Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.299 kr.
Forlænget weekend i Dublin
Korte rejser

Forlænget weekend i Dublin

3 dage på centralt hotel inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend i Dublin

Hvad siger du til en rejse til Dublin? Der er virkelig noget at se og opleve her – uanset om det er øl, pubs og god stemning, shopping i lange baner eller kultur og historie, der står øverst på listen, så finder du det hele i denne charmerende storby. Øl-interesseret eller ej, så er det næsten obligatorisk med et besøg på Guinness Storehouse, hvor du på 7 etager kan gå på opdagelse i øllets verden for til sidst at slutte af på toppen af bygningen, selvfølgelig med en Guinness i hånden og udsigt over byen.

Det gamle bibliotek ved Trinity College er bestemt et besøg værd, og det samme gælder Natural History Museum. Hvis du foretrækker shopping, så skal du nok få din lyst stillet – der findes et hav af butikker i Dublin centrum, f.eks. PRIMARK. Og hvis det ikke er nok, så ligger Kildare Village (outlet) en 35-minutters togtur uden for Dublin, hvor du kan vælge og vrage mellem 60 forskellige mærkevarebutikker.

Storbyferie i Dublin

fra

1.299 kr.

✈️ fra København og Billund

🍺 Perfekt destination for øl-entusiasten!

🛍️✨ Mulighed for shopping i lange baner

Billige fly til Dublin

336 kr.

Hotel

963 kr.

Fly

336 kr.

Total (pr. person):

1.299 kr.

Rejse til Dublin – hotel

Hoteller i Dublins centrum (med gode anmeldelser) er ret dyre. Men til enhver regel er der en undtagelse. Og den undtagelse har jeg fundet til dig i dag 😉

Til din rejse til Dublin har jeg nemlig fundet Easyhotel Dublin (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger i centrum af Dublin, kun ca. 300 meter fra National Museum of Ireland. Fra hotellet har du kun ca. 20 minutters gang til nogle af Dublins mest berømte vartegn som St. Patrick’s Cathedral og Dublin Castle. Så du har altså de perfekte forudsætninger for sightseeing i den irske hovedstad!

Værelserne er ikke de største, men der er, hvad man skal bruge som aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Et tonætters ophold fra lørdag den 13. april til mandag den 15. april koster i alt 1.926 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 963 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dublin, er du selvfølgelig velkommen til det.

Bo på easyhotel Dublin under din rejse til Dublin


Rejse til Dublin – fly

Til din rejse til Dublin skal du selvfølgelig have fat i nogle flybilletter – og jeg har i dag fundet de billige af slagsen!

Du kan flyve billigt til Dublin fra både København og Billund.

Fra København kan du finde afgange alle ugens dage. Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger mellem ca. 300 og 900 kr.

Fra april kan du også igen flyve fra Billund. Her er der direkte afgange tirsdage, torsdage og lørdage. De billigste returbilletter ligger mellem 300 og 600 kr.

I eksemplet har jeg f.eks. fundet en weekendafgang fra København fra lørdag den 13. april til mandag den 15. april til kun 336 kr. tur/retur.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Rejse til Dublin – eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • All ugens dage


Fra Billund

  • Fra april: tirsdage, torsdage og lørdage


Rejse til Dublin – oplevelser

På GetYourGuide kan du gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter i Dublin.

Vil du gerne havde lidt rejsetips til Dublin eller se andre rejser til den irske hovedstad, så kan du læse min guide om rejser til Dublin.

Transport til/fra lufthavnen

Der er cirka 13 km mellem lufthavnen og hotellet.

Fra lufthavnen kan du tage Dublin Express til centrum. Turen koster 12 pund (ca. 104 kr.). Herfra er der 1,5 km til hotellet. Her er der gode forbindelser med bus.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i DublinForlænget weekend i Dublin

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar