• 04 dec 2018

  Game of Thrones road trip: 1 uge i Irland til kun 490 kr. inkl. fly og billeje

  Er du klar til at følge i fodsporene på Game of Thrones? Så skal du læse med her! I dag har jeg nemlig fundet en rute i Irland, der tager dig med på noget af eventyret fra Game of Thrones. Du kan blandt andet opleve The Haunted Forest i Westeros, besøge House Stark i Winterfell, gå på the Kingsroad, hvor Arya Stark flygtede fra the Lannisters og se Daenery og dragen Drogons skjulested ved Binevenagh Mountain. Dette road trip tager dig på en masse små stop, hvor du rigtig kan komme i Game of Thrones-stemning og gøre dig klar til seriens afsluttende sæson. Hvis du er knap så meget fan af serien, kan du sagtens tage på denne skønne kør-selv-ferie alligevel, da Irland er et bjergtagende smukt land med en fascinerende kultur og en fantastisk natur, der bare skal opleves!

  Road trip i Irland
  januar - april
  490 kr.
  København og Hamborg
  Dublin
  Billige fly til Dublin
  342 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Hamborg
  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  148 kr.
  Fly
  342 kr.
  Lejebil
  148 kr.
  Total (pr.person)
  490 kr.

  Fly til Dublin

  Jeg har fundet billige flybilletter til Dublin fra januar til april. Priserne ligger på langt de fleste datoer mellem ca. 300 og 550 kr.

   

  Du kan f.eks. rejse i foråret fra lørdag den 23.03. til lørdag den 30.03. til kun 342 kr. hos Ryanair. Fordi der er så mange billige rejsedatoer, kan du også sagtens rejse i kortere eller længere tid – det er helt op til dig.

   

  Ryanair har ændret deres bagageregler. Det betyder, at du skal du sørge for at booke billetten med prioritet, hvis du gerne vil have 10 kg håndbagage med. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej. Ellers må du som udgangspunkt kun tage en mindre håndtaske med.

   

  Der findes desværre ingen direkte afgange fra Jylland, men som alternativ kan du rejse fra Hamborg til priser, der i høj grad minder om dem fra København.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Der er daglige afgange mellem København og Dublin, og rigtig mange af dem er superbillige. Så det burde ikke være et problem at finde billige datoer!

   

   

   

  Lejebil i Irland

  Intet road trip uden en bil! Jeg har fundet en lejebil i hele rejseperioden til 296 kr. Det svarer altså til kun 148 kr. pr. person, hvis I er 2 personer (og selvfølgelig endnu billigere, hvis I rejser flere).

   

  Bilen får desuden en meget flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Irland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rundrejseinspiration

  Jeg er faldet over en hjemmeside, der beskriver den perfekte rute, så du kan opleve nogle af de allervigtigste highlights fra forskellige Game of Thrones-scener, der er optaget i Irland. Dette er bare ment som inspiration – hvis du har lyst til at se noget andet af landet eller springe dele over, så er det helt op til dig. Det er dig, der har foden på speederen og hænderne på rattet – og det tager “kun” ca. 7 timer at køre fra bunden til toppen af Irland, så mulighederne er mange!

   

   

  Denne rute tager dig som sagt forbi nogle af de mange steder i Irland, hvor scener fra Game of Thrones er optaget. Med det ovenstående eksempel rejser du den 23.03., hvor du ankommer ved omkring 22.40 og rejser hjem igen den 30.03 kl. 17.40, så der skulle være rigelig tid til at gå på eventyr. Og måske også stoppe ved nogle af de steder, du selv finder undervejs på din kør-selv-ferie.

   

   

  Hotel i Irland

  Hvis du har lyst til at planlægge din rute helt fast hjemmefra, så kan det være meget rart også at have overnatninger på plads. Hvis du hellere vil tage tingene, som de kommer og ikke rigtig have en fast plan, så kan du også sagtens booke hoteller løbende på din tur. Men det kan nu være meget rart at have første nat planlagt, så du ikke går i panik over at finde et sted at sove.

   

  Nedenfor finder du en oversigt over hoteller i Dublin til den første nat – herefter er det som sagt helt op til dig, hvor meget du vil planlægge på forhånd. Vær i øvrigt opmærksom på, at en god del af ruten finder sted i Nordirland.

  Hoteller i Dublin

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel