Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.933 kr.
Ørkensafari i Marokko: 5 dage med hotel i Marrakech og 3-dages ørkensafari fra kun 2.933 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Ørkensafari i Marokko: 5 dage med hotel i Marrakech og 3-dages ørkensafari fra kun 2.933 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Ørkensafari i Marokko: 5 dage med hotel i Marrakech og 3-dages ørkensafari fra kun 2.933 kr. p.p. inkl. fly

Pak rygsækken – nye eventyr venter forude! I dag skal du med på en eksotisk adventure-rejse sydpå. Jeg har nemlig kigget nærmere på en ørkensafari i Marokko! Rejsen starter i magiske Marrakech, der vil hilse dig velkommen med ægte nordafrikansk gæstfrihed og farverige storbyoplevelser. Herefter sætter du kursen mod den marokkanske del af Saharaørkenen og den lille ørkenby Merzouga. Ørkensafarien strækker sig over i alt tre dage, og i løbet af disse dage kan se frem til adskillige uforglemmelige rejseoplevelser. Du skal f.eks. glæde dig til at køre gennem Atlasbjergene, ride på kamel, overnatte i beduinlejr og udforske Ait Ben Haddou! Skal du med?! ☀️

Ørkensafari og Marrakech

september – april

fra

2.933 kr.

København ✈ Marrakech

Fly til Marrakech

Ørkensafari i Marokko – fly

Rejsen starter og slutter som sagt i Marrakech. Så første skrift på vejen er at finde flybilletter til netop Marrakech i det sydvestlige Marokko.

Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Marrakech fra København.

Ofte vil Norwegian tilbyde de billigste flybilletter. De har to ugentlige afgange – udrejse på tirsdage og lørdage og hjemrejse på onsdage og lørdage.

Priserne svinger en del, men de billigste returbilletter vil ofte ligge i et prisleje omkring 1.400 til 2.000 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra tirsdag den 28. november til lørdag den 2. december. På disse datoer koster billetter kun 1.447 kr.

OBS: Flyver du fra tirsdag til lørdag som her, får du en enkelt nat i Marrakech i hver ende af rejsen. Vil du gerne tilbringe mere tid i Marrakech, kan du også sagtens booke flybilletter til en hel uge eller længere 😉

Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes igennem Norwegians egen bookingside.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 12.09. – 20.09.
 • 19.09. – 27.09.
 • 23.09. – 27.09.
 • 26.09. – 04.10.
 • 25.11. – 02.12.
 • 28.11. – 02.12.
 • 02.12. – 09.12.
 • 05.12. – 05.12./12.12.
 • 12.12. – 19.12.
 • 06.01. – 13.01.
 • 13.01. – 20.01.
 • Og flere

Ørkensafari i Marokko – Marrakech

Ørkensafari i Marokko

Velkommen til Marrakech – en af Marokkos fire kongebyer (foruden Fès, Meknès og Rabat).

Marrakech er et summende virvar af liv, farverige markeder og fantastiske vartegn som Bahia-paladset og Koutoubia-moskeen.

Som Marokkos nok mest populære storby er Marrakech et fantastisk sted at gå på opdagelse. Byens mange smalle gader og stræder gemmer på nye hemmeligheder efter hvert sving, og du kan undervejs beundre smuk arkitektur.

Som denne rejse er skruet sammen, tilbringer du en enkelt nat i Marrakech i hver ende af rejsen.

Hotel i Marrakech

184 kr.

Til den første nat har jeg fundet det firstjernede Riad Lapis-Lazuli (en riad er Marokkos pendant til en bead & breakfast og er den mest autentiske overnatningsform, hvis du spørger mig).

På Riad Lapis-Lazuli kommer du til at bo dejligt centralt i Marrakech – og på traditionel marokkansk vis.

Der er nemlig fuld gas på de brændte farver og udsmykningen, som er så kendetegnende for landet.

På værelset har du aircondition, eget badeværelse og gratis wi-fi. Så selvom riader sjældent er luksusoplevelser, har du stadig alle de vigtigste faciliteter.

Riad Lapis-Lazuli har desuden også en skøn tagterrasse, som ofte bliver nævnt i de mange gode anmeldelser af stedet. Den skal du nok få glæde af.

Det samme gælder hotellets lille – men skønne – pool. Med andre ord har du en helt perfekt base, når du kommer hjem til hotellet og har brug for at koble af efter en lang og oplevelsesrig dag ude i Marrakech.

Et dobbeltværelse fra tirsdag den 28. november til onsdag den 29. november koster i alt 367 kr. inkl. morgenmad – dvs. kun 184 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Ørkensafari i Marokko

Ørkensafari i Marokko

Ørkensafari i Marokko med overnatning og mad

Ørkensafari i Marokko

Efter en dag og en nat i Marrakech starter du andendagen med en lækker morgenmad på hotellet. Og så står menuen ellers på en tonætters/tredages ørkensafari mod Merzouga!

Jeg har fundet denne meget budgetvenlige ørkensafari hos GetYourGuide – og den har altså flere store oplevelser på programmet.

F.eks. kommer du forbi Ait Ben Haddou – en smuk befæstet by på UNESCO’s verdensarvsliste. Udover at være populær blandt turister er landsbyen også populær i filmbranchen. Byen har således været lokation for adskillige film- og serieproduktioner – bl.a. Gladiator og Game of Thrones.

Du kommer også til at opleve smukke Erg Chebbi (se billedet ovenfor). Endda på kamelryg! Og som prikken over i’et får du naturligvis solnedgangen med.

Herudover er der flere højdepunkter undervejs, men dem må du læse om inde på tilbudssiden 😉

Overnatninger er også inkluderet i ørkensafarien, og faktisk kan du se frem til at overnatte i en beduinlejr den ene nat. Også forplejning er inkluderet, så du kommer i det hele taget ikke til at mangle noget som helst.

3-dages ørkensafari

1.118 kr.

Prisen for ørkensafarien kan variere en smule alt efter rejsedatoer – og alt efter om du vælger turen med standardcamp eller luksuscamp.

Standardcampen ligger ca. 200 meter fra det inkluderede hotel og har badeværelse uden for teltet. Luksuscampen ligger midt i klitterne og har badeværelse/bruser i teltet.

I dette eksempel skal du bruge en ørkensafari med afrejse onsdag den 29. november (så vil du være tilbage i Marrakech fredag den 1. december). På denne dato koster turen med standardcamp kun 1.118 kr. pr. person. Turen med luksuscamp koster 1.416 kr. pr. person.

Ørkensafari i Marokko

Ørkensafari i Marokko

Ørkensafari i Marokko

Tilbage i Marrakech

Ørkensafari i Marokko

Efter tre begivenhedsrige dage i ørkenen vender du snuden hjem mod Marrakech. Og her har du så igen en enkelt overnatning, før du flyver hjem mod Danmark.

Til denne overnatning kan du passende vælge at bo på Riad Lapis-Lazuli. De vil helt sikkert være glade for at se en sveske som dig igen

Et dobbeltværelse fra fredag den 1. december til lørdag den 2. december koster i alt 367 kr. inkl. morgenmad – dvs. kun 184 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Hotel i Marrakech

184 kr.

Hermed er rejsen slut. Og prisen for så mange fede ferieminder er faktisk overraskende lav!

Prisudregning (pr. person)

 • Fly til Marrakech: 1.447 kr.
 • Hotel i Marrakech: 184 kr.
 • 3-dages ørkensafari: 1.118 kr.
 • Hotel i Marrakech: 184 kr.
 • I alt: 2.933 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ørkensafari i Marokko: 5 dage med hotel i Marrakech og 3-dages ørkensafari fra kun 2.933 kr. p.p. inkl. flyØrkensafari i Marokko: 5 dage med hotel i Marrakech og 3-dages ørkensafari fra kun 2.933 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar