Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.725 kr.
Banner-22
Pakkerejser

Rejse til Agadir: 1 uge på et anmelderrost 4* Iberostar-resort fra kun 4.725 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Rejse til Agadir: 1 uge på et anmelderrost 4* Iberostar-resort fra kun 4.725 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Hvor kan man få kulør på kroppen om vinteren uden at skulle flyve til Langtbortistan? De Kanariske Øer? Jo, men been there, done that. Hvis du den kommende vinter derimod har mod på at opleve et nyt – og lidt mere eksotisk – vinterrejsemål, så skal du sætte kursen mod den marokkanske kystby Agadir. Med ca. 300 årlige solskinsdage og temperaturer på 20+ grader året rundt vil en rejse til Agadir således danne de perfekte rammer for dit næste vinterrejseeventyr. Og hvorfor ikke snuppe din rejse til Agadir med all inclusive? Til denne rejse har jeg fundet et lækkert, anmelderrost Iberostar-resort med all inclusive, så du virkelig kan slappe af og ikke bekymre dig om noget som helst! 

Rejse til Agadir med all inclusive

december – marts

fra

4.725 kr.

København ✈ Agadir

Billige fly til Agadir

fra

1.370 kr.

Hotel i Agadir

3.355 kr.

Hotel

1.370 kr.

Fly

3.355 kr.

Total (pr. person):

4.725 kr.

Rejse til Agadir – hotel

Agadir er Marokkos nok mest kendte stranddestination, så selvfølgelig skal du bo tæt på Atlanterhavets brusende bølger og byens flotte strand. Og det kommer du til på det firstjernede all inclusive-resort Iberostar Founty Beach (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2023 – Best of the Best).

Hotellet har en perfekt placering i rolige omgivelser – lige ned til stranden. Og drømmer du om at udforske Agadir og opleve den eksotiske nordafrikanske kultur, er centrum blot en kort gåtur væk. Her kan du gå på opdagelse i byens mange butikker, restauranter og barer.

Men som det er med så meget andet, har jeg gemt det bedste til sidst. Og det er altså selve hotellet – hvilken perle!

Iberostar Founty Beach er på Tripadvisor kåret som det bedste all inclusive-hotel i Agadir, og det forstår man virkelig godt! På hotellet kan du frit vælge mellem tre forskellige swimmingpools, hvoraf en af dem er indendørs. Derudover kan du forkæle dig selv med en tur i hotellets spa, hvor du blandt andet kan nyde en tyrkisk hamam, så du er helt klar til at få en flot tan ☀

Er du til sport, kan du brænde krudt af i hotellets fitnesscenter. Hotellet har også egen tennisbane, beachvolleybane, basketballbane og fodboldbane. Så det er bare at gå ombord i de mange faciliteter.

Fik jeg for resten nævnt, at opholdet var med all inclusive? Ellers får du den lige igen, for det her vil du altså ikke gå glip af! Gå på opdagelse i Iberostar-hotellets store buffet, eller nyd en iskold drink (eller to), mens du slænger dig på din solstol ved poolen og nyder livet. Her skal du altså ikke have penge op af lommen under dit ophold. Det hele er klaret på forhånd, hvilket jo bare er toplækkert 😉

Prisen er også rigtig god. Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 2. december til lørdag den 9. december til 6.710 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.355 kr. pr. person.

Er Iberostar Founty Beach udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Agadir, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Agadir – fly

Agadir er i lighed med De Kanariske Øer et sted, hvor du kan nøjes med en relativt kort flyvetur og stadig være forholdsvis sikker på varme temperaturer henover vinteren (20+ grader).

SAS har, som det eneste flyselskab i Danmark, opstartet en spritny direkte rute fra København til Agadir. Og den åbner til december.

Du vil derfor kunne flyve direkte fra København til Agadir én gang om ugen (lørdage) fra december til og med marts. Her kan du finde flybilletter i prisniveauet fra ca. 1.200 kr. til 1.900 kr. tur/retur.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 2. december til lørdag den 9. december til kun 1.370 kr.

Flybilletterne indeholder som udgangspunkt en håndbagagetaske (40 x 30 x 15), som skal placeres under sædet foran dig, men du kan også tilkøbe ekstra bagage, hvis du ønsker det.

Eksempler på billige rejsedatoer

Direkte afgange på lørdage

  • 02.12. – 09.12.
  • 09.12. – 16.12.
  • 16.12. – 23.12.
  • 13.01. – 20.01.
  • 20.01. – 27.01.
  • 27.01. – 03.02.
  • 02.03. – 09.03.
  • 09.03. – 16.03.
  • 16.03. – 23.03.

Transport til/fra lufthavnen

Der er lidt over 22 km fra lufthavnen til hotellet, så det nemmeste vil være at tage en taxi. Sådan en tur tager ca. 20 minutter og burde koste omkring 160-180 kr.

Billeder af hotellet – Iberiostar Founty Beach

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir med all inclusive

Rejse til Agadir – oplevelser

På din rejse til Agadir er der også gode muligheder for at gå på opdagelse i de mange oplevelser, som destinationen tilbyder. Du kan for eksempel hilse på en kamel, tage på ørkensafari eller suse derudaf på en ATV. Du kan også tage en dagstur til Marrakech og Paradise Valley.

Lyder noget af dette som noget for dig, vil jeg anbefale at slå et smut forbi GetYourGuide, som har mange spændende forslag til din rejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Agadir: 1 uge på et anmelderrost 4* Iberostar-resort fra kun 4.725 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveRejse til Agadir: 1 uge på et anmelderrost 4* Iberostar-resort fra kun 4.725 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud