Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.933 kr.
Nordirland
Andet

Game of Thrones-roadtrip: 5 dage i Irland og Nordirland fra kun 1.933 kr. p.p. inkl. fly, billeje og alle hoteller

Andet |

Game of Thrones-roadtrip: 5 dage i Irland og Nordirland fra kun 1.933 kr. p.p. inkl. fly, billeje og alle hoteller

Så er tiden endelig kommet – den længeventede Game of Thrones-opfølger ‘House of the Dragon’ er i fuld gang – og jeg har glædet mig som et lille barn! Men hvis du som mig stadig drømmer dig væk til universet fra den oprindelige serie, så se med her! I dag har jeg nemlig fundet en rute i Irland og Nordirland, der tager dig med på noget af eventyret fra Game of Thrones. Du kan blandt andet opleve The Haunted Forest i Westeros, besøge House Stark i Winterfell, gå på the Kingsroad, hvor Arya Stark flygtede fra the Lannisters og se Daenery og dragen Drogons skjulested ved Binevenagh Mountain. Dette roadtrip tager dig på en masse små stop, hvor du rigtig kan komme i Game of Thrones-stemning og se stederne i virkeligheden. Hvis du er knap så meget fan af serien, kan du stadig sagtens tage på denne skønne kør-selv-ferie alligevel. Irland og Nordirland er nemlig et bjergtagende smukke lande med en fascinerende kultur og en fantastisk natur, der bare skal opleves!

Roadtrip i Irland og Nordirland

året rundt

1.933 kr.

København og Billund ✈ Dublin

Billige fly til Dublin

57 kr.

billund

Lejebil

699 kr.

Hotel

1.177 kr.

Fly

57 kr.

Andet

699 kr.

Total (pr. person):

1.933 kr.

Game of Thrones roadtrip – rundrejseinspiration

På google og youtube kan du finde forskellige GOT-ruter, hvor du kan opleve nogle af de allervigtigste highlights fra forskellige Game of Thrones-scener, der er optaget i Irland. Du kan f.eks. få lidt inspiration her:

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Jeg har også selv sammensat en rute nedenfor. Ruten er primært ment som inspiration – hvis du har lyst til at se noget andet af landet eller springe dele over, så er det helt op til dig. Det er dig, der har foden på speederen og hænderne på rattet – og det tager “kun” ca. 7 timer at køre fra bunden til toppen af Irland, så mulighederne er mange! Men på turen nedenfor kommer du i hvert fald forbi nogle af de mange steder i Irland, hvor scener fra Game of Thrones er optaget!

Udover selve rutebeskrivelsen har jeg også valgt at inkludere hoteller på rejsen, for at vise hvor billigt det egentlig kan gøres. Jeg har taget udgangspunkt i, at du overnatter lidt udenfor Kilkeel, Belfast, Portrush og Ballyhugh. Alle overnatningssteder har fået supergode anmeldelser. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke byer du vil overnatte i – dette skal blot ses som inspiration til det fedeste Game of Thrones-roadtrip.

1. overnatning – Kilkeel

Til første nat har jeg fundet det hyggelige The Mourne Lodge der ligger 7 minutters kørsel fra Kilkeel og ca. halvanden times kørsel fra lufthavnen. Her kan du få en god nats søvn, inden dit Game of Thrones-roadtrip starter næste dag.

The Mourne Lodge

301 kr.

2. overnatning – Belfast

Fra Kilkeel sætter du nu kursen mod dit roadtrips første stop. Dette hedder Tollymore Forest Park – i GOT kendt som the Haunted Forest i Westeros. Efter en tur i skoven sætter du nu kurs mod Inch Abbey, hvor “the War of the Five Kings” begyndte.

Herefter skal du besøge Castle Ward aka Winterfell. Her kan du se, om du er lige så god med bue og pil som Ayra, og du kan endda også klæde dig ud som en af karakterne. Første dag sluttes af ved Quintin Bay, som ses i scenen, hvor Jaime Lannister og Bronn of the Blackwater udtænker planen for at hente Myrcella i Dorne.

Herefter kører du til Belfast, hvor jeg har fundet et centralt hotel. Turen fra Quintin Bay til Belfast tager lidt over 1 time.

Hotel All Seasons Guest House

258 kr.

3. overnatning – Portrush

Så er det med at stå tidligt op, for dagens program byder på mange spændende stop. Cairncastle – Shillanavogy Valley – Glenariff Forest Park – Cushendun Caves – Murlough Bay – Ballintoy Beach – The Dark Hedges. På ruten kommer du blandt andet til at se, hvor Sansa hører om sit kommende ægteskab med Ramsay Bolton, forbi grotterne hvor Melisandre hidkalder dæmonen, der skal dræbe Stannis bror, Slaver’s Bay og den ikoniske vej “Kingsroad”, hvor Arya flygter fra the Lannisters.

Fra den smukke Kingsroad, også kendt som The Dark Hedges, sætter du kurs mod Portrush, hvor du har din tredje overnatning. Her har jeg fundet det fine Inn on the Coast.

Inn on the Coast

339 kr.

4. overnatning – Ballyhugh

Efter en nat i Portrush står den på nye eventyr. Her kommer du blandt andet forbi Portstewart Strand, hvor Jaime og Bronn bliver fanget af soldater i Dorne. Mussenden Temple, hvor Stannis frasiger sig sin tro på “the seven old gods of Westeros” og erklærer sin tro til “the Lord of Light”. Du kommer også til at opleve Binevenagh Mountain, hvor Daenerys gemmer sig med sin drage Drogon og Pollnagollum Cave, hvor “the Brotherhood Without Banners” holder til.

Efter en dag fyldt med spændende oplevelser snupper du din sidste nat i Ballyhugh. Her har jeg fundet det meget anmelderroste Dungimmon House.

Fra Ballyhugh har du 1 time og 40 minutter til Dublin Lufthavn.

Dungimmon House

279 kr.

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Corona

Der er ikke indrejserestriktioner til Irland pr. 6 marts 2022.

Ved indrejse til Irland skal du således ikke vise hverken bevis for vaccine, bevis for tidligere smitte eller negativ test.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Du kan også holde dig opdateret hos de irske myndigheder på citizensinformation.ie.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Game of Thrones-roadtrip: 5 dage i Irland og Nordirland fra kun 1.933 kr. p.p. inkl. fly, billeje og alle hoteller

Game of Thrones-roadtrip: 5 dage i Irland og Nordirland fra kun 1.933 kr. p.p. inkl. fly, billeje og alle hoteller

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud