og en gang imellem kan man altså også finde rigtig fine tilbud på hoteller.

   

  Herunder kan du se, om du kan finde et godt kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet.

  Hoteller i New York

   

  Hvis du gerne vil læse mere om New York som rejsemål, kan du læse min guide om New York. Der står en masse gode informationer om attraktioner, metroen, shopping og meget mere 😉

   

  Og hvis du leder efter inspiration til gratis oplevelser i New York, har jeg faktisk også skrevet en artikel om netop det (bl.a. om attraktionerne nedenfor).

   

  Fly til New York

  Fly til New York

  Fly til New York

  Fly til New York

   

  Nogle af New Yorks største attraktioner kommer du dog ikke uden om at betale for. Heldigvis kan du finde en masse gode tilbud på f.eks. GetYourGuide.dk.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i New York, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i New York.

   

   

  Pas, visum og corona i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

   

  Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Fly til New York: Flybilletter fra kun 1.859 kr. tur/retur

  1. Martin says:

   Godt tilbud 😊. Bare ærgerligt, at der kommer så meget oveni… Og ikke mindst langt at flyve i så lille en maskine🙄

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg har i mit eksempel præsenteret de billigste afgange, som er med lavprisselskabet PLAY, men længere nede i artiklen har jeg skrevet, at det også er muligt at flyve direkte med flyselskaber som eksempelvis SAS, KLM m.m. – de afgange er bare dyrere. Men det er selvfølgelig helt op til en selv, hvad man foretrækker 🙂

  2. Jens says:

   Dette er ikke en kritik af sitet som fandt billige flybilletter. Men jeg er træt af tilbud som lokker mig til at gennemføre en lang købsproces for at ende op med en langt dyrere pris end den som motiverede mig. Ligesom at gå ind på Dalle Valle fordi buffet koster kr 49 og bliver chokket over en cola til kr 79. Den samlede pris er måske ikke vild dyr, du er sgu bare skuffet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jens 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan sagtens forstå dine frustrationer.

    En billig grundbillet efterfulgt af en bookingproces fyldt med tilkøb er dog efterhånden branchestandarden. Især hos lavprisflyselskaberne.

    Det skyldes bl.a., at folk nu om dage finder deres flybilletter på søgemaskiner som Momondo. Det betyder, at flyselskaberne konkurrerer om at have den billigste billetpris for at blive vist øverst i søgningen. Og derfor giver det mening for dem at sælge selve flybilletten så billigt som muligt – og så først senere tilbyde diverse ekstraydelser som tilkøb i bookingprocessen.

    Jeg kan som sagt sagtens forstå, at det er irriterende – men det bliver mere og mere udbredt. Dog vil jeg mene, at man sagtens kan takke nej til langt de fleste ekstraydelser og stadig ende med en god pris for sin flybillet 🙂

    Men ja, i “de gode, gamle dage”, hvor flybilletter til USA altid inkluderede bagage, var det da langt nemmere 😉

  3. Rene says:

   Har du set prisen for indtjekket bagage? Det virker dyrt, men er det niveauet for andre selskaber?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ift. indtjekket bagage er det blevet branchestandard for stort set alle transatlantiske flyvninger, at indtjekket bagage som udgangspunkt ikke er inkluderet.

    Hvad angår prisniveauet, kan det måske godt være værd at undersøge, om der er forskel mellem de forskellige flyselskaber. Men jeg tror, at man skal være mere opmærksom på bagageprisforskellen mellem flyselskabet og OTA’en (dvs. bookingsiden, hvor du booker dine flybilletter).

    Hvis du f.eks. kigger på PLAY-billetterne, er billigste OTA mytrip.com. Derinde skal man betale 829 kr. pr. vej for en indtjekket kuffert (dvs. 1.658 kr. i alt).

    Hvis du derimod tilkøber en indtjekket kuffert direkte igennem flyselskabet (PLAY), skal du kun betale 516 kr. pr. vej (dvs. 1.032 kr. i alt).

    Så det er nok her, du finder den største prisforskel for indtjekket bagage 🙂

  4. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  5. Thomas Bakmann says:

   Hej,

   Blot et tip om at KLM flyver fra Århus i november måned til New York for ned til 1353 kr. Det fremgår af Århus lufthavns facebookside.

   Mvh

   Thomas Bakmann

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Thomas 🙂

    Tak for din kommentar 😉

    Tur/retur bliver prisen således omkring 2.700 kr. fra Aarhus. Så der er stadig en vis prisforskel ift. de ca. 1.700 kr. fra CPH. Især hvis man booker flere billetter. Men hvis man blot skal bruge enkelte billetter, og gerne vil rejse fra Aarhus, så er det da værd at vide – så tak for at gøre opmærksom på det 🙂

  6. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se fly-tilbud her
  Webview: false