• 01 okt 2019

  Roadtrip i Irland: 1 uges rundrejse til Dublin, Galway og Ring of Kerry fra kun 488 kr. inkl. fly og lejebil

  Er du på udkig efter en ferie til efteråret? Så kunne det her være noget for dig – turen går nemlig til ubeskriveligt smukke Irland! Med sin gæstfrie befolkning og en historie, der spænder fra vikingeinvasion til selvstændighedskamp, vil Irland med garanti fascinere og tryllebinde enhver, der rejser til ”Den Grønne Ø”! Her er det en kontrastfyldt skønhed, der viser sig i de smukke, maleriske landskaber, små snoede veje og de forhistoriske monumenter, gamle slotte, klostre og ruiner. Irland er et sted, der bare skal opleves. Og at opleve Irland om efteråret er helt fantastisk. Efteråret byder nemlig på en farveeksplosion af rød-orange-brune nuancer!

   

  Nedenfor kan du finde inspiration til, hvad du kan opleve på dit roadtrip igennem det fantastiske land!

  Roadtrip til Irland
  oktober - november
  fra488 kr.
  København, Billund og Hamborg
  Dublin
  Billige fly til Irland
  351 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fra Hamborg
  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  137 kr.
  Fly
  351 kr.
  Lejebil
  137 kr.
  Total (pr.person)
  488 kr.

  Billige fly til Irland

  Hvis du længes efter smukke landskaber og vilde naturoplevelser, så er det Irland du skal til – og det er heldigvis superbilligt at flyve til hovedstaden Dublin. Du kan flyve fra både København, Billund (som noget nyt) og Hamborg til priser mellem ca. 250 og 650 kr.

   

  I dette eksempel er jeg gået efter en efterårstur i oktober – hvor efterårsfarverne plejer at vise sig fra deres smukkeste side. Jeg har ovenfor fundet Ryanair-billetter fra København fra onsdag den 30. oktober til onsdag den 30. oktober til kun 351 kr.

   

  Om du vil være kortere eller længere tid afsted, er helt op til dig – fra København (og Hamborg) er der nemlig daglige afgange det meste af året. Som noget nyt begynder Ryanair den 28. oktober også at flyve direkte til Dublin fra Billund. På denne rute vil der være afgange hver mandag og fredag til priser lig dem fra København.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej, hvis du booker direkte igennem Ryanair.

   

  OBS: Jeg har herunder fokuseret på efterårsdatoer, men du kan også sagtens rejse om vinteren.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (afgange alle ugens dage)

  • 08.10. – 14.10.
  • 16.10. – 23.10.
  • 23.10. – 30.10.
  • 30.10. – 04.11.
  • 06.11. – 11.11.
  • 08.11. – 12.11.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  (afgange mandage og fredage)

  • 28.10. – 01.11./04.11.
  • 01.11. – 04.11./08.11.
  • 04.11. – 08.11.
  • 11.11. – 15.11.
  • 18.11. – 22.11.
  • Og flere

   

  Fra Hamborg

  (afgange alle ugens dage)

  • 17.10. – 22.10.
  • 23.10. – 29.10.
  • 28.10. – 31.10.
  • 09.11. – 15.11.
  • 11.11. – 16.11.
  • Og flere


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil i Irland

  Intet roadtrip uden en bil! I dette eksempel har jeg fundet en lejebil i hele rejseperioden til kun 274 kr. – hvilket svarer til 137 kr. pr. person ved en rejse for 2. Priserne for lejebiler ligger i skrivende stund ret solidt mellem 300 – 600 kr. i både oktober og november.

   

  Bilen ovenfor kommer desuden med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Irland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rundrejseinspiration

  Hvis du mangler lidt inspiration, så har jeg her sammensat en rute, hvor du kommer forbi nogle af Irlands smukkeste seværdigheder. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, så du skal naturligvis være velkommen til at sammensætte rejsen helt efter dine egne ønsker.

   

  Turen starter i Irlands hovedstad Dublin, hvor jeg bl.a. anbefaler at besøge Trinity College og St. Patrick’s Cathedral. Også en tur til Guiness Storehouse er noget af det, du bare skal opleve. Og så kan du eventuelt slutte aftenen af på en af de mange klassiske irske pubs – cheers!

   

  Der er ikke langt fra øst- til vestkysten, og på vej mod vestkysten vil du opdage et vidunderligt landskab med mange minder fra kelternes tid.

   

  Når du ankommer til Galway, har du mulighed for at se Atlanterhavskysten med masser af hyggelige små fiskerbyer (hvilket betyder tid til fish & chips!). I takt med du langsomt bevæger dig sydpå, nærmer du dig turens egentlige højdepunkt – Ring of Kerry. Denne 179 km lange rute fører dig gennem et af landets absolut smukkeste og mest unikke landskaber! Du kan godt glæde dig!

   

  På vejen tilbage til Dublin kan du planlægge et stop ved Rock of Cashel eller Wicklow Mountains.

   

   

  Hoteller i Irland

  Der er rigtig mange, der foretrækker at booke hoteller eller bed & breakfasts løbende på deres rejse. Dette giver helt klart den største fleksibilitet, og gør det muligt for dig at planlægge din rejse lidt mere løst. Det kunne jo være, at du bliver helt forelsket i et sted og gerne ville tilbringe mere tid der. Eller måske får du lyst til en lille afstikker, hvis du ser noget spændende på din vej. Skulle du alligevel have lyst til at booke overnatning på forhånd (nok særligt til den første nat), kan du søge efter hoteller i Dublin og resten af Irland herunder.

  Hoteller i Dublin

   

  Killarney National Park

  Kerry Cliffs

  Ross Castle


   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Roadtrip i Irland: 1 uges rundrejse til Dublin, Galway og Ring of Kerry fra kun 488 kr. inkl. fly og lejebil

  1. Trine Rold says:

   Hejsa Tak for dine altidgode rejseforslag.
   Vi har allerede taget turen i Irland, som du beskriver her. Men vil gerne have 3-4 dage i Nordirland – har du nogle forslag?
   Mvh Trine

  2. Bertel says:

   Har du nogen ide om hvad div ophold ville løbe op i på denne tur ?

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Bertel 🙂

    Det kommer selvfølgelig an på mange ting, blandt andet hvor og hvor godt du gerne vil bo.

    Jeg har for eksempel lavet en generel søgning til dig på et hotel i Dublin for én nat her.

    Hvis du prøver at søge lidt rundt på Trivago, kan du danne dig et overblik over priserne for hoteller.

    Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  3. Clara Riis says:

   Hej,

   Har du nogen ide om hvilke biludlejningsfirmaer der lejer biler ud til personer under 21 år i Irland? 

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Clara,

    Jeg kender desværre ikke til et specifikt firma, men mit råd ville være, at du læser efter i lejebetingelserne – der skal nok være nogle firmaer, der udlejer til under 21 år – bare vær opmærksom på, at det godt kan være, at der kommer et lille ekstra gebyr oveni 🙂

  se fly se hotel