Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.268 kr.
St.-Patricks-Day-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Saint Patrick’s Day i Dublin: 2 dage på et centralt 3* hotel i Dublin fra kun 2.268 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Saint Patrick’s Day i Dublin: 2 dage på et centralt 3* hotel i Dublin fra kun 2.268 kr. inkl. fly

Den 17. marts 2024 er en helt speciel dag i Irland. Det er nemlig dagen, hvor den traditionsrige fejring af Saint Patrick finder sted – også kendt som Saint Patrick’s Day! Jeg har længe gerne villet skrive om en rejse til Dublin i forbindelse med netop Saint Patrick’s Day endnu en gang – for skulle man vælge én dag på hele året, hvor man tog til Dublin, må det nødvendigvis være den 17. marts! Dog har Saint Patrick’s Day i de sidste mange år været voldsomt dyr ift. både fly og hoteller. Men i dag har jeg altså fundet rejsen, der kan sende dig til Irland på dagen, hvor Dublin inviterer til årets største nationalfest! Og hvis man nogensinde har mødt en irer, så ved man, at dette folkefærd kan fejre som få andre! 🍀🍻

Deltag i St. Patrick’s Day

17. marts 2024

fra

2.268 kr.

✈️ fra København

🥳 Oplev festlige Saint Patrick’s Day

🎉 Årets største nationalfest

Billige fly til Dublin

615 kr.

Hotel i Dublin

1.653 kr.

Hotel

1.653 kr.

Fly

615 kr.

Total (pr. person):

2.268 kr.

Billige fly til Dublin

Som sagt i introen har jeg længe gerne villet skrive om en rejse til Dublin ifm. Saint Patrick’s Day. Problemet har indtil videre ofte været, at flybilletter har kostet en halv bondegård på datoerne omkring den 17. marts. Sjovt nok er det ikke specielt nemt at finde billige flybilletter til Dublin på Saint Patrick’s Day hos et irsk flyselskab (Ryanair). Men lige nu er det altså muligt!

Jeg har ovenfor fundet billetter hos Ryanair fra søndag den 17. marts til tirsdag den 19. marts til kun 615 kr. Ryanair tillader en mindre håndtaske ombord på flyet (læs evt. min miniguide om deres bagageregler).

Vil du gerne tilbringe længere tid i Dublin, kan du også sagtens finde billige flybilletter, der giver dig flere dage. Du skal dog være klar over, at hoteller i Dublin koster kassen – især omkring Saint Patrick’s Day. Så længere rejser vil ret hurtigt blive forholdsvis dyre.

Herunder har jeg fundet andre eksempler på datoer henover St. Patrick’s Day, hvor der er billige fly. Du kan dog også sagtens finde billige fly på mange andre datoer det meste af året.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.03. – 19.03.
  • 13.03. – 19.03.
  • 16.03. – 19.03.
  • 17.03. – 19.03.

Hotel i Dublin

Første hurdle til en billig Saint Patrick’s Day-rejse var selvfølgelig flybilletterne. Næste hurdle er så hotellet – og det er ikke just nogen nem opgave heller. For Dublin er som udgangspunkt en dyr by at på hotel i. Og Saint Patrick’s Day gør bestemt ikke noget godt for prisniveauet.

Det er dog lykkedes mig at finde det anmelderroste 3* Leeson Bridge Guest House. Hotellet ligger i det centrale Dublin og i gåafstand til bl.a. shoppinggaden Grafton Street, Trinity College og fodboldstadionet Aviva Stadium. Leeson Bridge Guest House byder på nogle skønne og rummelige værelser med bl.a. kaffemaskine, fladskærms-tv, hårtørrer og wi-fi.

Et ophold fra søndag den 17. marts til tirsdag den 19. marts koster 3.306 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.653 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dublin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Saint Patrick's Day i Dublin: 2 dage på et centralt 3* hotel i Dublin fra kun 2.268 kr. inkl. fly


Saint Patrick’s Day

Det er næppe gået din næse forbi, at Saint Patrick’s Day i 2020 fejres søndag den 17. marts. Det er dog ikke den eneste dag, hvor der er festligheder i Dublin. Op til den 17. marts vil der være forskellige arrangementer og begivenheder i hele Dublin. Du kan holde dig opdateret på www.stpatricksfestival.ie.

Om eftermiddagen og aftenen den 17. marts vil Dublins mange gader og stræder være fyldt med fest og farver, og stemingen vil være helt i top på byens mange pubs, barer, caféer og restauranter. Og du kan være helt sikker på, at der vil blive langet litervis af Guinness over baren!

Transport til/fra lufthavnen

Festivalparaden starter kl. 12, og du ankommer i Dublin Airport kl. 11.55. Det bliver altså svært at nå paraden helt fra start, men hvis du er hurtig til at finde en taxi, kan du være der ganske hurtigt. Fra lufthavnen tager det nemlig kun 13 minutter at køre ind til Parnell Square North, hvor paraden starter.

Hvis det betyder mindre for dig, om du når ind til paradestarten sharp, kan du også vælge at tage en bus ind til centrum. Fra lufthavnen kan du f.eks. tage air coach 700-linjen, der stort set kører i døgndrift mellem lufthavnen og centrum. En enkeltbillet koster 8,5 euro (ca. 63 kr.), mens tur/retur-billetter koster 13,5 euro (ca. 100 kr.). Du kan læse mere og booke billetter på aircoach.ie. OBS: Jeg skal dog ikke kunne sige, hvordan St. Patrick’s Day påvirker busruterne på selve dagen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Saint Patrick's Day i Dublin: 2 dage på et centralt 3* hotel i Dublin fra kun 2.268 kr. inkl. flySaint Patrick's Day i Dublin: 2 dage på et centralt 3* hotel i Dublin fra kun 2.268 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud