Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.494 kr.
Dublin-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Weekendrejse til Dublin

3 dage på centralt hotel inkl. fly

Weekendophold |

Weekendrejse til Dublin

Hvad siger du til en rejse til Dublin? Der er virkelig noget at se og opleve her – uanset om det er øl, pubs og god stemning, shopping i lange baner eller kultur og historie, der står øverst på listen, så finder du det hele i denne charmerende storby. Øl-interesseret eller ej, så er det næsten obligatorisk med et besøg på Guinness Storehouse, hvor du på 7 etager kan gå på opdagelse i øllets verden for til sidst at slutte af på toppen af bygningen, selvfølgelig med en Guinness i hånden og udsigt over byen.

Det gamle bibliotek ved Trinity College er bestemt et besøg værd, og det samme gælder Natural History Museum. Hvis du foretrækker shopping, så skal du nok få din lyst stillet – der findes et hav af butikker i Dublin centrum, f.eks. PRIMARK. Og hvis det ikke er nok, så ligger Kildare Village (outlet) en 35-minutters togtur uden for Dublin, hvor du kan vælge og vrage mellem 60 forskellige mærkevarebutikker🛍️

Storbyferie i Dublin

fra

1.494 kr.

✈️ fra København og Billund

🍺 Perfekt destination for øl-entusiasten

🛍️✨ Mulighed for shopping i lange baner

Hotel i Dublin

1.135 kr.

Billige fly til Dublin

359 kr.

Hotel

1.135 kr.

Fly

359 kr.

Total (pr. person):

1.494 kr.

Rejse til Dublin – hotel

I dag har jeg fundet et hotel i den billige ende af skalaen i form af det budgetvenlige easyHotel Dublin (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Som det er tilfældet med alle easy-hoteller, bør du være klar over, at det er et hotel i budgetklassen. Du får med andre ord, hvad du betaler for – dvs. et lille, rent værelse med eget bad. Meget basic, men funktionelt.

Til gengæld får du en fremragende beliggenhed. Hotellet ligger helt kanon nær centrum af byen – midt i det pulserende Smithfield-område, der er smækfyldt med alt fra traditionelle irske pubs med livemusik til små, smarte kaffebarer og hyggelige markeder. Du kunne med andre ord næsten ikke bede om en bedre lokation til din rejse til Dublin.

Så hvis du alligevel kun har planer om at sove på hotellet, er det et ganske glimrende hotel. Sidst, men ikke mindst, får du også en skarp pris.

Hoteller i Dublin er nemlig tæskedyre, men easyHotel Dublin kan du booke til en dejligt lav pris.

Et topersoners ophold fra lørdag den 28. september til mandag den 30. september koster i alt 2.270 kr. Det svarer til kun 1.135 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dublin, er du selvfølgelig velkommen til det.

Bo på easyhotel Dublin under din rejse til Dublin

Rejse til Dublin – fly

Til din rejse til Dublin skal du selvfølgelig have fat i nogle flybilletter – og jeg har i dag fundet de lidt billigere af slagsen!

Du kan flyve billigt til Dublin fra både København og Billund.

Fra København kan du finde afgange alle ugens dage. Prisniveauet for de billigste returbilletter i sensommeren og efteråret ligger typisk mellem ca. 400 og 900 kr.

Fra Billund kan du flyve direkte i perioden fra april til oktober. Her er der direkte afgange tirsdage, torsdage og lørdage. De billigste returbilletter i sensommeren og efteråret ligger mellem 500 og 800 kr.

I eksemplet har jeg f.eks. fundet en weekendafgang fra København fra lørdag den 28. september til mandag den 30. september til kun 359 kr. tur/retur.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Dublin – eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • All ugens dage

Fra Billund

  • August – september: tirsdage og lørdage
  • Oktober: tirsdage, fredage og lørdage

Rejse til Dublin – oplevelser

På GetYourGuide kan du gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter på din rejse til Dublin.

Vil du gerne havde lidt rejsetips til Dublin eller se andre rejser til den irske hovedstad, så kan du læse min guide om rejser til Dublin.

Du

Weekendrejse til Dublin

Weekendrejse til Dublin

Transport til/fra lufthavnen

Der er cirka 13 km mellem lufthavnen og hotellet.

Fra lufthavnen kan du tage Dublin Express til centrum. Turen koster omkring 12 pund (ca. 104 kr.). Herfra er der 1,5 km til hotellet. Her er der gode forbindelser med bus.

Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendrejse til DublinWeekendrejse til Dublin

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud