• 29 aug 2021

  Billige fly til Irland: tur/retur til Dublin fra kun 16 kr.

  Der findes billige flybilletter – og så findes der flybilletter som koster mindre end en busbillet! Lige nu kan du nemlig finde billige fly til Irland til kun 16 kr.! Ja den er god nok – du kan flyve tur/retur til skønne Dublin til færre penge end hvad en flaske vand i lufthavn koster – det er altså vildt!

  Som altid med sådan et tilbud skal man være hurtig, hvis man er interesseret – og har du brug for inspiration til, hvad man kan lave i Dublin og Irland, samt info om corona- og indrejserestriktioner kan du læse mere om det længere ned i artiklen.

   

  ** UDLØBET ** Flyprisen er desværre steget til omkring 160 kr.

  Billige fly til Irland
  fra16 kr.
  Billund, København
  Dublin
  Billige fly til Dublin
  fra16 kr.

   

   

  I dag har jeg fundet et vilrkelig vildt tilbud! Fra Billund kan du nemlig finde billige fly til Irlands hovedstad Dublin til kun 16 kr. Og det er altså tur/retur! Det er stortset i hele september du kan finde billetterne til denne pris. Og det der gør tilbuddet endnu mere spændende er, at man også kan finde dem i weekenderne. Dvs. fra fredag til mandag – som jo er perfekt til en lille weekendtur.

   

  Du kan også finde billige direkte fly fra København – dog er de næsten 6 gange så dyrt – dvs. du kan finde dem fra 90 kr. :).

   

  Du flyver med Ryanair – og som med de fleste andre lavprisselskaber, så er der en lille håndtaske inkluderet i prisen. Vil du have mere med kan det tilkøbes i bookingprocessen.

   

   

  Eksempler på billige datoer

  • 03.09. – 06.09.
  • 06.09. – 10.09.
  • 10.09. – 13.09.
  • 13.09. – 17.09.
  • 24.09. – 27.09.
  • og andre i september

   

  Inspiration til Irland

  Jeg har tidligere skrevet om forskellige rundture i Irland, hvor man med egen bil kan gå på opdagelse i dette totalt undervurderet land!

  Dem kan du se nedenunder og evt. brug som inspiration. De tager allesammen udgangspunkt i Dublin, hvor man lejer bil i lufthavnen og derfra kører videre.

   

   

  Man kan selvfølgelig også vælge at blive i Dublin, som jo i sig selv er en hel fantastisk by med en særlig stemning.

  Hvis du har brug for et hotel i Dublin kan du finde det i søgeboksen nedenfor. Der findes masser af billige hoteller i forskellige prisklasser – så det gælder bare om at sammenligne og booke.

   

  Billige hoteller i Dublin
  kr.

   

  Irland og corona

  Irland er i øjeblikket gul, hvilket betyder, at du skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Derudover skal udfylde en indrejseformular før afrejse. Der er ingen krav om karantæne eller test før hjemrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Irland: tur/retur til Dublin fra kun 16 kr.

  1. Heidi says:

   Hej,

   Er der pt. krav om test under ophold i Irland?
   Er der krav om test ved indrejse på børn under 12?

   mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    På siden http://www.citizensinformation.ie kan du læse nærmere om corona-restriktionerne i Irland.

    Der er bl.a. et afsnit, der hedder “Travelling with children”. Her skriver de irske myndigheder følgende:

    “If you are travelling with a child that is between the ages of 12 and 17, they must have a negative RT-PCR test taken no more than 72 hours before arrival unless they have valid proof of vaccination or recovery.

    If only the adults accompanying the child are fully vaccinated, the child is required to have a negative RT-PCR test.

    Children aged 11 and under do not need a RT-PCR test to travel to Ireland.”

    Hvis dit barn er 11 år eller yngre, behøver det altså ikke en test 🙂

  se fly