• 25 jan 2023

  Fly til New York: Flybilletter fra kun 1.629 kr. tur/retur

  Flybilletter fra både Jylland og København til New York til under 2.000 kr. – What! Det er jo for vildt! Det er lavprisselskabet PLAY, der lige nu udbyder de billige flybilletter, og i anledning af denne lækre nyhed tænkte jeg, at jeg i dag netop ville se nærmere på USA’s mest berømte storby – New York. Med sine højtragende skyskrabere og sit pulserende byliv er New York altid klar til at levere et forrygende storbyeventyr. Her kan du gå på opdagelse i byens nærmest endeløse restauranter, caféer, butikker og seværdigheder. Og uanset hvor mange gange du har besøgt The Big Apple, vil der altid være nye oplevelser i vente. Så pak kufferten, og få styr på din ESTA. I dag har jeg nemlig fundet billige fly til New York – endda med afgange fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus! ✈🇺🇸

  Billige fly på tværs af Atlanten
  Året rundt
  fra1.629 kr.
  Aalborg, Billund, Aarhus og København
  New York
  Billige fly til New York
  Fra Aalborg
  Fra Billund
  Fra Aarhus
  Fra København

  Fly til New York – PLAY

  Drømmen om storbyferie i New York er der nok mange, der kan nikke genkendende til. Og lige nu kan du flyve super billigt til New York fra begge sider af Storebælt.

   

  Det er lavprisselskabet PLAY, der lige nu udbyder de billige tur/retur-billetter til New York fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus. Prisniveauet ligger ofte mellem ca. 1.600 og 2.200 kr. (højsæsonperioderne undtaget).

   

  I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Aalborg fra mandag den 25. september til søndag den 1. oktober. På disse datoer koster flybilletter kun 1.629 kr. Du har kun en enkelt kort mellemlanding i Reykjavik, så flytiderne er meget fornuftige.

   

   

  Eksempler på billige fly til New York

  Fra København

  • Afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

   

   

  Fra Billund

  Afgange fra juni til oktober.

  • UDREJSE: torsdage og søndage
  • HJEMREJSE: onsdage og lørdage

   

   

  Fra Aalborg

  Afgange fra juni til oktober

  • UDREJSE: tirsdage og lørdag fra juni til midt september + mandage og fredage fra midt september til oktober
  • HJEMREJSE:  mandage og fredage fra juni til midt september + torsdage og søndage fra midt september til oktober

   

   

  Fra Aarhus

  Afgange fra juni til september

  • UDREJSE: mandage og fredage
  • HJEMREJSE: torsdage og søndage

   

   

  Er du mere interesseret i billige direkte fly, så kan du læse mere nedenfor.

   

   

  Fly til New York – direkte fly

  Billige direkte fly til New York
  Fra København
  Fra Aalborg

  Vil du gerne undgå mellemlandinger, så er der heldigvis også billige direkte fly fra både København og Jylland, da SAS åbner deres første direkte rute fra Jylland til New York!

   

  Fra København tilbyder flere flyselskaber direkte afgange – bl.a. SAS, KLM, Air France og Virgin Atlantic.

   

  Du kan finde afgange alle ugens dage, og priserne (for direkte fly) ligger som regel mellem ca. 2.400 og 2.700 kr. det meste af året (højsæsonperioderne undtaget).

   

  Fra Jylland har det ikke været muligt at flyve direkte til New York. Før nu!

   

  Til april åbner SAS nemlig en direkte rute fra Aalborg til Newark-lufthavnen i New York.

   

  Og priserne ser faktisk rigtig, rigtig gode ud – meget tæt på priserne fra København!

   

  Ruten åbner 27. april, og der vil være tre ugentlige afgange. I hele maj og et godt stykke ind i juni kan du finde billige direkte returbilletter til priser mellem ca. 2.400 og 2.600 kr. Herefter betyder sommerferien, at prisniveauet fra midt-juni til midt-august stiger til omkring 3.500+ kr.

   

   

  Eksempler på billige direkte fly til New York

  Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

   

   

  Fra Aalborg

  Den direkte SAS-rute har første flyvning 27. april 2023 og løber t.o.m. oktober

  • UDREJSE: mandage, torsdage og lørdage
  • HJEMREJSE: onsdage, fredage og søndage

   

   

  OBS: Aalborg Lufthavn har faktisk et par logistiske esser i ærmet:

   

  1) Der er gratis parkering.

   

  2) Lufthavnen har sin egen togstation, så du kan tage toget direkte til lufthavnen.

   

   

  Hoteller i New York

  Hoteller i New York – og særligt på Manhattan – er sædvanligvis megadyre. Så er det sagt. Men man skal jo bo et sted. Og en gang imellem kan man altså også finde rigtig fine tilbud på hoteller.

   

  Herunder kan du se, om du kan finde et godt kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet.

  Hoteller i New York

   

  Hvis du gerne vil læse mere om New York som rejsemål, kan du læse min guide om New York. Der står en masse gode informationer om attraktioner, metroen, shopping og meget mere 😉

   

  Og hvis du leder efter inspiration til gratis oplevelser i New York, har jeg faktisk også skrevet en artikel om netop det (bl.a. om attraktionerne nedenfor).

   

  Fly til New York

  Fly til New York

  Fly til New York

  Fly til New York

   

  Nogle af New Yorks største attraktioner kommer du dog ikke uden om at betale for. Heldigvis kan du finde en masse gode tilbud på f.eks. GetYourGuide.dk.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste mulighed fra JFK-lufthavnen er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

  Fra Newark Lufthavn kan du nemt tage en bus ind til New York. Buslinjerne 28, 37, 62, 67, 107 kører alle mellem lufthavnen og Manhattan. Busserne kører både fra terminal A, B og C. Der findes også en express-bus, som kører døgnet rundt. En enkeltbillet med den koster ca. 16 dollars (ca. 97 kr.).

   

  Du kan også hoppe på et AirTrain, som kører mellem terminalerne i lufthavnen. AirTrain’et kører også til Newark Airport Train Station. Herfra kan du tage et tog til Manhattan – det tager ca. en halv time til Penn Station, og prisen ligger omkring 12 dollars.

   

  Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr.) pr. taxa.

   

  Fra Stewart Lufthavn er der mulighed for at tage en bus ind til centrum. En busbillet med Steward Airport Express Coach til indre New York for 22 dollars (ca. 160 kr)

   

  Hvis du fortrækker at tage en taxa, kan du også det.

   

   

  Pas, visum og corona i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage.

   

  Hvis du er færdigvaccineret, kan du rejse ind i USA med en gyldig ESTA og en Combined Passenger Disclosure and Attestation.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Fly til New York: Flybilletter fra kun 1.629 kr. tur/retur

  1. Jens says:

   Dette er ikke en kritik af sitet som fandt billige flybilletter. Men jeg er træt af tilbud som lokker mig til at gennemføre en lang købsproces for at ende op med en langt dyrere pris end den som motiverede mig. Ligesom at gå ind på Dalle Valle fordi buffet koster kr 49 og bliver chokket over en cola til kr 79. Den samlede pris er måske ikke vild dyr, du er sgu bare skuffet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jens 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan sagtens forstå dine frustrationer.

    En billig grundbillet efterfulgt af en bookingproces fyldt med tilkøb er dog efterhånden branchestandarden. Især hos lavprisflyselskaberne.

    Det skyldes bl.a., at folk nu om dage finder deres flybilletter på søgemaskiner som Momondo. Det betyder, at flyselskaberne konkurrerer om at have den billigste billetpris for at blive vist øverst i søgningen. Og derfor giver det mening for dem at sælge selve flybilletten så billigt som muligt – og så først senere tilbyde diverse ekstraydelser som tilkøb i bookingprocessen.

    Jeg kan som sagt sagtens forstå, at det er irriterende – men det bliver mere og mere udbredt. Dog vil jeg mene, at man sagtens kan takke nej til langt de fleste ekstraydelser og stadig ende med en god pris for sin flybillet 🙂

    Men ja, i “de gode, gamle dage”, hvor flybilletter til USA altid inkluderede bagage, var det da langt nemmere 😉

  2. Rene says:

   Har du set prisen for indtjekket bagage? Det virker dyrt, men er det niveauet for andre selskaber?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rene 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ift. indtjekket bagage er det blevet branchestandard for stort set alle transatlantiske flyvninger, at indtjekket bagage som udgangspunkt ikke er inkluderet.

    Hvad angår prisniveauet, kan det måske godt være værd at undersøge, om der er forskel mellem de forskellige flyselskaber. Men jeg tror, at man skal være mere opmærksom på bagageprisforskellen mellem flyselskabet og OTA’en (dvs. bookingsiden, hvor du booker dine flybilletter).

    Hvis du f.eks. kigger på PLAY-billetterne, er billigste OTA mytrip.com. Derinde skal man betale 829 kr. pr. vej for en indtjekket kuffert (dvs. 1.658 kr. i alt).

    Hvis du derimod tilkøber en indtjekket kuffert direkte igennem flyselskabet (PLAY), skal du kun betale 516 kr. pr. vej (dvs. 1.032 kr. i alt).

    Så det er nok her, du finder den største prisforskel for indtjekket bagage 🙂

  3. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  4. Thomas Bakmann says:

   Hej,

   Blot et tip om at KLM flyver fra Århus i november måned til New York for ned til 1353 kr. Det fremgår af Århus lufthavns facebookside.

   Mvh

   Thomas Bakmann

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Thomas 🙂

    Tak for din kommentar 😉

    Tur/retur bliver prisen således omkring 2.700 kr. fra Aarhus. Så der er stadig en vis prisforskel ift. de ca. 1.700 kr. fra CPH. Især hvis man booker flere billetter. Men hvis man blot skal bruge enkelte billetter, og gerne vil rejse fra Aarhus, så er det da værd at vide – så tak for at gøre opmærksom på det 🙂

  5. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder