• 01 aug 2018

  Efterårstur til Irland: 1 uges roadtrip til Dublin – Galway – Ring of Kerry til kun 608 kr. inkl. fly og lejebil

  Er du på udkig efter en ferie til efteråret? Så kunne det her være noget for dig – turen går nemlig til ubeskriveligt smukke Irland! Med sin gæstfrie befolkning og en historie, der spænder fra vikingeinvasion til selvstændighedskamp vil Irland med garanti fascinere og tryllebinde enhver, der rejser til ”Den Grønne Ø”! Her er det en kontrastfyldt skønhed, der viser sig i de smukke, maleriske landskaber, små snoede veje og de forhistoriske monumenter, gamle slotte, klostre og ruiner. Irland er et sted, der bare skal opleves. Om sommeren lever Irland til fulde op til sit øgenavn “Den Grønne Ø”, mens efteråret byder på en eksplosion af rødbrune efterårsfarver!

   

  Nedenfor kan du finde inspiration til, hvad du kan opleve på dit roadtrip igennem det fantastiske land!

  Roadtrip til Irland
  september - november
  608 kr.
  København og Hamborg
  Dublin
  Billige fly til Irland
  inkl. 10 kg håndbagage
  283 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  325 kr.
  Fly
  283 kr.
  Lejebil
  325 kr.
  Total (pr.person)
  608 kr.

  Billige fly til Irland

  momondo.dk kan du lige nu finde et hav af billige billetter fra september til november til omkring 300 til 500 kr.

   

  I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en afgang i efteråret fra København d. 19.09. – 26.09. til kun 286 kr. Det er Ryanair, der udbyder billetterne, og derfor må du tage 10 kg gratis håndbagage med.

   

  Fra Jylland findes der desværre ingen direkte afgange, men som alternativ kan du rejse fra Hamborg til priser helt ned til under 300 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 19.09. – 26.09. – her er nogle andre billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.09. – 19.09.
  • 18.09. – 25.09.
  • 19.09. – 26.09.
  • 03.10. – 10.10.
  • 09.10. – 16.10.
  • 16.10. – 23.10. – efterårsferien (uge 42)
  • 24.10. – 31.10.
  • 07.11. – 14.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 22.11. – 29.11.
  • Og mange flere

   

   

  Lejebil

  På skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en lejebil i hele rejseperioden til kun 649 kr. – hvilket svarer til 325 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Irland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rundrejseinspiration

  Hvis du mangler lidt inspiration, så har jeg her sammensat en rute, hvor du kommer til at se nogle af Irlands smukkeste seværdigheder. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, og du skal være velkommen til at sammensætte rejsen helt efter dine egne ønsker!

   

  Turen starter i Irlands hovedstad Dublin, hvor jeg bl.a. anbefaler at tage forbi Trinity College og St. Patrick’s Cathedral. En tur til Guiness Storehouse er noget af det, du bare skal opleve, og så kan du slutte aftenen af på en af de mange traditionelle irske pubs – cheers!

   

  Der er ikke langt fra øst- til vestkysten, og på vej mod vestkysten vil du opdage et vidunderligt landskab med mange minder fra kelternes tid.

   

  Når du ankommer til Galway, har du mulighed for at se Atlanterhavskysten med masser af hyggelige små fiskerbyer (tid til fish & chips!). I takt med at du langsomt bevæger dig sydpå, nærmer du dig turens egentlige højdepunkt – Ring of Kerry. Denne 179 km lange rute fører dig gennem et af landets absolut smukkeste og mest unikke landskaber! Du kan godt glæde dig!

   

  På vejen tilbage til Dublin kan du planlægge et stop ved Rock of Cashel eller Wicklow Mountains.

   

   

  Hoteller

  Der er rigtig mange, der foretrækker at booke hoteller eller bed & breakfasts løbende på deres rejse. Dette giver helt klart mere fleksibilitet og gør det muligt for dig at planlægge din rejse lidt mere løst. Det kunne jo være, at du bliver helt forelsket i et sted og gerne ville tilbringe mere tid der. Eller måske får du lyst til at tage en lille afstikker, hvis du ser noget spændende på din vej. Skulle du alligevel have lyst til at booke overnatning på forhånd (nok særligt til den første nat), kan du søge efter hoteller i Irland på skyscanner.dk.

  Hoteller i Dublin

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Efterårstur til Irland: 1 uges roadtrip til Dublin – Galway – Ring of Kerry til kun 608 kr. inkl. fly og lejebil

  1. Clara Riis says:

   Hej,

   Har du nogen ide om hvilke biludlejningsfirmaer der lejer biler ud til personer under 21 år i Irland? 

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Clara,

    Jeg kender desværre ikke til et specifikt firma, men mit råd ville være, at du læser efter i lejebetingelserne – der skal nok være nogle firmaer, der udlejer til under 21 år – bare vær opmærksom på, at det godt kan være, at der kommer et lille ekstra gebyr oveni 🙂

  2. Bianca says:

   Hej kan se at du har sat den 12/9-16-9 på som en billig afrejse, men når jeg søger på den fra Hamborg koster den 726kr og fra København 756kr..???

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Bianca,
    Artiklen er fra d. 28.06. og priserne på de givne datoer kan derfor sagtens have nået at ændre sig – de er desværre ikke stabile 🙂 Men jeg kan se, at du stadig kan komme billigt afsted i september, f.eks. d. 20.09. – 26.09. eller d. 26.09. – 29.09. 🙂

  3. Peter says:

   Hej
   Jeg synes jeg har lidt svært ved at se mig til hvornår dette tilbud gælder?? Hvilken datoer?
   Jeg er meget intereseeret

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Peter,
    Eksemplet i artiklen er fra d. 11.10. – 16.10. – de andre datoer jeg har fundet står under “eksempler på billige rejsedatoer” – dog er artiklen mere end 1 uge gammel, og nogle af priserne kan godt have ændret sig. Men jeg kan se, at rejsedatoen i eksemplet kun er steget med 10 kr. 🙂

  4. Sissel says:

   Hejsa,
   Vi har lidt besvær med at finde de billetter du snakker om til 700 kr fra f.eks. aalborg med mellemlanding i london.
   Kan det passe at der ikke er flere?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sissel 🙂

    Nej, jeg kan umiddelbart heller ikke finde dem længere. Alternativt kan du først finde t/r-billetter fra Aalborg til London, og derefter finde billetter videre til Dublin. Men det er selvfølgelig lidt mere besværligt.

  5. Rune says:

   Hvad hedder de steder på billederne
   …?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rune 🙂

    Billede 1: Dunseverick
    Billede 2: Fastnet Rock Lighthouse
    Billede 3: Wicklow Mountains

  6. Marianne says:

   Vil gerne have en mail næste gang der laves en tur

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Marianne,
    Formularen til tilmelding til nyhedsbrevet fungerer desværre ikke lige i øjeblikket – det beklager jeg! Jeg noterer din mailadresse og sørger for, at du bliver tilmeldt 🙂

  7. Cecilie says:

   Hvis man kun har 5 dage, kan man så stadig køre din anbefalede tur eller tænker du det bliver for presset? ☺️

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Cecilie,
    Det vil jeg mene, at du sagtens kan! Det er selvfølgelig helt individuelt, hvor længe man vil bruge ved hvert sted og hvor mange stop man gør undervejs. Men hele ruten er lige under 900 km, så det burde ikke være noget problem at nå på 5 dage 🙂

  se fly se hotel