Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.584 kr.
rsz_agadir
Pakkerejser

Strandferie i Marokko: 1 uge på anmelderrost 4* hotel i solrige Agadir fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Strandferie i Marokko: 1 uge på anmelderrost 4* hotel i solrige Agadir fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Hvor finder man vintersol uden at skulle flyve til Langtbortistan? De Kanariske Øer? Jo, men der har du jo allerede været. Hvis du den kommende vinter derimod gerne vil opleve et nyt – og lidt mere eksotisk – rejsemål, så skal du sætte kursen mod den marokkanske kystby Agadir. Med en skøn beliggenhed på Marokkos sydvestlige atlanterhavskyst er Agadirs imponerende strandpromenade uden tvivl byens største attraktion. Og med ca. 300 årlige solskinsdage og 20+ grader året rundt forstår man godt, hvorfor netop byens gyldne sandstrand er i så høj kurs! Samtidig kan du i Agadir gå på opdagelse i de lokale markeder og få en autentisk oplevelse af det smagfulde marokkanske køkken. Kort sagt tilbyder en rejse til Agadir det perfekte miks mellem solbadet afslapning og eksotisk eventyr! ☀️

Vinterrejse til Agadir

november – marts

fra

2.584 kr.

København ✈ Agadir

Hotel i Agadir

1.130 kr.

Billige fly til Agadir

1.454 kr.

Hotel

1.130 kr.

Fly

1.454 kr.

Total (pr. person):

2.584 kr.

Rejse til Agadir – hotel

Vi starter med det mest spændende, nemlig hvor du skal bo.

Her har jeg fundet et superskønt firestjernet hotel, som hedder Tildi Hotel & Spa og får gode anmeldelser (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Tildi Hotel & Spa ligger godt 15 minutters gang fra Agadir centrum. Derudover har du under 10 minutters gang fra hotellet til Agadirs berømte strand. Så beliggenheden er god!

Og det er ikke kun beliggenheden, der er god, for det er faciliteterne på Tildi Hotel & Spa også. Som navnet antyder, kan du slappe af i hotellets spafaciliteter. Her kan du nyde godt af spabad, sauna og et fitnesscenter – og jeg ved jo, at du elsker den slags, dit luksusdyr. Derudover er der selvfølgelig en pool, så du har altså rig mulighed for at få slappet af på din ferie.

På Tildi Hotel & Spa er der også to restauranter, som serverer velsmagende internationale og marokkanske retter. Efter måltidet kan du skylle hele molevitten ned med en iskold drink i hotellets bar, der har en stor terrasse med udsigt over havet og bjerglandskabet.

Når dagen går på hæld, eller hvis du trænger til en pause fra den bagende sol, kan du trække dig tilbage i rummelige og velindrettede værelser med egen balkon, aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis wi-fi.

I ovenstående eksempel har jeg fundet et ophold fra lørdag den 25. november til lørdag den 2 december. Prisen for opholdet er 2.260 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.130 kr. per person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Agadir, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Agadir

Rejse til Agadir

Rejse til Agadir

Rejse til Agadir – fly

Agadir kan sammenlignes med De Kanariske Øer, fordi flyveturen er relativt kort, og du er stadig forholdsvis sikker på varme temperaturer i løbet af vinteren (20+ grader).

Som det eneste flyselskab i Danmark har SAS direkte ruter til Agadir hele vinteren.

Derfor kan du én gang om ugen (lørdag) fra november til marts flyve direkte fra København til Agadir. Prisniveauet for returbilletter ligger mellem ca. 1.400 – 1.900 kr.

Her har jeg for eksempel fundet en afgang fra lørdag den 25. november til lørdag den 2. december til kun 1.454 kr.

Flybilletterne indeholder som udgangspunkt en håndbagagetaske (40 x 30 x 15), som skal placeres under sædet foran dig, men du kan også tilkøbe ekstra bagage, hvis du ønsker det.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Mange lørdage fra november til marts.

Transport til/fra lufthavnen

Der er ca. 25 kilometer fra lufthavnen til hotellet, så det nemmeste vil være at tage en taxi. Turen tager godt 35 minutter og burde koste omkring 110 – 140 kr.

Rejse til Agadir – oplevelser

Vil du gerne ud at opleve noget på din ferie, så er Marokko og Agadir et perfekt udgangspunkt for at tage på kamelrideture, ørkensafari, ATV-udflugter og meget mere! Du kan også finde dagsture til Marrakech og Paradise Valley.

På getyourguide.dk kan du få det helt store overblik.

Billeder fra Agadir

Rejse til Agadir

Rejse til Agadir

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i Marokko: 1 uge på anmelderrost 4* hotel i solrige Agadir fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Strandferie i Marokko: 1 uge på anmelderrost 4* hotel i solrige Agadir fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud